Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende 2

hoşgeldin Pepe Pepe arkadaşlar göğşen beyi demişler ancak direk doktoru bilmiyorlar istanbuldalar mesela kusura bakmamaları ile diyorum .ben onda 2014 senesinde tedavi gördüm. yumurta saklamaya çalıştığımda benimle dalga geçer gibi klomen verdi sonrada çok hafif bir iğne sanırım hatırladığım.ama yumurtanın içi boş çıktı.sonra gen-art tüp bebek merkezinde sertaç beye gittim.bu tedaviyi saymadı bile :KK43:
o yumurtanın boş çıkacağı baştan belli dedi.kolemen çağdışı bir yöntem dedi. iğneler fsh ı düşürür östrojeni yükseltir diyerek beni bilgilendirdi.asıl önemlisi 2014 de o gün sadece benim yumurtam oluşmamış değil o gün tüm sonuç alanların hepsi 10 kişi negatif almış.tabi bunun mimarı göğşen bey doktorumuz o.bana dedi ki bugün 25 yaşındaki kızın bile negatif oldu çok üzgünüm.kendisini övenler burası değil söz meclisten dışarı bir forumuna denk geldim de bir övüyorlar hayatlarında doktor görmemişler sanırım. doktorun iki cümlesiyle mutlu olan kişiler. göğşen bey çok iyi moral veriyormuş tek dedikleri de bu; insanmış.benim doktorum da çok iyiydi erbil bey, sertaç beyde iyiydi...bence 30 lu yaşlarda kızlar bunlar bizim 40 lar için en iyi lab, en iyi embriyolog lazım.başkentin labaratuvarına da güvenmiyorum.bende 1 yumurta saklama 2 tüp denemesi yaptım.2. tüp denmesinde son şansım diyerek erbil yağmura gittim.burada okuduğum tüm tedavi yöntemlerini ondan da duydum.çünkü başka hiç bir doktor bunlardan bahsetmemişti :KK43:(( kk kadınları biliyor ama doktorlar anlatmıyor..öncelikle kendi doktorumu erbil beyi tavsiye ederim.havuz oldu genetiğe gitti herşey yapıldı.çünkü istanbulda labaratuvarlar, embriyologlar ve doktorlar çok kaliteli.ben o istanbulun zeki atik havasını alıyorum onlarda.ankara da ise bundan 4-5 sayfa geride tolga ecemişe gitmiş bir arkadaşımız hamile ve memnunmuş.madem öyle ona gitmeni ve ayrıca ankara bahçeci tüp bebek merkezinin de açılmış olması sebebiyle lab açısından bir de orayla görüşmeni tavsiye ederim.istanbula gitmek gelmek hiç zor değil bunu da belirteyim.

Yazdığınız her satıra katılıyorum. özellikle o çok iyi moral veren doktorlar var ya :) her görüşmede benimle tatliş tatliş konuşan bayan Prof. Dr. ilk tedavide negatif sonuç almamızdan sonra, eşim "Psikoloğa ihtiyacımız yok, deneyimli ve güvenilir doktora ihtiyacımız var" demişti. Ne kadar haklıymış, zaten tedavinin cevap vermeye başlamasıyla birlikte moraller de yükseliyor. İstanbul bu işin merkezi mutlaka, 38 yaşındaki kuzenim Aret Hocanın hastasıydı, biri 3 yaşında diğeri 4 aylık iki melek sahibi. ikinci kızını 41 yaşında doğurdu. Deneyimli ve güvenilir doktor, temiz hastane, iyi laboratuvar ve titiz embiriyolog dikkat ettiğimiz noktalar olmalı.
İsteyen herkesin kucağı tatlı miniklerle dolması dileğiyle, hoşcakalın...

Hosgeldin.. :) bir kac sayfa önde yazmıştım yukarıdaki mesaja ekledim.1 kilo bala 100 gr polen karışım.
Ayrıca egricayırdan 1500 mg.lık 20 li arı sutü ampulü.veya 40 50 gr lık arı sütü alabilirsin.iyi marka olmasina önem verin.250 tl 200 tl fiyatlar böyle.mersin toros yaylası yerli üreticiden aldım ben onun da tel.ini istersen özelden vereyim.egricayırda mersin toros yaylasi balı bu arada.değerleriniz iyi maşallah.güzel bir merkez bulun ankara bahceci yeni acildı iyidir sanırım tolga ecemis yazdi arkadaşimız.tüp bebek deneyin beklemeden sonuç alabilirsiniz böylece.aktardan ürün alacaksanız o da aynı fiyat 1 kez balen aldım sonra yerli balcıdan mersinden aldim.yine yazin
Kızkardeşimde hamile mayıs sonu onunda doğumu Allahın izniyle , beraber aynı tarihlerde doğum yapıcaksınız sanırım :) Kucağınıza sağlıkla almanızı diliyorum, bu arada eğriçayır nette buldum 1500 mg lık 20 li arı sütü tabletinı , burayı mesgul etmek adına özelden yazayım dedim ama belki bilgi sahibi olacak kişiler olabilir sadece bunu almam yeterlimi birde ne gibi faydası var ve nasıl kullanıcam canım kusura bakma lütfen.

benimki selman laçin. ben 43 yaşındayım. rezervim dibe vurmuş :KK43: gıda takviyeleri yapıyorum burdaki arkadaşlar saolsun yardımcı oluyorlar. işim Allah a kaldı. hayırlısı olsun diyorum olucaksada sağlıklı sıhhatli salih bir evlat versin rabbim. hepimizin için
Tedavin hayırlı olsun. Beslenmemize ve stres altında olmamaya dikkat etmeliyiz.
İnşallah canım, İsteyelim ve inanalım

Kızkardeşimde hamile mayıs sonu onunda doğumu Allahın izniyle , beraber aynı tarihlerde doğum yapıcaksınız sanırım :) Kucağınıza sağlıkla almanızı diliyorum, bu arada eğriçayır nette buldum 1500 mg lık 20 li arı sütü tabletinı , burayı mesgul etmek adına özelden yazayım dedim ama belki bilgi sahibi olacak kişiler olabilir sadece bunu almam yeterlimi birde ne gibi faydası var ve nasıl kullanıcam canım kusura bakma lütfen.

canım ben ondan kullandım bir bardak suyun içine katıp içtim cam kapsul içinde
her gün bir şişe içtim onun yanında incir yedim ve ceviz tükettim

1500 mg lık 20 lik arı sütünü bir bardak süte bir kapsül atıcam öylemi, yalnız bu kapsül olduğu gibi mi atıcam suya..

Arkadaslar bal polen arı sütü hakkında bilgilerimi paylaşmak istedim bal ne kadar sa onun 1/5 kadar polen ve arı sütü katılır. Arı sütü buzdolabında saklanır. Ve bu karışım ışık almamalı eğer cam kavanoza yapıyorsanız Aliminyum folyo ile sarın
Kavanozu isik almasın. Tahta kaşık kullanın yerken hazırlarken. Şifa olsun

çok teşekkür ederim.ablana da şimdiden sağlıklı hayırlı doğum dilerim :)) ben sana özelden cevap yazıyorum şimdi.daha geçen burada konuştuğumuz için forumu meşgul ederiz burada.evet eğriçayır 1500 mg.lık ampulün doğru 1meyra 1meyra :rapci:

bende 2

hoşgeldin Pepe Pepe arkadaşlar göğşen beyi demişler ancak direk doktoru bilmiyorlar istanbuldalar mesela kusura bakmamaları ile diyorum .ben onda 2014 senesinde tedavi gördüm. yumurta saklamaya çalıştığımda benimle dalga geçer gibi klomen verdi sonrada çok hafif bir iğne sanırım hatırladığım.ama yumurtanın içi boş çıktı.sonra gen-art tüp bebek merkezinde sertaç beye gittim.bu tedaviyi saymadı bile :KK43:
o yumurtanın boş çıkacağı baştan belli dedi.kolemen çağdışı bir yöntem dedi. iğneler fsh ı düşürür östrojeni yükseltir diyerek beni bilgilendirdi.asıl önemlisi 2014 de o gün sadece benim yumurtam oluşmamış değil o gün tüm sonuç alanların hepsi 10 kişi negatif almış.tabi bunun mimarı göğşen bey doktorumuz o.bana dedi ki bugün 25 yaşındaki kızın bile negatif oldu çok üzgünüm.kendisini övenler burası değil söz meclisten dışarı bir forumuna denk geldim de bir övüyorlar hayatlarında doktor görmemişler sanırım. doktorun iki cümlesiyle mutlu olan kişiler. göğşen bey çok iyi moral veriyormuş tek dedikleri de bu; insanmış.benim doktorum da çok iyiydi erbil bey, sertaç beyde iyiydi...bence 30 lu yaşlarda kızlar bunlar bizim 40 lar için en iyi lab, en iyi embriyolog lazım.başkentin labaratuvarına da güvenmiyorum.bende 1 yumurta saklama 2 tüp denemesi yaptım.2. tüp denmesinde son şansım diyerek erbil yağmura gittim.burada okuduğum tüm tedavi yöntemlerini ondan da duydum.çünkü başka hiç bir doktor bunlardan bahsetmemişti :KK43:(( kk kadınları biliyor ama doktorlar anlatmıyor..öncelikle kendi doktorumu erbil beyi tavsiye ederim.havuz oldu genetiğe gitti herşey yapıldı.çünkü istanbulda labaratuvarlar, embriyologlar ve doktorlar çok kaliteli.ben o istanbulun zeki atik havasını alıyorum onlarda.ankara da ise bundan 4-5 sayfa geride tolga ecemişe gitmiş bir arkadaşımız hamile ve memnunmuş.madem öyle ona gitmeni ve ayrıca ankara bahçeci tüp bebek merkezinin de açılmış olması sebebiyle lab açısından bir de orayla görüşmeni tavsiye ederim.istanbula gitmek gelmek hiç zor değil bunu da belirteyim.
artık yaş 40 ...sizin deneyimlerinize ihtiyacım var...ben şu saatten sonra vakit kaybedemem......bulunduğum şehirde takibimi yaptırıp istanbul a gitsem olur herhalde

artık yaş 40 ...sizin deneyimlerinize ihtiyacım var...ben şu saatten sonra vakit kaybedemem......bulunduğum şehirde takibimi yaptırıp istanbul a gitsem olur herhalde
Ben bebegime pıtır pıtır kımıl kımıl gibi şeyler söylüyorum.sizde pıtır pıtır istanbula gidin bence :) muayene ayrı olmaz anlamı olmaz uzaktan.esimde ilk denememiz için negatifti baştan gitseydik 7-8000 tl cebimizde kalırdı diyor.ama illa gidin demiyorum.tolga ecemisi biraz geriye gidin forumda okuyacaksınız.onunla bir görüşün isterseniz, tedavi yöntemi ne önerecek ondan sonra istanbulu düşünürsünüz.yaşınız iyi az yani.sorununuz var mıydı neydi ?

Ben de takibi bulundugum sehirde yaptırıp izmire gitmiştim. Şöyle söyleyim bu büyük bir dezavantaj merkezle tam kontak saglanamiyor. Dun merkezden aradilar beni negatif olmasını degerlendirdik elbette kismet hersey ama biz sizi tam değerlendirmedik dediler takibi biz yapmayınca bazi eksiklikler olmus olabilir dediler. Bana da cok mantikli geldi....

benim sorunum son iki aydır adetlerimin düzensiz olması.....3. gün testimde e2 5......fsh 24 .... lh 9 ....bir sonraki 3. gün yapılan usg de küçük küçük foliküller görüldü ama yine östrojen düzeyim düşüktü.....yumurtlamayınca da adet kanamam 19. gün geldi
kadın doğum doktoruna göre 2 sene sonraya tamamen adetten kesilirmişim

Bebegimhadi Bebegimhadi , drepsi76 drepsi76
Selamlar, gebe kadınları gördükçe mutlu oluyorum ve umudum daha da büyüyor bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.
Ben 2.tüp tedavime başlayalı 3 gün oldu. (İncir, polen, bal, arısütü dışında) rica etsem tavsiye edebileceklerinizi bilmek istiyorum.
Ve anne adayı A anneveoglusu

benim sorunum son iki aydır adetlerimin düzensiz olması.....3. gün testimde e2 5......fsh 24 .... lh 9 ....bir sonraki 3. gün yapılan usg de küçük küçük foliküller görüldü ama yine östrojen düzeyim düşüktü.....yumurtlamayınca da adet kanamam 19. gün geldi
kadın doğum doktoruna göre 2 sene sonraya tamamen adetten kesilirmişim
Fsh yüksek ne yazık iyi bir yere gidin bence de.önce ankaraya bir bakın ön görüşmelerde ne diyecekler.arı sütü bal poleni yiyin bizler icin iyi oluyor ins. Hersey güzel gider.

Fsh yüksek ne yazık iyi bir yere gidin bence de.önce ankaraya bir bakın ön görüşmelerde ne diyecekler.arı sütü bal poleni yiyin bizler icin iyi oluyor ins. Hersey güzel gider.
10 günlük hayıtotu ve arısitü ile 13 e gerilemişti......benim bugüne kadar fsh 10 u geçmezdi bu kadar erken menapoza gireceğimi tahmin etmemiştim

Bebegimhadi Bebegimhadi , drepsi76 drepsi76
Selamlar, gebe kadınları gördükçe mutlu oluyorum ve umudum daha da büyüyor bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.
Ben 2.tüp tedavime başlayalı 3 gün oldu. (İncir, polen, bal, arısütü dışında) rica etsem tavsiye edebileceklerinizi bilmek istiyorum.
Ve anne adayı A anneveoglusu
Hayırlı olsun canım tedavin kaç yumurta gördü Dr ilk kontrolde ben mesajınızda belirttiğiniz incir arisutu polen ve ceviz OMEGA Q10 tukettim
bu ay transfer olacak Allah'ın izniyle transfere hazirlaniyorum taze transfer mi olacak

6. Gun ignelerimi vuruldum hayirlisiyla :nazar:Cumartesi kontrolum :dua:
hayırlı olsun canım hepimiz için. bende dün catlama önleyici iğnemi yaptırdım. doktor yap dedi. menogon ile beraber yaptırdım..10.cu günümdü. tek yumurta.dua ediyorum. hepimiz için hayırlısı olsun

Pepe Pepe canım o zaman hiç vakit kaybetmeden iyi bir merkeze git ve takibini falan herşeyini o merkez yapsın. Ben de il dışından gidip geliyorum haftaya 3. gidişim olacak ( her adette gidiyorum). Yalnız doktorum nasıl 2 sene diye bir zaman verdi o ilginç geldi bana. Menopoz zamanını bilemiyorlar. Sadece gidiş o yöne doğru acele edin diyorlar. Bana doktorum rezervlerin azalmış dediği zaman ilk adette soluğu tüp bebek merkezinde aldım. Sen de vakit kaybetmeden git

Back