Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doktorunu öğrenebilir miyiz bence de iyi bir doktor. bende ankarada olduğumdan ister istemez merak ettim.bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Izmir Tavmergen tup bebek merkezinde tadavi gördüm. Takiplerim denizlide yapıldı. Bazi talihsizlikler yasadim.Bir kac yumurtam erken catladi.gecen hafta negatif sonucumu aldim. Diger denemeye baya vakit var şimdiden hazirlik yapmak istiyorum. Yumurtalarımın granüllü oldugu söylendi. O yuzden biraz gida takviyesi yapmak istedim.
Merkezimden memnunmuyum bilmiyorum. Hemsire numarasi verdiler bir tane mesaj atıyorum. Hemsire bi cevaplıyor bi cevaplamıyor. Opudan sonra aksam cok agrim olmustu esim iki kez aradi açmadılar. Merkezle ilgili cok soru isaretleri oldu bende. Negatif sonuctan sonra konsey olacak bir hafta icinde aranacaksiniz dediler, aramadılar.Diger denemem orada olur mu bilmiyorum. Bi taraftan merkez de araştırmalıyım

Bebegimhadi canım dün kontrolde doktor yumurta gördü ama biri boş dedi. tek yumurtam var. bütün olası senaryoları anlattı. yumurta erken çatlatabilir . yakalayamayabilirizde dedi. hadi yakaladık. kalitelimi bilmiyoruz. hadi kaliteli ise döllenmede diğer günlere geçicekmi. anlattıda anlattı. kötü senaryoları .sonra embriyo olursa bir yere göndermekten bahsetti.öyle olursa öbür ay transfer olur dedi. sanırım hastalık varmı diye baktırıcak. olur demedim. yaşın 43.düşük riskin çok. hep olumsuz konuştu. tek yumurtama olumlu konuşmadı. biz yaparız eğerki transfer olursa gerisi Allah a kalmış dedi. solda bir şey yok dedi. ama ben sanki gördüm. sağdada gördüm. içi boş dedi yumurtanın. göbek ten iğne verdi.kendim nasıl yapıcam. yapamamki.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım arkadadan gelen yumurtalar sonradan gelişebilir dr göremeyibilir şuan onları
içi boş olduğunu nasıl bildi acaba bu konuda hiç bilgim yok
iğne çok kolay gözünde büyütme bir kez yaparsan arkası geliyor benimde aklım almıyordu iğne nasıl kendime yapacağım göbekten derken yaptım

yumurtaların bir kısmı önden gitmiş demekki arkadaşım çatlatmama iğnesi vermedimi dr benimde öyle idi
2 gün çatlatmama iğnesi verdi drum içinize sinmedi ise merkez araştırın bencede

yumurtaların bir kısmı önden gitmiş demekki arkadaşım çatlatmama iğnesi vermedimi dr benimde öyle idi
2 gün çatlatmama iğnesi verdi drum içinize sinmedi ise merkez araştırın bencede
Verdi iki tane.yumurtalardan bir tanesi catlatma ignesinden de once catladi. Evet merkez araştırmalıyım sanırım. Orasi icime sinmeyecek

Doktorunu öğrenebilir miyiz bence de iyi bir doktor. bende ankarada olduğumdan ister istemez merak ettim.bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Doktorum Tolga Ecemiş, ben Besa kuledeki muayenehanesine gidiyorum. Yumurta toplama ve transfer HRS hastanesinde yapıldı.O hastanenin embriyologu ve laboratuvarı birinci kalite diye düşünüyorum. Gebelik takibimi ve doğumu da Tolga Ecemiş ile devam edeceğim inşallah. Doktorun Istagram sayfasında 41 yaş etiketiyle bebeğimizin kalp atışlarını duyduğumuz video var.

bende anlamadım. içi boş dedi. ilişki yasağı getirdi hemşire bide. yumurtayı çatlatır dedi. bana iğne yaparken canım yandı. kendim nasıl yaparım bilmiyorum. eczane yaparmı reçeteyle.

çatlatma önleyici iğne yazmadı. bana yazdı dün. ama hiç bir yerde bulamadım. Allah yardım etti de buldum.

canın sağolsun inş bu denemende pozitif sonuç alırsın.evet bana da verilen ilk tavsiyeydi...negatif aldığın yere 2. şansı verme diye.yazdıklarını bende beğenmedim.istanbulu düşünebilirsin ankaradan kaç kişi istanbula gittik gayette oluyor.veya sana yakın izmiri araştırabilirsin.burada önemli olan lab dr embriyoloğu iyi olan tanınmış doktorlar özellikle.aslında isimlerinin çıktığı kadar var.bir yandan da burada yazmayayım ismi çok iyi ama çok bekletileceğin merkezde var sadece merkez önemli değil.doktoru da önemli.doktor seni fazladan 1 saat bekletecekse muayene masasında 15-20 dakika dr.un gelmesini bekliyorsan ben o doktordan kaç derim.hem ismi çıkıp hem o kaliteyi alamadığın doktoru tercih etme bence.

selam canım doktora güven sen benim bildiğim 3 yumurta görmeden tedaviye başlamıyorlar.bu ay böyle olur önümüzdeki ay 3 yumurta olur.dün yazdığım takviyeleri yapıp bekleyin ama her ay takipte kal.doktorun doğru diyor o kadar para dökeceksin 3 yumurta gördüğünde doktorun başlayalım der.bir arkadaşımızın tek yumurtaydı ama o daha 41 e yeni girmişti, 6-7 yumurtası oldu iğnelerden sonra.bu herkes için geçerli değil benim için geçerli değil.arı sütü ile evet artıyordu arkadan illa 1-2 geliyordu :)))
ben doktora güven derim.iğne ne verdi.acaba iğne yüksek veya düşük mü kaldı ? sanırım tedaviye başlıyorsun inş gönlünce olsun ... iğne yapamayacak bir ben vardım bende 2. opumda öğrendim.hemşireye anlattır sonra iğneyi birlikte batırın.göbeğini gösterdiği yeri iki parmağınla açarak ger bence ben sıkıştırınca değil gerdiğimde yapabildim iğneyi.nereye kadar özel merkeze giedeceksin.eczaneler yapmıyor tanıdık olursa ancak öyle.hayırlısı olsun inş. gönlünce olur.

bakacağım instegrama tebrikler :)

Cok haklisin istanbul da cok iyi merkezler var ama bana cok uzak.kalacak yer sıkıntı olur yakin yer de degil gidip gelemem tedavi sürecinde . Sizin tedaviniz nerede olmustu

Merhaba hanımlar, ben yeni katıldım aranıza. Uzun zamandır ara ara sessizce takip ediyordum.
Burada kurulan dostlukları, üzüntüleri, sevinçleri, tesellileri gördüm...
K. K. ailesi beni de bağrına basar diye düşündüm.

İstanbul'da yaşıyorum, 42 yaşındayım, iki yıllık evliyim. Bir olumsuz tüp bebek denememiz oldu.
Üzüldüm, yıkıldım elbet ama kadının gücü hiç hafife alınmamalı, yeniden küllerimizden doğmayı da biliriz biz.
Dün itibariyle ikinci tüp bebek tedavisine başladık. Umutluyum, kendime ve doktoruma güveniyorum.
Asla umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar. Öyle hikayeler biliyorum ki; imkansızı başarıp kucaklarına bebeklerini aldılar.

Biliyoruz ki, hamileliğin gerçekleşmesi büyük bir mucize ve şimdi mucizelerin tam da zamanı

yumurta büyütücü iğne verdi. menogon. aslında ilaçsızdı tedavim. niye istedi bilmiyorum. dünkü hemşire germedi toplayıp etimi vurdu canım yandı. o yüzden ürktüm. bugünkü eczacıdaki hemşire kız senin anlattığın gibi yaptı gerdi. hiç bir şey hissetmedim. içinden dün çok kızdım selman hocanın hemşiresine. canımı yaktı korkuttu beni. yanlış vurmuş. asıl eti gerince hiç bir şey anlamıyorsun. takviyeleri yapıyorum .arı sütü direk ardından polen. akşamda keçi boynuzu özü. şimdilik bu kadar yaptıklarım

selam canım. inşallah amin. doktorun kim acaba

merhaba hanımlar ben de bu başlık altında ilk kez yazıyorum
geçen ay 15 gün arayla adet oldum, sanırım yolun sonuna geldim...fsh değerim 24 den yukarısını görmemişti
ayak üstü kadın doğum uzmanı bir tanıdığımla görüştüm 2 seneye kadar tamamen adetten kesileceğimi söyledi
Ankara da tüp bebek açısından en iyi doktor öneriniz nedir....yaşım itibariyle havuz yöntemi uygun olur sanırım
hangi merkezler embriyo dondurmada başarılı....şimdiden teşekkürler

Aramıza hoşgeldin arkadaşım tedavin hayırlı olsun nerede tedavi görüyorsun

Ankara da başkent üniversitesi hastanesinde göğsen beyi övüyorlar eğer imkanın varsa bahçeci veya acibademi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…