- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.861
Moralini bozma lütfen stres daha olumsuz etkiler yumurtaları, bir dahaki aya yumurta olabilir. Kaçıncı kontrolün bilmiyorum ne aşamadasın ama vitaminlerle desteklenebilir yumurtalarsakın vakit kaybetme. dün doktor yumurta göremedi. yıkıldım.yaş 42.ilk tüp bebek denemem olucaktı. napıcam bilmiyorum.elini çabuk tut canım
şaşkınım cnm. geçen ay klomen yaptım ilk kez ve sağda ve solda doktor görmüştü yumurta. özel muayeneydi doktorum. acaba klomenmi zarar verdi. ne gibi vitaminler. adetin 3.cü günüydü.ilk kontroldü.Moralini bozma lütfen stres daha olumsuz etkiler yumurtaları, bir dahaki aya yumurta olabilir. Kaçıncı kontrolün bilmiyorum ne aşamadasın ama vitaminlerle desteklenebilir yumurtalar
merhabalar biraz baktım da tavsiyem kendi doktorum erbil yağmur.bahçeci fulyada idi bu yaz ayrıldı aynı yerde fulya terrace de özel muayenesinde devam ediyor.ulun uluğu tanımıyorumda tüp bebek tedavisi haricindeki tedavilere 42 yaşımız için diyorum inanmamanı tavsiye ederim :) yumurta ve spermi üst üste koyuyorlar zor bela 1 embriyo 5. güne gidiyor.bende 42 yaş biterken erbil beye gittim çünkü yeni evlenip bir negatif alıp istanbulda tedaviye karar vermiştim.42 geç değil yumurtan sanırım bu ay oluşmamış.telaş etme önümüzdeki ay yumurta olur.benimde erbil beyden de önce bir muayenede başıma geldi.ama fazla olmaz.benim hep 2-3 dü.ne zaman saf arı sütü bolca yedim ve bal polen, yumurta sayısı 5-6 ya çıktı.yolum bu 1. istanbul en iyi doktorlar 2. saf arı sütü bolca 3. bal polen şimdiden başlayın hemen sipariş verip önümüzdeki ay sayınız artar sayınız artmasa kalitesi artar .başarılar üzülmeyin hepimiz aynı yoldan geçtik.ama yol denenmiş bir yolarkadaşlar 4 doktor buldum tüp bebek için . cem çelik. . selman laçin. Ali ihsan gönenç. ulun uluğ. hangisi karar veremiyorum yardım lütfen
Allah razı olsun. moralim düzeldi biraz. çok korkuyorum. selman laçine muayene olmuştum.bu pazartesi son kararı vericek. demek sizinde olmadı yumurta bir keresinde. dediklerinizi alıcam. saf arı sütü bulmak sıkıntımerhabalar biraz baktım da tavsiyem kendi doktorum erbil yağmur.bahçeci fulyada idi bu yaz ayrıldı aynı yerde fulya terrace de özel muayenesinde devam ediyor.ulun uluğu tanımıyorumda tüp bebek tedavisi haricindeki tedavilere 42 yaşımız için diyorum inanmamanı tavsiye ederim :) yumurta ve spermi üst üste koyuyorlar zor bela 1 embriyo 5. güne gidiyor.bende 42 yaş biterken erbil beye gittim çünkü yeni evlenip bir negatif alıp istanbulda tedaviye karar vermiştim.42 geç değil yumurtan sanırım bu ay oluşmamış.telaş etme önümüzdeki ay yumurta olur.benimde erbil beyden de önce bir muayenede başıma geldi.ama fazla olmaz.benim hep 2-3 dü.ne zaman saf arı sütü bolca yedim ve bal polen, yumurta sayısı 5-6 ya çıktı.yolum bu 1. istanbul en iyi doktorlar 2. saf arı sütü bolca 3. bal polen şimdiden başlayın hemen sipariş verip önümüzdeki ay sayınız artar sayınız artmasa kalitesi artar .başarılar üzülmeyin hepimiz aynı yoldan geçtik.ama yol denenmiş bir yol
yüksek doz iğneler bizde pek işe yaramıyor.gonal-f i 250 diye bize başlarlarsa tam tersi etki ediyor.amh rezervi düşük olan bizlerde önce femara ilaç sonra düşük doz iğne olunursa işe yarıyor.ben yüksek doz iğne olup yumurtası gelişmeyen çok kişi duydum.Ben ulun hocada tedavi oluyorum. Simdilik ilac tedavisi goruyorum. Igneler 2 ay sonra basliycak. Amh dusuklugum var ve bana igneler yuksek doz olacak dedi. Ilacsiz yapmasiyla alakali hic birsey soylemedi. BUNU BULDUM NETDEN.ARAŞTIR Bİ CANIM
ilk kez tüp bebeğe başlıycaktım.borç alıcağız birde. bana ilaç vermedi. hormonlarım sıkıntılı.tiroid prolaktin klomende yükseldi bende. endokrin doktorum ilaç dozunu artırdı tiroidim içinyüksek doz iğneler bizde pek işe yaramıyor.gonal-f i 250 diye bize başlarlarsa tam tersi etki ediyor.amh rezervi düşük olan bizlerde önce femara ilaç sonra düşük doz iğne olunursa işe yarıyor.ben yüksek doz iğne olup yumurtası gelişmeyen çok kişi duydum.
Canım bence klomen zaman kaybı bizim yaşlarda hızlıca bir tüp bebek merkezine başvurmakta fayda var. Benim doktorum bir sürü vitamin ve arı sütü verdi bana eşime de vitamin verdi. Arı sütünün markası Arko royal jellyşaşkınım cnm. geçen ay klomen yaptım ilk kez ve sağda ve solda doktor görmüştü yumurta. özel muayeneydi doktorum. acaba klomenmi zarar verdi. ne gibi vitaminler. adetin 3.cü günüydü.ilk kontroldü.
benimde moralim çok bozuluyordu bu kadar stres yapmaya gerek inş. yoktur.belli olmuyor ama olumlu düşünmek gerekirmiş.42 yaş geç değil maçın devam ettiği.benim de olmadı ve ben çok telaş yapıyordum çünkü 42.5 da zor bela evlendim :)) forumlarda bahsedildiği kadar telaşlık birşey yok.ancak çok iyi lab. dr. embriyologların olduğu yerler bize lazımm.diğerleri bize zaman kaybı oluyor.istanbul avrupa yakasındasınız sanırımm ?? eğriçayır ampulü veya iyi bal satan tanıdıklardan bunları alın eğriçayırın bal be poleni de öyle ya ordan ya da yerli iyi bir üreticiden.Allah razı olsun. moralim düzeldi biraz. çok korkuyorum. selman laçine muayene olmuştum.bu pazartesi son kararı vericek. demek sizinde olmadı yumurta bir keresinde. dediklerinizi alıcam. saf arı sütü bulmak sıkıntı
yukarıyı okuyacağım da bu mesaja yazmak istedim.klomen bizim yaşlarda tüp bebek tedavisinde kullanılıp bende boş yumurtaya sebep olup ( bunu 2. tedavide başka bir doktordan duydum) adetimle de koskoca bir kist yaptığını öğrenmiştim sağolsun becerikli 1. doktorumdailk kez tüp bebeğe başlıycaktım.borç alıcağız birde. bana ilaç vermedi. hormonlarım sıkıntılı.tiroid prolaktin klomende yükseldi bende. endokrin doktorum ilaç dozunu artırdı tiroidim için
istanbuldayım cnm. benim yumurtam 26 mm did doktor apar topar iğneyi yaptı. 2 gün sonra kontrole gittim. çatlamış kist olmadı diyince beynimden vuruldum.sonuç negatif oldu. 2.ci klomen çatlatma iğnesi tedavisini yaparız dedi. hayır istemiyorum dedim. tüp bebek dedim. kaynanam üvey. eşim 2.5 yaşındayken öz annesi doğum esnasında vefat etti. bebek te öldü. babası bu kadınla evlenmiş eşim 3 yaşındayken. eşim 39 yaşında. 1 yıllık evliyiz.üvey kaynanam öz oğlunu gözünden sakınıyor ama eşime değer vermiyor. problem ise eşim onların ne kadar haksızlığını oyunlarını görsede bir şey yokmuş gibi davranıp köleleri gibi davranıyor. üvey eltim üvey kayıncom eşimi avucuna almış. şu an 2.ciye hamile kadın.beni zayıf yerimden vurdular. mesaj atıp abi 2.ci kere amca olucaksın yazmışlar. kahroldumyukarıyı okuyacağım da bu mesaja yazmak istedim.klomen bizim yaşlarda tüp bebek tedavisinde kullanılıp bende boş yumurtaya sebep olup ( bunu 2. tedavide başka bir doktordan duydum) adetimle de koskoca bir kist yaptığını öğrenmiştim sağolsun becerikli 1. doktorumdaankarada bir arkadaşım çok bilinen prof.da yüksek gonal-f iğne 250 ile onun da kocaman bir kisti oldu ki o da 40 yaşındaydı bende... aynı dönem aynı özel üniversite hastanesinin iki ayrı doktoruna başladık.benim de klomenle kocaman bir kistim oldu sonuçta biz yumurta büyüyecek derken o yüzden vaktimiz az doktorumuz kıymetli olsun ama iyi doktorda olsun sonuç negatifde olsa denedik deriz.bu diğer doktorlar ise sadece deneme tahtası gözüyle bakıyorlar...vaktimizde hiç umurlarında değil.onların tatlı sözlerine inanma en başarılı sonuçları alan yerlerde ciddi profesyonel kurumlarda ve tabi istanbulda denenmeli.ankara bence vasat
saf arı sütü derken, balcılar ve aktarlar illa ki arı sütünü bal ve polene karıştırıyor.siz karıştırmayın, saf dediğim arı sütünü tek başına yiyin ve balı polenle karıştırıp yiyin.bence karışımlarda günlük alım miktarını alamıyoruz. bu nedenle eğriçayırın ampulünü tavsiye ettim veya yerli iyi balcı..eğriçayır markası dünya çapında sertifikalı bir ürün internette sitesi var.onun arı sütü ampulü günlük alınması gereken 1500 mg. lıktır.bu kk da forumları gezin genelde oradan alır herkesAllah razı olsun. moralim düzeldi biraz. çok korkuyorum. selman laçine muayene olmuştum.bu pazartesi son kararı vericek. demek sizinde olmadı yumurta bir keresinde. dediklerinizi alıcam. saf arı sütü bulmak sıkıntı
bu olaylar iyice stres yaptı beni.bir an önce çocuk sahibi olmalıyım hayırlısıyla. bana ne kadar haksızlık yapılsa bir şey olmamış gibi davranıyor canımlı cicimli. ama ben onların gerçek yüzlerini eşime göstermeye çalıştıkça sinirlenip bağırıyor.şoka giriyorum. sen kendi karına sahip çıkıp arkasında duracağına tutup üvey kardeşinin karısınımı koruyorsun dedim. çıldırıyorum.adaletsizsin vicdansızsın diyorum.senin verdiğin değeri onlar sana vermiyor diyorum.aç gözünü diyorum. sen onları kaybetmekten korkuyorsun ama onlar seni kaybetmekten korkmuyorlar.yukarıyı okuyacağım da bu mesaja yazmak istedim.klomen bizim yaşlarda tüp bebek tedavisinde kullanılıp bende boş yumurtaya sebep olup ( bunu 2. tedavide başka bir doktordan duydum) adetimle de koskoca bir kist yaptığını öğrenmiştim sağolsun becerikli 1. doktorumdaankarada bir arkadaşım çok bilinen prof.da yüksek gonal-f iğne 250 ile onun da kocaman bir kisti oldu ki o da 40 yaşındaydı bende... aynı dönem aynı özel üniversite hastanesinin iki ayrı doktoruna başladık.benim de klomenle kocaman bir kistim oldu sonuçta biz yumurta büyüyecek derken o yüzden vaktimiz az doktorumuz kıymetli olsun ama iyi doktorda olsun sonuç negatifde olsa denedik deriz.bu diğer doktorlar ise sadece deneme tahtası gözüyle bakıyorlar...vaktimizde hiç umurlarında değil.onların tatlı sözlerine inanma en başarılı sonuçları alan yerlerde ciddi profesyonel kurumlarda ve tabi istanbulda denenmeli.ankara bence vasat
26 mm le tedavi olmaz bence dr un selman demiştin değil mi ? dr un oyalıyor bu ay gel bu ay gel diye.sen ona inanma tüp bebeğe başla @Gokkusagi80 . bence de ne doktormuş beğenmemişsin sanırım bence büyük başarısızlık gelecek günler şimdiden belliistanbuldayım cnm. benim yumurtam 26 mm did doktor apar topar iğneyi yaptı. 2 gün sonra kontrole gittim. çatlamış kist olmadı diyince beynimden vuruldum.sonuç negatif oldu. 2.ci klomen çatlatma iğnesi tedavisini yaparız dedi. hayır istemiyorum dedim. tüp bebek dedim. kaynanam üvey. eşim 2.5 yaşındayken öz annesi doğum esnasında vefat etti. bebek te öldü. babası bu kadınla evlenmiş eşim 3 yaşındayken. eşim 39 yaşında. 1 yıllık evliyiz.üvey kaynanam öz oğlunu gözünden sakınıyor ama eşime değer vermiyor. problem ise eşim onların ne kadar haksızlığını oyunlarını görsede bir şey yokmuş gibi davranıp köleleri gibi davranıyor. üvey eltim üvey kayıncom eşimi avucuna almış. şu an 2.ciye hamile kadın.beni zayıf yerimden vurdular. mesaj atıp abi 2.ci kere amca olucaksın yazmışlar. kahroldum
sende sağol birşey değil ve evet benim de bir kez yumurtam olmadı.vücut bir ay çok iyi çalışırsa mesela bende ilk 40 yaşında doktora gittiğimde 5 yumurta olmuştu dr. çok iyisin dedi. bir sonraki ay başlayalım dedi.bir sonraki ay sıfır yumurtaAllah razı olsun. moralim düzeldi biraz. çok korkuyorum. selman laçine muayene olmuştum.bu pazartesi son kararı vericek. demek sizinde olmadı yumurta bir keresinde. dediklerinizi alıcam. saf arı sütü bulmak sıkıntı
arko royal ne kadar merak ettim şimdi :) özelden de yazabilirsin sana zahmet :)@Gokkusagi80 Arko royal de 1500 mg arı sütü içeriyor. Eğriçayır da öyle hangisini ucuza bulursanız onu alın.
ilk doktorum kadın doktoru mürevvet sarıyardı. klomen çatlatma iğne tedavisini yapan. selman laçinle dün ilk kez konuştum. daha tedavi olmadım . evet çok cahiller. eşim avuclarında olsun sürekli onların kölesi olsun istiyorlar. her türlü oyunu tatlı dille güleryüzle eşime oynuyor lar. bırakmıyorlar eşim yuvasına karısına adapte olsun. çocuklarını bile kullanıyorlar. eşimin her türlü zaafını kullanıyorlar. eşim yiğenine düşkün. aslında tüm çocuklara düşkün. ama bunu bile kullanıyorlar. hafta sonu eşim benle değil orda olsun diye. Allah görüyor ne diyim.saolun kızlar. dertleşmek iyi geldi.dediklerinizi alıcam. şimdi daha iyi hissediyorum kendimi.26 mm le tedavi olmaz bence dr un selman demiştin değil mi ? dr un oyalıyor bu ay gel bu ay gel diye.sen ona inanma tüp bebeğe başla @Gokkusagi80 . bence de ne doktormuş beğenmemişsin sanırım bence büyük başarısızlık gelecek günler şimdiden bellibaşka doktora gittiğinde o doktor söyler ama " o yumurtanın çatlayacağı baştan belli" der..bana da öyle söyledi çünkü 2. doktorum ve haklıydı.ama ben onu da bırakıp erbil beye gittim çünkü yeni bir yöntem söylememişti ve tüm yöntemleri kk da okudum hayret birşey.. burada konuştuğumuz tedavilerimizde yumurtalar 26 mm olmadan çok önce toplandı iyi hatırlıyorum.eşinin ailesi konusunda inşallah düzelir sen cahil insanlara bakma
tamam canım bakıcam. saolun kızlar.@Gokkusagi80 Arko royal de 1500 mg arı sütü içeriyor. Eğriçayır da öyle hangisini ucuza bulursanız onu alın.
Canım fiyatı değişiyor internetten bakabilirsin görece ucuz olan siteler var. Ben eczaneden alıyorum diğer vitaminlerle beraber o yüzden net olarak ne kadar ödediğimi bilmiyorumarko royal ne kadar merak ettim şimdi :) özelden de yazabilirsin sana zahmet :)
Bence aile işlerini düşünüp canını sıkma. Onların davranışlarını değiştiremezsin ama bu davranışlara verdiğin tepkiyi değiştirebilirsin. Üzüntü ya da öfke olmasın bu tepki çünkü sadece kendini yıprattığınla kalırsıny
ilk doktorum kadın doktoru mürevvet sarıyardı. klomen çatlatma iğne tedavisini yapan. selman laçinle dün ilk kez konuştum. daha tedavi olmadım . evet çok cahiller. eşim avuclarında olsun sürekli onların kölesi olsun istiyorlar. her türlü oyunu tatlı dille güleryüzle eşime oynuyor lar. bırakmıyorlar eşim yuvasına karısına adapte olsun. çocuklarını bile kullanıyorlar. eşimin her türlü zaafını kullanıyorlar. eşim yiğenine düşkün. aslında tüm çocuklara düşkün. ama bunu bile kullanıyorlar. hafta sonu eşim benle değil orda olsun diye. Allah görüyor ne diyim.saolun kızlar. dertleşmek iyi geldi.dediklerinizi alıcam. şimdi daha iyi hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?