- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi akideciknane
- #60.841
Arkadaşlar merak ediyorum da yumurtanın toplandığı ay taze embriyo transferi yapılmıyor mu? Hep dondurulup birkaç ay sonra mı transfer yapılıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum ki canım. Benim ilk denememdi zaten, belki bizde bir problem var. İzmir’de çok ta fazla merkez olmadığından İstanbul’u bile düşünüyorum bazenYa bu irenbe de kimi duysam çok az yumurta dölleniyor laboratuvarında sorun var bence
Taze transfer yapılan arkadaşlar da var. Rahim durumuna göre sanırım karar veriliyor.Arkadaşlar merak ediyorum da yumurtanın toplandığı ay taze embriyo transferi yapılmıyor mu? Hep dondurulup birkaç ay sonra mı transfer yapılıyor?
Bence İrenbe iyi bir merkez, laboratuvarında sorun olsa doktorlar çalışmazlar orada başarımız düşüyor diye... Sizde de sorun olduğunu sanmıyorum. İki tane döllenmiş, hayırlısıyla transfer de nasip olur inşallah.Bilemiyorum ki canım. Benim ilk denememdi zaten, belki bizde bir problem var. İzmir’de çok ta fazla merkez olmadığından İstanbul’u bile düşünüyorum bazen
Evet canım Dr un tedavisine bağlı taze Embryo da transfer oluyor. Benim bütün işlemlerim irenbe de oldu dondurulmus da denendi 3. Denemede taze Embryo tuttu şükür. Inşallah güzel haberler verirsinArkadaşlar merak ediyorum da yumurtanın toplandığı ay taze embriyo transferi yapılmıyor mu? Hep dondurulup birkaç ay sonra mı transfer yapılıyor?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canım Dr un tedavisine bağlı taze Embryo da transfer oluyor. Benim bütün işlemlerim irenbe de oldu dondurulmus da denendi 3. Denemede taze Embryo tuttu şükür. Inşallah güzel haberler verirsin
Evet canım anestezimi oldu. Ameliyathaneye girmemle uyanmam en fazla yarım saat sürmüştür. Çok kolaydı ve sonrasında da hiç ağrı sızı yaşamadım. İsmail beyin eli çok hafif gerçekten. Uyandıktan sonra 1-2 saat daha yatırdılar ama.C Cekirdek32 yumurta toplama anesteziyle mi oldu? Uzun sürüyor mu?
Hayırlı olsun tedavin. Hangi merkeze gidiyorsun. Öncesinde eşine takviye vitamin filan verdiler mi, inşallah güzel gelişmeleri burdan duyarız.Bende Cuma gunu ilk tup bebek tedavime basliyorum. Bizde sorun varikosel, sperm ssyisi ve hiz hareket gibi. Bende amh hsg hormonlar vs cok sukur iyi. Hayirli sonuclar almak dilegiyle.
Arkadaşlar merak ediyorum da yumurtanın toplandığı ay taze embriyo transferi yapılmıyor mu? Hep dondurulup birkaç ay sonra mı transfer yapılıyor?
Bende Cuma gunu ilk tup bebek tedavime basliyorum. Bizde sorun varikosel, sperm ssyisi ve hiz hareket gibi. Bende amh hsg hormonlar vs cok sukur iyi. Hayirli sonuclar almak dilegiyle.
Evet 3 aydir yani varikosel ameliyatindan sonra proxed plus arisutu bal polen ginseng keciboynuzu ceviz vs dogal duzenli herseyi kullandik sayi biraz dustu belki ameliyat olmamaliydik bilemiyoruz. Dr lar normal gebelikte olabilir sans %7 asilamada %10 tup bebekte %50 diyorlar genel kanaat. Yumurtalik rezervlerim yasima gore cok iyi rahim durum ve yapisi arti hormonlar. 5 aylik evliyiz, bir kac defa asilama deneyebiliriz yada karar sizin tup bebek diyorlar. Bir degil birkac kurumsal merkeze dr a gittim. Hala karar verememekle birlikte tup bebege yakinim. Ist da Emsey Hospital Nesrin Hnm hastasiyim. Saglikli gunler diliyorum..Hayırlı olsun tedavin. Hangi merkeze gidiyorsun. Öncesinde eşine takviye vitamin filan verdiler mi, inşallah güzel gelişmeleri burdan duyarız.
aşılama ile zaman kaybetmeyin derim ilkinde hamile kalmak nerdeyse bir mucize arkadaşımEvet 3 aydir yani varikosel ameliyatindan sonra proxed plus arisutu bal polen ginseng keciboynuzu ceviz vs dogal duzenli herseyi kullandik sayi biraz dustu belki ameliyat olmamaliydik bilemiyoruz. Dr lar normal gebelikte olabilir sans %7 asilamada %10 tup bebekte %50 diyorlar genel kanaat. Yumurtalik rezervlerim yasima gore cok iyi rahim durum ve yapisi arti hormonlar. 5 aylik evliyiz, bir kac defa asilama deneyebiliriz yada karar sizin tup bebek diyorlar. Bir degil birkac kurumsal merkeze dr a gittim. Hala karar verememekle birlikte tup bebege yakinim. Ist da Emsey Hospital Nesrin Hnm hastasiyim. Saglikli gunler diliyorum..
Sanirim. Oyle dusunuyorum. Yasim 39aşılama ile zaman kaybetmeyin derim ilkinde hamile kalmak nerdeyse bir mucize arkadaşım
yaşınız kaç
Hayırlı olsun arkadaşım. Henüz Yen’i evliymişsiniz. ben evliliğimizin ilk ayı kontrollere başlamıştım. Bir buçuk yıl su gibi geçti. Ben de ilkinde aşılama yaptırdım negatif oldu. Keşke tüp yapsaymışım dedim. Doğal yoldan olur bu arada inşallah ama sperm sorunlarında tüp bebek daha mantıklı gibi geliyor bana.Evet 3 aydir yani varikosel ameliyatindan sonra proxed plus arisutu bal polen ginseng keciboynuzu ceviz vs dogal duzenli herseyi kullandik sayi biraz dustu belki ameliyat olmamaliydik bilemiyoruz. Dr lar normal gebelikte olabilir sans %7 asilamada %10 tup bebekte %50 diyorlar genel kanaat. Yumurtalik rezervlerim yasima gore cok iyi rahim durum ve yapisi arti hormonlar. 5 aylik evliyiz, bir kac defa asilama deneyebiliriz yada karar sizin tup bebek diyorlar. Bir degil birkac kurumsal merkeze dr a gittim. Hala karar verememekle birlikte tup bebege yakinim. Ist da Emsey Hospital Nesrin Hnm hastasiyim. Saglikli gunler diliyorum..
yumurtaların ve rahimin iyi durumda bu çok güzel arkadaşım bencede direk tüp bebek hiç vakit kaybetme gerçekten zaman çok hızlı geçiyor ben 3 yıllık evliyim ilk sene 0.50 olan rezervin bir dr yüzünden zaman kaybetmeme ve boş yere histeroskopi olmamla heba oldu sen yapmaEvet 3 aydir yani varikosel ameliyatindan sonra proxed plus arisutu bal polen ginseng keciboynuzu ceviz vs dogal duzenli herseyi kullandik sayi biraz dustu belki ameliyat olmamaliydik bilemiyoruz. Dr lar normal gebelikte olabilir sans %7 asilamada %10 tup bebekte %50 diyorlar genel kanaat. Yumurtalik rezervlerim yasima gore cok iyi rahim durum ve yapisi arti hormonlar. 5 aylik evliyiz, bir kac defa asilama deneyebiliriz yada karar sizin tup bebek diyorlar. Bir degil birkac kurumsal merkeze dr a gittim. Hala karar verememekle birlikte tup bebege yakinim. Ist da Emsey Hospital Nesrin Hnm hastasiyim. Saglikli gunler diliyorum..
Cok tesekkur ederim. Fikrimi pekistirdiniz ve bana guven oldunuz. Rabbim hayirli sonuclar versin hepimiz icin dilerim ..yumurtaların ve rahimin iyi durumda bu çok güzel arkadaşım bencede direk tüp bebek hiç vakit kaybetme gerçekten zaman çok hızlı geçiyor ben 3 yıllık evliyim ilk sene 0.50 olan rezervin bir dr yüzünden zaman kaybetmeme ve boş yere histeroskopi olmamla heba oldu sen yapma
Amin canım. Inşallah sanada vesile olurAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah İrenbe bana da vesile olur.
sakın vakit kaybetme. dün doktor yumurta göremedi. yıkıldım.yaş 42.ilk tüp bebek denemem olucaktı. napıcam bilmiyorum.elini çabuk tut canımCok tesekkur ederim. Fikrimi pekistirdiniz ve bana guven oldunuz. Rabbim hayirli sonuclar versin hepimiz icin dilerim ..