Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bence aile işlerini düşünüp canını sıkma. Onların davranışlarını değiştiremezsin ama bu davranışlara verdiğin tepkiyi değiştirebilirsin. Üzüntü ya da öfke olmasın bu tepki çünkü sadece kendini yıprattığınla kalırsın
haklısın canım. kendim yıpranıyorum. üzüntü öfkemle kalıyorum. onlar yokmuş gibi davranıp kendimi kısmetse tedavime verim

arı sütü bal polen probolis karışımı var. dolaptan çıkardı eczacıeci almadım
50 gr arı sütü küçük şişede 1 kilo bala 100 gr polen se karışım olarak al veya hazırlat.o eczanelerde ki karışımın gr ları tedavi için az kalır bilgin olsun.aktardan alırsan gr lar böyle

50 gr arı sütü küçük şişede 1 kilo bala 100 gr polen se karışım olarak al veya hazırlat.o eczanelerde ki karışımın gr ları tedavi için az kalır bilgin olsun.aktardan alırsan gr lar böyle
ayrı ayrı aldım polen ve arı sütünü. dolaptan çıkardı aktarcı. bu akşam aç karnına dil altına bırakarak tüketicem. poleni şimdi 1 tatlı kaşığına yakın tükettim. emerek yedim. saolun kızlar çok saolun.inan moralim düzeldi

Merhaba, uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Ben de 40 yaşındayım hatta temmuzda 41 olacağım. Geçen sene şubatta evlendim eylülden beri tüp bebek tedavisi görüyorum. İlk denemembe 4 yumurta 3 embriyo oldu 3. gün 1 tanesi orta ikisi iyi kalite imiş. İlk transfer hüsran. Sonra bir türlü rahim kalılaşmadı. Enson geçen ay tekrar yumurta toplama için merional başladık ama maalesef yumurta gelişmedi 450 üniteye yanıt vermedi. Bu ay maalesef 2 haftadır regl olamıyorum. Korkuyorum bir daha olacak mıyım diye yarında olmazsam tarlusal başlayacağız. Bu arada normalde yüksek olmayan fsh tedavi sırası da 29 çıktı merional yanıt vermeyince vücut fsh ı yükseldi bilemedim. Doktoruma göre menepoz aşamasındayım o yüzden regl bir gelip bir gelmiyor çünkü ilk tedavimden sonra da aynı şey oldu transfer sonrası hasta oldum. Sonra kasımda olur gibi oldu aralıkta ilaçla oldum. Ocakta normal şimdi yok. Bu arada stresten totalde 20 kiloya yakın aldım. Şimdi bekliyorum. Sizleri okudukça şansım olduğunu hissediyorum. Sonra hasta olmayı ca tekrar kötü oluyorum. Bu arada ö ce saf arı sütü ile başladın yaklaşık 40 gün oldu sonra eğriçayır içi 20 tane yarın ikinci kutuya başlayacağım ama antetli ediyor mu bilmiyorum. Eylülde tedaviye başladığımda amh 0.22 idi şimdi bilmiyorum. Benim gibi ilaçlardan sonra menstrüasyonu bu kadar bozulan var mı ki. Zira tedavi öncesi hiç sapmazdı. Galiba uzun oldu. Neyse bende buradayım. Hamilelere bir ayazda sağlıkla çocuklarını kulaklarına almalarını Allahtan diliyorum. Bizim de Allah yardımcımız olsun...

yukarıyı okuyacağım da bu mesaja yazmak istedim.klomen bizim yaşlarda tüp bebek tedavisinde kullanılıp bende boş yumurtaya sebep olup ( bunu 2. tedavide başka bir doktordan duydum) adetimle de koskoca bir kist yaptığını öğrenmiştim sağolsun becerikli 1. doktorumda :lülülü: :olamaz: ankarada bir arkadaşım çok bilinen prof.da yüksek gonal-f iğne 250 ile onun da kocaman bir kisti oldu ki o da 40 yaşındaydı bende... aynı dönem aynı özel üniversite hastanesinin iki ayrı doktoruna başladık.benim de klomenle kocaman bir kistim oldu sonuçta biz yumurta büyüyecek derken :ukala::ukala: :KK70: o yüzden vaktimiz az doktorumuz kıymetli olsun ama iyi doktorda olsun sonuç negatifde olsa denedik deriz.bu diğer doktorlar ise sadece deneme tahtası gözüyle bakıyorlar...vaktimizde hiç umurlarında değil.onların tatlı sözlerine inanma en başarılı sonuçları alan yerlerde ciddi profesyonel kurumlarda ve tabi istanbulda denenmeli.ankara bence vasat
Ankarada Prof Dr Recai Pabuccu da tedavi olan cocugu olan tanidiklarim var. Ben Istanbuldayim ama Ankarada olsam ona giderdim. 23 25 li yaslarimda Ankarada calisirken adet agrilarim icin gitmisdim. Kendisi tup bebek uzmani v sorunlu kisilerin dr u oldugu icin sekreterinden yalvar yakar randevu almisdim. Ben o zaman cok begenmisdim bu agrilarin normal olduguna beni tek ikna eden dr.du zaten bidaha da 15 sene k dogumcu yuzu gormedim. Simdi internette Ufuk Unv K Dogum Bolum Bask ni oldugunu gordum birde Central Hospital diye Hastanesi varmis. O zaman hic unutmam 300 civarinda b muayene ucreti maasimin yarisiydi :) 15 sene once

Back