Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşım amh değeriniz nedir? bence çok az şans vermiş drunuzu değiştirin derim
nerde oturuyorsunuz istanbulda zor hastalar ile güzel sonuçlar alan drlar var
bunları araştırın derim bende 41 yaşına gireceğim temmuzda sizin enerjinizi düşüren drlardan uzaklaşın
Zamanım çok az zaten çok geç bile kaldım çok fazla maddi gucumde yokki. Rabbim herseyin en iyisini bilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben ulun hocada tedavi oluyorum. Simdilik ilac tedavisi goruyorum. Igneler 2 ay sonra basliycak. Amh dusuklugum var ve bana igneler yuksek doz olacak dedi. Ilacsiz yapmasiyla alakali hic birsey soylemedi. BUNU BULDUM NETDEN.ARAŞTIR Bİ CANIM
Teşekkür ederim ben daha önce iğneleri yaptım hem gobekten hemde kalcadan fakat yumurta erken catladi yani o tedavide boşa gitti

canım sen ne yaptın yumurtaların gelişimi nasıl
Ben dün yumurtaları toplattım canım. Yaş 39 amh düşük diye umutsuzdum başlarken ama 7 yumurta oluştu sevindim. Bugün haber bekliyorum döllenme oldu mu diye. Transferi birkaç ay sonra yapıcaz , kist oluştuğu için. Ara vermek iyi geldi açıkçası.
F Fuatuly76 hiç tüp bebek yapmadım demişsin canım. Klomen başladık demişsin. Bir takip ettir bakalım ilaçla iğneyle nasıl yumurtalarının durumu gelişiyor mu. Arı sütü bal polen iyi geliyormuş. Yani doktor %5 dedi diye sen de karalar bağlatıp oturma canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Ben dün yumurtaları toplattım canım. Yaş 39 amh düşük diye umutsuzdum başlarken ama 7 yumurta oluştu sevindim. Bugün haber bekliyorum döllenme oldu mu diye. Transferi birkaç ay sonra yapıcaz , kist oluştuğu için. Ara vermek iyi geldi açıkçası.
F Fuatuly76 hiç tüp bebek yapmadım demişsin canım. Klomen başladık demişsin. Bir takip ettir bakalım ilaçla iğneyle nasıl yumurtalarının durumu gelişiyor mu. Arı sütü bal polen iyi geliyormuş. Yani doktor %5 dedi diye sen de karalar bağlatıp oturma canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Tamam teşekkür ederim canım

hangi doktordasın cnm

Bide klomen i kullandıktan beş gün sonra gel kontrole dedi. 6000tl istedi ama bu para ne için kızlar sadece iğneler icinmi yoksa bütün tedavi mi

Kızlar doktorum bana cyclo progynova verdi E2 düşsün diye. Bu ilaca başlayalı 10 gün oldu bu arada spora başlamıştım ve 2 kilo vermiştim. İlaçla beraber 1 kilo aldım. Bu ilacı kullanan var mı?

Back