Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah sonuçlar pozitif olur. Hangi doktorda ne aşamada tedavin
Kaan hoca doktorum. Vitamin alıyorum 2. aydayım. Benim AMH çok düşük olduğu için (0.39) doktorum hemen tüp bebeğe geçelim dedi ama geçen reglde E2 yüksek çıktığı için tedaviye başlayamadık. Şimdi E2 düşsün diye ilaç kullanıyorum. Adet olunca herşey yolundaysa başlayacağız.

Bana ocakta kan tahlilleri yapıldı. Amh geçen yıl 0.9 du bu sene istemedi. Diğer değerler iyi olmasına rağmen 1 ay vitamin takviyeleri verdi eşimle ikimize. Şubat adetiyle iğnelere başladık. Dün de yumurtalarım toplandı. Embriyolar dondurulacak. Birkaç ay sonra transfer yapılacak inşallah.

Bana ocakta kan tahlilleri yapıldı. Amh geçen yıl 0.9 du bu sene istemedi. Diğer değerler iyi olmasına rağmen 1 ay vitamin takviyeleri verdi eşimle ikimize. Şubat adetiyle iğnelere başladık. Dün de yumurtalarım toplandı. Embriyolar dondurulacak. Birkaç ay sonra transfer yapılacak inşallah.
Ne sıklıkta kontrole gittiniz iğneler yapılırken? Yumurta toplama nasıl oluyor? Anesteziyle mi?

Benim bir tanıdığım var, geç evlendi, daha öncesinde gebelik de yaşamamış olmasına rağmen 43 yaşında doğal yollardan hamile kalıp sağlıklı bir bebek de dünyaya getirdi. Ama siz yine de bir uzmana gidin, yumurta rezerviniz ne durumda, gebeliğe engel bir sorun var mı baktırın.
maşallah ne mutlu ona

Ben dün yumurtaları toplattım canım. Yaş 39 amh düşük diye umutsuzdum başlarken ama 7 yumurta oluştu sevindim. Bugün haber bekliyorum döllenme oldu mu diye. Transferi birkaç ay sonra yapıcaz , kist oluştuğu için. Ara vermek iyi geldi açıkçası.
F Fuatuly76 hiç tüp bebek yapmadım demişsin canım. Klomen başladık demişsin. Bir takip ettir bakalım ilaçla iğneyle nasıl yumurtalarının durumu gelişiyor mu. Arı sütü bal polen iyi geliyormuş. Yani doktor %5 dedi diye sen de karalar bağlatıp oturma canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

kaç yumurta döllenmiş canım aradılar mı
inşallah kaliteli olur embriyoların 5. güne giderler

Kızlar doktorum bana cyclo progynova verdi E2 düşsün diye. Bu ilaca başlayalı 10 gün oldu bu arada spora başlamıştım ve 2 kilo vermiştim. İlaçla beraber 1 kilo aldım. Bu ilacı kullanan var mı?

canım hormon ilaçları ister istemez kilo aldırıyor benimde bu ay transfere hazırlık için aldığım estrofem kilo aldırdı

merhaba arkadaslar dun yani pazartesi dr gittim bilmeyenler icin dusukten sonra adet olmuyorum diye kan tahlili ve vajinal ultrason cekildi bisey çıkmadı tarlusal verdi adet söktürücü kutu bitsin bir hafta bekle gelmezse gel rahim filmi vs bakarız belki yapışıklık olabilir dedi dun iki bugun iki kaldı dört gün ilaç için bu arada hayıt suyu içmeye de başladım dün regliye ve hamile kalmaya etkisi varmış bugün itibarı ile 57 gün oluyo bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

Back