- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi akideciknane
- #60.781
A
anneveoglusu
hiç üzme kendini hayırlısı böyleymiş. Nasip bu ay değilmiş. Önümüzdeki ay daha iyi olacak herşey. Unut artık geçti gitti arkadaşım. Stres yapma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğiniz hayırlı olsun bahsettiğiniz ampul arısütümü?&maşallah allah sağlıkla kucağında göstersin evladını arkadaşım gözün aydın
Merhaba doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim?Amin canım cümlemize inşallah. Tek yumurtaya umut bağlamak çok zor.
Doktorum da ilk günden bu yana 2 tane olmasının en garanti olacağını söylüyor. O zaman oran %70'lere çıkar diyor. Acele etmemi istemiyor. Bir tane daha bulabiliriz ben inanıyorum diyor. Sayıya pek takılmıyor genelde. 14 tane topladığım oluyor 4 tanesi dölleniyor ama 1 tanesi 5. güne gidiyor diyor. Sende 1 tane topluyoruz o bi tane bütün badireleri atlatıyor diyor. Bakalım olursa şükür diyeceğiz olmazsa hamd olsun der deneriz o savaşcı embriyomla.
arı sütünü nerden temin ettiniz ne kadar fiyatısanırım bana sordunuz @Bebegimhadi hamile çünkü
canım benim adetin ikinci günü test yaptırdım e2 ve progestran tsh bakıldı muayene oldum
dr üçüncü gün ilaçlara başlattı estrofem coraspirin ve decavit kullanıyorum
birde troid ilacımı kullanıyorum haşimato hastasıyım
13. günü dr yine gördü rahim kalınlığına ve rahime ve yumurtalığa baktı
16. günü progestron iğne başlayacak yarın
bunun dışında arı sütü alıyorum
adet oldun mu sen canım
n11den aldım canımarı sütünü nerden temin ettiniz ne kadar fiyatı
Arkadaşım ben cem çeliki biliyorum beraber çalıştığım arkadaş onla tedavi görüyor şuan transfer aşamasında druna güveniyor seviyor bahçecinin laborutuvarı iyi bende bahçecide tedavi görüyorum Remzi Abalı drum hakkında hayırlısı olsunarkadaşlar 4 doktor buldum tüp bebek için . cem çelik. . selman laçin. Ali ihsan gönenç. ulun uluğ. hangisi karar veremiyorum yardım lütfen
napıcağımı bilmiyorum canım çok zormuş gerçekten yaşım 42.cem celik yada uluğ ulun baskın.ama ikiside uzak bana. anadolu yakasındalarArkadaşım ben cem çeliki biliyorum beraber çalıştığım arkadaş onla tedavi görüyor şuan transfer aşamasında druna güveniyor seviyor bahçecinin laborutuvarı iyi bende bahçecide tedavi görüyorum Remzi Abalı drum hakkında hayırlısı olsun
cnm 4 doktor adı yazdım. özellikle uluğ ulun.araştır.bende kararsızımBenim durumunda olan varmı lütfen yardım edin.
arkadaşım amh değeriniz nedir? bence çok az şans vermiş drunuzu değiştirin derimMerhaba kızlar bende yeni katıldım 4 yıllık evliyim 41 yaşındayım malesef çocuğumuz olmuyor çok tedavi gördüm ama en son gittiğim doktor bana tüp bebek Şansın yüzde beş dedi. Klomen verdi bana bide karar senin dedi. Çok kararsizim sizce yapmalıyım.
Daha önce tüp bebek denediniz mi. Yumurtanız oluşuyor mu. İlaçlara cevap veriyor mu bünyeniz. Bitkisel takviyeler denediniz mi. Her yumurta bir şans demek bence. Yumurtlama bitmeden ümidinizi kaybetmeyin lütfen. Popüler merkezlerden ziyade sizinle uğraşıp ilgilenecek bir doktor bulursunuz umarım.Merhaba kızlar bende yeni katıldım 4 yıllık evliyim 41 yaşındayım malesef çocuğumuz olmuyor çok tedavi gördüm ama en son gittiğim doktor bana tüp bebek Şansın yüzde beş dedi. Klomen verdi bana bide karar senin dedi. Çok kararsizim sizce yapmalıyım.
canım sen ne yaptın yumurtaların gelişimi nasılDaha önce tüp bebek denediniz mi. Yumurtanız oluşuyor mu. İlaçlara cevap veriyor mu bünyeniz. Bitkisel takviyeler denediniz mi. Her yumurta bir şans demek bence. Yumurtlama bitmeden ümidinizi kaybetmeyin lütfen. Popüler merkezlerden ziyade sizinle uğraşıp ilgilenecek bir doktor bulursunuz umarım.
biraz meşakatli olacak ama imkanınız varsa zorlayın başka drları bulun derimBen Diyarbakırda oturuyorum yumurta rezevim çok düşük
Hayır hiç denemedim ben sonuçlarını Dr. Bülent trasa bile yolladım oda çok zor dedi. Bitkisel kürleri de kullandım ama hiç cevap vermedi yumurtalarimDaha önce tüp bebek denediniz mi. Yumurtanız oluşuyor mu. İlaçlara cevap veriyor mu bünyeniz. Bitkisel takviyeler denediniz mi. Her yumurta bir şans demek bence. Yumurtlama bitmeden ümidinizi kaybetmeyin lütfen. Popüler merkezlerden ziyade sizinle uğraşıp ilgilenecek bir doktor bulursunuz umarım.
cok özür dilerim. İstanbuldaki doktor adlarını yazdım. istanbulda yaşıyorsunuz sandımBen Diyarbakırda oturuyorum yumurta rezevim çok düşük