Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim?

iyi geceler arkadaşlar,Embiriyo kalitesizligini veya yumurtamin kaliteli veya kalitesiz olduğunu hangi genetik testte anlarım.yada öyle bi genetik test varmi?? inşallah anlatabilmisimdir.

arı sütünü nerden temin ettiniz ne kadar fiyatı

arkadaşlar 4 doktor buldum tüp bebek için . cem çelik. . selman laçin. Ali ihsan gönenç. ulun uluğ. hangisi karar veremiyorum yardım lütfen
Arkadaşım ben cem çeliki biliyorum beraber çalıştığım arkadaş onla tedavi görüyor şuan transfer aşamasında druna güveniyor seviyor bahçecinin laborutuvarı iyi bende bahçecide tedavi görüyorum Remzi Abalı drum hakkında hayırlısı olsun

napıcağımı bilmiyorum canım çok zormuş gerçekten yaşım 42.cem celik yada uluğ ulun baskın.ama ikiside uzak bana. anadolu yakasındalar

Merhaba kızlar bende yeni katıldım 4 yıllık evliyim 41 yaşındayım malesef çocuğumuz olmuyor çok tedavi gördüm ama en son gittiğim doktor bana tüp bebek Şansın yüzde beş dedi. Klomen verdi bana bide karar senin dedi. Çok kararsizim sizce yapmalıyım.

arkadaşım amh değeriniz nedir? bence çok az şans vermiş drunuzu değiştirin derim
nerde oturuyorsunuz istanbulda zor hastalar ile güzel sonuçlar alan drlar var
bunları araştırın derim bende 41 yaşına gireceğim temmuzda sizin enerjinizi düşüren drlardan uzaklaşın

Daha önce tüp bebek denediniz mi. Yumurtanız oluşuyor mu. İlaçlara cevap veriyor mu bünyeniz. Bitkisel takviyeler denediniz mi. Her yumurta bir şans demek bence. Yumurtlama bitmeden ümidinizi kaybetmeyin lütfen. Popüler merkezlerden ziyade sizinle uğraşıp ilgilenecek bir doktor bulursunuz umarım.

canım sen ne yaptın yumurtaların gelişimi nasıl

Hayır hiç denemedim ben sonuçlarını Dr. Bülent trasa bile yolladım oda çok zor dedi. Bitkisel kürleri de kullandım ama hiç cevap vermedi yumurtalarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…