Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak Allah'ın izniyle

Hayırlısı ile seninde bu günlerini görelim İnşallah

oh bee transfere geçtin çok sevindim senin için. en korktuğumuz ama işin en güzel yanı olan bölüme geçiyorsun A anneveoglusu inşallah pozitif sonucunu alacağın 9 ay 10 gün sağlıkla geçirip bir avazda kucağına alacağın bebeğine kavuşursun.bende arkadaşlarımızın yazdığı gibi, tüm bu yolda emek harcayan arkadaşlarımızın emeklerini Rabbim boşa çıkarmasın ve Rabbim sevindirsin dileklerimle

Transfer öncesi süreç nasıl işliyor ben daha bu hafta ilk defa gideceğim de

Canım Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak Allah'ın izniyle

Hayırlısı ile seninde bu günlerini görelim İnşallah
canım inşallah öncelikle hayırlısıyla hamile kalırsın ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruz benim 50. gün oldu hala gelmedi reglim bu haftayı bitirip dr gidicem bende

allah razı olsun canım benim kürtaj sonrası 49 günde gelmiştir bu gün yarın gelir dr gidecek olmanda iyi olmuş

sanırım bana sordunuz Bebegimhadi hamile çünkü

canım benim adetin ikinci günü test yaptırdım e2 ve progestran tsh bakıldı muayene oldum
dr üçüncü gün ilaçlara başlattı estrofem coraspirin ve decavit kullanıyorum
birde troid ilacımı kullanıyorum haşimato hastasıyım
13. günü dr yine gördü rahim kalınlığına ve rahime ve yumurtalığa baktı
16. günü progestron iğne başlayacak yarın

bunun dışında arı sütü alıyorum

adet oldun mu sen canım

hayırlı olsun 8-10 gün kadar iğne ilaç tedavisi olacaksın.pek çok tedavi yöntemi var buralarda zamanla okuyup bilgi alırsın.8-10 gün değil birkaç ay transferini bekleyen olabiliyor. tedavinde başarılar dilerim :)

40

Çok teşekkür ederim canım , benim ilk görüşmem olacak ve adetime denk gelmeyecek, bu durumda bir sonraki adetimi bekleyecem demekki Peki muayene ultrasyonla mı yapılıyor ?

Canım çok teşekkür ederim senin de bebeğin hayırlı olsun, darısı hepimizin başına

Beni kürtaj yapan doktor cyclo-prognova başlattı. 26 gün sonra adet oldum. Bakalım ikinci adetim nasıl olacak. Çünkü ilacı tek kutu kullandım kontrole bile gitmedim. İnşallah aksama olmaz. Adetim bittiği halde şişkinlik kasıklarda gerginlik hissediyorum sanki adet olacakmışım gibi.

40

Çok teşekkür ederim canım , benim ilk görüşmem olacak ve adetime denk gelmeyecek, bu durumda bir sonraki adetimi bekleyecem demekki Peki muayene ultrasyonla mı yapılıyor ?
öncelikle rahat başla güzel düşün güzel olsun
pardon seninde tranfer olacaksın sanarak yazdım ama sen daha en baştasın tedavinin
evet ikinci günü tedavi başlıyor

40

Merhabalar, ilk görüşme derken ön görüşmeyi mi kastediyorsunuz muayeneyi mi? ön görüşme ise sıkıntı yok. Muayene olacaksanız adetin 2. ya da 3. günü gitmeniz daha iyi olur. Ben ilk görüşmeden önce sekreterle görüştüm adetime denk gelmiyordu sekreter beni uyardı adetli gelin diye eğer doktoru önden bir göreyim konuşayım diyorsanız sıkıntı yok ama doktorum kesin bu diye önden seçtiyseniz o zaman adetin 2. ya da 3. günü gidin.

Evet benimki ilk ön görüşme olacak daha, muayene eder mi bilmiyorum ama haklısın Melinx ozaman adet zamanına ertelemem daha iyi olacak, hem ön görüşme hem de muayene olmuş olur.

Sen bıraktın mı? Neden ? Ben de henüz hiç bilmiyorum pek de umut olduğunu sanmıyorum çünkü uzun yıllar ağır ilaç tedaviler gördüm yani o kimyasalların zararı olmuştur diye düşünüyorum O yüzden çok heyecanlıyım eşim de ben de ilk defa muayene olacağız da...

banada taburcu olurken bir iki tane ilaç vermislerdi kullandım kontrolede gittim hersey normaldi ozaman dr 40 günü bulabilir demişti ama hala tık yok 51 gün oldu acayip şiştim gerildim ya cuma ya pazartesi gidicem artık dra

bıraktım şansım yoktu cunki iki dr dan biri bahçeci bana olmaz asla dedi ilaçta kullanma ilerde zarar olur dedi tıbben tapailacak bisi yok allah verirse olur dedi diğer bir dr da boşuna canınıza paranıza yazık etmeyin dedi anh 0.00 ilaçla adet oluyorum ve 40 oldum şu an senin durum nedir peki

İnşallah muayeneden güzel haberlerle çıkarsın arkadaşım.

Dahada yaşın 40, üzüldüm canım Ben de 45 yaşındayım ama daha hiç değerlerim ölçülmedi, ilk görüşmem olacak, açıkçası beni ne bekliyor hiç bir fikrim yok Aslında seninle aynı durumda olma ihtimalim çok yüksek çünkü arada adet olmadığım aylar oluyor, menapozum yakın yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…