- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.721
bizde adetin 2. günü folikül sayılarak başlanıyor.E2 değerine ancak tedavinin son günlerinde bakılıyor.e2 değeriyle yumurtaların içinin doluluğuna bakılıyor.iğne ile yumurtalar büyüyor.doktorun tanınan bir doktor mu izmirde bilinen.ben sadece fikir olsun diye tedavileri karşılaştırıyorum.Canım iğne hiç kullanmadım ben. Vitamin kullandım geçen ay. Adetin 3. günüydü dün, doktor 6 folikül gördü ( bunlar kendiliğinden iğnesiz oluşan foliküller) ikisi zayıf dedi geriye 4 kaldı. E2 değerim uygun olsa iğnelere başlayacaktık. Yaşım 40. İl dışından gidip geldiğim için yorucu oluyor. Gerçi iyi oldu annemleri görmüş oldum bu bahaneyle. Acaba ne zaman başlayabileceğim tedaviye...
Evet canım Kaan Bozkurt doktorum. Cyclo progynova verdi vitaminlerle kullan dedi. Önümüzdeki reglde gel dedi.bizde adetin 2. günü folikül sayılarak başlanıyor.E2 değerine ancak tedavinin son günlerinde bakılıyor.e2 değeriyle yumurtaların içinin doluluğuna bakılıyor.iğne ile yumurtalar büyüyor.doktorun tanınan bir doktor mu izmirde bilinen.ben sadece fikir olsun diye tedavileri karşılaştırıyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım. Değerlerin yükseliyor diye okuduğumda çok sevinmiştim. Kısmet değilmiş demekki. Ama bu deneyim bile bir umut kaynağı bence. Umudunu yitirme canım. Allah her isteyene yavrusunu sağlıkla versin inşallahMaalesef bende haberler iyi değil. Hamilelik belirtilerim geçti ve dün akşamdan beri kanamam var. Fazla değil ama zaten değerler de düşüktü, sanırım kimyasal oldu. Yapacak birşey yok, toparlanıp iki ay sonra bir kere daha deneyeceğim. En azından donmuşlarım olsa onu denerdim ama rezerv çok az olunca iki embriyo aldığımıza şükretmek gerekiyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım. Değerlerin yükseliyor diye okuduğumda çok sevinmiştim. Kısmet değilmiş demekki. Ama bu deneyim bile bir umut kaynağı bence. Umudunu yitirme canım. Allah her isteyene yavrusunu sağlıkla versin inşallah
P pillar çok üzüldüm çok geçmiş olsun gelecek günler bebek müjdesi getirecektir inşallah.Maalesef bende haberler iyi değil. Hamilelik belirtilerim geçti ve dün akşamdan beri kanamam var. Fazla değil ama zaten değerler de düşüktü, sanırım kimyasal oldu. Yapacak birşey yok, toparlanıp iki ay sonra bir kere daha deneyeceğim. En azından donmuşlarım olsa onu denerdim ama rezerv çok az olunca iki embriyo aldığımıza şükretmek gerekiyor.
P pillar çok üzüldüm çok geçmiş olsun gelecek günler bebek müjdesi getirecektir inşallah.
Nerede tedavi olmuştun şu an unuttum ama dr.unun yeni tedavi yöntemi var mı bir bakabilirsin.durumunu o kadar güzel özetlemişsin ki hem akıllı bir kızsın maşallah hemde keşke pozitif sonuç gelseydi iyi olurdu.yaşınıda bilmiyorum ama genetiğe güven diyorum.özellikle dr.unun bir öncekinden farklı teklifi olacak mı bakalım yoksa yeni bir Dr iyi olabilir.
Arkadaşım geçmiş olsun. Ilk negatif 'tam bir hayal kırıklığı oluyor. Maalesef hepimiz yaşadık. Ama zaman her şeyi iyileştiriyor güçlendiriyor. Bir sonraki tedaviye daha güç toplayacaksın emin ol. Sevgiler.Çok sağol, yapacak bir şey yok. Zaten ilk denememdi. Genetik test yapılmamıştı ve 3. gün embriyosuydu. Çok bir şey beklemiyordum, negatif olsa üzülmezdim ama yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip böyle olması üzdü.
Hatırladım canım bence de hastanen isimce çok iyi bir hastaneymiş izlenimi vermişti banada.çünkü direk bilgim yok ama ist.da çok iyi olan birçok hastane ve Dr var.Çok teşekkürler. Ataşehir Memorial'da tedavi olmuştum, yaşım 39. Bundan sonra doktorumuzla konuşup bir sonraki tedavide neler öneriyor bakacağız. Eğer ekstra bir önerisi yoksa aynı şeyleri yapacaksa başka doktor bakacağız. Özellikle genetik testi soracağım çünkü yaştan ve eşimin morfolojisinin 0 olmasından dolayı genetik sorun olma olasılığı yüksek. Genetik sorunlu embriyolarla sürekli denemenin de anlamı yok.
Çok üzüldüm canım yeni tedavin de rabbim yüzünüzü güldürsünMaalesef bende haberler iyi değil. Hamilelik belirtilerim geçti ve dün akşamdan beri kanamam var. Fazla değil ama zaten değerler de düşüktü, sanırım kimyasal oldu. Yapacak birşey yok, toparlanıp iki ay sonra bir kere daha deneyeceğim. En azından donmuşlarım olsa onu denerdim ama rezerv çok az olunca iki embriyo aldığımıza şükretmek gerekiyor.
Canım Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak Allah'ın izniyleGüzel haberlerini bekliyoruz canım, 19 şubatta bize de haber ver.
Hayırlı olsun canım, dilerim güzel haberi de alırsın en kısa zamanda. İyi dileklerin için teşekkürler hep pozitif düşünelim, hepimiz için güzel şeyler olsun...Canım Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak Allah'ın izniyle
Hayırlısı ile seninde bu günlerini görelim İnşallah
Çok üzüldüm canım yeni tedavin de rabbim yüzünüzü güldürsün
Hatırladım canım bence de hastanen isimce çok iyi bir hastaneymiş izlenimi vermişti banada.çünkü direk bilgim yok ama ist.da çok iyi olan birçok hastane ve Dr var.
söylediklerinize aynen bence de diyorum
Dr.um evet Erbil yağmur bende kendisini forumlarda okurken seçtim.bebek olunca da çok memnun kalmış oldum.dr.unuzu değiştirmek iyi fikir olabilir bana da bunu tavsiye etmişlerdi.sonuç gayet iyi oldu.erbil bey özel muayene açtı.bahçeci ile aynı yerde.bence de onda tedavi görmen iyi olur tavsiye ederim.Siz Erbil Yağmur'da tedavi olmuştunuz değil mi? Açıkçası 2. deneme için kendisini düşünüyorum. Aslında ilk deneme için düşünmüştüm ancak sonra memorialda tanıdık çıkınca eve de yakın diye oraya gittim. Fulya benim için uzak olsa da daha içime sinecek gibime geliyor.
Dr.um evet Erbil yağmur bende kendisini forumlarda okurken seçtim.bebek olunca da çok memnun kalmış oldum.dr.unuzu değiştirmek iyi fikir olabilir bana da bunu tavsiye etmişlerdi.sonuç gayet iyi oldu.erbil bey özel muayene açtı.bahçeci ile aynı yerde.bence de onda tedavi görmen iyi olur tavsiye ederim.
Tecrübe oluyor evet.bu arada tavsiye ettiğim bir arkadaşım hamile bir diğer arkadaşımda Erbil beyden çok memnun ama bir negatif aldı Dr.da ve Erbil beyle genetik yapılarak devam edecek.inşallah yeni tedavin bol şans uğur getirip bebeğini sana nasip etsin.Teşekkürler, bizim gibi zor hastalarda başarılı olduğunu ve işini şansa bırakmadığını okudum. Tabi yine garantisi yok ama biz yapılabilecek herşeyi yapalım diye düşünüyorum bu noktada. Bu deneme biraz tecrübe oldu.
Tecrübe oluyor evet.bu arada tavsiye ettiğim bir arkadaşım hamile bir diğer arkadaşımda Erbil beyden çok memnun ama bir negatif aldı Dr.da ve Erbil beyle genetik yapılarak devam edecek.inşallah yeni tedavin bol şans uğur getirip bebeğini sana nasip etsin.
Arkadaşım şimdiden hayırlı olsun. Rabbim hayırlı haberlerle mutlu sona erdirsin inşallah.Bu yolda emek harcayanlara rabbim yar ve yardımcı olsun.Canım Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak Allah'ın izniyle
Hayırlısı ile seninde bu günlerini görelim İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?