Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bizde adetin 2. günü folikül sayılarak başlanıyor.E2 değerine ancak tedavinin son günlerinde bakılıyor.e2 değeriyle yumurtaların içinin doluluğuna bakılıyor.iğne ile yumurtalar büyüyor.doktorun tanınan bir doktor mu izmirde bilinen.ben sadece fikir olsun diye tedavileri karşılaştırıyorum.
 
Evet canım Kaan Bozkurt doktorum. Cyclo progynova verdi vitaminlerle kullan dedi. Önümüzdeki reglde gel dedi.
 
Maalesef bende haberler iyi değil. Hamilelik belirtilerim geçti ve dün akşamdan beri kanamam var. Fazla değil ama zaten değerler de düşüktü, sanırım kimyasal oldu. Yapacak birşey yok, toparlanıp iki ay sonra bir kere daha deneyeceğim. En azından donmuşlarım olsa onu denerdim ama rezerv çok az olunca iki embriyo aldığımıza şükretmek gerekiyor.
 
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım. Değerlerin yükseliyor diye okuduğumda çok sevinmiştim. Kısmet değilmiş demekki. Ama bu deneyim bile bir umut kaynağı bence. Umudunu yitirme canım. Allah her isteyene yavrusunu sağlıkla versin inşallah
 
Çok sağol, yapacak bir şey yok. Zaten ilk denememdi. Genetik test yapılmamıştı ve 3. gün embriyosuydu. Çok bir şey beklemiyordum, negatif olsa üzülmezdim ama yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip böyle olması üzdü.

 
P pillar çok üzüldüm çok geçmiş olsun gelecek günler bebek müjdesi getirecektir inşallah.
Nerede tedavi olmuştun şu an unuttum ama dr.unun yeni tedavi yöntemi var mı bir bakabilirsin.durumunu o kadar güzel özetlemişsin ki hem akıllı bir kızsın maşallah hemde keşke pozitif sonuç gelseydi iyi olurdu.yaşınıda bilmiyorum ama genetiğe güven diyorum.özellikle dr.unun bir öncekinden farklı teklifi olacak mı bakalım yoksa yeni bir Dr iyi olabilir.
 
Çok teşekkürler. Ataşehir Memorial'da tedavi olmuştum, yaşım 39. Bundan sonra doktorumuzla konuşup bir sonraki tedavide neler öneriyor bakacağız. Eğer ekstra bir önerisi yoksa aynı şeyleri yapacaksa başka doktor bakacağız. Özellikle genetik testi soracağım çünkü yaştan ve eşimin morfolojisinin 0 olmasından dolayı genetik sorun olma olasılığı yüksek. Genetik sorunlu embriyolarla sürekli denemenin de anlamı yok.

 
Arkadaşım geçmiş olsun. Ilk negatif 'tam bir hayal kırıklığı oluyor. Maalesef hepimiz yaşadık. Ama zaman her şeyi iyileştiriyor güçlendiriyor. Bir sonraki tedaviye daha güç toplayacaksın emin ol. Sevgiler.
 
Hatırladım canım bence de hastanen isimce çok iyi bir hastaneymiş izlenimi vermişti banada.çünkü direk bilgim yok ama ist.da çok iyi olan birçok hastane ve Dr var.
söylediklerinize aynen bence de diyorum
 
Benim doktorum instagramında hipo hipo hastalığı olan bir hastasının vidyosunu paylaşmıştı bir bakın derim dr.aynurersahin profili, umarım işinize yarar Rabbim kucağınızı tez vakitte doldursun inşallah
 
Çok üzüldüm canım yeni tedavin de rabbim yüzünüzü güldürsün
 
Canım Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak Allah'ın izniyle

Hayırlısı ile seninde bu günlerini görelim İnşallah
Hayırlı olsun canım, dilerim güzel haberi de alırsın en kısa zamanda. İyi dileklerin için teşekkürler hep pozitif düşünelim, hepimiz için güzel şeyler olsun...
 
Siz Erbil Yağmur'da tedavi olmuştunuz değil mi? Açıkçası 2. deneme için kendisini düşünüyorum. Aslında ilk deneme için düşünmüştüm ancak sonra memorialda tanıdık çıkınca eve de yakın diye oraya gittim. Fulya benim için uzak olsa da daha içime sinecek gibime geliyor.

Hatırladım canım bence de hastanen isimce çok iyi bir hastaneymiş izlenimi vermişti banada.çünkü direk bilgim yok ama ist.da çok iyi olan birçok hastane ve Dr var.
söylediklerinize aynen bence de diyorum
 
Dr.um evet Erbil yağmur bende kendisini forumlarda okurken seçtim.bebek olunca da çok memnun kalmış oldum.dr.unuzu değiştirmek iyi fikir olabilir bana da bunu tavsiye etmişlerdi.sonuç gayet iyi oldu.erbil bey özel muayene açtı.bahçeci ile aynı yerde.bence de onda tedavi görmen iyi olur tavsiye ederim.
 
Teşekkürler, bizim gibi zor hastalarda başarılı olduğunu ve işini şansa bırakmadığını okudum. Tabi yine garantisi yok ama biz yapılabilecek herşeyi yapalım diye düşünüyorum bu noktada. Bu deneme biraz tecrübe oldu.

 
Tecrübe oluyor evet.bu arada tavsiye ettiğim bir arkadaşım hamile bir diğer arkadaşımda Erbil beyden çok memnun ama bir negatif aldı Dr.da ve Erbil beyle genetik yapılarak devam edecek.inşallah yeni tedavin bol şans uğur getirip bebeğini sana nasip etsin.
 
Çok teşekkürler, inşallah nasip eder.

 
Canım Dr gittim pazar veya pazartesi transfer olacak Allah'ın izniyle

Hayırlısı ile seninde bu günlerini görelim İnşallah
Arkadaşım şimdiden hayırlı olsun. Rabbim hayırlı haberlerle mutlu sona erdirsin inşallah.Bu yolda emek harcayanlara rabbim yar ve yardımcı olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…