- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.641
umutsuz olma canım bol dua et tesbih çek olumlu duşun
Herkesin kendi hayatı kendi kararı bunu sorguladığımız yok herkesin kendi düşüncesini söyleme hakkı olduğu gibiDonasyon isteyenin pekala yapacağı ve kimseden icazet almaya lüzum görmediģi bir karardır.herkes kendi hayatıyla ilgili kararları özgürce verecek idrakta olsa keşke.
Embriyoların kalitesi nasılmış bir şey söylenmedi mi ilk denemede tutmaz diye kim demişCumartesi transferim oldu ve iki tane kaliteli 3. gün embriyosu koyuldu. Sanırım zaten epi topu iki embriyo olduğundan 5. güne götürmediler. Ne düşüneceğimi bilmiyorum, sanırım umutsuzum biraz. Bu yaşlarda şansımın çok az olduğunu biliyorum. İlk denemede gençler bile çoğunlukla negatif alıyor zaten. 15 şubat test tarihim, çoğu kişi test gününü iple çeker, ben gelmesin diyorum.
Embriyoların kalitesi nasılmış bir şey söylenmedi mi ilk denemede tutmaz diye kim demiş
Transferin hayırlı olsunAyrıntı vermediler, sadece iki tane kaliteli embriyo dediler.
Resmini falan vermiyorlar mı bence olumlu düşünün hem iki taneymiş şansınız yüksek
Transferin hayırlı olsunbence de buralardan uzak durmak unutmak daha iyi.ins. pozitif haberlerin olsun
Embriyo ile ilgili belge verilir genelde orda kalitesi özellikleri falan yazar resmî de olur
Çok geçmiş olsun,,önemli değil...Bu yıl grip, hastalık çok ağır ve uzun sürüyor..Arkadasım çok ağır grip oldum, yazamıyorum biraz toparlanınca yazacagım, aklımda
Lütfen stres yapma, stres gebeliğin en büyük düşmanı. Hayırlısı olsun diye düşün. Bu kadar negatif olma şans yarı yarıya umarım pozitifi görürsünCumartesi transferim oldu ve iki tane kaliteli 3. gün embriyosu koyuldu. Sanırım zaten epi topu iki embriyo olduğundan 5. güne götürmediler. Ne düşüneceğimi bilmiyorum, sanırım umutsuzum biraz. Bu yaşlarda şansımın çok az olduğunu biliyorum. İlk denemede gençler bile çoğunlukla negatif alıyor zaten. 15 şubat test tarihim, çoğu kişi test gününü iple çeker, ben gelmesin diyorum.
Cumartesi transferim oldu ve iki tane kaliteli 3. gün embriyosu koyuldu. Sanırım zaten epi topu iki embriyo olduğundan 5. güne götürmediler. Ne düşüneceğimi bilmiyorum, sanırım umutsuzum biraz. Bu yaşlarda şansımın çok az olduğunu biliyorum. İlk denemede gençler bile çoğunlukla negatif alıyor zaten. 15 şubat test tarihim, çoğu kişi test gününü iple çeker, ben gelmesin diyorum.
Resim görmedim, transfer sırasında da göstermediler. İki tane olması olumlu ama 3. gün embriyosu olmaları ihtimali azaltıyor. Yapabilirsem artık test gününe kadar fazla düşünmemeye çalışacağım.
Çok haklısın canım bazı kişiler nedense başkalarının mutsuzluğundan zevk alıyor 40 yaş üstü gebelik şansı azalabilir ama imkansız değil ki yeter ki nasibinde olsun herşey vesile olur tamam istatistik var ama nedense benim etrafımdakileri etkilemiyor kaç kişi tanıyorum bizim gibi geç evlenip doğal yoldan çocuk sahibi olan hatta bir arkadaşım 1 yıl arayla 2 çocuk sahibi olduBazıları arada sırada yazıyor.o da kendi tedavisi hakkında değil öyle bir tedaviside yok maksat moral bozmak.sadece 40 yaş ve üzerinin çocuğu olmazla ilgili haber paylaşılıyor.sürekli olumsuzluk, üzerine donasyon paylaşıyor ne alakaysa.sıkılıyorum sayfadan öyle olunca.
40 yaş ve üzeri bebeği olur veya olmaz insanın.ama burada tedavi gören kisileri olumsuz etkiliyor.bense böyle arada sirada yapılan paylaşımları kaale almıyorum.
ne güzel olmuş.o zaman 44 ü bekleyelim :) Allah tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.bence de bol sürprizli haberler.işyerimden bir arkadaşımda 7 haftalık hamile.35 yaşında ama 5 yıldır da evli.son zamanlar bu konuda üzüldüğünü tahmin ediyorum ve bebek istediğini.darısı tüm isteyenlere.sen iyisin umarım H huliSelam herkese. Bir arkadaşım çocukları olmuyor diye 10 yıl falan tedavi sonunda ki erkek ve kadın ikiside ameliyatalar falan geçirmişlti bir kızları oldu şimdi 4 yaşında.arkadaşım bugün 44 yaşına geldi. Bomba haber hamile doğal yolla hemde şok oldular tabi. Herşey kısmet başka bir şey değil. Onca yıl uğraş didin olsun diye. sonra kendiliginden hopppp sürpriz. Darisi tüm isteyenlere olsun.
Tabiki ne yaparsak yapalım bazen kader kısmet iyi ya da kötüyü yaşıyoruz. Allah iyilerle karşılaştırsın. Benim iş arkadaşım çocuk esirgemeden sıra beklerken 40 yaşında doğal hamile kaldı, yetmedi Doğum izni bitmeden 2. Ye hamile kaldı. Şimdi işi bıraktı çoluk çocuk peşinde koşuyor :)) Allah isteyen herkese muradını versinSelam herkese. Bir arkadaşım çocukları olmuyor diye 10 yıl falan tedavi sonunda ki erkek ve kadın ikiside ameliyatalar falan geçirmişlti bir kızları oldu şimdi 4 yaşında.arkadaşım bugün 44 yaşına geldi. Bomba haber hamile doğal yolla hemde şok oldular tabi. Herşey kısmet başka bir şey değil. Onca yıl uğraş didin olsun diye. sonra kendiliginden hopppp sürpriz. Darisi tüm isteyenlere olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?