• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam herkese. Bir arkadaşım çocukları olmuyor diye 10 yıl falan tedavi sonunda ki erkek ve kadın ikiside ameliyatalar falan geçirmişlti bir kızları oldu şimdi 4 yaşında.arkadaşım bugün 44 yaşına geldi. Bomba haber hamile doğal yolla hemde şok oldular tabi. Herşey kısmet başka bir şey değil. Onca yıl uğraş didin olsun diye. sonra kendiliginden hopppp sürpriz. Darisi tüm isteyenlere olsun.
harika bir haber arkadaşım rabbim hayırlısı ile kucağında göstersin evladını inşallah arkadaşına

İnşallah, yürüyüş mecbur yapıyorum. İşyerime metroyla gidiyorum, metro da evime 10 dk yürüme mesafesi, haliyle git gel yavaş tempo 20 dk yürüyorum. Normalde çok hızlı yürürüm ama fazla zorlamamak için hızımı kestim. Yumurta yiyorum zaten, bir tek havuç suyu zor biraz, evde hazırlayacak alet yok.

Progesteronu fitil olarak verdiler. Günde 3 kez kullanıyorum. Bir de Estrofem kullanıyorum. Yaşım 39 ama yumurta rezervim yaşıma göre kötü durumda. Bu tedaviyle hamile kalıram 40 olmadan doğurmuş oluyorum. O açıdan çok istiyorum ama kısmet.

Siz de inşallah pozitifi görürsünüz.

hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla gelsin kuzular inşallah arkadaşım derin nefes al bol bol bunun iyi geldiğini okudum yakın zamanda birde havuç suyu iç en az bir yumurta tüket her sabah günde en az yarım saat yormadan yürüyüş yap. progestronu hap jel veya iğnelemi alıyorsun

İnşallah güzel haberlerini alırız bir tanem. yaşınız kaç acaba

bende adet olmayı bekliyorum tranfer için hakkımızda hayırlısı

ne güzel olmuş.o zaman 44 ü bekleyelim :) Allah tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.bence de bol sürprizli haberler.işyerimden bir arkadaşımda 7 haftalık hamile.35 yaşında ama 5 yıldır da evli.son zamanlar bu konuda üzüldüğünü tahmin ediyorum ve bebek istediğini.darısı tüm isteyenlere.sen iyisin umarım H huli
Amin her şeyin hayırlısı olsun. Ben 6 aydır takipteyim ama bugünde gittim 3 yumoş var ama fsh 18 yine yüksekliğiyle baslayamiyoruz. Incir Kürler de daha evvel kist yapti ne yapicam bilemiyorum..var mı tavsiyeniz. sen iyisin maşallah büyümüş bebiş allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak kısmet olsun. Kız mi erkek mi

Benim tedaviden bir önceki ay FSH 17,60 idi ama tedaviye başladık. Üstelik yumurtalarım da çabuk gelişti. 6 folikülden 4 yumurta toplandı.

Amin her şeyin hayırlısı olsun. Ben 6 aydır takipteyim ama bugünde gittim 3 yumoş var ama fsh 18 yine yüksekliğiyle baslayamiyoruz. Incir Kürler de daha evvel kist yapti ne yapicam bilemiyorum..var mı tavsiyeniz. sen iyisin maşallah büyümüş bebiş allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak kısmet olsun. Kız mi erkek mi

tavsiyem yok uykum var :)) sağlık olsun hulicim bende fsh kaç onu bilmeden tedavi oldum. arı sütü bal polendi benim tavsiyem.sende çok azimlisin maşallah umarım gönlünce olur.kendi adıma da çok teşekkür ederim.büyüdü bebiş de erkek geliyor inşallah

Benim tedaviden bir önceki ay FSH 17,60 idi ama tedaviye başladık. Üstelik yumurtalarım da çabuk gelişti. 6 folikülden 4 yumurta toplandı.
Selam canim hayırlı uğurlu olsun transferin. Hangi hastanede tedavin. Bende ısrarla başlasak mı dedim ama 16 fsh ile iptal edilmiş bir geçmişim var sanirim bu yüzden başlamıyorlar. Memorial sisli ye gıdiyorum. Giderek artıyor her ay. Arı sütü kullandım vitamin falan anacak 2 3 adet oldu. Onada başlamıyoruz...
Test günün ne zaman tatlım?

tavsiyem yok uykum var :)) sağlık olsun hulicim bende fsh kaç onu bilmeden tedavi oldum. arı sütü bal polendi benim tavsiyem.sende çok azimlisin maşallah umarım gönlünce olur.kendi adıma da çok teşekkür ederim.büyüdü bebiş de erkek geliyor inşallah
Sağlıkla gelsin yaisiklin. Bol bol uyu dinlen bir tavsiyem su içmeye hic ihmâl etme. Boğa geliyor anlaşılan:)
Pek azmim kalmadı da son şans aramalar diyelim. Sevgiler:)

Çok teşekkürler. Ataşehir Memorial'dayım ben. Doktorum Cem Demirel. İlk gittiğimde bu FSH ile başlatmazlar sandım ama ultrasonda 6 folikül görünce başladık. 3 aydır ben de arı sütü kullanıyorum, sanırım yumurtaların hızlı gelişiminde çok yardımı oldu. Test günüm 15 Şubat. Şu an için hiç bir belirtim yok.

Selam canim hayırlı uğurlu olsun transferin. Hangi hastanede tedavin. Bende ısrarla başlasak mı dedim ama 16 fsh ile iptal edilmiş bir geçmişim var sanirim bu yüzden başlamıyorlar. Memorial sisli ye gıdiyorum. Giderek artıyor her ay. Arı sütü kullandım vitamin falan anacak 2 3 adet oldu. Onada başlamıyoruz...
Test günün ne zaman tatlım?

Selam sende benim gibi sabırla bekliyorsun desene. Sen bayağı yol aldın ama dimi pgt yapıldı mi?

evet eylülde yumurta toplandı ekimde miyon alındı andan beri bekliyorum canım
yok canım pgt yaptırmadım ama zamanı geri alabilseydim yaptırırdım dr tavsiye etmedi gerek yok dedi açıkçası o bizi etkiledi
ben 06 şubatta adet oldum ve tranfer hazırlıklarına başladık 19 şubatta kontrol var bakalım eğer herşey güzel gelişirse 24 şubatta tranfer olacak allah izin verirse

Çok teşekkürler. Ataşehir Memorial'dayım ben. Doktorum Cem Demirel. İlk gittiğimde bu FSH ile başlatmazlar sandım ama ultrasonda 6 folikül görünce başladık. 3 aydır ben de arı sütü kullanıyorum, sanırım yumurtaların hızlı gelişiminde çok yardımı oldu. Test günüm 15 Şubat. Şu an için hiç bir belirtim yok.

canım seni merak ediyorum bende hayırlı olur inşallah kaçıncı gün embriyosu idi senin sorduysam daha önce kusuruma bakma

evet eylülde yumurta toplandı ekimde miyon alındı andan beri bekliyorum canım
yok canım pgt yaptırmadım ama zamanı geri alabilseydim yaptırırdım dr tavsiye etmedi gerek yok dedi açıkçası o bizi etkiledi
ben 06 şubatta adet oldum ve tranfer hazırlıklarına başladık 19 şubatta kontrol var bakalım eğer herşey güzel gelişirse 24 şubatta tranfer olacak allah izin verirse
A anneveoglusu sevgili arkadaşım ve tatlı dilli arkadaşım nasılsın tedavinin sonuna geldin.inşallah gönlünce olsun önce hamile haberini alıp 9 ay 10 gün sonra bebek haberini alırsın :KK200: :anneadayı: tedavinin bitmesine sevindim çok şükür diyorum.transfer günü gelse diyor insan değil mi son zamanlar işler çığrından çıkıyor sıkıcı oluyor artık yorulduğunu hissediyorsun.:nazar::nazar:

A anneveoglusu sevgili arkadaşım ve tatlı dilli arkadaşım nasılsın tedavinin sonuna geldin.inşallah gönlünce olsun önce hamile haberini alıp 9 ay 10 gün sonra bebek haberini alırsın :KK200: :anneadayı: tedavinin bitmesine sevindim çok şükür diyorum.transfer günü gelse diyor insan değil mi son zamanlar işler çığrından çıkıyor sıkıcı oluyor artık yorulduğunu hissediyorsun.:nazar::nazar:
Sağol hamisim guzel sözlerin ve dileklerin için
Ben iyi sayılırim bu güne şükür babam ameliyat oldu dün kolon kanseri yeniledi kalın bağırsak tamamı alındı yarın Mersin'e gidiyorum
Aylardır hazırlandığım tüp bebek transferine iyi hazirlanamiyorum inan ilaçları hatırlatıcı olmasa o kadar kafa dağınık unutacagim
Hiç böyle planlamiyordum babam iyi olacak insallah rabbim şifa versin tum hastalara

19 da transfer tarihi alabilirim inşallah

Sağol hamisim guzel sözlerin ve dileklerin için
Ben iyi sayılırim bu güne şükür babam ameliyat oldu dün kolon kanseri yeniledi kalın bağırsak tamamı alındı yarın Mersin'e gidiyorum
Aylardır hazırlandığım tüp bebek transferine iyi hazirlanamiyorum inan ilaçları hatırlatıcı olmasa o kadar kafa dağınık unutacagim
Hiç böyle planlamiyordum babam iyi olacak insallah rabbim şifa versin tum hastalara

19 da transfer tarihi alabilirim inşallah
Babana üzüldüm çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim :dua: evet hatırlatıcı iyi olmuş bu zor zamanlarinda.inş en kısa zamanda baban toparlanır rahat edersin.transferinin olduğu günlerde hemen gelsin inş.sevgiler ...

Back