• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir forma girmiyordum. Evdeyim moralim halen çok bozuk. Nasıl atlatacağımı bilemiyorum. 15 gün oldu halen kanamam devam ediyor yeniay35 arkadaşım sen nasılsın? Toparlanabildin mi? Rabbim sabır versin bizlere. Dün akşam eşimin arkadaşının eşi geçmiş olsun demek için beni aradı. Kadın 42 ve üzeri ama tam bilemiyorum. Üç çocuğu var yakın zamanda düşük yaptı. Şimdi hamile ve ikiz ayrıca kendiliğinden gebe kalmış tedavisiz. Troid hastası. Herşey kısmet Rabbim isterse veriyor. Demek bizim ya vakti değil yada kısmet değilmiş. Mücadeleyi bırakmak benim için belki daha iyi. Çünkü bu stresi artık kaldırmak çok zor oluyor. Diğer olumsuzlarda bu kadar etkilenmemiştim. Hayırlısı lütfen dualarınızda benide unutmayın.

Slm arkadaşlar. Bende 1 ay sonra 40 a girenkerdenim. 20 gündür hala adet olmadım ve kan aldırdım 1 hafta önce
FSH 10,3
LH 11,1
Prolaktın 16,2
E2 311
Progesteron 0,2 bu değerler çıktı ve yıne gelemeyince dün dr a gıttım yasım dan dolayı olağan seyler dedı rahım kalınlığı 11 dedi
Yumurtalıklarda 2 tane sı 16 tımı dedı 11 dedı hatırlamıyorum ama sonuç itibarı ile
Adet görmeden yumurtalıklar buyuye bilirmi? Ki hiç bi damla Bile gelmedi adetim
Ama bu yumurtalıkalarla hamilelik Olmaz zayıf kalmışlar dedi ve adet söktürücü be Estratodiol verdi tedavıye baslıycaz adet gelince dedi
başına böyle bişey gelen varmı menepoza doğrumu ilerliyormuyum diye sordum kana göre değil dedi ama yumurta rezervin az dedi zaten benim 3 tane oluşuyor du tedavıde bile
Benim bu durum nedir arkadaşlar adet görmeden yumurtlama gıbı bısey olma yolunda gidiyordum
merhaba fsh ın çok iyi.durumunu doktor bilir ve güzel bilgi vermiş.hemen tedaviye başlaman senin için bir artı.bu arada saf arı sütü ve bal polen karışımı yiyerek bir ay geçirebilirsen daha iyi olur.var olan yumurta sayı ve kalitesini % 98 kişide arttırıyor benim gördüğüm.yaşınızda genç, çok iyi gelebilir benden tavsiye :KK68: nasıl yenir konusu eski mesajlarımızda var.adet miktarı az da olsa hamile kalabilirsin.bol şans ve başarılar K kabakiz

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir forma girmiyordum. Evdeyim moralim halen çok bozuk. Nasıl atlatacağımı bilemiyorum. 15 gün oldu halen kanamam devam ediyor yeniay35 arkadaşım sen nasılsın? Toparlanabildin mi? Rabbim sabır versin bizlere. Dün akşam eşimin arkadaşının eşi geçmiş olsun demek için beni aradı. Kadın 42 ve üzeri ama tam bilemiyorum. Üç çocuğu var yakın zamanda düşük yaptı. Şimdi hamile ve ikiz ayrıca kendiliğinden gebe kalmış tedavisiz. Troid hastası. Herşey kısmet Rabbim isterse veriyor. Demek bizim ya vakti değil yada kısmet değilmiş. Mücadeleyi bırakmak benim için belki daha iyi. Çünkü bu stresi artık kaldırmak çok zor oluyor. Diğer olumsuzlarda bu kadar etkilenmemiştim. Hayırlısı lütfen dualarınızda benide unutmayın.
çok üzüldüm bende yazdıklarına.geçmiş olsun E ebra34 zor günler haklısın ki.ama 42 yaşındaki örneğin moral için iyi olmuş.yine de ben o örnekleri kendine münhasır alıyorum üzerime alınmıyorum.kendine gelde iyi bir doktorda tedaviye başla bence.
çok şükür ben düşük yaşamadım.bu işlerde negatif almak bile daha iyi sonraki aşama çok umutlandırıyor tahmin edersiniz hepiniz direk negatif almak aslında temiz iş :KK61: bir şekilde toparlanacaksın inş. iyi bir doktor merkez bol arı sütü bal polen yılmak yok.bende geçmişten beri 5 kez opu oldum :-) yani hiçte çabuk olmuyor.annem dün diyor ki tüp bebeğe 35.000 harcadık dediğimde "ben üzülüyorum borçlarını bana söyleme duymak istemiyorum" diyor :KK14: Allah inş. sana da nasip edecek biraz moral bulursan çözümü de bulursun nacizane canım :kahve: bizler yanındayız desteğiz bunu da unutmayın kendini yalnız hissedip, fazla üzülmeyin.sonra bu günlere dönüp niye üzüldüğünü anlamıyor insan.:KK51:

burada yada çevremizde duyuyoruz 42-43 yaşında vs..hamile kaldı doğal yolla yada tüp bebekle ama bunlar çok nadir örnekler herzaman ümitli olmak lazım ama doktorlar bile istisnaları gözönünde bulundurmayın diyor 40 yaşında sonra hamilelik gerçekten çok güç gibi benim annemde 45-46 yaşında sanırım normal yolla hamile kalmıştı ama bunlar çok nadir örnekler ki yaşı daha genç olup çocugu olmayan birsürüde kadın var hani bazıları kariyerdi oydu buydu derken çocuk işini sürekli ileriye atıyorya yapılan en büyük yanlış sonrada böyle uğraşmak zorunda kalıyoruz her şey zamanında güzel diye boşuna demiyorlar sağlık problemleri hariç diger sebeplerle çocugu erteleyenler bence hiç şikayette etmemeli genç yaşta evlenmiştir problemlerin vardır olmaz bu başka ama bilerek çocuk yapmayıp belli bi yaştan sonra uğraşanlar bu sonucu kendi yaratmıştır

Canım durumumuz çok.benziyor Erbil yağmur gitinmi ilanı altın yumos vardır hiç tedaviye başlamadı mı hiç yumos görülmüyor
anlattım ya canım 3 4 ay gittim yumurta hiç olmadı büyüme hormonu iğne vs kullandım olmadı ordan ayrılınca mustafa bahçeci baktı olmaz dedi bende bıraktım canım sende hiç yumurta olmadimi

burada yada çevremizde duyuyoruz 42-43 yaşında vs..hamile kaldı doğal yolla yada tüp bebekle ama bunlar çok nadir örnekler herzaman ümitli olmak lazım ama doktorlar bile istisnaları gözönünde bulundurmayın diyor 40 yaşında sonra hamilelik gerçekten çok güç gibi benim annemde 45-46 yaşında sanırım normal yolla hamile kalmıştı ama bunlar çok nadir örnekler ki yaşı daha genç olup çocugu olmayan birsürüde kadın var hani bazıları kariyerdi oydu buydu derken çocuk işini sürekli ileriye atıyorya yapılan en büyük yanlış sonrada böyle uğraşmak zorunda kalıyoruz her şey zamanında güzel diye boşuna demiyorlar sağlık problemleri hariç diger sebeplerle çocugu erteleyenler bence hiç şikayette etmemeli genç yaşta evlenmiştir problemlerin vardır olmaz bu başka ama bilerek çocuk yapmayıp belli bi yaştan sonra uğraşanlar bu sonucu kendi yaratmıştır
Sende hepten moral bozuyorsun :KK45: sizin bebek var mı ? bende geçen sene okuyup okuyup bazen moralim sıfır oluyordu.
bir üye bana cnm 5. Güne gitmemesinden değil sağlıklı gelmeyeceğinden kork demişti.beynimiz anında olumsuzu kaydediyor.tamam dedim bu çoook zor gelecek.
tesadüfen denediğim saf bolca arı sütü, bal polen yediğimde tedavim gayet iyi gitmeye başladı.yaş 43 e yeni girdigim halde.köydeki kadınların 49 yaşında niye doğurdugu belli oluyor. doğal ürünler bize sağlığımızı getiriyor.
benimde ilk genetige giden embriyo sağlıksız geldi.bittim dedim.sonra her gönderdiğim de 1 sağlıklı geldi.e yeter Allah bereket versin.1 taneyle hamileyiz.40- 41-42 üzülmesin.olur ins. Bir de ben 43 yaşta tedavi cevap vermiyor sanıyordum.43 te de hamile kalınıyormus. 44 de hamile kalanimız yazsın bir de. Birde burada yazanlar 40 larında evlenenler.bu nedenle geç kaldık.

Selam kızlar benim kimyasal gebelik bugün sonlandi artık.

Bana tekrar yazmanizi rica edicem:
yumurta kalitesi ve sperm kalitesi icin önümüzdeki 2 ay ne yiyip ne içelim ne yapalım?

Sende hepten moral bozuyorsun :KK45: sizin bebek var mı ? bende geçen sene okuyup okuyup bazen moralim sıfır oluyordu.
bir üye bana cnm 5. Güne gitmemesinden değil sağlıklı gelmeyeceğinden kork demişti.beynimiz anında olumsuzu kaydediyor.tamam dedim bu çoook zor gelecek.
tesadüfen denediğim saf bolca arı sütü, bal polen yediğimde tedavim gayet iyi gitmeye başladı.yaş 43 e yeni girdigim halde.köydeki kadınların 49 yaşında niye doğurdugu belli oluyor. doğal ürünler bize sağlığımızı getiriyor.
benimde ilk genetige giden embriyo sağlıksız geldi.bittim dedim.sonra her gönderdiğim de 1 sağlıklı geldi.e yeter Allah bereket versin.1 taneyle hamileyiz.40- 41-42 üzülmesin.olur ins. Bir de ben 43 yaşta tedavi cevap vermiyor sanıyordum.43 te de hamile kalınıyormus. 44 de hamile kalanimız yazsın bir de. Birde burada yazanlar 40 larında evlenenler.bu nedenle geç kaldık.
arî sütü ne markaydı gerçi senin yumurtan vermiş bendeki 0 ama deniyorum yinede

Selam kızlar benim kimyasal gebelik bugün sonlandi artık.

Bana tekrar yazmanizi rica edicem:
yumurta kalitesi ve sperm kalitesi icin önümüzdeki 2 ay ne yiyip ne içelim ne yapalım?
Benim sırrım bolca saf arı sütü.günde alınması gereken 1500 mg. ın alınması.2 ay yeterli bir süre başarı için.eşinde tedavi süresince yerse onun için iyi olur.sonra 1 kilo bala 100 gr polen.bu karışımda ilk ay 1 kez olsa yeter.2. Ay sabah akşam.yiyimiyorsaniz veya kilo almamak için günde 1 olabilir.
çok çok geçmiş olsun.embriyoyu muhakkak ngs denilen genetik teste gönderin.

Benim sırrım bolca saf arı sütü.günde alınması gereken 1500 mg. ın alınması.2 ay yeterli bir süre başarı için.eşinde tedavi süresince yerse onun için iyi olur.sonra 1 kilo bala 100 gr polen.bu karışımda ilk ay 1 kez olsa yeter.2. Ay sabah akşam.yiyimiyorsaniz veya kilo almamak için günde 1 olabilir.
çok çok geçmiş olsun.embriyoyu muhakkak ngs denilen genetik teste gönderin.

erkeklerde arı sütü kullansınmı ?

arî sütü ne markaydı gerçi senin yumurtan vermiş bendeki 0 ama deniyorum yinede
Vardı 2 veya 3 yumurta.onda da 3. Gün embriyosu, 1. kalite, 1 embriyo olusuyordu.elde var 1..
Sonra bu yediklerimle 5-6 yumurta oldu ve 4 dolu yumurta hep.iste kalite böyle degisebiliyor.40 yaşındakiler 7-8 yumurta elde etti bir üye burada yazdı.
Ben arkadaşımdan aldım.mersin toros yaylası balı.ama eğriçayırda var o da mersin toros ürünü

Vardı 2 veya 3 yumurta.onda da 3. Gün embriyosu, 1. kalite, 1 embriyo olusuyordu.elde var 1..
Sonra bu yediklerimle 5-6 yumurta oldu ve 4 dolu yumurta hep.iste kalite böyle degisebiliyor.40 yaşındakiler 7-8 yumurta elde etti bir üye burada yazdı.
Ben arkadaşımdan aldım.mersin toros yaylası balı.ama eğriçayırda var o da mersin toros ürünü
ari sutu markasi egricagirmi canım 1 tane bile olmasada denim allahtan belki olur ben inanıyorum içinde bir his hep olacak diyor ama insallah

erkeklerde arı sütü kullansınmı ?
:KK9: benim durum hep iyiye gidince esimi sonunda 3. Opuda ikna ettim.benim iğne olduğum 5 gün yedi.iste bu son opuda ben saf arı sütünü sabah aksam yemeye başladım 10 gun 12 gun kadar.esimde 5 gün yedi ari sütünü.
İlk kez 2 embriyo 5. Güne geldi.beyler tedavi süresince günde 1 kez yese yeterli.bizimde 1 kez yedi.doktor pronexx mi biliyorsunuz öylesine yazmıştı onuda...
benim istegimle düzenli icti.morfolojisi % 2 idi.tüp bebekte sıkıntısı yoktu.

ari sutu markasi egricagirmi canım 1 tane bile olmasada denim allahtan belki olur ben inanıyorum içinde bir his hep olacak diyor ama insallah
Deneyin gençlere daha çok etki ediyor. Marka eğriçayır evet.arı sütünü kime söylesem çok iyi geldi.bir de büyüme hormonuna doktorunuz baksa bir arkadaşimız erbil beyde büyüme hormonuyla hamile.yaşı 35 ve yumurtasi olmuyordu.gidebilirsen erbil yağmuru tavsiye ederim istanbulda.senin tedavin nerede bahcecide.birsey de diyemiyorum aynı yere gitmişiz.ins. faydasını görürsün.sürpriz belli mi olur.

Merhaba canlar, uzun süredir bu topiğe girmiyordum. Eğriçayır arı sütünü ve tüplerini 4 defa aldım. yani sadece 1000 tl ona verdim. Tam 1 ay her sabah smooty kahvaltısı hazırladım. Bu kahvaltı Mustafa Bahçecinin kendi tavsiyesidir. Tavsiye ederim. Spor ve güneşe çıkmayı da tavsiye ederim. Bu arada yeni bir şey çıktı matcha tozu veya çayı diye satılıyor. 50 tl sanırım. japonya'dan geliyor. Onu da tavsiye edebilirim. Moralinizi bozmayın, çünkü umudunuzu yitirirseniz, arı sütünü yemek yerine üç öğün yeseniz, en pahalı ilaçları kullansanız bir fayda etmez. Tecrübeyle sabittir. Ben de erbil beyi öneririm şu an transferim oldu, darısı sizlerin de başına. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Back