- Konu Sahibi akideciknane
- #60.581
Sende hepten moral bozuyorsunsizin bebek var mı ? bende geçen sene okuyup okuyup bazen moralim sıfır oluyordu.
bir üye bana cnm 5. Güne gitmemesinden değil sağlıklı gelmeyeceğinden kork demişti.beynimiz anında olumsuzu kaydediyor.tamam dedim bu çoook zor gelecek.
tesadüfen denediğim saf bolca arı sütü, bal polen yediğimde tedavim gayet iyi gitmeye başladı.yaş 43 e yeni girdigim halde.köydeki kadınların 49 yaşında niye doğurdugu belli oluyor. doğal ürünler bize sağlığımızı getiriyor.
benimde ilk genetige giden embriyo sağlıksız geldi.bittim dedim.sonra her gönderdiğim de 1 sağlıklı geldi.e yeter Allah bereket versin.1 taneyle hamileyiz.40- 41-42 üzülmesin.olur ins. Bir de ben 43 yaşta tedavi cevap vermiyor sanıyordum.43 te de hamile kalınıyormus. 44 de hamile kalanimız yazsın bir de. Birde burada yazanlar 40 larında evlenenler.bu nedenle geç kaldık.
moral bozmak degil aslında ben hayatım boyunca hiç polyanna olamadım herzaman ümitliyimdir ama hayata hep gerçekçi bakmayı tercih ediyorum sonrasında daha fazla hayalkırıklıgı yaşamamak üzülmemek için böyle her örnegi kendimizle kıyaslarsak sonu hüsran olur sonuçta Allah tarafında bize verilmiş bi biyolojik saat var bununda belli bir zamanı oldugunu düşünüyorum diger örneklerin çoğu Allah'ın taktiri yada istisna
Allah herkese nasip etsin herzaman söylerim hayırlısıysa