• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba canlar, uzun süredir bu topiğe girmiyordum. Eğriçayır arı sütünü ve tüplerini 4 defa aldım. yani sadece 1000 tl ona verdim. Tam 1 ay her sabah smooty kahvaltısı hazırladım. Bu kahvaltı Mustafa Bahçecinin kendi tavsiyesidir. Tavsiye ederim. Spor ve güneşe çıkmayı da tavsiye ederim. Bu arada yeni bir şey çıktı matcha tozu veya çayı diye satılıyor. 50 tl sanırım. japonya'dan geliyor. Onu da tavsiye edebilirim. Moralinizi bozmayın, çünkü umudunuzu yitirirseniz, arı sütünü yemek yerine üç öğün yeseniz, en pahalı ilaçları kullansanız bir fayda etmez. Tecrübeyle sabittir. Ben de erbil beyi öneririm şu an transferim oldu, darısı sizlerin de başına. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

bu kahvaltının içeriği nedır ..sonuç neoldu pekı ?pozıtıfmı

Deneyin gençlere daha çok etki ediyor. Marka eğriçayır evet.arı sütünü kime söylesem çok iyi geldi.bir de büyüme hormonuna doktorunuz baksa bir arkadaşimız erbil beyde büyüme hormonuyla hamile.yaşı 35 ve yumurtasi olmuyordu.gidebilirsen erbil yağmuru tavsiye ederim istanbulda.senin tedavin nerede bahcecide.birsey de diyemiyorum aynı yere gitmişiz.ins. faydasını görürsün.sürpriz belli mi olur.
canım erbil bey gittim 3 4 ay büyüme hormonu vitamin kullandım ama bisi olmadı mustafa bahçeci de kendisi muayne etti olmaz tıbben çocuk dedi boşuna uğraşmayın dedi

anlattım ya canım 3 4 ay gittim yumurta hiç olmadı büyüme hormonu iğne vs kullandım olmadı ordan ayrılınca mustafa bahçeci baktı olmaz dedi bende bıraktım canım sende hiç yumurta olmadimi
Erbil.beymi olmaz mı dedi çok ilginç sabır işi bence benim dört ay hiç yumurtam olmadığı bilirim ben Erbil beye gitmeden önce burdaki doktorum hep kontrol ediyordu her ay yumurtam varmı diye yoksa hep cylo prognova kullanmıştım artı Q enzim 10 kullandım saf arı sütü kullandım cylo prognova adet olamasam söktürücü kullandirmisti burdaki doktorum evde bir gece zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yedim her sabah iki hafta adet başlangıcı sonrası hepsini denedim mi canım Fsh bakildimi hiç Fsh cok yüksek olunca adet olamıyor ve yumurtan olmuyor..

Erbil.beymi olmaz mı dedi çok ilginç sabır işi bence benim dört ay hiç yumurtam olmadığı bilirim ben Erbil beye gitmeden önce burdaki doktorum hep kontrol ediyordu her ay yumurtam varmı diye yoksa hep cylo prognova kullanmıştım artı Q enzim 10 kullandım saf arı sütü kullandım cylo prognova adet olamasam söktürücü kullandirmisti burdaki doktorum evde bir gece zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yedim her sabah iki hafta adet başlangıcı sonrası hepsini denedim mi canım Fsh bakildimi hiç Fsh cok yüksek olunca adet olamıyor ve yumurtan olmuyor..
bakıldı canım insulin direncine kadar bakıldı yani mustafa bahçeci bile bunu söylediyse kendi çabamdan başka bisi kalmadı hatta dedi ki evinin yakınında bi dr yumurta takibi yaptır yumurta olursa toplanır ama ben cylo kullanmadıkça adet bile olamıyorum malesef

canım erbil bey gittim 3 4 ay büyüme hormonu vitamin kullandım ama bisi olmadı mustafa bahçeci de kendisi muayne etti olmaz tıbben çocuk dedi boşuna uğraşmayın dedi
Canım sen hiç moralini bozma olmaz diyen halt etmiş bence ericayir arı sütü kullandım ben dört ay birde termal kaplicaya git ben termalede gitmistim madi durumun varsa tekrar git doktora ama bunları 3 ay kullan ama yumurta için adet olman gerek cylo prognova kullandinmi hiç yada sokturcu vermedimi Erbil bey adet olman için..

bakıldı canım insulin direncine kadar bakıldı yani mustafa bahçeci bile bunu söylediyse kendi çabamdan başka bisi kalmadı hatta dedi ki evinin yakınında bi dr yumurta takibi yaptır yumurta olursa toplanır ama ben cylo kullanmadıkça adet bile olamıyorum malesef
Adet oluyorsan sorun yok bence orda köşede gizlenen bir yumos mutlaka var bence hiç mücadeleden vazgeçme her ay mutlaka yumoslara baktır Erbil beye tekrar git ama üç ay bakıma sok kendini cylo prognova kullan adet olursan şansın yüksek burda tanıştı biri vardı oda.senin gibi hep tedavisi iptal oluyordu yumurta hiç görülmemisti sonra bir ay bir yumos göründü ve şimdi kizi oldu iki yaşında..

Fsh kaç bu arada coook merak ettim

Adet oluyorsan sorun yok bence orda köşede gizlenen bir yumos mutlaka var bence hiç mücadeleden vazgeçme her ay mutlaka yumoslara baktır Erbil beye tekrar git ama üç ay bakıma sok kendini cylo prognova kullan adet olursan şansın yüksek burda tanıştı biri vardı oda.senin gibi hep tedavisi iptal oluyordu yumurta hiç görülmemisti sonra bir ay bir yumos göründü ve şimdi kizi oldu iki yaşında..
bu ay cylo ile adet oldum yumurta takibi yaptircaktim gidemedim bi dr acaba diyorum 8. günü yinede gitsemmiki

Canım sen hiç moralini bozma olmaz diyen halt etmiş bence ericayir arı sütü kullandım ben dört ay birde termal kaplicaya git ben termalede gitmistim madi durumun varsa tekrar git doktora ama bunları 3 ay kullan ama yumurta için adet olman gerek cylo prognova kullandinmi hiç yada sokturcu vermedimi Erbil bey adet olman için..
verdi canım adette oldum ama işte başka bi dr da yumurtaların yaşından yaşlı dedi hep kırdılar umudumu malesef ama ben yinede pes etmedim bisiler kullanıyorum sizlerden duydukça :)

verdi canım adette oldum ama işte başka bi dr da yumurtaların yaşından yaşlı dedi hep kırdılar umudumu malesef ama ben yinede pes etmedim bisiler kullanıyorum sizlerden duydukça :)
Erbil beyde olmaz dedim peki senmi vazgeçtin gitmedin tekrar Fsh kaç

en azından dedim ki kendime bakayım bir dr gideyim eğer yumurta çıkarsa hemen giderim erbil beye toplatirim

Erbil beyde olmaz dedim peki senmi vazgeçtin gitmedin tekrar Fsh kaç
erbil bey bana sol yumurta bitmiş demişti sağ iyi demişti ondan önce yine bi dr girdimde artık tamamen bitmiş ikiside demişti hatta anh bakıldı 0.00 çıkmıştı de demiatiki 0.01 olsa bile denerdik esh 35 ile 45 arası cikiodu ama amh bitikti yani canim dedigin gibi 3 ay bakima girim yumurfa takibi yaptirim eger olursa aldirirm diye düşünüyorum kendimce bisiler yapiuorum

allah bağışlasın canım bizim gibimiydin sende yani ymuruta fsh sorunlumuydu kusura bakma soruyorum ama iste birşeylerden güç aliyorum
Günaydın arkadaşım, hiç akapunktur denedin mi? İstanbulda yaşıyorsan önceden bahçecide çalışan Hasan Ali Noyan vardı, görünmedi tavsiye ederim. Bahçecide broşürleri görünce aklımda kalmasın diye gitmiştim. Faydasını çok gördüm. Akapunktur vücutta ters giden düzeni değiştirmeye çalışıyor, alternatif tıp, hocada tıp doktorluğunun yanı sıra bu konuda kendini geliştirmiş. Sen elinden gelen gayreti gösterdikten sonra gerisi kader kısmet, Yaradan yardımcın olsun,

Günaydın arkadaşım, hiç akapunktur denedin mi? İstanbulda yaşıyorsan önceden bahçecide çalışan Hasan Ali Noyan vardı, görünmedi tavsiye ederim. Bahçecide broşürleri görünce aklımda kalmasın diye gitmiştim. Faydasını çok gördüm. Akapunktur vücutta ters giden düzeni değiştirmeye çalışıyor, alternatif tıp, hocada tıp doktorluğunun yanı sıra bu konuda kendini geliştirmiş. Sen elinden gelen gayreti gösterdikten sonra gerisi kader kısmet, Yaradan yardımcın olsun,
gunaydin canım elimden geleni yaptim bir çok dr gittim yumurta bitmiş olmuyor amh 000 ama akapunktur gitmedim

bu doktorlara gitmene sevindim. inş. istediğin sonucu alırsın, gönlüne göre olsun.yaşını bilmiyorum ama olmazsa da maddi manevi kendini yıpratacağına anne olabileceğimiz başka seçenekleri de düşünebiliriz.vücudumuzun bu ayarını biz belirlemiyoruz ki var olanı yaşıyoruz.gönlümüzdekinin olmasını veya olana razı olmamızı nasip etsin Rabbim.bende senin gibi hiç kabul etmedim, olmayabileceğini eşim söylüyordu ama gönlüm hiç kabul edemedi bunu.çok akıllı kızlar var bu yolda sonuca ulaşan sonuç odaklı çabalayan.sen 3 ay bunları kullanıp bir bak kendine zaten 3 ayda ancak en iyi etkiyi alırsın.ihmal etme :rapci:

Back