@mozbekoncu merhaba ben mersinden toros yaylasından bir arkadaşımızdan getirttim.eğriçayırın ampulü günlük 1500 mg. içinde 20 tane var.bu 1500 mg bizim gibi tüp bebek tedavisinde günlük alınması gereken miktar . bunu ister ampulle kır iç ister 50 gr. 40 gr. lık o dediğin sarımsı macun olarak alıp, sabah akşam tahta çubukla yiyebilirsin, yine sabah akşam yediğin 1500 mg.a denk geliyor.hangisi olduğu nereden almak istediğin ve maddi olarak hesabına bağlı.ampul 20 günde bitecek.50 gr.da rahat 2 ay gidiyor sanki.aradaki fiyat farkı bu sadece.
melatonin ben hep eczaneden aldım vücut saati tik takını ayarlayan hormonlardan biri ve zamanla vücut az üretiyormuş.prospektüsü okudun mu alla sen gıcık oluyorum vücut tik takına

interneti bilmiyorum ilaç kutusunun içinde 80 tane var çok uzun zaman gidiyor böyle düşünüp eczaneden de alabilirsin bitmek bilmiyor ilaç.ikisinden de fayda göreceksin inş

arı sütü sağlığa mükemmel faydalı şu anda da gün aşırı yiyorum daha az miktarda günde 1 kez.enerji veriyor, sağlık, sabah uykudan rahat kalkma gibi, bağışıklık sistemini güçlendiriyor.