• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkürler canım, benim bir tüpüm 1,5 yıl önce laparoskopiyle alındı zaten. Şimdi ilk defa tüp bebeğe başlayacağız. Biraz araştırdım internetten histeroskopi rahim içi yapışıklık şüphesi vs için yapılıyormuş. Tedaviye başlamadan iyi olacak sanırım. Allah hepimize hayırlısı ile sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin.
Amin cnm amin benimde aynı sorunlarım vardı cnm benimde bir tupum alındı yaşadığım için yazdım ben çok şükür hamile kaldım doğum yaptım inşallahhhh sizde kalırsınız en kısa sürede

Kızlar ben de yeni başladım vitaminlere ama doktorum hemen histeroskopi istedi daha yumurta uyarıcı ilaç falan kullanmadım. Benim gibi olan var mı? Acaba iş dışından geliyoruz diye mi hızlıca istedi?

canım tedavin hayırlı olsun drlar rahmin yapısını görmek rahimde polip kist miyon varmı varsa müdahale etmek için yapıyor. hakkında hayırlısı olsun inşallah

@florans17 hayırlı olur inşallah sağlıkla gelişir meleğin bu gün güzel sonuçlar alırsın inşallah

AMH 0.398 çok mu kötü? Doktorla görüşmedim ama çok kötü galiba? Tüp bebek iptal mi oluyor böyle olunca?

AMH 0.398 çok mu kötü? Doktorla görüşmedim ama çok kötü galiba? Tüp bebek iptal mi oluyor böyle olunca?
yok canım bu düşük diye zaten doğal gebeliğin olmamıştır.
Tüp bebek ile ilaçlar sayesinde inşallah yumurta sayında kalitesi de artar

arkadaşlar birkaç isimde kararsız kaldım ali bey için guzel yazılanlar fakat şişli kolan labratuvar kullanıyrmuş oranın labrt.nekadar iyi bılmıyorum.

bırde dr emre bey var o da ist tüp bebek labratuarını kullanıyr kararszm???

arkadaşlar birkaç isimde kararsız kaldım ali bey için guzel yazılanlar fakat şişli kolan labratuvar kullanıyrmuş oranın labrt.nekadar iyi bılmıyorum.

bırde dr emre bey var o da ist tüp bebek labratuarını kullanıyr kararszm???
İkisini de tanimiyorum ne yazık yardımcı olamiyorum.icinin sindiği doktora gidin.tedavinizde ne uyguluyor dikkat edin.tedavi icinize sinerse başlayın.şimdiden hayırlı olsun

merhaba arkadaşlar ben 1 ay sonra 40 olucam son 2 senedir ilaçla adet görüyorum yumurta rezerv bitik boyle olupya hamile kalan oldumu

:spor:
@mozbekoncu merhaba ben mersinden toros yaylasından bir arkadaşımızdan getirttim.eğriçayırın ampulü günlük 1500 mg. içinde 20 tane var.bu 1500 mg bizim gibi tüp bebek tedavisinde günlük alınması gereken miktar . bunu ister ampulle kır iç ister 50 gr. 40 gr. lık o dediğin sarımsı macun olarak alıp, sabah akşam tahta çubukla yiyebilirsin, yine sabah akşam yediğin 1500 mg.a denk geliyor.hangisi olduğu nereden almak istediğin ve maddi olarak hesabına bağlı.ampul 20 günde bitecek.50 gr.da rahat 2 ay gidiyor sanki.aradaki fiyat farkı bu sadece.
melatonin ben hep eczaneden aldım vücut saati tik takını ayarlayan hormonlardan biri ve zamanla vücut az üretiyormuş.prospektüsü okudun mu alla sen gıcık oluyorum vücut tik takına :KK1: interneti bilmiyorum ilaç kutusunun içinde 80 tane var çok uzun zaman gidiyor böyle düşünüp eczaneden de alabilirsin bitmek bilmiyor ilaç.ikisinden de fayda göreceksin inş :spor:
arı sütü sağlığa mükemmel faydalı şu anda da gün aşırı yiyorum daha az miktarda günde 1 kez.enerji veriyor, sağlık, sabah uykudan rahat kalkma gibi, bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
Canım bebis ve gobus büyümüş maşallah dogumada az kalmış hazırlıklar başlamıştır yavaş yavaş sağlıcakla al bebeğini kucağına fırsat buldukça okuyorum sizleri inş hamiş kalmayan kalmasın sayfamızda..

Canım bebis ve gobus büyümüş maşallah dogumada az kalmış hazırlıklar başlamıştır yavaş yavaş sağlıcakla al bebeğini kucağına fırsat buldukça okuyorum sizleri inş hamiş kalmayan kalmasın sayfamızda..
çok teşekkür ederim gulneva77 gulneva77 cim mesajın ve hatırladığın için. zaman geçmeyecek gibiydi ama geçiyormuş, bende anlamadan bugüne geldim.
inşallah dediğin gibi sayfamızdaki eski yeni üyelerin hepsi hamiş kalsın :anne:

sende yakışıklı ve tatlı bebeğini güle güle büyüt maşallah asıl ona.:nazar:

merhaba arkadaşlar ben 1 ay sonra 40 olucam son 2 senedir ilaçla adet görüyorum yumurta rezerv bitik boyle olupya hamile kalan oldumu
Ben kaldım canım şuan menopoz oldum galiba adet olamıyorum oğluşum bir yaşında bin şükür önce Allahın izni doktorumun vesilesiyle ama elini çabuk tut hemen tedavine başla..

Back