• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben kaldım canım şuan menopoz oldum galiba adet olamıyorum oğluşum bir yaşında bin şükür önce Allahın izni doktorumun vesilesiyle ama elini çabuk tut hemen tedavine başla..
ama hangi dr gitsem rezerv 0 olmaz dedi erken menapoz dedi canım ya adet bile olamıyorum senin durumun neydi

adet olabiliyormuydun canim
Benim amh dört yıl.once 0.16 Fsh 60 hamile kalmadan iki yıl.once hap kullmadan adet olamazdım beş yıl.once gitigim bir doktor bu değerlere bakarak senin şansın sıfır demişti çok üzülmüştüm Allah ol desin yeterki ama iyi bir doktor ve merkez bul acele et canım mutlaka seni anne yapicak altın yumurtan vardır..

Benim amh dört yıl.once 0.16 Fsh 60 hamile kalmadan iki yıl.once hap kullmadan adet olamazdım beş yıl.once gitigim bir doktor bu değerlere bakarak senin şansın sıfır demişti çok üzülmüştüm Allah ol desin yeterki ama iyi bir doktor ve merkez bul acele et canım mutlaka seni anne yapicak altın yumurtan vardır..
ne güzel dedim allah ol desin yeterki canım gittiğim merkezler olmaz kibris deyip yolladi nereye gideyim bir tedavi var 35 yasin altindakilere yapiliuor su an aradim goruatum eger 40 al5indakilerr baslarsak sizi arayalimmi dediler tamam dedim bir nevi kobaylik

burada 40 yaşın üstündeki arkadaşlar bi mücadele veriyorlar hamile kalmak için hem maddi hemde manevi Allah herkese nasip etsin hayırlısıysa ama bir şeyi merak ediyorum hani sürekli duyuyoruzya şu ünlü hamile felan çoğuda belli bir yaşta ve hemen hemen hepside tüp bebekle hamile kalıyor. bunlar bukadar kolay mı hamile kalıyorlar yoksa onlarda uğraşıyorlar mı tabiki hamile kalamayanlarda vardır biz olanları okuyoruz sadece mesela beren saat kaç yıldır uğraşıyor üstelikte yaşı birçoğuna göre genç her yıl bi hamilelik haberi çıkıyor hakkında çoğuda asparagas oluyor hem kendim için hemde burayı okuyan arkadaşlar içinde soruyorum sizce kaç yaşından sonra hamile kalmak imkansız bunun bi yaşı var mı? yani 43 yada 45 yoksa kişiden kişiye göre degişiyor mu? düşüncelerinizi merak ediyorum çünkü birçok yazı okuyorum 43 yaşından sonra hamile kalma ihtimali neredeyse pek yok diyorlar tüp bebekle bile o zaman şu sonuçta çıkmıyor mu 40 yaşını geçmiş bi kadın hiç vakit kaybetmeden ara vermeden dahil sürekli bi çaba göstermeli çünkü önünde çok az zamanı var

Bu arada ben de bu bikaç yaptıgım seyi paylaşmak isterim faydası olan

1.ben de eğriçayırın arısutunu balla karıstırıp bayag yoğun sekilde tukettim 1 ay ; sonra yurtdısında arısutun bitti 1 ay kullanamadım; tr ye gelir gelmez basladım yeniden.

Yumurta kalitesine ne etki eder bilmiyorum ama kesinlikle yumurtaların hızlı buyunesini sagladı( bu genclerde olan bişey: gununde yumurta toplama) . Ben son iki tedavide gonalf 375 den asagı kullanamadım maalesef yuksek dozlar:işsiz: ona ragmen 14.gun toplanabildi

Ama tedavimin 7. Gunundeyim ve buyume hızları iyi oldugu için gonalf 225le gidiyoruz hala. Muhtemel yumurta toplama da gecentedaviden daha erken olacak. Kalitesini ise sonucta goreceğiz. Paylaşacağım

Benim yumurta sayım iyi . 10 dan asagı olmuyor; hepsi dolleniyor nerdeyse; ama maalesef 3.gunden sonra 1-2 tane kalabiliyor. Ona da etki edecek mi? İnsallah diyeyim

2. İkincisi hayıt tohumu suyu. Sadece Ekimde 1 ay sabah aksam içtim. Yine yurtdısında bitince kullanamamıstım kasım aralıkta. Ve fsh 8.30 lardan 7 ye gerilemiş. Hızla yukselen fsh i durdurması bile mucizeydi ki geriletmiş

Arısutu ve hayıt kesinlikle denendi; tavsiye ediyorum

hayıt tohumu suyu hazırmı satılıyor

burada 40 yaşın üstündeki arkadaşlar bi mücadele veriyorlar hamile kalmak için hem maddi hemde manevi Allah herkese nasip etsin hayırlısıysa ama bir şeyi merak ediyorum hani sürekli duyuyoruzya şu ünlü hamile felan çoğuda belli bir yaşta ve hemen hemen hepside tüp bebekle hamile kalıyor. bunlar bukadar kolay mı hamile kalıyorlar yoksa onlarda uğraşıyorlar mı tabiki hamile kalamayanlarda vardır biz olanları okuyoruz sadece mesela beren saat kaç yıldır uğraşıyor üstelikte yaşı birçoğuna göre genç her yıl bi hamilelik haberi çıkıyor hakkında çoğuda asparagas oluyor hem kendim için hemde burayı okuyan arkadaşlar içinde soruyorum sizce kaç yaşından sonra hamile kalmak imkansız bunun bi yaşı var mı? yani 43 yada 45 yoksa kişiden kişiye göre degişiyor mu? düşüncelerinizi merak ediyorum çünkü birçok yazı okuyorum 43 yaşından sonra hamile kalma ihtimali neredeyse pek yok diyorlar tüp bebekle bile o zaman şu sonuçta çıkmıyor mu 40 yaşını geçmiş bi kadın hiç vakit kaybetmeden ara vermeden dahil sürekli bi çaba göstermeli çünkü önünde çok az zamanı var
valla şans galiba bu işler bence allah ol derse olur mesela hiç sorunu olmayıp gençlerinde olmuyor

valla şans galiba bu işler bence allah ol derse olur mesela hiç sorunu olmayıp gençlerinde olmuyor

buda doğru ama yaşı genç olupta hamile kalamayanlar belli bir yaşın üstündekilere göre daha az ayrıca onların yaş avantajından dolayı tedaviyle felan hamile kalma ihtimalleri çok daha fazla ama dedigin gibi şans ve Allah nasip ettikten sonra oluyor çünkü burada bile okuyoruz 10-15 sene uğraşan defalarca tüp bebek deneyip hamile kalamayan yada kalan bile var

Kızlar nac kullanan var mı? Genelde erkeklere veriliyormuş doktorum hem eşime hem bana verdi.

benimde aklıma bu konu geldi ilgi alaka bence bi tık daha fazladır sonuçta reklam var ünlülük var ..
bende aslında bunun için sordum çünkü ben sosyal medyada bile bazen okuyorum belli bi yaşın üstündeki kadınlara bazı hastaneler burun kıvırıyormuş kabul etmek istemiyorlar yada biraz zor bi hastaysa yumurtalık rezervinde sorun varsa ama ünlüleri görüyoruz 41-42 yaşında doğuranlar var sırf adlarını duyurmak için mi bunlarla bukadar ilgileniyorlar anlamıyorum ha belki onlarda hamile kalana kadar belkide ne zorluklar yaşamışlardır bilemeyiz hamile kalamayanlarda var böyle bir şey varsa adaletsiz bi durum var mesela ben hala hastanelerin insanları sömürdügünüde düşünüyorum ne olsa bu bana muhtaç hamile kalmak için her türlü imkanı zorlar o parayı verir diye karşısındakşni durumunu zaten biliyor mustafa bahçecinin bi röp okumuştum orada şunu söylemişti biz sadece aradaki aracıyız hamile kalma garantisi kimseye veremeyiz kaliteli embriyo koyuyoruz herşey çok iyi güzelken o bile tutmayabiliyor

bende aslında bunun için sordum çünkü ben sosyal medyada bile bazen okuyorum belli bi yaşın üstündeki kadınlara bazı hastaneler burun kıvırıyormuş kabul etmek istemiyorlar yada biraz zor bi hastaysa yumurtalık rezervinde sorun varsa ama ünlüleri görüyoruz 41-42 yaşında doğuranlar var sırf adlarını duyurmak için mi bunlarla bukadar ilgileniyorlar anlamıyorum ha belki onlarda hamile kalana kadar belkide ne zorluklar yaşamışlardır bilemeyiz hamile kalamayanlarda var böyle bir şey varsa adaletsiz bi durum var mesela ben hala hastanelerin insanları sömürdügünüde düşünüyorum ne olsa bu bana muhtaç hamile kalmak için her türlü imkanı zorlar o parayı verir diye karşısındakşni durumunu zaten biliyor mustafa bahçecinin bi röp okumuştum orada şunu söylemişti biz sadece aradaki aracıyız hamile kalma garantisi kimseye veremeyiz kaliteli embriyo koyuyoruz herşey çok iyi güzelken o bile tutmayabiliyor
valla arkadaşım suda bi gerçek bizim gibileri somuruolar heleki anliolarsa para var yapisiolalr dr lar benim.mesela rezerv azdı dr biri spontan olur rahim dar genişletelim dedi histeroskopi git gel muayne parası derken esim isyan etti tüp bebek ıstiyorum vakit kaybettimr dedi dr aaa demezmi adam gerçeği solim eşinizin çocuğu olmaz donor alin serefsiz helal etmiyorum hakkimi paramizi zamanimizi çaldı yahu simdiki aklim olsa o hasfaneyi onun basina yikar dava acardim

valla arkadaşım suda bi gerçek bizim gibileri somuruolar heleki anliolarsa para var yapisiolalr dr lar benim.mesela rezerv azdı dr biri spontan olur rahim dar genişletelim dedi histeroskopi git gel muayne parası derken esim isyan etti tüp bebek ıstiyorum vakit kaybettimr dedi dr aaa demezmi adam gerçeği solim eşinizin çocuğu olmaz donor alin serefsiz helal etmiyorum hakkimi paramizi zamanimizi çaldı yahu simdiki aklim olsa o hasfaneyi onun basina yikar dava acardim
Günaydın :KK57: aaa ne kötü bir doktora denk gelmişsin.doğal olur rahim ßöyle böyle sonraki cevabı.neyseki o kadar kötüsüne denk gelmedim.inş. herkesin bebeği olur.yol basit aslında 40 dan sonra iyi yerlere gidip peşini bırakmamak.doğal arı sütleri bal polenler.yumurta varsa umut var.yoksa da başka çareler var.önemli olan işi abartıp maddi manevi çöküntüye izin vermemek.

Nac 600 diye suda eriyen bir tablet. Forumlara baktım hep erkeklere vermişler ama doktor hem bana hem eşime verdi. Başka kullanan var mı diye merak ettim

Slm arkadaşlar. Bende 1 ay sonra 40 a girenkerdenim. 20 gündür hala adet olmadım ve kan aldırdım 1 hafta önce
FSH 10,3
LH 11,1
Prolaktın 16,2
E2 311
Progesteron 0,2 bu değerler çıktı ve yıne gelemeyince dün dr a gıttım yasım dan dolayı olağan seyler dedı rahım kalınlığı 11 dedi
Yumurtalıklarda 2 tane sı 16 tımı dedı 11 dedı hatırlamıyorum ama sonuç itibarı ile
Adet görmeden yumurtalıklar buyuye bilirmi? Ki hiç bi damla Bile gelmedi adetim
Ama bu yumurtalıkalarla hamilelik Olmaz zayıf kalmışlar dedi ve adet söktürücü be Estratodiol verdi tedavıye baslıycaz adet gelince dedi
başına böyle bişey gelen varmı menepoza doğrumu ilerliyormuyum diye sordum kana göre değil dedi ama yumurta rezervin az dedi zaten benim 3 tane oluşuyor du tedavıde bile
Benim bu durum nedir arkadaşlar adet görmeden yumurtlama gıbı bısey olma yolunda gidiyordum

ne güzel dedim allah ol desin yeterki canım gittiğim merkezler olmaz kibris deyip yolladi nereye gideyim bir tedavi var 35 yasin altindakilere yapiliuor su an aradim goruatum eger 40 al5indakilerr baslarsak sizi arayalimmi dediler tamam dedim bir nevi kobaylik
Canım durumumuz çok.benziyor Erbil yağmur gitinmi ilanı altın yumos vardır hiç tedaviye başlamadı mı hiç yumos görülmüyor

Back