- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.001
Selam kızlar,
Yorgan döşek yatıyorum,çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum,ilaç da içemem şimdi geçmek bilmez derken hastalanıverdim
Normalde saat gibi işleyen 28 günlük siklusüm bu ayda şaştı ve geçen ay 26 bu ay 24 oldu,inşallah ağır gribin etkisindendir,yoksa yumurtlamayı nasıl tutturcaz :) ha bire çalışmak lazım.
Selcannnn umudumuz sensin :) hadi inşallah güzel haber ver bize,tüpe müpe gerek kalmasın :)
Bende bu ay şu soğan kürünü yapayım artık :) bakarsınız işe yarar :))
Hepinizi öpüyorumm...
Selam kızlar,
Yorgan döşek yatıyorum,çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum,ilaç da içemem şimdi geçmek bilmez derken hastalanıverdim
Normalde saat gibi işleyen 28 günlük siklusüm bu ayda şaştı ve geçen ay 26 bu ay 24 oldu,inşallah ağır gribin etkisindendir,yoksa yumurtlamayı nasıl tutturcaz :) ha bire çalışmak lazım.
Selcannnn umudumuz sensin :) hadi inşallah güzel haber ver bize,tüpe müpe gerek kalmasın :)
Hepinizi öpüyorumm...
1.çizelgeyi eşim için yaptım....çocuk yapamadım bari onu zayıflatayım diye ona sardım...
2.çizelgeyi de bu haftasonu adet olursam diye o tarihe göre yaptım....şimdi yine baştan 1. haftadan başlattım olayı yani....
selam kızlar,
yorgan döşek yatıyorum,çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum,ilaç da içemem şimdi geçmek bilmez derken hastalanıverdim
normalde saat gibi işleyen 28 günlük siklusüm bu ayda şaştı ve geçen ay 26 bu ay 24 oldu,inşallah ağır gribin etkisindendir,yoksa yumurtlamayı nasıl tutturcaz :) ha bire çalışmak lazım.
bende bu ay şu soğan kürünü yapayım artık :) bakarsınız işe yarar :))
hepinizi öpüyorumm...
oooffff bende niye olmuyor bu hamilelik cizelgesi ya bende buna taktim iyimi
Selam kızlar,
Hepinizi öpüyorumm...
ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........
1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..
14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz
nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..işlem bu kadar
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
Selcan profiline gir
hakkımda yaza yere tıkla
orada bilgiler varya .....
''bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih'' gibi bir satır var işte oraya sarı kalem şeklinde olan yere tıkla...
oraya 20-08-2014 yaz
aynı bu şekilde yaz araya - çizgi koyarak sonra değişiklikleri kaydet tıkla...
olacak
yok yok daha adet olmadım..bu hafta olacağım işte.... ona göre bir tarihle başladım zaten takvime...cmas ben kaçırdım mı.. sen sadece tahil sonucu söylüyorsun henüz adet olmadın değilmi ?
...
kiz bunu ne edem ben hamilelik cizelgesini diyorum bende olmuyor anlamiyorum ben kafa kalin mi ne bende
Selcan profiline gir
hakkımda yaza yere tıkla
orada bilgiler varya .....
''bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih'' gibi bir satır var işte oraya sarı kalem şeklinde olan yere tıkla...
oraya 20-08-2014 yaz
aynı bu şekilde yaz araya - çizgi koyarak sonra değişiklikleri kaydet tıkla...
olacak
yaptim anacim yaptim kac kere hemde bende mi gorunmuyor anlamadim ki
Soğan kürünü yapmıştım ama erken adet olunca bıraktım ....
Ben incir kürü yapmıyorum direk yiyorummmmm :)))
zaten gayet güzel yiyorum iştahım azdı birde doğum kontrol hapı hepten açıverdiiiiiiiiiiii
Geçmiş olsun şekerim... ilaç içemiyorsan hemen doğal takviyeler al... kaynamış süte karabiber yada kaynayan pekmeze karabiber karıştırıp içebilirsin... kekik - bal - limon .... ayy bende nine gibi oldum... hoş 20 yaşımda doğrsaydım şimdi nine olma yaşım gelmişti ya neyseeee :))
cmas ben kaçırdım mı.. sen sadece tahil sonucu söylüyorsun henüz adet olmadın değilmi ?
ummu amh artırıcı diye bişey olamaz diyor doktorlar.. çünkü amh rezervi daha doğarken belli ve her adetle rezerv azalıyor.... bu nedenle fazla takılma bence bunlara .. sen son zamanlarda biraz fazla kür yaptın gibi sanki .. dengeni bunlarda bozmuş olabilir.. doğal olan kafana yatan şeyler dışında biraz kullanmasan arkadaşım... bünyen biraz bi kendine gelsin...
ayyy bende herkese bi laf yetiştiriyorum.. kızmıyorsunuz değilmi arkadaşlar...
profiline girdin mi...?
hakkımda yazan yere tıkladın mı?
bebeğin doğacağı tahmini tarihi yazdın mı?
kartopu alıp ördün mü?
kaydettin mi?
bende yerim inciri mis gibi pek severim
Sogan kurunden dolayida reglin erken baslamis olabilir elifcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?