• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

biliyorsunuz test günüm yarındı ama ben dün yaptım ve negatifti. Olsa olurdu zaten . Bugün ilaçları da bıraktım. Henüz dr cem bey'e haber vermedim. Bu hafta sonu adet olursam adetimin yine 3. Günü dr.a gideriz. Ve konuşuruz henüz ne yapacağımıza kesin karar vermedik. Yalnız bundan sonraki sefer allah nasip ederse 5. Gün embriyolarının transferini isteyeceğim artık. öncekilerde 3. Gün emb. Idi. 7-8 hücreli iyi kaliteli..sayı az diye bekletmiyorlar.. Belki bundan öncekiler 5. Güne kadar gelemeyeceklerdi ve belki transfer olmayacaktı bile..neyse allah bilir tabiki. Dr bana şu ana kadar herhangi bir olumsuzluktan bahsetmedi. Sadece yaşım ileri...ortada bilinen birşey yok yani.. Rahim iyi. Verdikleri ilaçlarla herşey kontrollü.. Eeee ;? Yani bu durumda sanki top benim yumurtalarıma atılmış gibi di mi? 3. Denemede de acgh yaptırmayız sanırım.. Ama o da tutmazsa sonrakilerde bilmiyorum ne olur?

Benim geçen sene yaptırdığım hsg filminde tüplerimin biri tıkalıydı.. şimdi bilmiyorum ne durumda. Hsg çekilirken rahme basınçlı renkli bir sıvı veriyorlar. Böylece filmde görüyorlar .. Bu sıvı bazen kapalı kanalları açıyormuş.. Ben şimdi acaba tekrar çektirsem mi diye düşünüyorum..ama öncesinde bitkisel kürlerle biraz açılması için çalışıp sonra hsg çektireyim.. Ama bu da uzun sürer. En az biriki ay kür sürer. Hsg den sonra bazen tüpler açılıyormuşya kendiliğinden hamile kalanlar çok oluyormuş...ama bu hsg den sonra tüp bebek tedavisine başlamak için 3 ay beklemek gerek diye okudum. Bilmiyorum... Ben 43 yaşındayım üç hafta sonra zaten 2014 girer girmez kafadan 44! (yıl hesabıyla yani).... Her geçen zaman aleyhimize!

Gelelim kürlere: Bunları buldum kadınlar kulübünden (kocam 2. 4. Maddeyi söylerken bana güldü ve inanmadı, haklı olabilir)

1-acaba soğan kürü kapalı tüpleri de açar mı? (adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün+ sonraki dönemde 10'ar gün 4 dönem )

2-a-sarımsak kaynatıp buharına oturmaca,(haftada 1)
b-süt ve içinde maydanoz kaynatıp buharına oturmaca
c-arpa ez kaynat ve buharına oturmaca
d-civanperçemi buharı
e-karakabak sütle haşla buharı...
F-kaplıca

3-adetin 1. Gününden itibaren
sabah: Bodur ma
öğlen:şahdere otu çayı
gece: Melisa çayı

4-a-iki üç damla elma yağı sür
b-adaçayı yağı sür( gün aşırı)
c-geceden viksli pamuk koy

5- bu arada hormon dengeleyici: Testere dişli aslan pençes
6-yumurta sayı ve kalite arttırıcı incir kürü
7-hayıt tohumu veya suyu
8-çuha çiçeği
9-1. Günden yumurtlamaya kadar adaçayı iç

yani bilmiyorum yaaaa uzun hikaye

canım benim vallahi hepimiz ihtisas yaptık bu konuda maşallahhhhhh

benim mi birtek çocuğum yok :(((

herkesin bir ilki var ama benim hiç yok bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Canım üzüldüm ne diyelim kelimeler yetmiyor inan ne desek ne yazsak boş anlamsız Rabbim evladını kardeşsiz bırakmasın inşallah benimde bir oğluşum var onun kardeşsiz kalmasını istemiyorum inşallah evlatlarımıza ikiz kardeşler veririz.:43::43::43::43::43::43:

Biliyorsunuz test günüm yarındı ama ben dün yaptım ve negatifti. Olsa olurdu zaten . Bugün ilaçları da bıraktım. Henüz Dr Cem Bey'e haber vermedim. Bu hafta sonu adet olursam adetimin yine 3. günü dr.a gideriz. Ve konuşuruz henüz ne yapacağımıza kesin karar vermedik. Yalnız bundan sonraki sefer Allah nasip ederse 5. gün embriyolarının transferini isteyeceğim artık. Öncekilerde 3. gün emb. idi. 7-8 hücreli iyi kaliteli..Sayı az diye bekletmiyorlar.. Belki bundan öncekiler 5. güne kadar gelemeyeceklerdi ve belki transfer olmayacaktı bile..Neyse Allah bilir tabiki. Dr bana şu ana kadar herhangi bir olumsuzluktan bahsetmedi. Sadece yaşım ileri...Ortada bilinen birşey yok yani.. Rahim iyi. Verdikleri ilaçlarla herşey kontrollü.. EEee ;? Yani bu durumda sanki top benim yumurtalarıma atılmış gibi di mi? 3. denemede de acgh yaptırmayız sanırım.. Ama o da tutmazsa sonrakilerde bilmiyorum ne olur?

Benim geçen sene yaptırdığım hsg filminde tüplerimin biri tıkalıydı.. Şimdi bilmiyorum ne durumda. Hsg çekilirken rahme basınçlı renkli bir sıvı veriyorlar. Böylece filmde görüyorlar .. Bu sıvı bazen kapalı kanalları açıyormuş.. Ben şimdi acaba tekrar çektirsem mi diye düşünüyorum..Ama öncesinde bitkisel kürlerle biraz açılması için çalışıp sonra hsg çektireyim.. Ama bu da uzun sürer. En az biriki ay kür sürer. Hsg den sonra bazen tüpler açılıyormuşya kendiliğinden hamile kalanlar çok oluyormuş...Ama bu hsg den sonra tüp bebek tedavisine başlamak için 3 ay beklemek gerek diye okudum. Bilmiyorum... Ben 43 yaşındayım üç hafta sonra zaten 2014 girer girmez kafadan 44! (yıl hesabıyla yani).... Her geçen zaman aleyhimize!

Gelelim kürlere: Bunları buldum kadınlar kulübünden (Kocam 2. 4. maddeyi söylerken bana güldü ve inanmadı, haklı olabilir)

1-Acaba soğan kürü kapalı tüpleri de açar mı? (adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün+ sonraki dönemde 10'ar gün 4 dönem )

2-a-Sarımsak kaynatıp buharına oturmaca,(haftada 1)
b-Süt ve içinde maydanoz kaynatıp buharına oturmaca
c-arpa ez kaynat ve buharına oturmaca
d-civanperçemi buharı
e-karakabak sütle haşla buharı...
f-kaplıca

3-Adetin 1. gününden itibaren
sabah: bodur mahmut otu çayı
öğlen:şahdere otu çayı
gece: melisa çayı

4-a-İki üç damla elma yağı sür
b-adaçayı yağı sür( gün aşırı)
c-geceden viksli pamuk koy

5- Bu arada hormon dengeleyici: testere dişli aslan pençesi
6-yumurta sayı ve kalite arttırıcı incir kürü
7-hayıt tohumu veya suyu
8-çuha çiçeği
9-1. günden yumurtlamaya kadar adaçayı iç

Yani bilmiyorum yaaaa uzun hikaye

cmascim canim bence cok seyleri birbirine karistirma ben buhara oturmayi bilmem ne o tur seylere inanmiyorum yapmamda.
ama bitkilerin gucune inaniyorum. ama bilincli sekilde. istersen bi saracogluyle irtibata gec bakalim o ne onericek sana.
Allahim gonlune gore versin emeklerini bosa cikartmasin insallah.

canım benim vallahi hepimiz ihtisas yaptık bu konuda maşallahhhhhh

benim mi birtek çocuğum yok :(((

herkesin bir ilki var ama benim hiç yok bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Allahin izniyle sende anne olucaksin elifcim zaten gorunurde oyle sorun teskil edecek bi durum yok.

Rabbimden iste kuzum surekli iste durmadan iste. ondan dilemiycez de kimden diliycez dimi.

Canım üzüldüm ne diyelim kelimeler yetmiyor inan ne desek ne yazsak boş anlamsız Rabbim evladını kardeşsiz bırakmasın inşallah benimde bir oğluşum var onun kardeşsiz kalmasını istemiyorum inşallah evlatlarımıza ikiz kardeşler veririz.:43::43::43::43::43::43:

insallah canim insallah...sen neler yapiyorsun pek bi bilgimiz yok senin hakkinda:50:

Allahin izniyle sende anne olucaksin elifcim zaten gorunurde oyle sorun teskil edecek bi durum yok.

Rabbimden iste kuzum surekli iste durmadan iste. ondan dilemiycez de kimden diliycez dimi.

başka kimsemiz yok ki kurban olduğum allahım ne olur bende isityorum ne olur allahım yardım et bende karnımda büyüyen tekme atan beni uyutmayan kokusuna kurban olduğum bir evlat nasip etsin inşallah
sağlıklı evlat nasip etsin bana hiç olamıyacak gibi geliyor bazen

bak gene başladım ağlamaya
çok zor çokkkkkkkkkkkkkk
evet rabbimden başka kimse yapamaz ol diyecek olacakkk ama ben bazen dayanamıyorummmmmmmm

başka kimsemiz yok ki kurban olduğum allahım ne olur bende isityorum ne olur allahım yardım et bende karnımda büyüyen tekme atan beni uyutmayan kokusuna kurban olduğum bir evlat nasip etsin inşallah

çok zor çokkkkkkkkkkkkkk
evet rabbimden başka kimse yapamaz ol diyecek olacakkk ama ben bazen dayanamıyorummmmmmmm

ama ben seni uzmek icin soylemedim ki :50: yapma kuzum neden olmasin ki lutfen umitsizlige kapilma. bana breezeyim hep umutlu selcan derdi. sende bundan sonra umutlu elif oluyorsun ona gore:48::29:

al işte stres olma olma görümcemin lafa bak sen bu işi hırs yaptın
laf mı bu şimdi

çocuk işi hırs yapılırmı deli yaaaaaaaaaaaaaaa

ama ben seni uzmek icin soylemedim ki :50: yapma kuzum neden olmasin ki lutfen umitsizlige kapilma. bana breezeyim hep umutlu selcan derdi. sende bundan sonra umutlu elif oluyorsun ona gore:48::29:

İşte bazen duygu fışkırması yaşıyorsun ...............
tamam arkadaslarım iyiki varsınızzzz derdime ortak oldunuz allah razı olsun sizdennnnnnn

çok zor çokkkkkkkkkkkkkk

AH Canım beni ağlattın! Allahım inşallah sana sağlıklı güzel ve hayırlı evlatlar nasip etsin!

al işte stres olma olma görümcemin lafa bak sen bu işi hırs yaptın
laf mı bu şimdi

çocuk işi hırs yapılırmı deli yaaaaaaaaaaaaaaa

boşver onu ne derse desin he de geç... nerde gördün onu? sana m ı geldi? kim açtı konuyu? tahlil sonuçlarını söyledin di mi? söyleme! ''Herhangi bir değişiklik yok olursa biz size söyleriz artık bu konu hakkında konuşmak istemiyoruz'' de

bak bundan sonra senin evine geldiler mi gayet resmi bir şekilde:
-kahve alır MISINIZ? de... senli benli değil sizli bizli...sonra sen mutfaga geç onları orada bırak...mutfaga gelmek isterlerse
-aa lütfen siz oturun, de (Sanki onlar kraliyet ailesinin birer üyeleriymış(!) gibi davran aslında! hoşlarına gider hem..

onlar içerken sen içme...kendin konu açma.. öööyle hanımhanımcık otur...soruy sorarlarsa çok kısa öz bir kelimelik cevaplar ver...
sonra da:
-kusura bakmazsanız benim markete gitmem gerek! (siz bir şey ister miydiniz ordan?)
-ben de şimdi çıkıyordum pazardan alacaklarım var!
-bugün ütü günümdü,ütü yapıyordum ben de! (ütüyü fişte unutmuşun gibi kalk git! diğer odaya )
-necla çağırdı!
-kasaba gidiyordum!
-İshal olmuşum tuvalete gitmem gerek! (10 dakika kaybol:27:)

boşver onu ne derse desin he de geç... nerde gördün onu? sana m ı geldi? kim açtı konuyu? tahlil sonuçlarını söyledin di mi? söyleme! ''Herhangi bir değişiklik yok olursa biz size söyleriz artık bu konu hakkında konuşmak istemiyoruz'' de

bak bundan sonra senin evine geldiler mi gayet resmi bir şekilde:
-kahve alır MISINIZ? de... senli benli değil sizli bizli...sonra sen mutfaga geç onları orada bırak...mutfaga gelmek isterlerse
-aa lütfen siz oturun, de (Sanki onlar kraliyet ailesinin birer üyeleriymış(!) gibi davran aslında! hoşlarına gider hem..

onlar içerken sen içme...kendin konu açma.. öööyle hanımhanımcık otur...soruy sorarlarsa çok kısa öz bir kelimelik cevaplar ver...
sonra da:
-kusura bakmazsanız benim markete gitmem gerek! (siz bir şey ister miydiniz ordan?)
-ben de şimdi çıkıyordum pazardan alacaklarım var!
-bugün ütü günümdü,ütü yapıyordum ben de! (ütüyü fişte unutmuşun gibi kalk git! diğer odaya )
-necla çağırdı!
-kasaba gidiyordum!
-İshal olmuşum tuvalete gitmem gerek! (10 dakika kaybol:27:)

ay cok hossun arkadasim guldurdun beni Allahta seni guldursun:9::9::9::9:

kızlar bugün soğan kürüne başladım.başka yapan varmı aranızda.10 gün yapıp incir kürünemi geçiyim ..sarçoğlunun kürü yarım kalmıştı amh artırıcı kür gönderecekti onamı devam ediyim bilemedim..:44:

kızlar bugün soğan kürüne başladım.başka yapan varmı aranızda.10 gün yapıp incir kürünemi geçiyim ..sarçoğlunun kürü yarım kalmıştı amh artırıcı kür gönderecekti onamı devam ediyim bilemedim..:44:

bence en az 12 gun yap ummucum. reglinden sonra da incir-havuc kurune basla. saracoglu kurlerini sabirla yap derim ben arkadasim. yinede sen bilirsin nasil icin rahat edicekse oyle yap.

insallah canim insallah...sen neler yapiyorsun pek bi bilgimiz yok senin hakkinda:50:

Canım ben 34 yaşındayım ilk denememi 31 yaşımda yaptım hamile kaldım 1 oğluşum var şimdi 2,5 yaşına yaklaştı ona kardeş istiyorum (ben tek çocuğum en büyük korkum onun kardeşsiz kalması Rabbim nasip etsin inşallah) oğluşumun dondurulmuş kardeşlerini denedik negatifle sonuçlandı, sonra ekimde yeniden tüp tedavisi yaptık yine negatif üstelik son tedavimden kalan dondurulmuşum da yok kasımda sonuçlanmıştı şimdi aralık adetimde doktoruma gidicem neler yapabiliriz bir konuşalım dedi muhtemelen bir aksilik çıkmazsa ocakta 3. tedavime başlayacağım yani toplamda 3 dememem var 1 hamilelik diğerleri negatif Rabbim isteyen herkese versin inan namazdan sonra Rabbim forumda evlat isteyen tüm arkadaşlarımın yüzünü güldür bize emanetlerinden nasip et diye dua ediyorum.

Canım ben 34 yaşındayım ilk denememi 31 yaşımda yaptım hamile kaldım 1 oğluşum var şimdi 2,5 yaşına yaklaştı ona kardeş istiyorum (ben tek çocuğum en büyük korkum onun kardeşsiz kalması Rabbim nasip etsin inşallah) oğluşumun dondurulmuş kardeşlerini denedik negatifle sonuçlandı, sonra ekimde yeniden tüp tedavisi yaptık yine negatif üstelik son tedavimden kalan dondurulmuşum da yok kasımda sonuçlanmıştı şimdi aralık adetimde doktoruma gidicem neler yapabiliriz bir konuşalım dedi muhtemelen bir aksilik çıkmazsa ocakta 3. tedavime başlayacağım yani toplamda 3 dememem var 1 hamilelik diğerleri negatif Rabbim isteyen herkese versin inan namazdan sonra Rabbim forumda evlat isteyen tüm arkadaşlarımın yüzünü güldür bize emanetlerinden nasip et diye dua ediyorum.

Allahim namazini dualarini kabul etsin insallah oglunu sana bagislasin. yasin daha cok genc arkadasim bebegini rabbim tez zamanda verecektir.
peki neden tupbebek? oofff hic kolay degil valla Allahim yaptiranlarin yardimcisi olsun.

Back