- Konu Sahibi akideciknane
- #5.961
biliyorsunuz test günüm yarındı ama ben dün yaptım ve negatifti. Olsa olurdu zaten . Bugün ilaçları da bıraktım. Henüz dr cem bey'e haber vermedim. Bu hafta sonu adet olursam adetimin yine 3. Günü dr.a gideriz. Ve konuşuruz henüz ne yapacağımıza kesin karar vermedik. Yalnız bundan sonraki sefer allah nasip ederse 5. Gün embriyolarının transferini isteyeceğim artık. öncekilerde 3. Gün emb. Idi. 7-8 hücreli iyi kaliteli..sayı az diye bekletmiyorlar.. Belki bundan öncekiler 5. Güne kadar gelemeyeceklerdi ve belki transfer olmayacaktı bile..neyse allah bilir tabiki. Dr bana şu ana kadar herhangi bir olumsuzluktan bahsetmedi. Sadece yaşım ileri...ortada bilinen birşey yok yani.. Rahim iyi. Verdikleri ilaçlarla herşey kontrollü.. Eeee ;? Yani bu durumda sanki top benim yumurtalarıma atılmış gibi di mi? 3. Denemede de acgh yaptırmayız sanırım.. Ama o da tutmazsa sonrakilerde bilmiyorum ne olur?
Benim geçen sene yaptırdığım hsg filminde tüplerimin biri tıkalıydı.. şimdi bilmiyorum ne durumda. Hsg çekilirken rahme basınçlı renkli bir sıvı veriyorlar. Böylece filmde görüyorlar .. Bu sıvı bazen kapalı kanalları açıyormuş.. Ben şimdi acaba tekrar çektirsem mi diye düşünüyorum..ama öncesinde bitkisel kürlerle biraz açılması için çalışıp sonra hsg çektireyim.. Ama bu da uzun sürer. En az biriki ay kür sürer. Hsg den sonra bazen tüpler açılıyormuşya kendiliğinden hamile kalanlar çok oluyormuş...ama bu hsg den sonra tüp bebek tedavisine başlamak için 3 ay beklemek gerek diye okudum. Bilmiyorum... Ben 43 yaşındayım üç hafta sonra zaten 2014 girer girmez kafadan 44! (yıl hesabıyla yani).... Her geçen zaman aleyhimize!
Gelelim kürlere: Bunları buldum kadınlar kulübünden (kocam 2. 4. Maddeyi söylerken bana güldü ve inanmadı, haklı olabilir)
1-acaba soğan kürü kapalı tüpleri de açar mı? (adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün+ sonraki dönemde 10'ar gün 4 dönem )
2-a-sarımsak kaynatıp buharına oturmaca,(haftada 1)
b-süt ve içinde maydanoz kaynatıp buharına oturmaca
c-arpa ez kaynat ve buharına oturmaca
d-civanperçemi buharı
e-karakabak sütle haşla buharı...
F-kaplıca
3-adetin 1. Gününden itibaren
sabah: Bodur ma
öğlen:şahdere otu çayı
gece: Melisa çayı
4-a-iki üç damla elma yağı sür
b-adaçayı yağı sür( gün aşırı)
c-geceden viksli pamuk koy