• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

eveeeeetttt gelelim bende son duruma bu sabah dayanamayip test yaptim.
galiba benim oglanlar once (tekrardan) agabey olacak. ben onlardan once davrandim:9::17:

hamileyim:49::nazar: arkadaslar test pozitif cikti bu sabah. inanmasi guc olsada rabbime sukurler olsun...topigimizin 4.bebegi yolda Allahin izniyle:emir_bebek::nazar:

heyecandan baska ne yazacagimi bilemiyorum affiniza siginiyorum.

Aman Allahım!! :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Bu harika!!!!!!!! :46::46::46::46::46::46:Canım heyyy ay çok sevindim! :49::49::49::49:Darısı başımıza!!!:49::49: Bakın bakın! Demek ki oluyormuş di mi!! :32::32::32::32:Maşallah canım maşallah! :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Seni ve eşini cani gönülden tebrik ederim...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canim benim sabahin en güzel haberi :nazar::nazar::nazar:bugün acayip pozitif bir günümüz gececek. cok cok tebrik ederim saglikla kucagina almayi diliyorum.:49::49:

amin canim amin bende bunu rabbimden diliyorum. evet cmasim sagolsun ugurlu geldi.
darisi butun arkadaslarimin basina insallah en kisa zamanda...

Mirandacım yok yok ben bu kürleri uygulamıycam zaten... Sadece araştırma sonuçlarımı toparlayıp yazdım , içinden birini belki.. Ama önce soğan kürü sanırım...Ya da bilmiyorum mens olunca 3. gün dr.a gitmek istiyorum..Bakalım folikül neyin görecek mi? Yaa beklemek istemiyorum aslında, ara vermeden istiyorum. Biliyorum itiraz edeceksiniz ama gönlümden geçen de bu açıkçası!

galiba benim oglanlar once (tekrardan) agabey olacak. ben onlardan once davrandim:9::17:

hamileyim:49::nazar: arkadaslar test pozitif cikti bu sabah. inanmasi guc olsada rabbime sukurler olsun...topigimizin 4.bebegi yolda Allahin izniyle:emir_bebek::nazar:

CAnımmmmmmmmmmmmmmmm

çok şükür çok şükürrrrrrr
canım benim heyecandan yazamıyorummmmmm

çok sevindimmmm çokkkkk kelimeler yetersiz kaldı...

allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallahhhh

çok öptümmmmmmmmmmmmmm

Sogandan erken olmus olabilirsin canim sariligi onemseyin unutma soyle canim

Kusura bakma canim kiz diye hatirliodum :)

Canim.kurleri ust uste uygulamak sakincali.ve ust uste tedavi olma rahmin toparlanmasini bekle rezerv azligina yol acabilir.

Hamile degilim canim.tup bebis oglum var benimde 27 aylik 2. Istiyoruz bakalim

Incir kurunu diger ay yap bence ummucum

Canim s3ninle aynı kaderi paylasmisiz benim oglumda 27 aylik inşallah rabbim evlatlarimiza kardes nasip etsin hayirlisiyla.

Gozunaydin selcan allah saglikla sana bagislasin darısı bekleyen tum arkadaslara ve bana olsun inşallah.

insallah canim insallah. hic kendim icin dua etmedim bu yasima kadar. tez zamanda Allah sizinde yuzunuzu guldursun benimde saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah

Aman Allahım!! :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Bu harika!!!!!!!! :46::46::46::46::46::46:Canım heyyy ay çok sevindim! :49::49::49::49:Darısı başımıza!!!:49::49: Bakın bakın! Demek ki oluyormuş di mi!! :32::32::32::32:Maşallah canım maşallah! :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Seni ve eşini cani gönülden tebrik ederim...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cmas cok sagol canim valla ne diycegimi bilmiyorum. Allah bu ugurda herkesin yolunu acik etsin.

hamilelik takvimi bana ugurlu geldi:46:

Sogandan erken olmus olabilirsin canim sariligi onemseyin unutma soyle canim

Kusura bakma canim kiz diye hatirliodum :)

Canim.kurleri ust uste uygulamak sakincali.ve ust uste tedavi olma rahmin toparlanmasini bekle rezerv azligina yol acabilir.

Hamile degilim canim.tup bebis oglum var benimde 27 aylik 2. Istiyoruz bakalim

Incir kurunu diger ay yap bence ummucum

Canim s3ninle aynı kaderi paylasmisiz benim oglumda 27 aylik inşallah rabbim evlatlarimiza kardes nasip etsin hayirlisiyla.

Gozunaydin selcan allah saglikla sana bagislasin darısı bekleyen tum arkadaslara ve bana olsun inşallah.

Günaydın canım dün anne selcanda söyledi o yüzden biraz rahatladım panik olmustum :)) dün senin uyarın üstüne hemen doktoru aradım ve söyledim dediki elif hanım çok üzgünüm ama erkek ler her 2 ayda bir kendilerini yeniliyorlar......

yani herşey onlardan yana geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Selcanımmmm,
Süper haber bu,İnan en az senin kadar sevindim arkadaşım,çooookkk tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Zeytunnnn,bak senin totem tuttu :)) önümüzdeki ay bana da bi tören yaparsın artıkın :))
Veeee diğer topikdaşlarım ; darısı bizlerin başına...
Veeeee bişey daha tırsaklığı hariç Selcan'ımızdan örnek alalım arkadaşlar :) pozitif olalım,olacağına inanalım ve çok çalışalım :))
Mucukkkkssss

CAnımmmmmmmmmmmmmmmm

çok şükür çok şükürrrrrrr
canım benim heyecandan yazamıyorummmmmm

çok sevindimmmm çokkkkk kelimeler yetersiz kaldı...

allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallahhhh

çok öptümmmmmmmmmmmmmm

guzel elifim cok sagol canim benim. sende umutsuz olma lutfen inan hep inan olur mu? Rabbimden hep iste yuzsuz ol surekli iste.
ben cok yuzsuzum o konuda herseyi rabbimden hayrirlisiyla surekli istiyorum. cok sukur sesimi duydu.
dilerim ki kucagimada almayi nasip etsin.

bende seni cok opuyoooommm...iyiki varsiniz:16:

Selcanımmmm,
Süper haber bu,İnan en az senin kadar sevindim arkadaşım,çooookkk tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Zeytunnnn,bak senin totem tuttu :)) önümüzdeki ay bana da bi tören yaparsın artıkın :))
Veeee diğer topikdaşlarım ; darısı bizlerin başına...
Veeeee bişey daha tırsaklığı hariç Selcan'ımızdan örnek alalım arkadaşlar :) pozitif olalım,olacağına inanalım ve çok çalışalım :))
Mucukkkkssss

nevser canim calismak iyidir iyi:9: bende esimde cok inandi hep olacak dedik rabbim vericek dedik. bu gunlerimize cok sukur.

simdi de kucagima saglikla almayi diliyorum rabbimden. bende bunun icin ne gerekli ise yapicam insallah daha dikkatli olucam her konuda.

darisi hepinizin basina insallahhhh canlarim benim...

guzel elifim cok sagol canim benim. sende umutsuz olma lutfen inan hep inan olur mu? Rabbimden hep iste yuzsuz ol surekli iste.
ben cok yuzsuzum o konuda herseyi rabbimden hayrirlisiyla surekli istiyorum. cok sukur sesimi duydu.
dilerim ki kucagimada almayi nasip etsin.

bende seni cok opuyoooommm...iyiki varsiniz:16:

selcanım ne olur bizede dua et arkadasım hamilenin duası kabul olur.......

selam kızlar,
son durumu bildiriyorum.
ptesi doktora gittim, maalesef e2 çok düşük çıktı.... fsh zaten yüksek.. benim tedavide fsh çok önemsenmiyor ama e2 düşük olunca tedaviye başlanmıyor... 21 gün cylo prognova içeceğim ve biesteron. adette tekrar gideceğim.

lafın özü; bu ay kısmet değilmiş, zaten yumi yoksa yapmamayı planlamıştım , bir daha plan yapmayacağım, bir de kan testinden önce e2 iyi gelir gibi bir kehanette bulunmuştum, bundan böyle kehanette bulunmayacağım, sanki kötüyü çağırınca , düşününce oluveriyor . çok kızdım kendime...... napıyoruz demekki , her daim iyiyi çağırıyor ve düşünüyoruz. tamammı çıtırlar........:54::54::54::54:

Ben bu e2 nedir anlamadim aliscigim,dilerim önümüzdeki ay normale gelir, bebklerinin bir an evvel saglikla kucagina gelmelerini diliyorum.:49::49:

insallah canim insallah. hic kendim icin dua etmedim bu yasima kadar. tez zamanda Allah sizinde yuzunuzu guldursun benimde saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah

Amin canım amin! :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ALLAh sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almak nasip eylesin! :24::24::24::24::24::24::24::24::24:İnşallah çok keyifli, çok mutlu, çok huzurlu bir hamilelik geçirirsin canım benim...:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Günaydın arkadaşlar...

Selcan kısss oğlanlar senden hızlımı davranacak ne :))) ayyy valla ne güzel olur hem anne hem babaanne ... hayırlısı ...

Ümmücüm ben tedaviden sonra daha 1 kez adet gördüm... 1 adet daha geçsin sonra bakacağım bilmiyorum şimdi...

Nevser tekrar geçmiş olsun... sabah sabah yazdığına göre gözün azıcık açılmış gibi.. inşallah tez zamanda iyileşirsin... biliyorsun senden beklentimiz büyük... biran evvel iyileş ve çalışmalara başla...

Duova günlük yaşama dönmene sevindim şekerim daha doğrusu isviçre çikolatamız :))

Alısalıs umarım ilaçlar sonrasında yumoşlara kavuşursun...

bende bir sürü incir aldım... bakalım gelecek adet döneminde kürünü yapmayı planlıyorum... hayırlısı...

elifooo cmas tutku breezey deti hope lejena puffy ismini unuttuğum herkese selam olsun...

“Allah şöyle buyurur: ‘Sevmediğiniz bir şey sizin için iyi ve sevdiğiniz bir şey de sizin için kötü olabilir. (Gerçeğin ne olduğunu) siz bilmeseniz de Allah bilir.’ (Bakara 216)

Sağol canım,bugün daha iyiceyim sanki,hala başımı kaldıramasamda ateşim düştü,ilaç almaya başladığıma göre de tez zamanda ayaklanırım inşallah.
Hem günün haberini alınca birden kendimi daha iyi hissettim.
Sanada incirler şifa olsun arkadaşım,ister kendisi ister suyu güzel ne de olsa,ben şimdiden kara kara düşünüyorum soğan suyunu nasıl içecem diye :(

Son düzenleme:
ayyyyy ayyyy ayyyyy.... harikaaa... işte buuuu.... tebrikler şekerim... umarım sağ salim kucağınıza alırsınız.... veee ben diyorumki bu böcücük kız olacakkkk..... selcan gerçekten bi ayrı mutlu oldum... muhteşemsiniz. aferin size iyi çalışmışsınız...

Nevser işte gör bak azmin zaferi... çalıştı oldu... sen de çalış senin de olsun:))) sıra sende şekerim... biran önce iyileş ve çalışmalara başla.. birgünü bile aksatma :))

haydi yokmu artıran 2013 bitmeden... yeni haber verenlerimiz çok olsun inşallahhh....

ayyyyy ayyyy ayyyyy.... harikaaa... işte buuuu.... tebrikler şekerim... umarım sağ salim kucağınıza alırsınız.... veee ben diyorumki bu böcücük kız olacakkkk..... selcan gerçekten bi ayrı mutlu oldum... muhteşemsiniz. aferin size iyi çalışmışsınız...

Nevser işte gör bak azmin zaferi... çalıştı oldu... sen de çalış senin de olsun:))) sıra sende şekerim... biran önce iyileş ve çalışmalara başla.. birgünü bile aksatma :))

haydi yokmu artıran 2013 bitmeden... yeni haber verenlerimiz çok olsun inşallahhh....

tesekkur ederim arkadasim...hee pek bi azimli calistik kac aydir:38::48: sonunda tutturduk bebegi once Allahin izniyle tabii.

yarin doktorumu arayip randevumu alicam 8 haftadan once vermez. kalp atislarini duymayi sonra da kucagimiza almayi da rabbim nasip etsin.

banada kizcek gibi geliyor ama saglikli olsun yeterki. darisi hepinizin basina insalllaaaaahhhhhhhhh:49:

Back