• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kızlar,

Yorgan döşek yatıyorum,çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum,ilaç da içemem şimdi geçmek bilmez derken hastalanıverdim :(
Normalde saat gibi işleyen 28 günlük siklusüm bu ayda şaştı ve geçen ay 26 bu ay 24 oldu,inşallah ağır gribin etkisindendir,yoksa yumurtlamayı nasıl tutturcaz :) ha bire çalışmak lazım.

Selcannnn umudumuz sensin :) hadi inşallah güzel haber ver bize,tüpe müpe gerek kalmasın :)

Bende bu ay şu soğan kürünü yapayım artık :) bakarsınız işe yarar :))

Hepinizi öpüyorumm...

Çok geçmiş olsun! İnşallah hemen atlatırsın canım...

1.çizelgeyi eşim için yaptım....çocuk yapamadım bari onu zayıflatayım diye ona sardım...
2.çizelgeyi de bu haftasonu adet olursam diye o tarihe göre yaptım....şimdi yine baştan 1. haftadan başlattım olayı yani....

Selam kızlar,

Yorgan döşek yatıyorum,çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum,ilaç da içemem şimdi geçmek bilmez derken hastalanıverdim :(
Normalde saat gibi işleyen 28 günlük siklusüm bu ayda şaştı ve geçen ay 26 bu ay 24 oldu,inşallah ağır gribin etkisindendir,yoksa yumurtlamayı nasıl tutturcaz :) ha bire çalışmak lazım.

Selcannnn umudumuz sensin :) hadi inşallah güzel haber ver bize,tüpe müpe gerek kalmasın :)

Hepinizi öpüyorumm...

cok gecmis olsun nevsercim tuh. sogan kuru gribede cok iyi geliyor kaynadiktan sonra buharini biraz icine cek arkadasim faydasini goreceksin insallah. gripten korunmanin en iyi yollarindan biri bi tv programinda anlatmisti saracoglu. sogani ayni sekilde kaynatin bbuharini odalarda gezdirin. onlar her kis geldiginde yapiyorlarmis. bende yapmistim oglanlar hastalanmasin diye. valla ise yariyor soyleyim. bilemiyorum ki nevsercim napsam yarin bi test yapsam miki? lekelenmemde yok hayir olsun bakalim.

1.çizelgeyi eşim için yaptım....çocuk yapamadım bari onu zayıflatayım diye ona sardım...
2.çizelgeyi de bu haftasonu adet olursam diye o tarihe göre yaptım....şimdi yine baştan 1. haftadan başlattım olayı yani....

oooffff bende niye olmuyor bu hamilelik cizelgesi ya bende buna taktim iyimi:35:

selam kızlar,

yorgan döşek yatıyorum,çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum,ilaç da içemem şimdi geçmek bilmez derken hastalanıverdim :(
normalde saat gibi işleyen 28 günlük siklusüm bu ayda şaştı ve geçen ay 26 bu ay 24 oldu,inşallah ağır gribin etkisindendir,yoksa yumurtlamayı nasıl tutturcaz :) ha bire çalışmak lazım.

bende bu ay şu soğan kürünü yapayım artık :) bakarsınız işe yarar :))

hepinizi öpüyorumm...

çok geçmiş olsun arkadaşım ..... Bol bol limon c vitamini ve dinlenme

ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..işlem bu kadar

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

oooffff bende niye olmuyor bu hamilelik cizelgesi ya bende buna taktim iyimi:35:

Selcan profiline gir
hakkımda yaza yere tıkla
orada bilgiler varya .....
''bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih'' gibi bir satır var işte oraya sarı kalem şeklinde olan yere tıkla...
oraya 20-08-2014 yaz
aynı bu şekilde yaz araya - çizgi koyarak sonra değişiklikleri kaydet tıkla...

olacak

Geçmiş olsun şekerim... ilaç içemiyorsan hemen doğal takviyeler al... kaynamış süte karabiber yada kaynayan pekmeze karabiber karıştırıp içebilirsin... kekik - bal - limon .... ayy bende nine gibi oldum... hoş 20 yaşımda doğrsaydım şimdi nine olma yaşım gelmişti ya neyseeee :))

cmas ben kaçırdım mı.. sen sadece tahil sonucu söylüyorsun henüz adet olmadın değilmi ?

ummu amh artırıcı diye bişey olamaz diyor doktorlar.. çünkü amh rezervi daha doğarken belli ve her adetle rezerv azalıyor.... bu nedenle fazla takılma bence bunlara .. sen son zamanlarda biraz fazla kür yaptın gibi sanki .. dengeni bunlarda bozmuş olabilir.. doğal olan kafana yatan şeyler dışında biraz kullanmasan arkadaşım... bünyen biraz bi kendine gelsin...

ayyy bende herkese bi laf yetiştiriyorum.. kızmıyorsunuz değilmi arkadaşlar...

Selam kızlar,

Hepinizi öpüyorumm...

ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..işlem bu kadar

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

kiz bunu ne edem ben hamilelik cizelgesini diyorum bende olmuyor anlamiyorum ben kafa kalin mi ne bende:52::9:

Soğan kürünü yapmıştım ama erken adet olunca bıraktım ....

Ben incir kürü yapmıyorum direk yiyorummmmm :)))
zaten gayet güzel yiyorum iştahım azdı birde doğum kontrol hapı hepten açıverdiiiiiiiiiiii

Selcan profiline gir
hakkımda yaza yere tıkla
''bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih'' gibi bir satır var işte oraya sarı kalem şeklinde olan yere tıkla...
oraya 20-08-2014 yaz

olacak

yaptim anacim yaptim kac kere hemde bende mi gorunmuyor anlamadim ki:50:

Selcan profiline gir
hakkımda yaza yere tıkla
oraya 20-08-2014 yaz

olacak

vallahi de yaptim billahide yaptim:46: sorun 2014 yerine 2013 yazmam ay ne salagim ben ya:37:

Soğan kürünü yapmıştım ama erken adet olunca bıraktım ....

Ben incir kürü yapmıyorum direk yiyorummmmm :)))
zaten gayet güzel yiyorum iştahım azdı birde doğum kontrol hapı hepten açıverdiiiiiiiiiiii

bende yerim inciri mis gibi pek severim:56:

sogan kurunden dolayida reglin erken baslamis olabilir elifcim.

Geçmiş olsun şekerim... ilaç içemiyorsan hemen doğal takviyeler al... kaynamış süte karabiber yada kaynayan pekmeze karabiber karıştırıp içebilirsin... kekik - bal - limon .... ayy bende nine gibi oldum... hoş 20 yaşımda doğrsaydım şimdi nine olma yaşım gelmişti ya neyseeee :))

cmas ben kaçırdım mı.. sen sadece tahil sonucu söylüyorsun henüz adet olmadın değilmi ?

ummu amh artırıcı diye bişey olamaz diyor doktorlar.. çünkü amh rezervi daha doğarken belli ve her adetle rezerv azalıyor.... bu nedenle fazla takılma bence bunlara .. sen son zamanlarda biraz fazla kür yaptın gibi sanki .. dengeni bunlarda bozmuş olabilir.. doğal olan kafana yatan şeyler dışında biraz kullanmasan arkadaşım... bünyen biraz bi kendine gelsin...

ayyy bende herkese bi laf yetiştiriyorum.. kızmıyorsunuz değilmi arkadaşlar...

ben kismiyom ki sana valla bak..hem ben yakinda nine olursam hic sasirmayin :18::emir_bebek:

Teşekkürler kızlar,
Doğal tedavi yöntemlerini zaten yapıyordum,ama bugün kırmızıları görünce ilacada başladım,inşallah tez zamanda geçer.

Selcan,az sabret arkadaşım,test yapma şimdilik,inşallah hamilelik Takvimi uğurlu gelsin.Hem oğlanlara de ki önce ben bi doğurayım siz sonra icraata geçin de :))

Zeytunnnn,bana laf yetiştirebilirsin :)) kızmam ben sana :))

Back