- Konu Sahibi akideciknane
- #6.021
Geçmiş olsun şekerim... ilaç içemiyorsan hemen doğal takviyeler al... kaynamış süte karabiber yada kaynayan pekmeze karabiber karıştırıp içebilirsin... kekik - bal - limon .... ayy bende nine gibi oldum... hoş 20 yaşımda doğrsaydım şimdi nine olma yaşım gelmişti ya neyseeee :))
cmas ben kaçırdım mı.. sen sadece tahil sonucu söylüyorsun henüz adet olmadın değilmi ?
ummu amh artırıcı diye bişey olamaz diyor doktorlar.. çünkü amh rezervi daha doğarken belli ve her adetle rezerv azalıyor.... bu nedenle fazla takılma bence bunlara .. sen son zamanlarda biraz fazla kür yaptın gibi sanki .. dengeni bunlarda bozmuş olabilir.. doğal olan kafana yatan şeyler dışında biraz kullanmasan arkadaşım... bünyen biraz bi kendine gelsin...
ayyy bende herkese bi laf yetiştiriyorum.. kızmıyorsunuz değilmi arkadaşlar...
zeytun ben en son temmuz ile ağustos ayında kür yaptım kürde soğan aslanpençesiydi.sonra civanperçemi bana iyi gelmedi bıraktım onu yapmadım canım.eylülden sonrada klomen kullandım dondurulmuş embriyom oldu çok şükür.şimdide iki adettir yumilerim büyümüyor.ilk defa böyle oluyor buda kımet tabi.hormonlar normal yumilerde var ama işte kısmet olmadı iki seferdir canım.şimdi en azından 10 gün soğan kürü yapayım dedim başladım ..sen neler yapıyosun tekrar deneyecekmisin.