• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bence en az 12 gun yap ummucum. reglinden sonra da incir-havuc kurune basla. saracoglu kurlerini sabirla yap derim ben arkadasim. yinede sen bilirsin nasil icin rahat edicekse oyle yap.

canım saraçoğlu bana amh artırıcı kür gönderecekti ben tedavilere başlayınca kaldı.önce soğanla başlanıyor.sonra bu kür arkasından sanırım incir kürü.10 gün yapılıp küre başnaıyor diye 10 gün yazdım canım.kararsız kaldım soğandan sonra direk incir kürümü yapsam.ama en mantıklısı amh için kürü kullanmak önce.ama tedaviyede başlarsam bitkiler ters etki ediyor.o yüzden kararsız kaldım canım.

boşver onu ne derse desin he de geç... nerde gördün onu? sana m ı geldi? kim açtı konuyu? tahlil sonuçlarını söyledin di mi? söyleme! ''Herhangi bir değişiklik yok olursa biz size söyleriz artık bu konu hakkında konuşmak istemiyoruz'' de

bak bundan sonra senin evine geldiler mi gayet resmi bir şekilde:
-kahve alır MISINIZ? de... senli benli değil sizli bizli...sonra sen mutfaga geç onları orada bırak...mutfaga gelmek isterlerse
-aa lütfen siz oturun, de (Sanki onlar kraliyet ailesinin birer üyeleriymış(!) gibi davran aslında! hoşlarına gider hem..

onlar içerken sen içme...kendin konu açma.. öööyle hanımhanımcık otur...soruy sorarlarsa çok kısa öz bir kelimelik cevaplar ver...
sonra da:
-kusura bakmazsanız benim markete gitmem gerek! (siz bir şey ister miydiniz ordan?)
-ben de şimdi çıkıyordum pazardan alacaklarım var!
-bugün ütü günümdü,ütü yapıyordum ben de! (ütüyü fişte unutmuşun gibi kalk git! diğer odaya )
-necla çağırdı!
-kasaba gidiyordum!
-İshal olmuşum tuvalete gitmem gerek! (10 dakika kaybol:27:)

Ay aradı beni ne yapıyorsun ne ediyorsun diye bende biraz anlattım aman anlatmaz olaydım sende biraz hırslısın diyor lafa bak evlenmek için bekledim ya oğullarını sevdim bekledim onlara göre hırs bu.............. sevgiden anlamazlar hepsi mantık evliliği yapmışlar...... aman allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhh

sen varya vallahi süpersin nasıl güzel kaçış planları bunlar.................

dinliycem vallahi bu sözleri çok sağolun hepiniz iyiki varsınız............

Benim iki tüpümde tıkalı canım evlendikten 6 ay sonra doktora gittim bizi tam 1 yıl oyaladılar bir problem yok diye aslında iki tüpümde tıkalıymış son doktorum hsg çektide acı gerçekle yüzleştik yaşımda 31 olunca hiç laparoskopi ile filan uğraşmadım kaçıncı denemede tutar bilinmez diye vakit kaybetmeden tüpe yöneldik.

seninde yazdıklarını takip ediyorum bence onlar öte dünyada bunların hesabını nasıl verecekler onu düşünsünler sizin evlenmenize mani olup bu kadar zaman gençliğinizi elinizden alıp birde üstüne böyle laf sokuyorlarsa onlar düşünsün sen rahat ol ne yapalım hepimizin sınavı farklı Rabbim er geç mükafatını verecektir sen sabretmişsin sabrın sonu selamettir inşallah.

canım saraçoğlu bana amh artırıcı kür gönderecekti ben tedavilere başlayınca kaldı.önce soğanla başlanıyor.sonra bu kür arkasından sanırım incir kürü.10 gün yapılıp küre başnaıyor diye 10 gün yazdım canım.kararsız kaldım soğandan sonra direk incir kürümü yapsam.ama en mantıklısı amh için kürü kullanmak önce.ama tedaviyede başlarsam bitkiler ters etki ediyor.o yüzden kararsız kaldım canım.

anladim canim valla ne diyim bilemedim. bide amh artirici kuru dene bakalim baktin ters tepki yapiyor birakirsin ummucum.

bütün topikdaşlarıma selamlar olsun...

Sefer ayi baslamıs ve "KAVLU HUK HAK, LEHÜL MÜLK" şeklinde bu aya mahsus edilmesinde fayda gorulen bir dua imiş... belki bizim derdimize de derman olur..

cmass kısss valla benide güldürdün... sende az değilsin haaa :)))

elifooo Ankara'ya gelince önce cmas'ı sonrada seni pataklayacağım.... aaa delimi ne .... kızım ne oluyor ayol... yok doğurayımda ben öleyim .... yazık değilmi çocuğuna annesiz büyüyecek... yok görümcem hırs yaptın dedi.... anacım bizim yaşlarımız artık onun bunun dediklerini iplememe yaşı... dediyse dedi... allah allah ... ayrıca detayları niye anlatıyorsun.. valla ben 4 tüp yaptırdım kendi ailem bile 2 sini bilmiyor... yok efendim bir benim mi çocuğum yok... için rahatlayacaksa benim de yok :))

şaka bir yana şekerim bu kadar kafaya takma ... biraz rahat ol... ağlayacaksan akşam evinde kimseler yokken ağla... eşin bile görmesin... güçlü dur biraz... allah bilir ya hepimiz deli gibi istiyoruz ancak elaleme ne diye koz verelim... eğer konu açılacak olursa rabbim benim için en hayırlısını bilir - var bundada bir hayır - başka dertle sınamasın de geç...

Selcan tüp bebek o kadar da çok zor değil... yani eğer maddi olarak imkanın varsa hızlıca olup bitiveriyor... geçen günde yazmıştım toplasan 15-20 günlük bir süreç.. işte hergün kendine göbekten iğne yapıyorsun... bazı doktorlarda kalçadan istiyor... o zamanda en yakınındaki sağlık kuruluşuna gidiyorsun... büyütme öyle kafanda... kendin için yine en iyisini sen bilirsin ancak rezervin falan sorun değilken birkaç ay doğal dene sonra olmazsa bir tüp dene derim...

Ne kadar hesap yaparsan yap hesaptaki değil nasipteki gelir başına.

boşver onu ne derse desin he de geç... nerde gördün onu? sana m ı geldi? kim açtı konuyu? tahlil sonuçlarını söyledin di mi? söyleme! ''Herhangi bir değişiklik yok olursa biz size söyleriz artık bu konu hakkında konuşmak istemiyoruz'' de

bak bundan sonra senin evine geldiler mi gayet resmi bir şekilde:
-kahve alır MISINIZ? de... senli benli değil sizli bizli...sonra sen mutfaga geç onları orada bırak...mutfaga gelmek isterlerse
-aa lütfen siz oturun, de (Sanki onlar kraliyet ailesinin birer üyeleriymış(!) gibi davran aslında! hoşlarına gider hem..

onlar içerken sen içme...kendin konu açma.. öööyle hanımhanımcık otur...soruy sorarlarsa çok kısa öz bir kelimelik cevaplar ver...
sonra da:
-kusura bakmazsanız benim markete gitmem gerek! (siz bir şey ister miydiniz ordan?)
-ben de şimdi çıkıyordum pazardan alacaklarım var!
-bugün ütü günümdü,ütü yapıyordum ben de! (ütüyü fişte unutmuşun gibi kalk git! diğer odaya )
-necla çağırdı!
-kasaba gidiyordum!
-İshal olmuşum tuvalete gitmem gerek! (10 dakika kaybol:27:)

Benim iki tüpümde tıkalı canım evlendikten 6 ay sonra doktora gittim bizi tam 1 yıl oyaladılar bir problem yok diye aslında iki tüpümde tıkalıymış son doktorum hsg çektide acı gerçekle yüzleştik yaşımda 31 olunca hiç laparoskopi ile filan uğraşmadım kaçıncı denemede tutar bilinmez diye vakit kaybetmeden tüpe yöneldik.

burda da yas gencse 1 yildan once arastirma mudahele olmuyor canim. yine ki sanslisin yasin genc. elbet oglusunun kardesini vericektir Allahim sana.

seninde yazdıklarını takip ediyorum bence onlar öte dünyada bunların hesabını nasıl verecekler onu düşünsünler sizin evlenmenize mani olup bu kadar zaman gençliğinizi elinizden alıp birde üstüne böyle laf sokuyorlarsa onlar düşünsün sen rahat ol ne yapalım hepimizin sınavı farklı Rabbim er geç mükafatını verecektir sen sabretmişsin sabrın sonu selamettir inşallah.

ben zaten hakkımı helal etmiyorum eğer varsa böyle bir hakkım etmiyorum helal.......

en güzel yıllarım gitti..........
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP EDER İNŞALLAHHHH
BEBEKLERİMİZİN O CENNET KOKULARIYLA UYANALIM

Sefer ayi baslamıs ve "KAVLU HUK HAK, LEHÜL MÜLK" şeklinde bu aya mahsus edilmesinde fayda gorulen bir dua imiş... belki bizim derdimize de derman olur..

cmass kısss valla benide güldürdün... sende az değilsin haaa :)))

elifooo Ankara'ya gelince önce cmas'ı sonrada seni pataklayacağım.... aaa delimi ne .... kızım ne oluyor ayol... yok doğurayımda ben öleyim .... yazık değilmi çocuğuna annesiz büyüyecek... yok görümcem hırs yaptın dedi.... anacım bizim yaşlarımız artık onun bunun dediklerini iplememe yaşı... dediyse dedi... allah allah ... ayrıca detayları niye anlatıyorsun.. valla ben 4 tüp yaptırdım kendi ailem bile 2 sini bilmiyor... yok efendim bir benim mi çocuğum yok... için rahatlayacaksa benim de yok :))

şaka bir yana şekerim bu kadar kafaya takma ... biraz rahat ol... ağlayacaksan akşam evinde kimseler yokken ağla... eşin bile görmesin... güçlü dur biraz... allah bilir ya hepimiz deli gibi istiyoruz ancak elaleme ne diye koz verelim... eğer konu açılacak olursa rabbim benim için en hayırlısını bilir - var bundada bir hayır - başka dertle sınamasın de geç...

Selcan tüp bebek o kadar da çok zor değil... yani eğer maddi olarak imkanın varsa hızlıca olup bitiveriyor... geçen günde yazmıştım toplasan 15-20 günlük bir süreç.. işte hergün kendine göbekten iğne yapıyorsun... bazı doktorlarda kalçadan istiyor... o zamanda en yakınındaki sağlık kuruluşuna gidiyorsun... büyütme öyle kafanda... kendin için yine en iyisini sen bilirsin ancak rezervin falan sorun değilken birkaç ay doğal dene sonra olmazsa bir tüp dene derim...

Ne kadar hesap yaparsan yap hesaptaki değil nasipteki gelir başına.

agzina yuregine saglik arkadasim valla harika anlatmissin cokta haklisin. bana gelince burda farkli yuruyor tupbebek tedavisi kuzum. opuda bile anestezi falan hic birsey yok. korkuyorum anacim iste ne bilim. doktor zaten ocak ayina kadar sure verdi yani bizide bi tupbebek macerasi bekliyor olabilir. tabii ben korkumu yenip yapalim dersem. maddiyat gerekmiyor burda canim sigortamiz karsiliyor. 3 kere tup bebek 42 yasini doldurana kadar. yani 43ten gun aldigin anda karsilanmiyor.

Son düzenleme:
yani imkanınız ve 10 gün kadar izniniz varsa türkiyede deneyiverin ... valla hiç acıtmıyorlar... sadece cüzdan acıyor... önce bir ön görüşme için gelmen gerekiyor.. daha sonrada uygun olacağın adetinin 2. günü orada yumurta varmı baktırırsın - onların vereceği bilgiye göre ilk 7 gün ilaçları orada kullanıp sonra gelip burada deva edebilirsin... valla artık o kadar tüp bebek uzmanı oldum ki - sen yumurtaları baktır senin ilaçları ben bile söyleyebilirim... :))

sigortana bir sorsan tüp bebeği Türkiye de yaptırsam karşılanırmı diye... belki oluyordur...

agzina yuregine saglik arkadasim valla harika anlatmissin cokta haklisin. bana gelince burda farkli yuruyor tupbebek tedavisi kuzum. opuda bile anestezi falan hic birsey yok. korkuyorum anacim iste ne bilim. doktor zaten ocak ayina kadar sure verdi yani bizide bi tupbebek macerasi bekliyor olabilir. tabii ben korkumu yenip yapalim dersem. maddiyat gerekmiyor burda canim sigortamiz karsiliyor. 3 kere tup bebek 42 yasini doldurana kadar. yani 43ten gun aldigin anda karsilanmiyor.

Sefer ayi baslamıs ve "kavlu huk hak, lehül mülk" şeklinde bu aya mahsus edilmesinde fayda gorulen bir dua imiş... Belki bizim derdimize de derman olur..

Cmass kısss valla benide güldürdün... Sende az değilsin haaa :)))

elifooo ankara'ya gelince önce cmas'ı sonrada seni pataklayacağım.... Aaa delimi ne .... Kızım ne oluyor ayol... Yok doğurayımda ben öleyim .... Yazık değilmi çocuğuna annesiz büyüyecek... Yok görümcem hırs yaptın dedi.... Anacım bizim yaşlarımız artık onun bunun dediklerini iplememe yaşı... Dediyse dedi... Allah allah ... Ayrıca detayları niye anlatıyorsun.. Valla ben 4 tüp yaptırdım kendi ailem bile 2 sini bilmiyor... Yok efendim bir benim mi çocuğum yok... Için rahatlayacaksa benim de yok :))

şaka bir yana şekerim bu kadar kafaya takma ... Biraz rahat ol... Ağlayacaksan akşam evinde kimseler yokken ağla... Eşin bile görmesin... Güçlü dur biraz... Allah bilir ya hepimiz deli gibi istiyoruz ancak elaleme ne diye koz verelim... Eğer konu açılacak olursa rabbim benim için en hayırlısını bilir - var bundada bir hayır - başka dertle sınamasın de geç...

Selcan tüp bebek o kadar da çok zor değil... Yani eğer maddi olarak imkanın varsa hızlıca olup bitiveriyor... Geçen günde yazmıştım toplasan 15-20 günlük bir süreç.. Işte hergün kendine göbekten iğne yapıyorsun... Bazı doktorlarda kalçadan istiyor... O zamanda en yakınındaki sağlık kuruluşuna gidiyorsun... Büyütme öyle kafanda... Kendin için yine en iyisini sen bilirsin ancak rezervin falan sorun değilken birkaç ay doğal dene sonra olmazsa bir tüp dene derim...

[sıze=2][ı]ne kadar hesap yaparsan yap hesaptaki değil nasipteki gelir başına. [/ı][/sıze]

gel arkadaşım :)) vallahi ne güzel olur çok merak ediyorum herkesi....

Cmas ankarada mı ?

yani imkanınız ve 10 gün kadar izniniz varsa türkiyede deneyiverin ... valla hiç acıtmıyorlar... sadece cüzdan acıyor... önce bir ön görüşme için gelmen gerekiyor.. daha sonrada uygun olacağın adetinin 2. günü orada yumurta varmı baktırırsın - onların vereceği bilgiye göre ilk 7 gün ilaçları orada kullanıp sonra gelip burada deva edebilirsin... valla artık o kadar tüp bebek uzmanı oldum ki - sen yumurtaları baktır senin ilaçları ben bile söyleyebilirim... :))

sigortana bir sorsan tüp bebeği Türkiye de yaptırsam karşılanırmı diye... belki oluyordur...

:)) tupbebek uzmanimiz bizim. zaten olmadi oyle yapicaz zeytuncum bizimde aklimizda boyle var. ama ben yine umutluyum kendimden az bi sure daha taniyim kendime.

bence en az 12 gun yap ummucum. reglinden sonra da incir-havuc kurune basla. saracoglu kurlerini sabirla yap derim ben arkadasim. yinede sen bilirsin nasil icin rahat edicekse oyle yap.

bu söz de bugünün ekstrası olsun :))

''Kader hayatmızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten "ne yapalım kaderimiz böyle" deyip boyun bükmek cehalet
göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir.
Öyleyse ne hayatına hakimsin, ne de hayat karşısında çaresizsin. '' ŞEMS-İ TEBRİZİ

Selam kızlar,

Yorgan döşek yatıyorum,çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum,ilaç da içemem şimdi geçmek bilmez derken hastalanıverdim :(
Normalde saat gibi işleyen 28 günlük siklusüm bu ayda şaştı ve geçen ay 26 bu ay 24 oldu,inşallah ağır gribin etkisindendir,yoksa yumurtlamayı nasıl tutturcaz :) ha bire çalışmak lazım.

Selcannnn umudumuz sensin :) hadi inşallah güzel haber ver bize,tüpe müpe gerek kalmasın :)

Bende bu ay şu soğan kürünü yapayım artık :) bakarsınız işe yarar :))

Hepinizi öpüyorumm...

Back