- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.321
Günaydın arkadaşlar, hatırlıyorum tabi ki demek hamile kaldın arkadaşım o günden bu yana.ama gecmiş olsun bos gebelik olmuş.bende 43 yaşindayım 43.5 da tüp bebek genetikten gelen sağlıklı embriyo ile hamileyim.yakın zamanda okudugum genetik yapılmayan 3 kız ne yazık ki tüp bebekle down sendromu teshisiyle bebekler alındi.yani genetige göndermeni tavsiye ederim.benim 43 de bitiyor subatta 44 olacağım.Allah nasip etti hamileligi kucağıma zamanında sağliklı alirsam bu dünyadaki duam kabul oldu çok sükür diyeceğim.hamileligimde rahat hersey iyi cok sükür.genetige gondermenin ve direncli vücudun faydalarıMerhaba arkadaslar
Tam bu ayda bir yil once dokuz aylik evladimi karnimda öldü kaybettim
Bu ay 8 haftalik hamileyim diye sevinirken bos gebelik yasadim ve düşük oldu yine evladimi kaybettim
Yasim oldu 43...
Umudumu bitirmek istemiyorum ama ust uste bu imtihanlari yasayinca umudum kiriliyor artik anne olamayacagim gibi geliyor...
Yas 43 olunca gittigim dr lar bile bu yasta hamile kalmanin dogru olmadigini soyluyorlar cok bunaldim oysaki ben de evlat istiyorum...
Biz anne olamaz miyiz bu yasta bosuna mi ugras veriyoruz ...
Darısı sana olsun bebeğine kavuş inşallah.tüm bekleyen arkadaşlarıminda bu haberi almasını dilerim.Merhaba arkadaslar
Bu ay 8 haftalik hamileyim diye sevinirken bos gebelik yasadim ve düşük oldu yine evladimi kaybettim
Yasim oldu 43...
Umudumu bitirmek istemiyorum ama ust uste bu imtihanlari yasayinca umudum kiriliyor artik anne olamayacagim gibi geliyor...
Yas 43 olunca gittigim dr lar bile bu yasta hamile kalmanin dogru olmadigini soyluyorlar cok bunaldim oysaki ben de evlat istiyorum...
Biz anne olamaz miyiz bu yasta bosuna mi ugras veriyoruz ...
Sagolun allah razi olsun evet oyle maalesef ....ARKADAŞIM PES ETME RABBİM İNŞALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLAD NASİP EDER
BAŞINIZ SAĞOLSUN KAYIPLARINIZ ÇOK BÜYÜK
Ben de bu imtihanlardan sonra galiba onu yapacagim artik bir umut olur olmaz allah bilir. Insallah sag salim kucaginiza alabilirsiniz evladinizi... ben de yasima gore genc gosteriyorum ama bu isler sakaya gelmiyormus bunu anladim...Günaydın arkadaşlar, hatırlıyorum tabi ki demek hamile kaldın arkadaşım o günden bu yana.ama gecmiş olsun bos gebelik olmuş.bende 43 yaşindayım 43.5 da tüp bebek genetikten gelen sağlıklı embriyo ile hamileyim.yakın zamanda okudugum genetik yapılmayan 3 kız ne yazık ki tüp bebekle down sendromu teshisiyle bebekler alındi.yani genetige göndermeni tavsiye ederim.benim 43 de bitiyor subatta 44 olacağım.Allah nasip etti hamileligi kucağıma zamanında sağliklı alirsam bu dünyadaki duam kabul oldu çok sükür diyeceğim.hamileligimde rahat hersey iyi cok sükür.genetige gondermenin ve direncli vücudun faydaları
Sagol canim benim ama boyle olaylardan sonra insanin guveni yikiliyor maalesef umudu azaliyorDarısı sana olsun bebeğine kavuş inşallah.tüm bekleyen arkadaşlarıminda bu haberi almasını dilerim.
Sanirim burada benden bahsediliyor :) evet o benim. İnsallah olur o arkadaşında..Arkadaşım dellyy_ nicjli arkadaşımız da az yumurta ile yola çıktı tek döllenen embriyo ile 2. Gün embriyosu ile hamile rabbim yeterki ol desin bence iyi bir Dr ve klinik ile olur inşallah Allah gönlünüze göre versin
Kaybettiğin bebegine cok üzüldüm canım.su an seni daha iyi anlıyorum.eskiden buraya yazdığında henüz hamile değildim.son anda böyle bir şanssızlik olsun.benimde dr hiç kan pıhtılaşması istemedi corasprinle geçiyor.baştan beri hamilelik var ve devam ediyor diyemi sana bana bakılmıyor ? senin çok üzgünüm ki büyük bir imtihan olmuş.ama bizimde başka sikıntılarımız oldu oluyor hepimizin bir imtihanı var.inş. bu yıl bebegin olup yüzün güler Allah yar ve yardımcın olsun hepimize de.43 e yeni girmişsin durumunda fena değil bu yıla yüklen.dr um erbil yağmurda çok iyidir embriyoya genetik uygulayarak tavsiye ederim istanbulda mısınBen de bu imtihanlardan sonra galiba onu yapacagim artik bir umut olur olmaz allah bilir. Insallah sag salim kucaginiza alabilirsiniz evladinizi... ben de yasima gore genc gosteriyorum ama bu isler sakaya gelmiyormus bunu anladim...
Tesekkurler iyi dileklerin insallah hepimizin yuzu gulsun amin ...Kaybettiğin bebegine cok üzüldüm canım.su an seni daha iyi anlıyorum.eskiden buraya yazdığında henüz hamile değildim.son anda böyle bir şanssızlik olsun.benimde dr hiç kan pıhtılaşması istemedi corasprinle geçiyor.baştan beri hamilelik var ve devam ediyor diyemi sana bana bakılmıyor ? senin çok üzgünüm ki büyük bir imtihan olmuş.ama bizimde başka sikıntılarımız oldu oluyor hepimizin bir imtihanı var.inş. bu yıl bebegin olup yüzün güler Allah yar ve yardımcın olsun hepimize de.43 e yeni girmişsin durumunda fena değil bu yıla yüklen.dr um erbil yağmurda çok iyidir embriyoya genetik uygulayarak tavsiye ederim istanbulda mısın
Bende ankaradayım.istanbula daha iyi olur diye gittim.bahcecinin ankara subesi aćıldı bende bahceci fulyaya gitmistim. icine sinerse ankara bahçeci iyi bir yer bence.yine sen araştırmanı yap amin hayırlısıyla tüm isteyenlerin olsun.Tesekkurler iyi dileklerin insallah hepimizin yuzu gulsun amin ...
Yok ben ankaradayim uc ay sonra sanirim ben de bir tup bebek doktorunun kapisini calacagim sanirim..
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah...
Tesekkur ederim yonlendirme icin su an ruhen de bedenen de toparlanmam gerekiyor insallah uc bes ay sonra giderim sagol tekrardanBende ankaradayım.istanbula daha iyi olur diye gittim.bahcecinin ankara subesi aćıldı bende bahceci fulyaya gitmistim. icine sinerse ankara bahçeci iyi bir yer bence.yine sen araştırmanı yap amin hayırlısıyla tüm isteyenlerin olsun.
amin canım inşallah bizim gibi zor sınavlardan geçince evhamlanıyorum ister istemez nette çok okuyorum olumlu sonuçlarda var malesef olumsuz örneklerde dua edip beklemekten başka çarem yok şu anda Allah hepimizin yüzünü güldürsünCANIM İNŞALLAH HAYIRLISI İLE DUYARSIN KALP ATIŞINIDA BAZEN 7. HAFTANIN SONUNA KADAR DUYULAMIYOR KALP ATIŞI
Merhaba arkadaslar
Yasim oldu 43...
Biz anne olamaz miyiz bu yasta bosuna mi ugras veriyoruz ...[/QUOTE
öncelikle Allah sabırlar versin canım sana negatif enerji veren drlardan uzak dur öncelikle evet durumumuzun bizde farkındayız zaten ama kaderini kim bilebiliyorki bizim kaderimizde böyleymiş malesef umudunu hiç yitirme sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri artık zaten önümüzde uzun yıllarımız yok çocuk sahibi olmak için hepimiz aynı yaşlardayız yüzde bir ihtimal bile olsa denemeye değer sonuçta ümidini yitirip zaman kaybetme bizim için her ayın önemi var iyi bir dr bul önce ona göre plan yap yaşadıkların çok acı ama kendini toparlayıp yeniden başla pes etme Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun meleklerimizi bize bağışlasın
Siz bu islemler icin ne kadar bir butce ile yolunuza devam edebildiniz yardimci olabilirseniz en azindan dort bes ay sonrasi icin birikim yapmaya baslayayimBende ankaradayım.istanbula daha iyi olur diye gittim.bahcecinin ankara subesi aćıldı bende bahceci fulyaya gitmistim. icine sinerse ankara bahçeci iyi bir yer bence.yine sen araştırmanı yap amin hayırlısıyla tüm isteyenlerin olsun.
Bana da 25.000 30.000 arası demişlerdi bende size öyle söyleyeyim 33.000 tl tutmus.Siz bu islemler icin ne kadar bir butce ile yolunuza devam edebildiniz yardimci olabilirseniz en azindan dort bes ay sonrasi icin birikim yapmaya baslayayim
Nasıl yani tek bir tüp bebek denemesi 33.000 TL mi tuttu?Bana da 25.000 30.000 arası demişlerdi bende size öyle söyleyeyim 33.000 tl tutmus.
tüp bebek ücreti olan 6750 tl. her Opu 4300 tl. era testi ve cd56 testi 5000 tl. Embriyoların genetige gitmesi her embriyo icin 350 dolar benim 4 embriyo genetiğe gitti.2 si sağlıklı geldi.bir kısmını ödüyor insan bir kısmını kredi çekiyor.yol parası vitaminler hariç.ama aydan aya onlar ödeniyor.era testi rahmin en iyi tutunacağı zamanı belirliyor.cd56 testi bağışıklık sistemi embriyoyu kabul ediyormu ona bakıyor.bir araba parasının yarısı gidiyor.aman can sağlığı olsun biz dr.lara çalışıyoruz bu yıllardaileri yaştan başka birşeyim de yok.
Bu havuz yöntemi oluyor artarda 3 opu oldum.3 tüp bebek gibi ama sonuç en sonda saklı.cogu hastada 3 kez tüp bebek denemis oluyor.bahceci fulyada genelde 3. Denemesiydi konuştuğum kızların.Nasıl yani tek bir tüp bebek denemesi 33.000 TL mi tuttu?
Anladım canım bu konuyla daha dün doktorun artık tüp bebek demesiyle karşı karşıya kaldım o yüzden çok bilgisizim. Sanırım bir deneme 15.000 Tl civarında tutuyor o zamanBu havuz yöntemi oluyor artarda 3 opu oldum.3 tüp bebek gibi ama sonuç en sonda saklı.cogu hastada 3 kez tüp bebek denemis oluyor.bahceci fulyada genelde 3. Denemesiydi konuştuğum kızların.
Benimse 2. Tüp bebek denememdi bu tedavi.
Bir deneme 6750 ve 1200 civarı tutan ignelerle toplam 8.000 civarı tutuyor.tedavinde başarılar çocuğunuz var mı daha önceden ? :)Anladım canım bu konuyla daha dün doktorun artık tüp bebek demesiyle karşı karşıya kaldım o yüzden çok bilgisizim. Sanırım bir deneme 15.000 Tl civarında tutuyor o zaman
Bir kızım var, 10 yaşında. Normal yolla oldu. İkinciyi 2 sene önce karar verdim. Normal yolla hamile kaldım ama dış gebelik oldu ve bir tüpüm alındı. 1 yıldır olmuyor. Yaşım 40 oldu artık...Bir deneme 6750 ve 1200 civarı tutan ignelerle toplam 8.000 civarı tutuyor.tedavinde başarılar çocuğunuz var mı daha önceden ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?