Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın arkadaşlar, hatırlıyorum tabi ki demek hamile kaldın arkadaşım o günden bu yana.ama gecmiş olsun bos gebelik olmuş.bende 43 yaşindayım 43.5 da tüp bebek genetikten gelen sağlıklı embriyo ile hamileyim.yakın zamanda okudugum genetik yapılmayan 3 kız ne yazık ki tüp bebekle down sendromu teshisiyle bebekler alındi.yani genetige göndermeni tavsiye ederim.benim 43 de bitiyor subatta 44 olacağım.Allah nasip etti hamileligi kucağıma zamanında sağliklı alirsam bu dünyadaki duam kabul oldu çok sükür diyeceğim.hamileligimde rahat hersey iyi cok sükür.genetige gondermenin ve direncli vücudun faydaları

Darısı sana olsun bebeğine kavuş inşallah.tüm bekleyen arkadaşlarıminda bu haberi almasını dilerim.

Ben de bu imtihanlardan sonra galiba onu yapacagim artik bir umut olur olmaz allah bilir. Insallah sag salim kucaginiza alabilirsiniz evladinizi... ben de yasima gore genc gosteriyorum ama bu isler sakaya gelmiyormus bunu anladim...

Sanirim burada benden bahsediliyor :) evet o benim. İnsallah olur o arkadaşında..

Ben de bu imtihanlardan sonra galiba onu yapacagim artik bir umut olur olmaz allah bilir. Insallah sag salim kucaginiza alabilirsiniz evladinizi... ben de yasima gore genc gosteriyorum ama bu isler sakaya gelmiyormus bunu anladim...
Kaybettiğin bebegine cok üzüldüm canım.su an seni daha iyi anlıyorum.eskiden buraya yazdığında henüz hamile değildim.son anda böyle bir şanssızlik olsun.benimde dr hiç kan pıhtılaşması istemedi corasprinle geçiyor.baştan beri hamilelik var ve devam ediyor diyemi sana bana bakılmıyor ? senin çok üzgünüm ki büyük bir imtihan olmuş.ama bizimde başka sikıntılarımız oldu oluyor hepimizin bir imtihanı var.inş. bu yıl bebegin olup yüzün güler Allah yar ve yardımcın olsun hepimize de.43 e yeni girmişsin durumunda fena değil bu yıla yüklen.dr um erbil yağmurda çok iyidir embriyoya genetik uygulayarak tavsiye ederim istanbulda mısın

Tesekkurler iyi dileklerin insallah hepimizin yuzu gulsun amin ...
Yok ben ankaradayim uc ay sonra sanirim ben de bir tup bebek doktorunun kapisini calacagim sanirim..
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah...

Tesekkurler iyi dileklerin insallah hepimizin yuzu gulsun amin ...
Yok ben ankaradayim uc ay sonra sanirim ben de bir tup bebek doktorunun kapisini calacagim sanirim..
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah...
Bende ankaradayım.istanbula daha iyi olur diye gittim.bahcecinin ankara subesi aćıldı bende bahceci fulyaya gitmistim. icine sinerse ankara bahçeci iyi bir yer bence.yine sen araştırmanı yap amin hayırlısıyla tüm isteyenlerin olsun.

Tesekkur ederim yonlendirme icin su an ruhen de bedenen de toparlanmam gerekiyor insallah uc bes ay sonra giderim sagol tekrardan

CANIM İNŞALLAH HAYIRLISI İLE DUYARSIN KALP ATIŞINIDA BAZEN 7. HAFTANIN SONUNA KADAR DUYULAMIYOR KALP ATIŞI
amin canım inşallah bizim gibi zor sınavlardan geçince evhamlanıyorum ister istemez nette çok okuyorum olumlu sonuçlarda var malesef olumsuz örneklerde dua edip beklemekten başka çarem yok şu anda Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Siz bu islemler icin ne kadar bir butce ile yolunuza devam edebildiniz yardimci olabilirseniz en azindan dort bes ay sonrasi icin birikim yapmaya baslayayim

Cok tesekkur ederim moral gercekten cok onemli bir de iyi dr ..
Hic bu kadar kendimi kotu hissetmemistim sagolun dedikleriniz moral oldu bana gercekten ...
Artik vesveseli bir hale geldim hic duyan var mi aranizda bilmiyorum anne karninda bebekleri ölduren veya dusuren bir cin varmis ümmü sıbyan ben de tam bilmiyorum ama gerceklik payi varmis kendi durumuma bakinca da acaba boyle bir seyler mi var uzerimde diye dusunmeden gecemiyorum
Dokuz aylik karnimda ölen kuzumun son ultrason resmi ölmeden on gun once cekildi ve orada bariz cirkin bir yaratik var gulen ;(
Rabbim yardimcimiz olsun arkadaslar hepimizin

Siz bu islemler icin ne kadar bir butce ile yolunuza devam edebildiniz yardimci olabilirseniz en azindan dort bes ay sonrasi icin birikim yapmaya baslayayim
Bana da 25.000 30.000 arası demişlerdi bende size öyle söyleyeyim 33.000 tl tutmus.
tüp bebek ücreti olan 6750 tl. her Opu 4300 tl. era testi ve cd56 testi 5000 tl. Embriyoların genetige gitmesi her embriyo icin 350 dolar benim 4 embriyo genetiğe gitti.2 si sağlıklı geldi.bir kısmını ödüyor insan bir kısmını kredi çekiyor.yol parası vitaminler hariç.ama aydan aya onlar ödeniyor.era testi rahmin en iyi tutunacağı zamanı belirliyor.cd56 testi bağışıklık sistemi embriyoyu kabul ediyormu ona bakıyor.bir araba parasının yarısı gidiyor.aman can sağlığı olsun biz dr.lara çalışıyoruz bu yıllarda ileri yaştan başka birşeyim de yok.

Nasıl yani tek bir tüp bebek denemesi 33.000 TL mi tuttu?

Nasıl yani tek bir tüp bebek denemesi 33.000 TL mi tuttu?
Bu havuz yöntemi oluyor artarda 3 opu oldum.3 tüp bebek gibi ama sonuç en sonda saklı.cogu hastada 3 kez tüp bebek denemis oluyor.bahceci fulyada genelde 3. Denemesiydi konuştuğum kızların.
Benimse 2. Tüp bebek denememdi bu tedavi.

Anladım canım bu konuyla daha dün doktorun artık tüp bebek demesiyle karşı karşıya kaldım o yüzden çok bilgisizim. Sanırım bir deneme 15.000 Tl civarında tutuyor o zaman

Anladım canım bu konuyla daha dün doktorun artık tüp bebek demesiyle karşı karşıya kaldım o yüzden çok bilgisizim. Sanırım bir deneme 15.000 Tl civarında tutuyor o zaman
Bir deneme 6750 ve 1200 civarı tutan ignelerle toplam 8.000 civarı tutuyor.tedavinde başarılar çocuğunuz var mı daha önceden ? :)

Bir deneme 6750 ve 1200 civarı tutan ignelerle toplam 8.000 civarı tutuyor.tedavinde başarılar çocuğunuz var mı daha önceden ? :)
Bir kızım var, 10 yaşında. Normal yolla oldu. İkinciyi 2 sene önce karar verdim. Normal yolla hamile kaldım ama dış gebelik oldu ve bir tüpüm alındı. 1 yıldır olmuyor. Yaşım 40 oldu artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…