- Konu Sahibi akideciknane
-
- #60.281
Bende 6. Günü test yapmıştım negatifti inşallah gününde pozitif çıkar Rabbim yar ve yardımcımız olsun. .Canım erken test yapmisisin ve erken adet olmussun ama yinede test gününde kan testi yaptır hamiş olupta kanama olabiliyor hemde adet kanaması gibi kan testini mutlaka yaptır inş mucize olur sende hamissindir Allah büyük canım..
ayyy canım benim çok sevindim çok şükür bak içini ferah tut bende senin gibiyim hala biliyosun benimde kontrolüm cuma günü inşallah kalp atışlarını duyabiliriz Allahım inşallah herşey hayırlı ve sağlıklı ilerler ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder hiç bişey yapma dinlen ve koru kendini beslenmenede dikkat et kafaya takma hiçbişeyi ayyy vallahi okadar sevindin anlatamam darısı inşallah diğer isteyen herkese nasip olsunGünaydın arkadaşlar! Dün sonucumu öğrendim ama doktorumla görüşemediğim için yazamadım. 15.gün değerim 633. Doktorum keseyi ve kalp atışlarını görelimde daha rahat nefes alırız dedi. Rabbim herkese böyle güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin yüzü gülsün. Destek olan,dualarını eksik etmeyen sizlerden Allah razı olsun. Hepimizin kucağı tatlı, hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
Çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun. Hepinizi çok destek oldunuz. Gerek tecrübeniz gerekse dualarınızla. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Cümlemizin yüzünü güldürsün. Tekrar tekrar teşekkür ederim.ayyy canım benim çok sevindim çok şükür bak içini ferah tut bende senin gibiyim hala biliyosun benimde kontrolüm cuma günü inşallah kalp atışlarını duyabiliriz Allahım inşallah herşey hayırlı ve sağlıklı ilerler ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder hiç bişey yapma dinlen ve koru kendini beslenmenede dikkat et kafaya takma hiçbişeyi ayyy vallahi okadar sevindin anlatamam darısı inşallah diğer isteyen herkese nasip olsun
Kesin değil canım :) 2 Dr farklı söyledi bir dahaki kontrolde kesinleşir inşallahayyysevil35 seninmiş kız, bebeğimhadi ile karıştırdım:)
doktorunuz kimdi? Bu arada tebrik ederim, inşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsın :)Teşekkür ederim arkadaşım darısı senin başına ve diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah. Seninle doktorlarımızda aynı olunca daha bir özel oldu. Allah razı olsun.
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Günaydın arkadaşlar! Dün sonucumu öğrendim ama doktorumla görüşemediğim için yazamadım. 15.gün değerim 633. Doktorum keseyi ve kalp atışlarını görelimde daha rahat nefes alırız dedi. Rabbim herkese böyle güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin yüzü gülsün. Destek olan,dualarını eksik etmeyen sizlerden Allah razı olsun. Hepimizin kucağı tatlı, hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah.
Gözünaydın canim cok sevindim çok şükür. Saglikla kucağına alırsın inşallahGünaydın arkadaşlar! Dün sonucumu öğrendim ama doktorumla görüşemediğim için yazamadım. 15.gün değerim 633. Doktorum keseyi ve kalp atışlarını görelimde daha rahat nefes alırız dedi. Rabbim herkese böyle güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin yüzü gülsün. Destek olan,dualarını eksik etmeyen sizlerden Allah razı olsun. Hepimizin kucağı tatlı, hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah.
Teşekkür ederim. Doktorum bahçeci fulya da Remzi Bey. Darısı sizlere olsun inşallah. Sonu da iyi olur inşallah.doktorunuz kimdi? Bu arada tebrik ederim, inşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsın :)
Teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun. Hepimiz inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Yaşdan dolayı tedirgin olmuyor değilim. Rabbim yardımcımız olsun.Gözünaydın canim cok sevindim çok şükür. Saglikla kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin. Umutsuzluğa düşürmesin.hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
miyon mu vardı sizde öncedenGünaydın arkadaşlar! Dün sonucumu öğrendim ama doktorumla görüşemediğim için yazamadım. 15.gün değerim 633. Doktorum keseyi ve kalp atışlarını görelimde daha rahat nefes alırız dedi. Rabbim herkese böyle güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin yüzü gülsün. Destek olan,dualarını eksik etmeyen sizlerden Allah razı olsun. Hepimizin kucağı tatlı, hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah.
Bende 6. Günü test yapmıştım negatifti inşallah gününde pozitif çıkar Rabbim yar ve yardımcımız olsun. .
Hayır over kisti 7 cm olduğu için ameliyat oldum. Sonra tüpler tıkandı. Ameliyattan sonra çok sıkıntı yaşadım. Diren takılmıştı aylarca dren bölgesinde akıntı oldu. Daha sonra tüpbebek sürecim başladı.miyon mu vardı sizde önceden
bende vardı arkadaşım benim miyon tüp bebek merkezindeki drum tarafından alındı rahim dinlendirme iyileşme sürecindeyim. şubatta tranfer olacak allah izin verirsemiyon mu vardı sizde önceden
miyomlar mutlaka alınmali değil mi? bu miyom neden oluyor acaba? yedigimiz hormonlu yiyeceklerden mi?bende vardı arkadaşım benim miyon tüp bebek merkezindeki drum tarafından alındı rahim dinlendirme iyileşme sürecindeyim. şubatta tranfer olacak allah izin verirse
arkadaşım miyon illa alınması gerekmiyor miyonun türü ve nerde olduğu önemli bunu tüp bebek merkezindeki dr söylüyor benim miyon bebeğin tutunacağı bölgede imiş onun için o alınmadan tranfer olamaz dedi. miyon bende de yenileniyor malesef arkadaşım oğluma gebe kaldım miyonla sezeryanda alındı oda. sonra yine tekrarladı 2 kere daha alındı yine oldu en son ekim ayında alındı dr yenilemeden rahim hazır olduğunda tranfer olacak dedi şubata ayarladı tranferi alındıktan 6 ay ile 1 yıl arasında yine yakın bölgeye yakın yerde benimkiler çıkıyor malesef. dr tekrarlama konusunda yediklerimiz ile ilgili olduğunu düşünmüyorum bunu kanıtlayan bir tıbbi veri yok dedi.miyomlar mutlaka alınmali değil mi? bu miyom neden oluyor acaba? yedigimiz hormonlu yiyeceklerden mi?
Remzi bey adını çok nadir duydum oda fulya bahçeci doktoru galiba dört yıl.once arastirmistim Allahım.kimi vesile kildiysa canım..Bende de kist vardı Remzi Bey de tedavi gördüm beni 3 aylık menopoza soktu. İnşallah sonu iyi olacak.
Doğal kürleri denediniz mi canım ,2.tüp bebek denememe başlamıştık.persembe opu oldum. 3 yumurtanın da içi boş çıktı. Bundan sonra nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum. Küçük bir çikolata kistim var. Onu alabiliriz ama zaten rezerv az iyice azalır diyor doktor. Kafa karışıklığı ve üzüntü ile kalakaldım
ÖnCanım bende rezerv azligi vardı başka merkezde uc tedavi gördüm çikolata kistim vardı ama gebeliğe engel değil dendi ve üç transferde negatifti sonra.merkez degesitirim çok araştırdım transfer öncesi çikolata kisti için geçici menopoz olayını okudum iki doktor uyguluyordu biri Erbil yağmur diğeri Kaan bozkurt ve İstanbul yakın olduğu için Erbil beyi seçtim ve cook şükür şimdi minigim kucağımda iki doktoruda araştır ama Erbil yağmur çok.kisiye tavsiye ettim şuan hamisler ısısının ehli bir doktor zor vakalarda hep başarılı..
öncelikle bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün inşallah.erbil bey bahçecide mi acaba bende tedavi görmek istiyorum ama dr kafamda hala net değil forumda okudukçafa iyice kafam karışıyorCanım bende rezerv azligi vardı başka merkezde uc tedavi gördüm çikolata kistim vardı ama gebeliğe engel değil dendi ve üç transferde negatifti sonra.merkez degesitirim çok araştırdım transfer öncesi çikolata kisti için geçici menopoz olayını okudum iki doktor uyguluyordu biri Erbil yağmur diğeri Kaan bozkurt ve İstanbul yakın olduğu için Erbil beyi seçtim ve cook şükür şimdi minigim kucağımda iki doktoruda araştır ama Erbil yağmur çok.kisiye tavsiye ettim şuan hamisler ısısının ehli bir doktor zor vakalarda hep başarılı..
Ordan ayrılmış ama bahçeci ile aynı binadaymis muaynaneleri galiba ben çok umutsuzdum benim olduysa herkesin olur Allahinda izniyle inş sende sana bebisine kavusmana vesile olan birini secersin.Ön
öncelikle bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün inşallah.erbil bey bahçecide mi acaba bende tedavi görmek istiyorum ama dr kafamda hala net değil forumda okudukçafa iyice kafam karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?