Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende 6. Günü test yapmıştım negatifti inşallah gününde pozitif çıkar Rabbim yar ve yardımcımız olsun. .
 
ayyy canım benim çok sevindim çok şükür bak içini ferah tut bende senin gibiyim hala biliyosun benimde kontrolüm cuma günü inşallah kalp atışlarını duyabiliriz Allahım inşallah herşey hayırlı ve sağlıklı ilerler ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder hiç bişey yapma dinlen ve koru kendini beslenmenede dikkat et kafaya takma hiçbişeyi ayyy vallahi okadar sevindin anlatamam darısı inşallah diğer isteyen herkese nasip olsun
 
Çok teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun. Hepinizi çok destek oldunuz. Gerek tecrübeniz gerekse dualarınızla. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Cümlemizin yüzünü güldürsün. Tekrar tekrar teşekkür ederim.
 
Teşekkür ederim arkadaşım darısı senin başına ve diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah. Seninle doktorlarımızda aynı olunca daha bir özel oldu. Allah razı olsun.
doktorunuz kimdi? Bu arada tebrik ederim, inşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsın :)
 
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
 
Gözünaydın canim cok sevindim çok şükür. Saglikla kucağına alırsın inşallah
 
Gözünaydın canim cok sevindim çok şükür. Saglikla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun. Hepimiz inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Yaşdan dolayı tedirgin olmuyor değilim. Rabbim yardımcımız olsun.
 
miyon mu vardı sizde önceden
 
Bende 6. Günü test yapmıştım negatifti inşallah gününde pozitif çıkar Rabbim yar ve yardımcımız olsun. .
miyon mu vardı sizde önceden
Hayır over kisti 7 cm olduğu için ameliyat oldum. Sonra tüpler tıkandı. Ameliyattan sonra çok sıkıntı yaşadım. Diren takılmıştı aylarca dren bölgesinde akıntı oldu. Daha sonra tüpbebek sürecim başladı.
 
miyomlar mutlaka alınmali değil mi? bu miyom neden oluyor acaba? yedigimiz hormonlu yiyeceklerden mi?
arkadaşım miyon illa alınması gerekmiyor miyonun türü ve nerde olduğu önemli bunu tüp bebek merkezindeki dr söylüyor benim miyon bebeğin tutunacağı bölgede imiş onun için o alınmadan tranfer olamaz dedi. miyon bende de yenileniyor malesef arkadaşım oğluma gebe kaldım miyonla sezeryanda alındı oda. sonra yine tekrarladı 2 kere daha alındı yine oldu en son ekim ayında alındı dr yenilemeden rahim hazır olduğunda tranfer olacak dedi şubata ayarladı tranferi alındıktan 6 ay ile 1 yıl arasında yine yakın bölgeye yakın yerde benimkiler çıkıyor malesef. dr tekrarlama konusunda yediklerimiz ile ilgili olduğunu düşünmüyorum bunu kanıtlayan bir tıbbi veri yok dedi.
 
Doğal kürleri denediniz mi canım ,
 
Ön
öncelikle bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün inşallah.erbil bey bahçecide mi acaba bende tedavi görmek istiyorum ama dr kafamda hala net değil forumda okudukçafa iyice kafam karışıyor
 
Ön

öncelikle bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün inşallah.erbil bey bahçecide mi acaba bende tedavi görmek istiyorum ama dr kafamda hala net değil forumda okudukçafa iyice kafam karışıyor
Ordan ayrılmış ama bahçeci ile aynı binadaymis muaynaneleri galiba ben çok umutsuzdum benim olduysa herkesin olur Allahinda izniyle inş sende sana bebisine kavusmana vesile olan birini secersin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…