• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bana da 25.000 30.000 arası demişlerdi bende size öyle söyleyeyim 33.000 tl tutmus.
tüp bebek ücreti olan 6750 tl. her Opu 4300 tl. era testi ve cd56 testi 5000 tl. Embriyoların genetige gitmesi her embriyo icin 350 dolar benim 4 embriyo genetiğe gitti.2 si sağlıklı geldi.bir kısmını ödüyor insan bir kısmını kredi çekiyor.yol parası vitaminler hariç.ama aydan aya onlar ödeniyor.era testi rahmin en iyi tutunacağı zamanı belirliyor.cd56 testi bağışıklık sistemi embriyoyu kabul ediyormu ona bakıyor.bir araba parasının yarısı gidiyor.aman can sağlığı olsun biz dr.lara çalışıyoruz bu yıllarda :KK56: ileri yaştan başka birşeyim de yok.
Cok tesekkur ederim ama bunlar cok pahaliymis benim butcemi cok asar yine de tesekkur ederim
Bende hacettepe ye gitmeyi dusunuyorum tabi sizin dediginiz her test var mi bilemiyorum ama fiyatlarinin biraz daha uygun seyir edecegini umuyorum nasip canim tesekkur ederim

Kızlar 6.tüp bebek tedavimde hamile kaldım yaşım 34 ama yumurtalık rezervim epey azalmıştı çok zor oldu sizlere tavsiyem tedavilernizi ertelemeyin biran evvel biyerlerden başlayın vakit çok değerli bizim gibi hastalar içim Rabbim hepinize kendiliğinden nasip eder inşallah
Allah yardimcimiz olsun insallah

Kızlar 6.tüp bebek tedavimde hamile kaldım yaşım 34 ama yumurtalık rezervim epey azalmıştı çok zor oldu sizlere tavsiyem tedavilernizi ertelemeyin biran evvel biyerlerden başlayın vakit çok değerli bizim gibi hastalar içim Rabbim hepinize kendiliğinden nasip eder inşallah

hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla tamamına erdirsin bir tanem

Bir kızım var, 10 yaşında. Normal yolla oldu. İkinciyi 2 sene önce karar verdim. Normal yolla hamile kaldım ama dış gebelik oldu ve bir tüpüm alındı. 1 yıldır olmuyor. Yaşım 40 oldu artık...

canım hayırlısı ile başla tedavine zaman kaybetmeden çocuklarımız yaşıtmış allah bağışlasın evladını

Cok tesekkur ederim ama bunlar cok pahaliymis benim butcemi cok asar yine de tesekkur ederim
Bende hacettepe ye gitmeyi dusunuyorum tabi sizin dediginiz her test var mi bilemiyorum ama fiyatlarinin biraz daha uygun seyir edecegini umuyorum nasip canim tesekkur ederim
İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar özellikle ileri yaş hastalarda çok başarılı zor hasta seviyor onu seçmeseniz bile zor hasta seven bi doktor seçmenizi tavsiye ederim

Bir kızım var, 10 yaşında. Normal yolla oldu. İkinciyi 2 sene önce karar verdim. Normal yolla hamile kaldım ama dış gebelik oldu ve bir tüpüm alındı. 1 yıldır olmuyor. Yaşım 40 oldu artık...
Ne güzel zaten annesin.ins gönlünce olsun darısı 2. Bebeğe

Son düzenleme:
İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar özellikle ileri yaş hastalarda çok başarılı zor hasta seviyor onu seçmeseniz bile zor hasta seven bi doktor seçmenizi tavsiye ederim
Arer kamer nasıl bir tedavi uyguladı ? klomenle ve igne vermeden tedavi ettiği arkadaşımızın negatif oldu.doktor embriyoyu genetiğe göndermek vs vs yöntemleri uyguluyor mu acaba ?

Tabi gönlünüz neresi derse hayırlı olsun.

Arer kamer nasıl bir tedavi uyguladı ? klomenle ve igne vermeden tedavi ettiği arkadaşımızın negatif oldu.doktor embriyoyu genetiğe göndermek vs vs yöntemleri uyguluyor mu acaba ?
Evet klomenle yaptı tedaviyi valla yaş ileriyse yumurta rezervi az ise iğne kullanmak mantıklı olmuyor pek ancak çoğu doktor inatla basıyor iğneleri Aret Kamarın tedavi yaklaşımına çok güveniyorum negatif te olabilir tabiki herkesin direk olacak diye bişey yok amh az ise yaş ileriyse
Genelde biraz daha fazla uğraşmak gerekiyor

Evet klomenle yaptı tedaviyi valla yaş ileriyse yumurta rezervi az ise iğne kullanmak mantıklı olmuyor pek ancak çoğu doktor inatla basıyor iğneleri Aret Kamarın tedavi yaklaşımına çok güveniyorum negatif te olabilir tabiki herkesin direk olacak diye bişey yok amh az ise yaş ileriyse
Genelde biraz daha fazla uğraşmak gerekiyor
Benim de klomenle bos yumurta oldu.başka gittigim dr açıkladı.zaten yumurtanın boş olacağı baştan belli dedi.iğneler fsh ı düşürüyor östrojeni arttırıyor tabi yüksek doz degil ileri yaş icin az dozda iğneler kullanıliyor.aret kamerin klomenle yumurta takibi yapan kadın doğumcudan farkı var mı ? klomen ileri yaş icin yeterli bir ilac değil.siz 34 yaşındaymıssınız size faydası olmustur ama benim 41 yaşında klomenle boş yumurta oldu.bu yönünü de sòylemek istedim.

Cok tesekkur ederim moral gercekten cok onemli bir de iyi dr ..
Hic bu kadar kendimi kotu hissetmemistim sagolun dedikleriniz moral oldu bana gercekten ...
Artik vesveseli bir hale geldim hic duyan var mi aranizda bilmiyorum anne karninda bebekleri ölduren veya dusuren bir cin varmis ümmü sıbyan ben de tam bilmiyorum ama gerceklik payi varmis kendi durumuma bakinca da acaba boyle bir seyler mi var uzerimde diye dusunmeden gecemiyorum
Dokuz aylik karnimda ölen kuzumun son ultrason resmi ölmeden on gun once cekildi ve orada bariz cirkin bir yaratik var gulen ;(
Rabbim yardimcimiz olsun arkadaslar hepimizin
Canım inanma öyle şeylere tabi insan umut olsun diye her yola başvuruyor bende gittim hocaya bana da var demişti bahsettiğin şeyden ,2 düşüğüm olmuştu sonrasında normal yolla gebe kaldım 41 yaşında ikiz doğurdum kalbini ferah tut

Üniversite hastanelerinde bu testler yapılmıyor sanırım ben çapada tüp bebek denedim 9.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı yoktu oradaki doktorum özel bir merkezde dene şansını ve bu testleri yaptır demişti,hiç belli olmaz bakarsın doğal olur çünkü tüp benek sırasında aldıgın hormon takviyesini hemen atmıyor vücut ve doğal yolla olma şansını arttırıyor

Klomenle ilgili söyle bir tecrübem oldu.ankaradaki gen-art tüp bebek merkezinde dr. Sertaç bey klomenin 20 yıl önceki tedavi yöntemi oldugunu, tıbbın çok ilerledigini kurumlarına en başından beri tedavi yöntemi saymadıklari icin klomeni almadıklarını söylemisti.doktorların tedavi yöntemleri her yaşa ve her kisiye uygun gelmeyebilir.ama aslında dogru tektir bence...bir doktorun verdigi bilginin dogrulugunu baska doktora sorarak araştırmak iyi olmalı.bir negatif sonrası baska dr.dan tedavinin aslinda sadece sence tedavi oldugunu duymak gerçekten cok ağır geliyor.buralarda forumlarda doktorların tedavi yöntemlerini ögreniyoruz ve umarım bu bilgiler fayda sağlıyordur.
Benimse bu tedavimin son 2 opusunda femara isimli ilaç 5 gün verildi.sonrada düsuk doz igne verildi.yum.sayısı pek artmadı ancak kaliteli yum. ile güzel bir tedavi sağlanmıştı.

Son düzenleme:
Canım inanma öyle şeylere tabi insan umut olsun diye her yola başvuruyor bende gittim hocaya bana da var demişti bahsettiğin şeyden ,2 düşüğüm olmuştu sonrasında normal yolla gebe kaldım 41 yaşında ikiz doğurdum kalbini ferah tut
Cok sevindim allah bagislasin
Inancli bir insanim kendimce dini cok farkli bir boyutu ile yasamaya ugrasiyorum o nedenle hocalar da dinimizde var deyince insan bir acaba oluyor ama dedim ya tabi hee sey bir vesile sonucta...
Bunlar derin mevzular ve ortalikta dini yonunu somurmek isteyen hocalar da cok biliyorsunuz o nedenle zaten o olaylardan uzak duruyorum cin vs gibi seyleri bizden uzak tutacak en guzel sey kuran-ı kerim okumak zaten...
Tesekkur ederim evlatlarinizi allahim size bagislasin ☺

Back