- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
- #60.261
ayyyharika bebeğimhadi, Allah tamamına erdirsin, ne güzel kavuşturmuş ellerini minik kız:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyharika bebeğimhadi, Allah tamamına erdirsin, ne güzel kavuşturmuş ellerini minik kız:)
iyiyim herşey yolunda şimdilik çok şükür sen nasılsın tedavi ne aşamadamerhaba canım nasılsın
maşallah sana ve paşama ismi belli oldumu canım benim şubatta transfer bekliyorumiyiyim herşey yolunda şimdilik çok şükür sen nasılsın tedavi ne aşamada![]()
Görüşmüşsün zaten meslinaaÇok sevinirim gerçekten... :) Konuşuruz yan etkilerini veya nasıl kullanıldığını...Ama arkadaşınız ister mi?
maşallah sana ve paşama ismi belli oldumu canım benim şubatta transfer bekliyorum
bugün aralık adetini oldum bir adet kaldı transfere artık
Aaa evet görüştüm özelden..Ondan bahsettiğini bilmiyordum :)...Çok teşekkür ederim ilgine...Bebişine ve sana sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorumGörüşmüşsün zaten meslinaayeni sayılır bana cevap yazdı senin rumuzu verdi.
Cok tesekkur ederim darısı sana en kısa zamanda rabbim sevindirsin seni deAaa evet görüştüm özelden..Ondan bahsettiğini bilmiyordum :)...Çok teşekkür ederim ilgine...Bebişine ve sana sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum![]()
canım maşallah sende mutlu haberi aldın allah tamamına erdirsin inşallah tebrik ederimGünaydın arkadaşlar! Dün sonucumu öğrendim ama doktorumla görüşemediğim için yazamadım. 15.gün değerim 633. Doktorum keseyi ve kalp atışlarını görelimde daha rahat nefes alırız dedi. Rabbim herkese böyle güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin yüzü gülsün. Destek olan,dualarını eksik etmeyen sizlerden Allah razı olsun. Hepimizin kucağı tatlı, hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
çook çok tebrik ederim maşallah süphanallahGünaydın arkadaşlar! Dün sonucumu öğrendim ama doktorumla görüşemediğim için yazamadım. 15.gün değerim 633. Doktorum keseyi ve kalp atışlarını görelimde daha rahat nefes alırız dedi. Rabbim herkese böyle güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin yüzü gülsün. Destek olan,dualarını eksik etmeyen sizlerden Allah razı olsun. Hepimizin kucağı tatlı, hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
Teşekkür ederim arkadaşım darısı senin başına ve diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah. Seninle doktorlarımızda aynı olunca daha bir özel oldu. Allah razı olsun.canım maşallah sende mutlu haberi aldın allah tamamına erdirsin inşallah tebrik ederim
Allah razı olsun arkadaşım. Sizlerin duası. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.çook çok tebrik ederim maşallah süphanallahAllah isteyen herkese de nasip etsin seninle aynı yaşta olduğumuzdan son denememde dediğinden içimde bir sızı oldun. bu arkadaşımız pozitif alsa keşke diye.eski mesajlarını da okumuştum tedavi sürecini biliyorum sen bunu hakettin.Allah kolay bir hamilelik ve sağlıkla bebeğini 9 ay 10 gün sonra kucağına almayı nasip etsin
![]()
aaa remzi beyin hastasıymıydın ayrı bir sevindim druma güveniyorum zaten ama onun hastalarında gebe haberi almak daha güzel olduTeşekkür ederim arkadaşım darısı senin başına ve diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah. Seninle doktorlarımızda aynı olunca daha bir özel oldu. Allah razı olsun.
Evet daha önceden de konuşmuştuk. Bende doktorumu seviyorum çok destek oldu ve uğraştı Aynı ameliyatıiki kere başka yerde oldum ama en son kendisi yaptı.önce Allah sonra onun sayesinde oldu. 5.gün embriyosu iki tane transfer edildi.aaa remzi beyin hastasıymıydın ayrı bir sevindim druma güveniyorum zaten ama onun hastalarında gebe haberi almak daha güzel oldu
5. gün embriyosu dimi arkadaşım iki embriyomu transfer edildi
Canım bende rezerv azligi vardı başka merkezde uc tedavi gördüm çikolata kistim vardı ama gebeliğe engel değil dendi ve üç transferde negatifti sonra.merkez degesitirim çok araştırdım transfer öncesi çikolata kisti için geçici menopoz olayını okudum iki doktor uyguluyordu biri Erbil yağmur diğeri Kaan bozkurt ve İstanbul yakın olduğu için Erbil beyi seçtim ve cook şükür şimdi minigim kucağımda iki doktoruda araştır ama Erbil yağmur çok.kisiye tavsiye ettim şuan hamisler ısısının ehli bir doktor zor vakalarda hep başarılı..2.tüp bebek denememe başlamıştık.persembe opu oldum. 3 yumurtanın da içi boş çıktı. Bundan sonra nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum. Küçük bir çikolata kistim var. Onu alabiliriz ama zaten rezerv az iyice azalır diyor doktor. Kafa karışıklığı ve üzüntü ile kalakaldım![]()
Cook mutlu oldum inş kucaginada sağlıkli alırsın meleğini..Günaydın arkadaşlar! Dün sonucumu öğrendim ama doktorumla görüşemediğim için yazamadım. 15.gün değerim 633. Doktorum keseyi ve kalp atışlarını görelimde daha rahat nefes alırız dedi. Rabbim herkese böyle güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin yüzü gülsün. Destek olan,dualarını eksik etmeyen sizlerden Allah razı olsun. Hepimizin kucağı tatlı, hayırlı ve sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah.
Dualarınızı eksik etmeyin lutfen.
Canım erken test yapmisisin ve erken adet olmussun ama yinede test gününde kan testi yaptır hamiş olupta kanama olabiliyor hemde adet kanaması gibi kan testini mutlaka yaptır inş mucize olur sende hamissindir Allah büyük canım..Arkadaslar bugun idrar testi yaptim 6.gun negatif cikti kan testi yaptirdim 1.3 cikti sanirim negatif sali gunune kadar 3 günde bir mucize olur mu bilemem bende ki durum bu ngs genetik tani yapilmis 4aa 5.gün blastokist embriyo idi ve naturel tedavideydim yani transfer sonrasi jel igne estrofem yok sizlerden güzel haberler aliriz insallah
benimde iki ameliyatım başka yerde oldu sonuncusunu o yaptı ve miyondan kurtuldum bekleme sürecindeyim senin ne idi ameliyat olma sebebin kusura bakma bu aralar unutuyorum arkadaşım konuşmalarımızıEvet daha önceden de konuşmuştuk. Bende doktorumu seviyorum çok destek oldu ve uğraştı Aynı ameliyatıiki kere başka yerde oldum ama en son kendisi yaptı.önce Allah sonra onun sayesinde oldu. 5.gün embriyosu iki tane transfer edildi.
Bende de kist vardı Remzi Bey de tedavi gördüm beni 3 aylık menopoza soktu. İnşallah sonu iyi olacak.Canım bende rezerv azligi vardı başka merkezde uc tedavi gördüm çikolata kistim vardı ama gebeliğe engel değil dendi ve üç transferde negatifti sonra.merkez degesitirim çok araştırdım transfer öncesi çikolata kisti için geçici menopoz olayını okudum iki doktor uyguluyordu biri Erbil yağmur diğeri Kaan bozkurt ve İstanbul yakın olduğu için Erbil beyi seçtim ve cook şükür şimdi minigim kucağımda iki doktoruda araştır ama Erbil yağmur çok.kisiye tavsiye ettim şuan hamisler ısısının ehli bir doktor zor vakalarda hep başarılı..
Bende daha önce 7 cm lik kistim vardı. Haseki de doçent ameliyattımı yapmıştı. ..sonra tüpler tıkandı. Sıvı biriktiği için başka yerde ameliyat oldum. Ama hepsi çok yapışıklık var tüplere ulaşamıyoruz dediler. Remzi Bey ben yapabilirim dedi sağolsun en son oyaptı. İnşallah iyi olacak.benimde iki ameliyatım başka yerde oldu sonuncusunu o yaptı ve miyondan kurtuldum bekleme sürecindeyim senin ne idi ameliyat olma sebebin kusura bakma bu aralar unutuyorum arkadaşım konuşmalarımızı
tekrar cok sevindim allah tamamına erdirsin