• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslar bugun idrar testi yaptim 6.gun negatif cikti kan testi yaptirdim 1.3 cikti sanirim negatif sali gunune kadar 3 günde bir mucize olur mu bilemem bende ki durum bu ngs genetik tani yapilmis 4aa 5.gün blastokist embriyo idi ve naturel tedavideydim yani transfer sonrasi jel igne estrofem yok sizlerden güzel haberler aliriz insallah

Tranafer sonrasi estrofem rahim kalinlastirici ve crinone jel var daha öncekilerde kullanmistim bunda fark bu ilaclari kullanmamam adet agrisi gibi kasiklarimda agri var biraz ayakta kalsam belim agriyor dün sag bacagima agri girdi bugün sol bacagima vurdu baska da bir sey yok rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
ayy hadi inşallah canım ağrı olsun benim ağrılarım hala devam ediyo hem çok korkuyorum regliyi hatırlatıyor bana hemde bi yandan seviniyorum artık ağrım oldukça seviniyorum dr ağrılar olacak demişti Allahım inşallah cümlemize hayırlar ihsan etsin yüzümüzü güldürsün

Tebrikler siz tüp bebek tedavisine karar verdik sonra normal yolları hamile kaldınız ah ne güzel darısı bize bende düşük yaptım normal yolla gebeliğimi Hatta dış gebelik bile diyebiliriz bende tüp bebek düşünmeye başladım yaşım 41 şansım varmı bilemiyorum bir közüm var normal yolla gebe kalmıştım sizinkisi nasıl oldu
evet canım daha önce defa tüp bebek denedik olumsuzdu 3 deneyecektik bu ay kendiliğinden oldu bende 41 yaşındayım 39 yaşında evlendim 2 yıldır uğraşıyoduk

herkese merhaba, 40 yaşındayın bende. 2 kes klomen 1 kez femara tedavisi aldım. son aldığım femara tedavisinde adetin 14. günü gittiğimde yumurta kendiliğinden çatlamıştı diye bu ayki şansımız olmadı. sonrada 10 gün erken adet oldum. kadın doğumcuya güvenim kalmadı böyle olunca. hormonlar normal, yumurta oluşuyor ama yaş faktörü döllenme olmuyor. tesadüfen bu foruma ulaşınca, acaba zaman mı kaybediyorum bu ilaçlarla diye düşündüm. bir tüp bebek merkezinemi gitmek gerek acaba. amh değerine hiç bakılmadı bu arada.

herkese merhaba, 40 yaşındayın bende. 2 kes klomen 1 kez femara tedavisi aldım. son aldığım femara tedavisinde adetin 14. günü gittiğimde yumurta kendiliğinden çatlamıştı diye bu ayki şansımız olmadı. sonrada 10 gün erken adet oldum. kadın doğumcuya güvenim kalmadı böyle olunca. hormonlar normal, yumurta oluşuyor ama yaş faktörü döllenme olmuyor. tesadüfen bu foruma ulaşınca, acaba zaman mı kaybediyorum bu ilaçlarla diye düşündüm. bir tüp bebek merkezinemi gitmek gerek acaba. amh değerine hiç bakılmadı bu arada.
Bence gitmeli i bende gdceğim

Merhaba; yapabilirseniz İstanbula labaratuvarı iyi bir yere gidin; kendi deneyimimden yola çıkarak diyebilirim ki bizler 30-35 yas grubundan daha farklı riskler zorluklar varındırıyoruz. pek çok dr yas ve sıkıntıyı soyleyınce yuzu burusarak sizi dinleyip moral bozucu sözler soyleyebilir; ya da bastan savma ugrasır ki size vereceği emekle3-4 genc hastayı hamile bırakıp klinik istatistiğini yukseltebilir. Yani yaş faktoru tüp; erken menapoza bağlı yumurta rezervi sorunlarından daha fazla ilgi; teknoloji; sabır ve beceri istiyor.

Basarılar ve ıyı sanslar diliyorum; insallah kavusursunuz en yakın zamanda bebeğinize

Arkadaslar bugun idrar testi yaptim 6.gun negatif cikti kan testi yaptirdim 1.3 cikti sanirim negatif sali gunune kadar 3 günde bir mucize olur mu bilemem bende ki durum bu ngs genetik tani yapilmis 4aa 5.gün blastokist embriyo idi ve naturel tedavideydim yani transfer sonrasi jel igne estrofem yok sizlerden güzel haberler aliriz insallah

Biraz erken yapmissiniz testi
Bu negatif sonuçta moralinizi bozar
8. Gunden sonra baktirsaniz kanda daha net bir sonuc cikardi
Benim 8. Gun negatif ciktigi halde 10. Gune kadar teste devam ettirdi doktorum yani sonradan degisiklik olabilir diye

Erken test yapmayin arkadaslar

Aynen bende 6.gün idrar testi yaptım malesef negatif zaten hiç bir belirti yok. Allahım sen bizlerin sesini duy. Ümitsizliğe düşürme. Şuan bekleyen her kim varsa sen sevindir. Amin.

Aynen bende 6.gün idrar testi yaptım malesef negatif zaten hiç bir belirti yok. Allahım sen bizlerin sesini duy. Ümitsizliğe düşürme. Şuan bekleyen her kim varsa sen sevindir. Amin.

Malesef arkadaslar adet oldum 2 gundr yarin test günüm ama bildiginiz yogun kanama

kızlar merhaba bugun kese gorme gunumuzdu. ve doktora onceden sordum. bos gebelıkte olabılırmıs dedım. yuzde sıfır dedı tüp bebekte. bız sana embrıyo transfer ettık dedı nasıl bos olur dedı hatta. ama burda arkadslar bos gebelık yasamıslar. acaba doktor mu bılmıyor bunu. doluymus kese oyle dedı ama benım aklım karıstı. acaba ılerleyen zamanlarda buyumeyen embrıyo ıcın mı bos gebelık tanısı konuluyor.

kızlar merhaba bugun kese gorme gunumuzdu. ve doktora onceden sordum. bos gebelıkte olabılırmıs dedım. yuzde sıfır dedı tüp bebekte. bız sana embrıyo transfer ettık dedı nasıl bos olur dedı hatta. ama burda arkadslar bos gebelık yasamıslar. acaba doktor mu bılmıyor bunu. doluymus kese oyle dedı ama benım aklım karıstı. acaba ılerleyen zamanlarda buyumeyen embrıyo ıcın mı bos gebelık tanısı konuluyor.
Tüp bebektede boş gebelik yaşanıyor. Dr neye istinaden dedi bilmiyorum.. aynı merkezde tedavi gördüğüm arkadaşımın başına geldi.. kese oluştu değerleri gayet güzel artı ama kesenin içi boştu.. bebek oluşur diye 1 afta beklediler, sonra kesenin kendisinin düşmesini beklediler.kese kendiliğinden düşmeyince 8. Haftada kürtaj oldu..keseniz doluysa korkacak bişey yok darısı kalp atışımı görmeye olsun.. çok fazlada araştırmayın.. hamileliğinizin tadını çıkartın.. araştırdıkca vesveseler peşinizi bırakmaz.. sağlıklı gebelik dönemi diliyorum..

Tüp bebektede boş gebelik yaşanıyor. Dr neye istinaden dedi bilmiyorum.. aynı merkezde tedavi gördüğüm arkadaşımın başına geldi.. kese oluştu değerleri gayet güzel artı ama kesenin içi boştu.. bebek oluşur diye 1 afta beklediler, sonra kesenin kendisinin düşmesini beklediler.kese kendiliğinden düşmeyince 8. Haftada kürtaj oldu..keseniz doluysa korkacak bişey yok darısı kalp atışımı görmeye olsun.. çok fazlada araştırmayın.. hamileliğinizin tadını çıkartın.. araştırdıkca vesveseler peşinizi bırakmaz.. sağlıklı gebelik dönemi diliyorum..
tesekkur edıyorum ınsallah hersey yolunda gıder. sanırım doktorla kavram karmasası yasandı. bos gebelık ıle alakalı.o baska bır seyı kast etmıs olabılır. acaba bosmu dolumu görmedımı dıye düşünmedım degıl sordugumda evet dolu dedı gösterdı. sımıde yolk kesesı ıcın yazdım doktora o varmıydı dıye. onun ıcın erken ve lutfen ınternete girmeyin depply hanım dedı. sanırım haklı cok destım. abarttım.su 2 haftamı jeyıflı bır sekılde gecırmeye calısayım.yoksa 2 hafta bana azap olacak.. haklısınız.. tesekkurler

tesekkur edıyorum ınsallah hersey yolunda gıder. sanırım doktorla kavram karmasası yasandı. bos gebelık ıle alakalı.o baska bır seyı kast etmıs olabılır. acaba bosmu dolumu görmedımı dıye düşünmedım degıl sordugumda evet dolu dedı gösterdı. sımıde yolk kesesı ıcın yazdım doktora o varmıydı dıye. onun ıcın erken ve lutfen ınternete girmeyin depply hanım dedı. sanırım haklı cok destım. abarttım.su 2 haftamı jeyıflı bır sekılde gecırmeye calısayım.yoksa 2 hafta bana azap olacak.. haklısınız.. tesekkurler
Şu güzel günlerin tadını çıkar canım, hakkını ver.. bizler kolay sahip olamıyoruz.. dr dediği gibi internette hiç araşırma yapma.. burda başımıza gelen iyi deneyimleride, kötü deneyimleride paylaşıyoruz.. ytedavşyle hamile kaldığımız için içimizde hep bi korku, hep bi vesvese araştırma içinde oluyoruz.. eee birde nette kötü deneyimler okuduysak vay halimize.. hemen kendimizle kıyaslıyoruz.. her saniyenin tadını çıkar... rabbim nasip etmişse, her zorluğu aşarsın.. minnağı rahat bırak annesi.. o da huzurlu, mutlu bir şekilde büyüsün..

Back