- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #59.901
bende ilk test istenince biraz kafama taktım ama sonra amaaan dedim yeter artık yaptırmıyorum kararımdan memnunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn çok sevindim senin için hayırlı uğurlu olsunMerhaba kizlar.. klinikten aramislar esimi, tek dollenen yunurtam vardi cok guzel bolunmus demisler. 12 de cok su icerek orda olsun demisler...tarnsfer olacak heyecanlandim.. Allah yardimcim olsun. Hayirlisi olsun..
bir de doktor sana çok erken söylemiş 16. haftaya kadar bu test yapılıyor.13. haftanda ikili taramada doktorun ultrasondan bebeğin beyin, omurilik, burun herşeyine bakıyor.sorduğum hastanede genetik tanı bölümünde bir kız anlattı.onlarda aramış izmir ege ünv. doktorunu " test sonucu çok geç geliyor zaten aldırmaya geç kalınıyor " diye anlatmış.özelde sonuç 10 günde geliyorda devlette geç cevap geliyor demek.Günaydın gece doğru düzgün uyumadim bu yazdigin bana iyi geldi aynı şeyleri düşünüyorum ve test yaptırmayacagim. Rabbimin hediyesi haraketlerini gördümkalp atışlarını duydum burnumun direği sizliyor yazarken yapmıyorum test. Umarım sağlıkla bebeğine kavusmussundur
Sagol canim insalah.. 1 saat onceden orda olacagim o zaman baslicagim icmeye artik.. Allah yar ve yardimcim olsun insallahgünaydınn çok sevindim senin için hayırlı uğurlu olsunultrasona girecek gibi bol su içme bence ne kadar içmen gerektiğini tel açıp bir sorabilirsin.annesine sıkı sıkı tutunsun inş.
![]()
Merhaba arkadaslar.. az once merkezden aradilar. 3 yunurtadan 2 si olgun cikmis ama 1 tanesi dollenmis. Ve su anda bolunmesini bekliyorlarmis. Yarin sabah tekrar arayacaklar ve olacaksa aksam ustu transfer gerceklesebilirmis. Cok umidim yok acikcasi yas ve amh faktorunden dolayi. Merakim neden mesela yumurta dollenmez? Yani ici bosmu ya da kalitesiz mi demek bu?
Tek olsun bizim olsun.. demekki olmasi gereken buymus.. insallah Allahin izniyle olur... Allah yar ve yardimcim olsun..canım inşallah o tek yumurta sana evlad olarak döner hayırlısı ile inşallah
Çok şükür iyi gidiyor inşallah kızım olacaksen bu haftalara imreniyorsun ben doğum yapanlara imreniyorum inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Selam kızlar kontrolden geldim hersey normal dedi. Estrofem kesti bir dahaki kontrol de progestan iğne kesecekmis. Ultrasonda haraketlerini gördüm kollarını kaldırıyor başını oynatiyor çok güzel duygulardi. Rabbim herkese nasip etsin ama testlerden bahsetti ileri yaş gebelikte isteniyormus Kromozomlarda bozukluk varmı diye prena testi ama hiç hoşuma gitmedi yurtdışına gidiyormuş kan örneği falan ama rahatsız edici geldi bana.Bebegimhadi ne düşünüyorsun canım bu testle ilgili?
Merhaba kizlar.. klinikten aramislar esimi, tek dollenen yunurtam vardi cok guzel bolunmus demisler. 12 de cok su icerek orda olsun demisler...tarnsfer olacak heyecanlandim.. Allah yardimcim olsun. Hayirlisi olsun..
bende ilk test istenince biraz kafama taktım ama sonra amaaan dedim yeter artık yaptırmıyorum kararımdan memnunum
Insalah canim..demek transferin bu gün hadi bakalım inşallah güzel haberler ile dönüş yaparsın arkadaşım
Evet sonraki yazdıklarını okudum dediğin gibiymis. Uzuldum cunku Sonuç iyi olmazsa ne olacak demiştim Dr a bebeğin alınmasını öneririz dedi o an çok üzüldüm bu kromozom bozukluğu için bir tedavi yok dedi. Dünyaya gelmesinin önlemi gibi canım ya. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Ananem annemi 40 yaşında doğurmus maşallah bişeyi yok :) kalbimi bozmayacagim iyidir yoktur bir sorun. Varsa da Rabbim verdi kabulumdur. ALLAHIm tasiyamayacagjmiz yükler yüklemesin bizlerecanım merhaba ama ama canım elifdemirelif de pgt yaptırdı.o yüzden bu testlerin hiçbirini yaptırmadığını yazdı bana.ben sormuştum ya bir süre önce bana test yaptırın diyorlar demiştim.kimse bebeğe birşey oldu demiyor ki bu kadar üzüldün sen.benim pgt de 4 embriyoya 350 dolardan bir sürü param gitti yani bu teste param bu nedenle kalmadı.sen maddi olarak iyiysen istersen yaptır.sonuçtan emin oluyorsun.niye bu kadar üzdün canım kendini bu bir önlem testi sadece![]()
Dr um Çok detaylı anlattı canım 12. Haftada yapılacağını söyledi ileri yaş gebeliklerde daha çok sıkıntı görülüyormus 2 li 3lu taramalar yaniltici olabiliyormus %99. Prena testi sonucu dedi. Karindan su alınması bile yanilttigi oldu dedi. sürekli okuyorum da bu konuyla ilgili forumlarda geneli bu testi yaptırma taraftarı. beni korkutan kısmı ya bebeği alalım derlerse. Eşimde aldırmaya karşı.Tepecik arastirma Hastanesi yapıyormuş bu testi bu hafta bir atastiricam kimseye demeden belki veririm kan ne bileyim.şimdi hersey normal gelişimi iyi diyor haraket ediyor kollarını başını salliyordu :) birsey çıkmaz inşallahbir de doktor sana çok erken söylemiş 16. haftaya kadar bu test yapılıyor.13. haftanda ikili taramada doktorun ultrasondan bebeğin beyin, omurilik, burun herşeyine bakıyor.sorduğum hastanede genetik tanı bölümünde bir kız anlattı.onlarda aramış izmir ege ünv. doktorunu " test sonucu çok geç geliyor zaten aldırmaya geç kalınıyor " diye anlatmış.özelde sonuç 10 günde geliyorda devlette geç cevap geliyor demek.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla tutunmasini nasip etsinTarnfer oldu kizlar.odamda dinleniyorum.. rahat guzel gecti.olacak arkadaslar hiic kafaniza takmayin kolay bir islem... moralli girin oraya... Herseyin sebebi Allah oldugunu dusunerek yatin masaya... ben rahme birakirken besmeale cektim birakma beni yavrum Allahim yardim et bize dedim... olsada olmasada bin sukur sana Allahim dedim.. olmazsa da mucadeleye devam dedim.. Allah hayirlisini versin kizlar..
Bende hamileliğim süresince renkli dopler hariç hiç bir testi yaptırmadım şeker dahi yükletmedim yaşım 40 çok Allah a sığındım ona eöanet ettim yavrumu hamdolsun. Ne yani aksi bi durum çıksa oda net değil ihtimal dahilinde sonuçlar çıkıyor ekranda elini kolunu kalbini gördüğümüz bir canlının yaşama hakkını nasıl alabiliriz elimizden. Rabbim esirgrsin uzın lafın kısası arkadaşım ben yavrumu hamdolsun sağlıklı bir şekilde aldım kucağıma. Rabbim sizlerede bağışlasın hayırlısı ile inşallah. Kalbini ferah tut...Evet sonraki yazdıklarını okudum dediğin gibiymis. Uzuldum cunku Sonuç iyi olmazsa ne olacak demiştim Dr a bebeğin alınmasını öneririz dedi o an çok üzüldüm bu kromozom bozukluğu için bir tedavi yok dedi. Dünyaya gelmesinin önlemi gibi canım ya. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Ananem annemi 40 yaşında doğurmus maşallah bişeyi yok :) kalbimi bozmayacagim iyidir yoktur bir sorun. Varsa da Rabbim verdi kabulumdur. ALLAHIm tasiyamayacagjmiz yükler yüklemesin bizlere
Maşallah Rabbim sağlık sıhhat versin uzun ömürlü olsun Allah razı olsun inşallahBende hamileliğim süresince renkli dopler hariç hiç bir testi yaptırmadım şeker dahi yükletmedim yaşım 40 çok Allah a sığındım ona eöanet ettim yavrumu hamdolsun. Ne yani aksi bi durum çıksa oda net değil ihtimal dahilinde sonuçlar çıkıyor ekranda elini kolunu kalbini gördüğümüz bir canlının yaşama hakkını nasıl alabiliriz elimizden. Rabbim esirgrsin uzın lafın kısası arkadaşım ben yavrumu hamdolsun sağlıklı bir şekilde aldım kucağıma. Rabbim sizlerede bağışlasın hayırlısı ile inşallah. Kalbini ferah tut...
Amin canim insallah...Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla tutunmasini nasip etsin
çok duygusalsınEvet sonraki yazdıklarını okudum dediğin gibiymis. Uzuldum cunku Sonuç iyi olmazsa ne olacak demiştim Dr a bebeğin alınmasını öneririz dedi o an çok üzüldüm bu kromozom bozukluğu için bir tedavi yok dedi. Dünyaya gelmesinin önlemi gibi canım ya. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Ananem annemi 40 yaşında doğurmus maşallah bişeyi yok :) kalbimi bozmayacagim iyidir yoktur bir sorun. Varsa da Rabbim verdi kabulumdur. ALLAHIm tasiyamayacagjmiz yükler yüklemesin bizlere
hayırlı olsun transferin güzel dinlenmeler sana pozitif haberlerini bekliyoruzTarnfer oldu kizlar.odamda dinleniyorum.. rahat guzel gecti.olacak arkadaslar hiic kafaniza takmayin kolay bir islem... moralli girin oraya... Herseyin sebebi Allah oldugunu dusunerek yatin masaya... ben rahme birakirken besmeale cektim birakma beni yavrum Allahim yardim et bize dedim... olsada olmasada bin sukur sana Allahim dedim.. olmazsa da mucadeleye devam dedim.. Allah hayirlisini versin kizlar..