- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
- #59.861
BU KİŞİ SİZMİSİNİZ BİLEMEDİM ÖNCELİKLE SİZ VEYA YAZAN ARKADAŞA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIMLÜTFEN BUNU HEPİNİZ OKUYUN..(amacım sizi üzmek değil sizde bilinçli olun kontrol olun ve sonradan üzülmeyin)
Herkeze merhaba arkadaşlar beni hatırlarsınız mutlaka...Bende durumumdan hep bahsetmiştim.....5 yıldır tüp bebek bebek için uğraştık...en son bu aralık ayında son bir kez daha deneyip bu sayfayı kapatıcaktık artık olmassa olmasın yapıcak birşey yok diyecektim...göğsümde 1ay önce ufuk bir beze histettim ve hemen dr gittim ultrasyon çekildi..2cm büyüklüğünde bir kitle imiş ama dr kesin bu kanserli tümör dedi hemen memoğrafiye aldılar ordada aynı şey çıktı ağlamaktan öldüm bittim inanamadım yani ben kansermiyim şimdi dedim.......hemen biyopsi yaptılar bu gelicek biyopsi sadece senin kacıncı evrede olucağını belirlicek dediler ...biz 3 dr gezdik en iyilerini araştırdık fakat durum aynı ..çarşamba günü kan anlizlerim yapılacak ve tedaviye başlıcam...size anlatmak istediğim burada tüp bebek için aldığımız bu hormon ilaçları % 95 oranında göğüs kanserini tetikliyormuş bütün drlar aynı şeyi söylediler estrojen fazlalığı göğüse itki ediyor dediler direk...yani 2 .....3 sefer deneyip ondan sonrası size zazarı çok büyük ama maalesef bunu size tam olarak anlatmıyorlar ...fazlası her zaman zarar dedi dr...ben 10 sefer opu oldum eski yazılarımı okuyun...başa dönüp yazmak istemiyorum....yani tüp bebeğe başlamadan önce lütfen nolursunuz.......göğüs taramasından geçin memoğrafi çektirin...en azından ultrason ile bakılsın birşey yoksa tedaviye başlayın ve .her tedaviye başlamadan o iğneleri vurulmadan her seferinde kontrolden geçin benim düştüğüm hataya düşmeyin arkadaşalar ...şuan anladım ki herşey çocuk değil bakın o kadar uğraştım ama şuan da sadece düşündüğüm hayatım sağlığım yaşamak için mücadelem şuan...sizi inanın ki üzmek değil sadece bilinç olun kontrollerden her seferinde geçin........sevgili arkadaşlarım....beni şuan neler bekliyor bilmiyorum ama bu illeti yenicem ve hayatıma yeni bir sayfa açıcam ......hepinizi öpüyorum inşallah herkez birgün güzel yavrulrına kavuşur.sağlıkla kalın...
BU KONUDA BENDE YAZILAR OKUDUM KONTROLLERİ ÖZELLİKLE 40 YAŞ SONRASI VE AİLE GEÇMİŞİNDE MEME VE RAHİM KANSERİ OLAN VARSA BAYANLARIN YAPTIRMASI GEREK BEN BU YIL BAŞLAYACAĞIM YAPTIRMAYA
HALAM MEME KANSERİNDEN VEFAT ETTİ ANNEM 2015 YILINDA YAKALANDI HALEN 3.ER AYLIK KONTROLLER ALTINDA FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN PAYLAŞIMINIZ ÇOK DEĞERLİ TEŞEKKÜR EDERİM