• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Slm cnm benimde 2 tane mozaik embriyom var dondurulmus ben 1 deneme daha yapmak istedim 1 tane saglikli geldi gerci hicbirisinin garantisi yok ben arastirdigimda ögrendigim şuydu bebek embriyo zarindan cikip rahme tutunacagi zaman anomolilerini atarmis rabbim ol diyecek ya iste inceleme icin alinan parça o kisimdan oldugu icin mozaik oluyor bunun da bir degeri var hastane bunu donduruyorsa embriyonun sansi var oluyor ben de ne yapacagim diye arastirdim 7 mozaik 5 i olumlu hatta bir cift 7 ay önce koydurmus dogumu bekliyor ...benim bildigim bu kadar hee bir de pgt yapilsa bu embriyolar onay almis oluyor memorial ngs yapiyor yani 1 sene önce olsa yasasak simdi sağlikli diye konulacakti bende sonrasinda mutlaka transfer isteyecegim o yuzden icin rahat olsun bence bak burda bi arkadas var jalepoo genetikten saglikli gelen embriyosu ile negatif sonuc aldi kisacasi rabbim ol dedi mi olur benim bildiklerim bu sen daha fazla bir sey öğrenirsen paylas bende meraktayim bol sans
Teşekkür ederim canım haklısın kısmetimizde varsa olacaktır inşallah güzel sonuçlar alırız yeni bilgi alırsam paylaşırım..

Merhaba arkadaslar.. az once merkezden aradilar. 3 yunurtadan 2 si olgun cikmis ama 1 tanesi dollenmis. Ve su anda bolunmesini bekliyorlarmis. Yarin sabah tekrar arayacaklar ve olacaksa aksam ustu transfer gerceklesebilirmis. Cok umidim yok acikcasi yas ve amh faktorunden dolayi. Merakim neden mesela yumurta dollenmez? Yani ici bosmu ya da kalitesiz mi demek bu?

Merhaba arkadaslar.. az once merkezden aradilar. 3 yunurtadan 2 si olgun cikmis ama 1 tanesi dollenmis. Ve su anda bolunmesini bekliyorlarmis. Yarin sabah tekrar arayacaklar ve olacaksa aksam ustu transfer gerceklesebilirmis. Cok umidim yok acikcasi yas ve amh faktorunden dolayi. Merakim neden mesela yumurta dollenmez? Yani ici bosmu ya da kalitesiz mi demek bu?
merhaba hayırlı olsun D _Depply_ hep mi böyle döllenme oluyordu ? öyleyse biraz kalite ile ilgili diyebilirim.benimde ilk denemede 3 yumurtam olup opu sonrası 1 e indi o bir de 3. gün 1. kalite denilerek transfer edildi.hepimizin başına geliyor.ama sonra saf arı sütü tam kararınca ve bolca yedim. bal polenle ve 5-6 yumurta görüldü hep.demek ki bu benim kaderim değilmiş.. birşey sebep olup herşey düzelebilir.senin bal çörekotu yediğini biliyorum. saf arı sütünün çok kişide hep çok faydasını gördüm ve pozitif sonuçlandı.yaş ve amh hiç belli olmuyor biraz çaba.. olacaksa alnımızda yazıyorsa olacak.inş moralle devam sakın moralini bozma yaş kaçtı peki ?

merhaba hayırlı olsun D _Depply_ hep mi böyle döllenme oluyordu ? öyleyse biraz kalite ile ilgili diyebilirim.benimde ilk denemede 3 yumurtam olup opu sonrası 1 e indi o bir de 3. gün 1. kalite denilerek transfer edildi.hepimizin başına geliyor.ama sonra saf arı sütü tam kararınca ve bolca yedim. bal polenle ve 5-6 yumurta görüldü hep.demek ki bu benim kaderim değilmiş.. birşey sebep olup herşey düzelebilir.senin bal çörekotu yediğini biliyorum. saf arı sütünün çok kişide hep çok faydasını gördüm ve pozitif sonuçlandı.yaş ve amh hiç belli olmuyor biraz çaba.. olacaksa alnımızda yazıyorsa olacak.inş moralle devam sakın moralini bozma yaş kaçtı peki ?
Ben ilk kez tup denedim. Ilk tedavim. 38 yasindayim... kistimin altindakalan bir yumurtaydi o zor aldim dedi dr.. ondan kimbilir boyle dollenmeyisi :( bir digeri de kucuktu 2 olgun yunurta cikti dediler. Garibim o buyumedi ya biseye yaramadi sanirsam.

Ben ilk kez tup denedim. Ilk tedavim. 38 yasindayim... kistimin altindakalan bir yumurtaydi o zor aldim dedi dr.. ondan kimbilir boyle dollenmeyisi :KK43: bir digeri de kucuktu 2 olgun yunurta cikti dediler. Garibim o buyumedi ya biseye yaramadi sanirsam.
kendimden örnek verdim sana ki moralin düzelsin hepimizin böyle olabiliyor.yaşın çok iyi ve çikolata kistin vardı hatırladım.çikolata kistini nasıl çözersin bilmiyorum o etkili sanırım rezervinde.şimdiden birşeye yaramadı deme canın sıkılmasın.tutar belli mi olur yaşın çok iyi.inşallah mutlu haberi bize verirsin hayırlı uğurlu olsun :nazar::nazar:

kendimden örnek verdim sana ki moralin düzelsin hepimizin böyle olabiliyor.yaşın çok iyi ve çikolata kistin vardı hatırladım.çikolata kistini nasıl çözersin bilmiyorum o etkili sanırım rezervinde.şimdiden birşeye yaramadı deme canın sıkılmasın.tutar belli mi olur yaşın çok iyi.inşallah mutlu haberi bize verirsin hayırlı uğurlu olsun :nazar::nazar:
Cikolata kistim yuzjnden bu haldeyim zaten.. ameliyat oldum bir kere sonra tekrar geldi..tuketti rezervimi :( seninle konusunca rahatliyorun huzurlu oluyorum canim.. sagolasin..sen ne durumdasin nasil gidiyor

Cikolata kistim yuzjnden bu haldeyim zaten.. ameliyat oldum bir kere sonra tekrar geldi..tuketti rezervimi :KK43: seninle konusunca rahatliyorun huzurlu oluyorum canim.. sagolasin..sen ne durumdasin nasil gidiyor
sağol canım çok sevinirim iyi olmana.benim de iyi gidiyor doktorun dediği fetal dna testini yaptırmadım ha ispanyaya gitmiş ha amerikaya dedim.benim genetikten gelen ispanyaya gitmişti.bazen burada başka forumlarda okuduklarımdan ben bile etkileniyorum acaba forumları daha azmı okusam diyorum.ama etkilenmemek lazım tabi.çok şükür iyi gidiyor :KK200:

sağol canım çok sevinirim iyi olmana.benim de iyi gidiyor doktorun dediği fetal dna testini yaptırmadım ha ispanyaya gitmiş ha amerikaya dedim.benim genetikten gelen ispanyaya gitmişti.bazen burada başka forumlarda okuduklarımdan ben bile etkileniyorum acaba forumları daha azmı okusam diyorum.ama etkilenmemek lazım tabi.çok şükür iyi gidiyor :KK200:
Masallah size.. cok sevindim hersry sorunsuz, dertsiz gecsin insallah...

vay vay neler görüyorum maşallah 27. hafta lar hayalimdeki sayılar :KK3: ilk erken tespit diyerek % 51 erkek dedi.senin cinsiyeti de erkek miydi, nasıl gidiyor senin de hamilelik ?
Çok şükür iyi gidiyor inşallah kızım olacak :halay:sen bu haftalara imreniyorsun ben doğum yapanlara imreniyorum inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Selam kızlar kontrolden geldim hersey normal dedi. Estrofem kesti bir dahaki kontrol de progestan iğne kesecekmis. Ultrasonda haraketlerini gördüm kollarını kaldırıyor başını oynatiyor çok güzel duygulardi. Rabbim herkese nasip etsin ama testlerden bahsetti ileri yaş gebelikte isteniyormus Kromozomlarda bozukluk varmı diye prena testi ama hiç hoşuma gitmedi yurtdışına gidiyormuş kan örneği falan ama rahatsız edici geldi bana. Bebegimhadi Bebegimhadi ne düşünüyorsun canım bu testle ilgili?

Selam kızlar kontrolden geldim hersey normal dedi. Estrofem kesti bir dahaki kontrol de progestan iğne kesecekmis. Ultrasonda haraketlerini gördüm kollarını kaldırıyor başını oynatiyor çok güzel duygulardi. Rabbim herkese nasip etsin ama testlerden bahsetti ileri yaş gebelikte isteniyormus Kromozomlarda bozukluk varmı diye prena testi ama hiç hoşuma gitmedi yurtdışına gidiyormuş kan örneği falan ama rahatsız edici geldi bana. Bebegimhadi Bebegimhadi ne düşünüyorsun canım bu testle ilgili?
Masallah cok sevindim baya yol katettin cok şükür :nazar::nazar: bana dr fetus dna testi dedi bunun adını aynı seyden bahsediyoruz fetal dna testi diye geciyordu.1600 tl bizim özel hastanede.hic bir devlet hastanesi yapmiyor gezdimde.izmirdeysen izmir ege unv. Haric.benim embriyo pgt li tüm kromozomlara bakıldı hücre ispanyaya gitmisti.bu testte amerikaya gidiyor.benim mani bitti bir kere para olsaydı yaptırırdım ama kalmadı.:bicak: ha ispanya ha amerika diyorum bende.hayır ozelde endokrine dr yönlendirdi sigortada karsilamadi 110 tl verdim.muayene 3 dk. Sürdü.kan degerleriniz normal onümuzdeki ay takibe gelin :KK48: önümüzdeki ay devlete giderim yanlıs demisler, ücretsiz sanmıstım hastane uzak isim bitmeden gitmek istemedim ücret ödedim cevap böyleydi. bu testte öyle cocugun ihtiyacini alırım.amma senin is farklı pgt yaptırmadıgın icin yaptırman lazım çünku tüm kromozomlara bakılıyormuş.dr.um erbil beyede yazdım kesinlikle yaptır dedi.uygulayamadım.önceki sayfaları okursan burada elifdemirelif yazdı onun da pgt.li ve dr u da yaptırmasanda olura getirmisti. ne yapmayı düşünüyorsun ?

Son düzenleme:
Masallah cok sevindim baya yol katettin cok şükür :nazar::nazar: bana dr fetus dna testi dedi bunun adını aynı seyden bahsediyoruz fetal dna testi diye geciyordu.1600 tl bizim özel hastanede.hic bir devlet hastanesi yapmiyor gezdimde.izmirdeysen izmir ege unv. Haric.benim embriyo pgt li tüm kromozomlara bakıldı hücre ispanyaya gitmisti.bu testte amerikaya gidiyor.benim mani bitti bir kere para olsaydı yaptırırdım ama kalmadı.:bicak: ha ispanya ha amerika diyorum bende.hayır ozelde endokrine dr yönlendirdi sigortada karsilamadi 110 tl verdim.muayene 3 dk. Sürdü.kan degerleriniz normal onümuzdeki ay takibe gelin :KK48: önümüzdeki ay devlete giderim yanlıs demisler, ücretsiz sanmıstım hastane uzak isim bitmeden gitmek istemedim ücret ödedim cevap böyleydi. bu testte öyle cocugun ihtiyacini alırım.amma senin is farklı pgt yaptırmadıgın icin yaptırman lazım çünku tüm kromozomlara bakılıyormuş.dr.um erbil beyede yazdım kesinlikle yaptır dedi.uygulayamadım.önceki sayfaları okursan burada elifdemirelif yazdı onun da pgt.li ve dr u da yaptırmasanda olura getirmisti. ne yapmayı düşünüyorsun ?
Aslında hiç birşey düşünemiyorum şuan :( izmirdeyim burda yurtdışı anlaşmalı laboratuar var 2.500 fiyati. Birde Tepecik kadın doğumda sigorta karşılıyor diye duydum birkaç kişiye sordum yaptırma diyorlar. eğer sorun çıkarsa testte gebeliği sonlandirmayi öneriyorlarmis kafami toparlayayim kafam karışık yarın ola Hayrola

senin fetal dna ya falan baktırmana gerek yok ki, zaten kromozom incelemesi yapılmış sağlıklı embriyo transfer ettiler. için rahat olsun. hiç gerek yok bir de onun stresini yüklenmene.

Aslında hiç birşey düşünemiyorum şuan :KK43: izmirdeyim burda yurtdışı anlaşmalı laboratuar var 2.500 fiyati. Birde Tepecik kadın doğumda sigorta karşılıyor diye duydum birkaç kişiye sordum yaptırma diyorlar. eğer sorun çıkarsa testte gebeliği sonlandirmayi öneriyorlarmis kafami toparlayayim kafam karışık yarın ola Hayrola
fetal dna testinde sorun çıkarsa hemen gebeliği sonlandırmayı önermiyorlar, çünkü emin olmak için amniyosentez yapılması gerekiyor. emin olunmadan gebeliğin sonlandırılması önerilmiyor. fetal dna da yüksek risk çıkarsa amniyosentez yapılıyor. yoksa hiç önerilmiyor amniyosentez.

Bana da 2 li 3 lü hicbir test yapilmadi bende istemedim,doktorum yaptirmak istersen bunlari hicbiri saglikli sonuc vermez senin yasindan dolayi dedi,eger istersen nifty diye bir testtwn bahsetti onu yaptir ama butun testlerde yanilma payi %5 tir dedi,ayrica bu testleri ben senin doktorun olarak yaptir diyorum arkadasin olsaydim yaptir demezdim demisti,test sonucunda olumsuz birsey olursa bebeginden vazgecebilirmisin,ben kalbinin attigini icimdeki varligini duyduktan sonra ona kiyamayacagim icin testleri de yaptirip kafami karistirmadim,kaldi ki pek cok hamile insanin testlerinde sorun ciktigi halde saglikli doguyor ve insanlar 9 ayini stresle gecirmis oluyor,şimdi bizim son 20 gunumuz insallah saglikli bir sekilde kucakliycaz,sen ve hamile arkadaslar,hamile kalmak icin ugrasan butun arkadaslar insallah saglikli sihhatli uzun omurlu evlat sahibi olacaklar,isimlerinizi bilmesemde dualarim hepimiz icin ...
Günaydın gece doğru düzgün uyumadim bu yazdigin bana iyi geldi aynı şeyleri düşünüyorum ve test yaptırmayacagim. Rabbimin hediyesi haraketlerini gördüm :( kalp atışlarını duydum burnumun direği sizliyor yazarken yapmıyorum test. Umarım sağlıkla bebeğine kavusmussundur

Günaydın gece doğru düzgün uyumadim bu yazdigin bana iyi geldi aynı şeyleri düşünüyorum ve test yaptırmayacagim. Rabbimin hediyesi haraketlerini gördüm :KK43: kalp atışlarını duydum burnumun direği sizliyor yazarken yapmıyorum test. Umarım sağlıkla bebeğine kavusmussundur
canım merhaba ama ama canım elifdemirelif de pgt yaptırdı.o yüzden bu testlerin hiçbirini yaptırmadığını yazdı bana.ben sormuştum ya bir süre önce bana test yaptırın diyorlar demiştim.kimse bebeğe birşey oldu demiyor ki bu kadar üzüldün sen.benim pgt de 4 embriyoya 350 dolardan bir sürü param gitti yani bu teste param bu nedenle kalmadı.sen maddi olarak iyiysen istersen yaptır.sonuçtan emin oluyorsun.niye bu kadar üzdün canım kendini bu bir önlem testi sadece :işsiz:

Back