Masallah cok sevindim baya yol katettin cok şükür

bana dr fetus dna testi dedi bunun adını aynı seyden bahsediyoruz fetal dna testi diye geciyordu.1600 tl bizim özel hastanede.hic bir devlet hastanesi yapmiyor gezdimde.izmirdeysen izmir ege unv. Haric.benim embriyo pgt li tüm kromozomlara bakıldı hücre ispanyaya gitmisti.bu testte amerikaya gidiyor.benim mani bitti bir kere para olsaydı yaptırırdım ama kalmadı.

ha ispanya ha amerika diyorum bende.hayır ozelde endokrine dr yönlendirdi sigortada karsilamadi 110 tl verdim.muayene 3 dk. Sürdü.kan degerleriniz normal onümuzdeki ay takibe gelin

önümüzdeki ay devlete giderim yanlıs demisler, ücretsiz sanmıstım hastane uzak isim bitmeden gitmek istemedim ücret ödedim cevap böyleydi. bu testte öyle cocugun ihtiyacini alırım.amma senin is farklı pgt yaptırmadıgın icin yaptırman lazım çünku tüm kromozomlara bakılıyormuş.dr.um erbil beyede yazdım kesinlikle yaptır dedi.uygulayamadım.önceki sayfaları okursan burada elifdemirelif yazdı onun da pgt.li ve dr u da yaptırmasanda olura getirmisti. ne yapmayı düşünüyorsun ?