• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

E ebra34 inşallah transferin hayırlı olsun ve pozitif sonuçlanıp bebeğini kucağına aldığını görürsün dileklerimle :nazar::nazar: benim bu transferimde opularımı sayınca 3. deneme oluyor seninde 4. tedavinmiş.inşallah olacak çünkü sağlıklı embriyo artık gelmiştir resmi olmayan tahmini pgt sonuçlarıma göre :) eskiler sağlıksızsa bu da demek sağlıklı gelmiştir. kendini Allaha emanet edip sakinlikle transferini bekle moralini yüksek tut ki olacak olan olsun :nazar::nazar: gönlümden olmasını çok istiyorum aynı yaştayız da moralini yüksek tut canım :KK200::anneadayı: kafanı hamileyim diye hazırla imkansız diye birşey yok Allah nasip ettiyse sende göreceksin.kendimi ayırmıyorum böyle dediğime bakma bizlerde inş. sağlıkla kucağımıza alırız.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Rabbim hepimizin yüzüne gülsün. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için. Daha öncede yazmıştım, bu sayfada bundan sonra bebekler ile ilgili konuşalım inşallah...

Anneveoğlusu arkadaşım sen nasılsın transfer tarihin belli mi? ne zaman yapılacak hayırlısıyla inşallah.
iyiyim şükür canım, gelecek salı kontrol histereskopisi olacak miyon ekimde alındı dr durumu görmek istedi
sanırım ocak adeti ile transfer olacak en geç şubat adeti ile

ama bende korku var canım 3 tane 3. gün embriyosu 5. güne gitmesini isteyecek dr bunun olmasını istemiyorum ben gidebilecekse neden en başta götürülmedi transfer gününde elimde hiç embriyo kalmamasından korkuyorum.
Merkez neden 3. gün transferi yapmıyor bunu anlamıyorum bu gittiğimde soracağım bunları

Sen nasılsın senin transfer vaktin gelmiş inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım

iyiyim şükür canım, gelecek salı kontrol histereskopisi olacak miyon ekimde alındı dr durumu görmek istedi

ama bende korku var canım 3 tane 3. gün embriyosu 5. güne gitmesini isteyecek dr bunun olmasını istemiyorum ben gidebilecekse neden en başta götürülmedi transfer gününde elimde hiç embriyo kalmamasından korkuyorum.
Merkez neden 3. gün transferi yapmıyor bunu anlamıyorum bu gittiğimde soracağım bunları

Sen nasılsın senin transfer vaktin gelmiş inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım
Ben de başladım ara ara kanamalara rağmen. estrofem coraspin kullanmaya başlıyalı kanamam kesildi ama sanki yine adet olacak gibi şişkinlik var. Haftaya kontrole gidecem.İl dışında olduğumdan sürekli gidemiyorum. Planda bu ay transfer olacak aksilik olmazsa inşallah.

Herkese günaydın arkadaşlar. Kaç gündür yoğunluktan forma bakamadım şimdi oturup hepsini okudu. Bizim yaş itibari ile her konuda 25 yaşındakiler gibi tabiki şansımız yok. Rabbim inşallah bu yolda bizlere yardımcı olacaktır. Bizler bize yazılan kaderi yaşayacağız. Bu yaştan sonra çocuk için çabalamamızda Allahın takdiri. İnşallah hep düşünülen o olumsuzluklarla karşılaşmadan hayırlı ve şağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bende geçen hafta estrofen ve caraspine başladım ayın 22 de kontrolum var kısmet olur bir aksilik olmazsa ayın sonuna doğru transferim olacak. Hepinizden dua bekliyorum son denemem çooook stresliyim açıkçası iyi olur inşallah.:KK17::KK12:
Allah yar ve yardimcin olsun canim :) yenimi basladi tedavin? Nasil folikullerin insallah saglikla buyurler ve basariyla gerceklesir transerin

Doktorlar yaş derken; aslında rahimde yaşlanıyor. yani yoruluyor diyelim.Genelde herkeste tek de olsa en az bir embiryo elde ediliyor. Sıkıntı rahime tutunması genelde yaşanan problem bu. Uterusun embiryoyu kabul etmesinde problem oluyor ve sonuçlar negatif geliyor.Geçmişe baktığımızda insanlar 50 yaşında bile hamile kalabiliyordu. Ancak şimdi maalesef zor bazen imkansız.
Saglikli bir embriyonun rahme tutunabilmesindeki en buyuk etken nedir sence? Ben tek etkenin embriyo oldugunu dusunmumustum. Hemsirem beslenme psikoloji kullanilan ilaclar vs bir takim seylerden bahsetti..

Saglikli bir embriyonun rahme tutunabilmesindeki en buyuk etken nedir sence? Ben tek etkenin embriyo oldugunu dusunmumustum. Hemsirem beslenme psikoloji kullanilan ilaclar vs bir takim seylerden bahsetti..
Daha öce doktorum birkaç tane vitamin önermişti bunda birşey söylemedi ama ben tekrar başladım.

Teşekkür ederim. Benim 5.gün dondurulmuş iki embiryom var onlar transfer edilecek. Ama genetiğe göndermemiştim.
maşallah embriyolarına canım. yaşın kaç canım dr önermedimi pgt
bana dr önermedi ama inan bazen doğrumu yaptım diyorum
ama 8. haftara harmony testi varmış 2-3-4 lü testlere gerek olmadan kesin sonuç veriyormuş
onu yaptırıcağım hamile kalırsam

maşallah embriyolarına canım. yaşın kaç canım dr önermedimi pgt
bana dr önermedi ama inan bazen doğrumu yaptım diyorum
ama 8. haftara harmony testi varmış 2-3-4 lü testlere gerek olmadan kesin sonuç veriyormuş
onu yaptırıcağım hamile kalırsam
Doktor aslında bana da önerdi sayılmaz laboratuvardan aramışlardı dr sorayım demiştim oda dondurdum dedi, öylece kadı şimde bende pişmanım. yaş 42, 4 embiryo vardı son tedavide 2 si şubatta transfer edilmişti malesef negatif. şimdide diğer ikisi olacak hayırlısıyla

Doktor aslında bana da önerdi sayılmaz laboratuvardan aramışlardı dr sorayım demiştim oda dondurdum dedi, öylece kadı şimde bende pişmanım. yaş 42, 4 embiryo vardı son tedavide 2 si şubatta transfer edilmişti malesef negatif. şimdide diğer ikisi olacak hayırlısıyla
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürsün

A anneveoglusu merhaba canim, bu aralar okuduğum kadariyla en iyi tutunan embriyo 5. Gün embriyosuymuş.
Forumlarda 2,3,4. Günde tutunan cok gördük o ayrı..
Ama benim de emnriyomu cok az sayida olmasina ragmen 5. Gune beklettiler. 4. Gün bir tanesini kaybettik hatta.
İyi kide beklemisiz 5. Gunu
4. Gun de gelismeyen koyulsa diyelim ki tutsa ve sonra düşse daha cok üzülecektim.
Doktoruna guven canim, ben öyle yapiyorum. Onlar en dogru karari veriyor. Yuzlerce vaka ve embriyo gelisimi goruyorlar..
ama senin kafanin rahatlamasi icin doktorundan neden oldugunu ogrenmen lazım!
Bence 5. Gune bekletmeleri dogru karar ve insallah da seninkiler gidecek..

Arkadaslar sürekli sizleri takip ediyorum bende şimdi doktordan geldim geçen ay gittiğimde hormon tahlili istemişti adetin üçüncü günü yani dün yaptırdım fsh 14 e2 80 olunca muayene bile etmedi normal imkansız tüp ise çok zor bir ihtimal dedi eve gelinceye kadar agladım hala aglıyorum beş altı ay önce iki kez tüp denedik döllenmede sorun oldugu için transfere geçilmedi .ne olur sizlerin fsh ve e2 değerleriniz kaç yazarmısınız.birde benim kafam suna takıldı sizler tüp bebeğe başlarken iğnelere adetin üçüncü günümü baslandı adet öncesindenmi yanlış anlamış olabilirim ama bu doktor iğneye önceden baslanıp fazla yumurta elde edilmeye çalışılır dedi ama benim daha önce öyle yapmadılarhiç ilaç kullanmadan muayenede iki yumurta var dediler sonra iğnelere başlandı vede iki yumurta olarak devam etti iğne bitene kadar.

Arkadaslar sürekli sizleri takip ediyorum bende şimdi doktordan geldim geçen ay gittiğimde hormon tahlili istemişti adetin üçüncü günü yani dün yaptırdım fsh 14 e2 80 olunca muayene bile etmedi normal imkansız tüp ise çok zor bir ihtimal dedi eve gelinceye kadar agladım hala aglıyorum beş altı ay önce iki kez tüp denedik döllenmede sorun oldugu için transfere geçilmedi .ne olur sizlerin fsh ve e2 değerleriniz kaç yazarmısınız.birde benim kafam suna takıldı sizler tüp bebeğe başlarken iğnelere adetin üçüncü günümü baslandı adet öncesindenmi yanlış anlamış olabilirim ama bu doktor iğneye önceden baslanıp fazla yumurta elde edilmeye çalışılır dedi ama benim daha önce öyle yapmadılarhiç ilaç kullanmadan muayenede iki yumurta var dediler sonra iğnelere başlandı vede iki yumurta olarak devam etti iğne bitene kadar.
Amh kac? Birde budegerlere bakip cokta uzulmeyin bence. Siz tedavinizi olun ama baska bir doktorla derim.moral motivasyon mahvetmis sizi. Ayrica yumurta oldugu surece hersey olur... universitede bir doktor bana sagda yumurtaliginizi goremiyorum yok kalmamis dedi.tup bebek ile bile zor dedi. Simdi sag yumurtaligimdan elde ettigimiz yumurtam ile transfer oldum.. simdi ne dersiniz? Diyecegim o adet oldugunuz ve yumurta olsutugu surece mucadele edin..

Amh kac? Birde budegerlere bakip cokta uzulmeyin bence. Siz tedavinizi olun ama baska bir doktorla derim.moral motivasyon mahvetmis sizi. Ayrica yumurta oldugu surece hersey olur... universitede bir doktor bana sagda yumurtaliginizi goremiyorum yok kalmamis dedi.tup bebek ile bile zor dedi. Simdi sag yumurtaligimdan elde ettigimiz yumurtam ile transfer oldum.. simdi ne dersiniz? Diyecegim o adet oldugunuz ve yumurta olsutugu surece mucadele edin..
arkadasım aglamaktan harfleri görebilirsem yazayım amh 0.5 di en son, benim değerlerim çokmu kötü sizlerin amh fsh değerleriniz kaç bana tedavi bile başlamaktan kaçıyo bu doktorlar

arkadasım aglamaktan harfleri görebilirsem yazayım amh 0.5 di en son, benim değerlerim çokmu kötü sizlerin amh fsh değerleriniz kaç bana tedavi bile başlamaktan kaçıyo bu doktorlar
Benim kac biliyormusn? 0.20 ve diyorumki su anda bekliyorum sonucu mu... olur ya da olmaz insallah guzel sonucu alacagim 10 gun sonra... degerin dpktorun dedigi gibi umutsuz degil arkadasim. Oncelikle topla kendini ve iyi bir doktor arastir.ve vakit kaybetmeden hemen basla tedavine canim... tedavine baslamadan bir takim kurler var onlari ye ic. Bal tarcin corekotu karismi, zeytinyaginda bekletilmis incir, ari sutu polen karisimi. Ben burada senden dusuk degerlerle hamile kalanlari okudum. Ama once kendini toplaman lazim..moral cok onemli

Back