- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.721
Günaydın arkadaşlar...SevgiliBebegimhadi
sen bana ve eminim burdaki bir arkadasa çok umut oluyorsun
senin gebeligin bana umut verdi arkadasım, paylaştıgın butun deneyimler icin sagol.
daha once 9 haftalık kayıp, kimyasal gebelik , yine kimyasal sonuclanan tüp bebek deneyimi var
şimdi pgd den bir tane saglıklı embriyo geldi ama aralıkta bir tedavi daha almak istiyorum(yurtıdındayım demiştim transfer olamıyorum 3-4 ay, pregestron felan gerekse omur billah yaptıramam burdakilre)
hem sevınıyorum dogmamıs bebegım ıstanbulda benı bekliyor dıye hem de endişeliyim tutmazsa diye
ve ayrıca anlamıyorum ki neden pgd den sonra dna testi yine??
yuzde 99 deniyor ngs den sonra saglıklı ıhtımalı
gercekten ne gerek var?
arkadasım insallah saglıkla al kucagına bebişini,Sevgililigea 2. Opunda iyi olmus dedigin gibi okuyorum yurtdışında ilk 3 ay kendi kendinesin.sağlıklı embriyona da cok sevindim.o korkular bende de vardı tutar mı ki acaba diye.bu defa olsun ins. Tüm dualarımız bunun için.benimle birlikte bahcecide iki kız pespese opu olduk.o, bahceci fulya forumundan.ikimizinde tuttu.bana da baya cesaret geldi ister istemez.%75 tutma ihtimali var sonucta.o arkadaşımızın 5. Denemesi oncekiler hep düsük ve kimyasal gebelik.ama bu ilk pgt.li denemesi :)) bu sefer darısı sana ...
Evet bende izlemeye çalışıyorum o diziyi :) hangi ülkedesin bu arada ? evet bir yürüyüş iyi gelsin :)arkadasım insallah saglıkla al kucagına bebişini,
pgd den sonra yuzde 75 veriyorlar mi ihtimal, ay ne guzel bır oran..
saglıkla güzellikle gerçek olsun hepimizin, bütün arkadasların o ihtimalleri umut ederim..
burda sabah 10 türkiyede 12 iken artık(avrupa saatleri 1 saat erken alındı) ,
ve ben sabah sabah cılgınca istanbullu gelin istiyorum kahvaltıda.
niye mi.
burda elim bos diye diziye yeni basladım, bursa manzaraları var diye(bursada yasıyorum normalde)
ya sureyya nın gebeliginde trizomi 18 i çıktı,
sardım mı dunden beri nolcak nolcak
radyasyon yuku oldum dunden beri
bugun de tatlı tatlı sabah cayımı ıcerken kalbının durdugunu ogrendıler doktorda
16. bölüm.. aynısını yasamıs biri olarak oyle gercekcı cızmısler kı kızın ıcınde bulundugu dususu..
sabah sabah agladım .. cıkıp yuruyıs yapıcam simdi acılayım
Günaydın arkadaşlar...ligea bende senin yazdığın mesajları beğenerek okuyorum seni de cok bilgili görüyorum.benim icin yazdıklarına da cok cok tesekkür ederim.bende cok cok mutlu oldum umut olduğuma bana da umut olan arkadasımızın doğumuna az kaldı .dedigin gibi pgt konusunda yanilma payı %1. bunun icin birde bahceciyi arayıp soracağım.testi yaptırmayı isterdim ama sonuc temiz ćıktığında başka bir ihtiyacıma harcayacağım 1600 tl.de gitmis olacak bir kac devlet hastanesine gideceğim var dediler.burada baska forumdaki kızlar da yok diyor amerikada test yapılıyormus.
canım dr bana pgt yapılan embriyo ile gebe kalsan bile testleri yaptırman gerek demişti yanılma payı varmış sonuçta en güvenilir olsa bile.. amerikaya giden test için onu yaptırmanızı tavsiye ederim dediGünaydın arkadaşlar...ligea bende senin yazdığın mesajları beğenerek okuyorum seni de cok bilgili görüyorum.benim icin yazdıklarına da cok cok tesekkür ederim.bende cok cok mutlu oldum umut olduğuma bana da umut olan arkadasımızın doğumuna az kaldı .dedigin gibi pgt konusunda yanilma payı %1. bunun icin birde bahceciyi arayıp soracağım.testi yaptırmayı isterdim ama sonuc temiz ćıktığında başka bir ihtiyacıma harcayacağım 1600 tl.de gitmis olacak bir kac devlet hastanesine gideceğim var dediler.burada baska forumdaki kızlar da yok diyor amerikada test yapılıyormus.
merhaba evet oran çok güzel ama bence değer ve oranlara takılı kalmamak gerekli çünkü benimde genetiğe gidip dr'un bu oranda fazla vermesi bile yetmedi, herşey nasip kısmet sanırım zamanı gelince anca oluyor.. ve oranı veren arkadaşlar bence sadece şanlılardı.. çünkü Allah ol diyecek ve olacak ben buna inanıyorum artık.. mesela benim şimdi 2. transfer öncesi histeroskopi, cd56 ve sonrasında serum tedavisi olacak (bağışıklı sistemini güçlendirmek amaçlı) yani tabi bunlardan önce yine kaliteli embriyo bulunacak, canını sıkmak istemem arkadaşım ama gerçekçi olmakta fayda var... bana bu saatten sonra dr. %100 dese bile ki imkansız bu oran ben o kalp sesini duymadan o oranları görmeden inanmam.. ama ne yapıcaz elimizden geldiğini yapmak zorundayız.. sanırım benim önümde çok uzun dağ yamaç var ondan belki bu kadar netim.. sadece benim gibi hayal kırıklığına uğramanı istemem.. iyi şanslar...arkadasım insallah saglıkla al kucagına bebişini,
pgd den sonra yuzde 75 veriyorlar mi ihtimal, ay ne guzel bır oran..
saglıkla güzellikle gerçek olsun hepimizin, bütün arkadasların o ihtimalleri umut ederim..
burda sabah 10 türkiyede 12 iken artık(avrupa saatleri 1 saat erken alındı) ,
ve ben sabah sabah cılgınca istanbullu gelin istiyorum kahvaltıda.
niye mi.
burda elim bos diye diziye yeni basladım, bursa manzaraları var diye(bursada yasıyorum normalde)
ya sureyya nın gebeliginde trizomi 18 i çıktı,
sardım mı dunden beri nolcak nolcak
radyasyon yuku oldum dunden beri
bugun de tatlı tatlı sabah cayımı ıcerken kalbının durdugunu ogrendıler doktorda
16. bölüm.. aynısını yasamıs biri olarak oyle gercekcı cızmısler kı kızın ıcınde bulundugu dususu..
sabah sabah agladım .. cıkıp yuruyıs yapıcam simdi acılayım
arkadaşım ben bahçeci fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum dr Remzi Abalı tavsiye ederim araştırın isterseniz arkadaşım40 yaş üstü için merkez veya doktor önerisi olan var mı ?
40 yaş üstü için merkez veya doktor önerisi olan var mı ?
merhaba evet oran çok güzel ama bence değer ve oranlara takılı kalmamak gerekli çünkü benimde genetiğe gidip dr'un bu oranda fazla vermesi bile yetmedi, herşey nasip kısmet sanırım zamanı gelince anca oluyor.. ve oranı veren arkadaşlar bence sadece şanlılardı.. çünkü Allah ol diyecek ve olacak ben buna inanıyorum artık.. mesela benim şimdi 2. transfer öncesi histeroskopi, cd56 ve sonrasında serum tedavisi olacak (bağışıklı sistemini güçlendirmek amaçlı) yani tabi bunlardan önce yine kaliteli embriyo bulunacak, canını sıkmak istemem arkadaşım ama gerçekçi olmakta fayda var... bana bu saatten sonra dr. %100 dese bile ki imkansız bu oran ben o kalp sesini duymadan o oranları görmeden inanmam.. ama ne yapıcaz elimizden geldiğini yapmak zorundayız.. sanırım benim önümde çok uzun dağ yamaç var ondan belki bu kadar netim.. sadece benim gibi hayal kırıklığına uğramanı istemem.. iyi şanslar...
bende ankaradayım.2. denememi doktor erbil yağmurda yaptım sonuç pozitif oldu.40 yaş üzeri için istanbul diyorum çünkü vaktimiz yok.ankarada oyalanmayın benim fikrimce.erbil yağmur bahçeci fulya merkezindeydi yazın ayrıldı.aynı binada terrace de özel muayehanesi var.labaratuvar olarak acıbadem fulyayı, merkezin karşısında burasıda kullanıyormuş.şu an da baya çok pozitif alan hastası var.onun sayfası ve giden arkadaşlarımdan duyuyorum tabi.forumlardan tanıştığım 2 arkadaşa onu tavsiye ettim gitmişler. bir arkadaşım ankarada yumurtasının oluşturulamaması oluşsa embriyonun döllenmemesi sorunu ile şu an pozitif aldı40 yaş üstü için merkez veya doktor önerisi olan var mı ?
Evet. Test günüm cuma idi 9.gün değerim 15.96 çıktıJalapenoo canım test yaptın mı
Evet. Test günüm cuma idi 9.gün değerim 15.96 çıktı12.gün dün tekrar kan verdim 40.33 olmuş. Yarın tekrar bakacağız değere. 4 gündür betahcg sayfalarını okuyorum. Durumum pek iç açıcı değil aslında. Ama yine de hala umut var. Dua edin.
Moralim dalgalı. Evet çok sayıda iyi örnek var. Hatta pgt li birini de okudum böyle başlayan sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmiş evladını. Sağlıklı embriyo bi kere tutunduysa bırakmaz inşallah diye umudediyorum. Önümüzdeki günlerde değerleri takip ettikçe biraz daha netlik kazanacaktır durum.Sonradan yükselenleri okuduk ama bu sayfalarda
moralini bozma bence
yükselir umariz
Evet. Test günüm cuma idi 9.gün değerim 15.96 çıktı12.gün dün tekrar kan verdim 40.33 olmuş. Yarın tekrar bakacağız değere. 4 gündür betahcg sayfalarını okuyorum. Durumum pek iç açıcı değil aslında. Ama yine de hala umut var. Dua edin.
İnşallah.canım hayırlı olsun iki katını geçmiş bir yükselme var allah sağlıkla kucağında göstersin kendini üzme arkadaşım yarınki sonucunda güzel gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?