- 17 Ekim 2017
- 30
- 55
- 3
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.701
Arkadaşlar günaydın , o kadar üzgün ve sinirliyim ki , tüp bebek tedavisinde doktor o kadar önemliymiş ki bu deneyimimden bunu anladım bildiğiniz gibi transferden 5 gün sonra kanama tarzı başladı ve günlerce sürdü buna rağmen doktorum o kadar ilgisiz kaldı ki anlatamam ne çağırdı muayene için ne farklı bir şeylere yönlendirdi ne motive etti tam bir ketum zaten ona ulaşmak imkansız ne zaman arasak hemşiresi cevap veriyor o yardımcı oluyor sözde ve bütün emeklerimiz gitti be olduğunu bile anlayamadan , az önce yine aradım yine kadına ulaşamadım şaka gibi çıldırmak üzereyim
Canım hep buralarda okudugum seyler kemikli dana eti ve et suyu vb.özelden sana atayım haydi hayırlı olsun ins. seninde burada cok yer kaplar 12 madde yazdım.
Seval Taşdemir canım , henüz negatifle sonuçlanmadı sonuç bir testim daha var ama sonuç belli az çok ve ben bir çok şeyi doktorumdan öğreneceğime sağdan soldan buradan internetten bilgileniyorum , sanırım kimyasal gebelikle sonuçlanacak durumum bu arada bu teşhiside burada okuyarak kendim değerlendirdim bakalım dediğim gibi mi olacaksardunyadalin doktorun kimdi?
Yaa aynen öyle doktor ćok önemli bende bunu anlamıştım.teee ankaradan istanbula geldim.hele hemsire ile muhatap olunması beni de sinir ediyor.dr.un kim bu arada ? kanaman nasıl oldu zatenArkadaşlar günaydın , o kadar üzgün ve sinirliyim ki , tüp bebek tedavisinde doktor o kadar önemliymiş ki bu deneyimimden bunu anladım bildiğiniz gibi transferden 5 gün sonra kanama tarzı başladı ve günlerce sürdü buna rağmen doktorum o kadar ilgisiz kaldı ki anlatamam ne çağırdı muayene için ne farklı bir şeylere yönlendirdi ne motive etti tam bir ketum zaten ona ulaşmak imkansız ne zaman arasak hemşiresi cevap veriyor o yardımcı oluyor sözde ve bütün emeklerimiz gitti be olduğunu bile anlayamadan , az önce yine aradım yine kadına ulaşamadım şaka gibi çıldırmak üzereyim
Canım ben şok oldum zaten kendileride anlayamadı neden böyle olduğunu tam ,nasıl olur ilaçlarımı kullanıyorum regl dönemime dha var , ya insan der ki bir gel bir bakayım neymiş 10 gündür kanıyorsun birşey mi oldu de bir 15 dk nı bana ayır , yok yani bu kadın sürekli meşgul her sorunda hemşire çıkıyor karşıma bence yanlış tedavi yada ilaç kurbanı oldum , Etiler'de ki fertijin de yaptırdım o kadar çok hastası var ki her gittiğinde seni tanıyamıyor bile 16 yumurtam 8 embriyom oluştu embriyolarım sözde kaliteli 5. Güne kadar gittiler; ya sorun diyelim ki bende ama sen yinede ilgilen beni bilgilendir rahatlat bir çabanı hissedeyim , transfere kadar az çok ilgileniyor ondan sonra kadına ulaşmak zor cepten zar zor ulaşıyorum ulaşsanda tam bir ketum , benden çok eşim kendini çok zor tutuyor erkek haliyle adam bile çıldırdı zor tutuyorum onu , ay nasıl sinirliyim anlatamamYaa aynen öyle doktor ćok önemli bende bunu anlamıştım.teee ankaradan istanbula geldim.hele hemsire ile muhatap olunması beni de sinir ediyor.dr.un kim bu arada ? kanaman nasıl oldu zatenbenim ilaćları bırakmadan kanaman olmaz denmisti.yani transfer sonrası kanaman acaba embriyo mu kötüydü bir ilacın eksik miydi ? Doktoruna bunu sorabilirsin.artık gercekleri söyleyecektir.yani şöyle negatif alınca bana da embriyonuz kötüymüş demek ki vb. Dedi.negatif sonası anlaşılır bir açıklama yapabilirler artık.bana "doner erken yumurtan var" demisti hakkını yemeyim bilgisi vardı bilgisinin bana faydası olmadi.benim 2 3 yumurtaya, yumurtan var dedi üzgünüm düzelir hersey düzelir. poppy73 ün dedigi gibi bundan ögrenecegin derslerle en iyisini yapacağına inanıyorum.
Her gittiğinde tanıyamaması da çok kötü hafıza kaybı yaşıyor herhalde :) insan dosyaya bir bakar, hatırlar ..durumubda iyiymis bana da yanlış tedavi kurbanisin gibi geldi.bu kadar yoğun olunmaz benim dr.larda yogundu hic hatırlamayan olmadı.cok üzüldüm bende olanlaraCanım ben şok oldum zaten kendileride anlayamadı neden böyle olduğunu tam ,nasıl olur ilaçlarımı kullanıyorum regl dönemime dha var , ya insan der ki bir gel bir bakayım neymiş 10 gündür kanıyorsun birşey mi oldu de bir 15 dk nı bana ayır , yok yani bu kadın sürekli meşgul her sorunda hemşire çıkıyor karşıma bence yanlış tedavi yada ilaç kurbanı oldum , Etiler'de ki fertijin de yaptırdım o kadar çok hastası var ki her gittiğinde seni tanıyamıyor bile 16 yumurtam 8 embriyom oluştu embriyolarım sözde kaliteli 5. Güne kadar gittiler; ya sorun diyelim ki bende ama sen yinede ilgilen beni bilgilendir rahatlat bir çabanı hissedeyim , transfere kadar az çok ilgileniyor ondan sonra kadına ulaşmak zor cepten zar zor ulaşıyorum ulaşsanda tam bir ketum , benden çok eşim kendini çok zor tutuyor erkek haliyle adam bile çıldırdı zor tutuyorum onu , ay nasıl sinirliyim anlatamam
İlginç, ben ve tedavi gören konuştuğum arkadaşlarım hiç duymadık böyle bir şey, doktorların 40 yaş üstünü gönderdiğini. Aksine yumurtan olduğu sürece devam et, vazgeçme diyorlar. Benim doktorum Aret Kamar.Merhaba arkadaşım, öncelikle herkese bu yolda güç kuvvet diliyorum..Allah herkesin dualarını kabul etsin ve gönlüne göre versin..doktorunuzu merak ettim,40 yaş ve üstü bende dahil doktorlar kibarca gönderiyor, 47 yaşında doğum yaptıran doktoru merak ettim kim acaba bu doktor ?
Yok dosyaya bakıyor canım ama 3 gün önce konuşmuşuz ne yapacağımız hakkında gidiyorum e ne karar verdin diyor bana : ) hocam konuşmuştuk ya dedim 5. Güne gidelim fln diye dosyaya bakıyor a evet diyor , diyorum ya hafi bütün sorun benden kaynaklı olsun bir çözüm yolu aramaya çalış yada öyleymiş gibi göründe için rahat etsin bizler orta halli insanlarız sürekli para dökendeyiz ki sende kadınsın biraz beni anla hissettiğim acıyı anla yani yok ya erkek doktorlar hep bir tık daha iyi o kadar soğuk bir kadın ki neyse olan oldu 2. Testimi yaptırıcam ama sonuç belli bence yeni başlayacak arkadaşlar için yazıyorumbunları ne olur üstüne üstüne gidin doktor ve yaklaşımı çok önemli neyse kimseye söylememiştik burda paylaşınca biraz rahatladım iyi ki varsınızHer gittiğinde tanıyamaması da çok kötü hafıza kaybı yaşıyor herhalde :) insan dosyaya bir bakar, hatırlar ..durumubda iyiymis bana da yanlış tedavi kurbanisin gibi geldi.bu kadar yoğun olunmaz benim dr.larda yogundu hic hatırlamayan olmadı.cok üzüldüm bende olanlara
Bence deee erkek doktorlar daha merhametli ve isine de bağlı, kafasında baska konu yok zaten.bayan dr.lari pek taniyamadım ama diger branslarda gördüklerimin geneli havalı soğuk geliyor.icimizi burada döküyoruz bence de.Yok dosyaya bakıyor canım ama 3 gün önce konuşmuşuz ne yapacağımız hakkında gidiyorum e ne karar verdin diyor bana : ) hocam konuşmuştuk ya dedim 5. Güne gidelim fln diye dosyaya bakıyor a evet diyor , diyorum ya hafi bütün sorun benden kaynaklı olsun bir çözüm yolu aramaya çalış yada öyleymiş gibi göründe için rahat etsin bizler orta halli insanlarız sürekli para dökendeyiz ki sende kadınsın biraz beni anla hissettiğim acıyı anla yani yok ya erkek doktorlar hep bir tık daha iyi o kadar soğuk bir kadın ki neyse olan oldu 2. Testimi yaptırıcam ama sonuç belli bence yeni başlayacak arkadaşlar için yazıyorumbunları ne olur üstüne üstüne gidin doktor ve yaklaşımı çok önemli neyse kimseye söylememiştik burda paylaşınca biraz rahatladım iyi ki varsınız
İyiyim tesekkür ederim canım sen nasılsın. karşılasamıyoruz.iste buraya dertlerimizi yazıyoruz sende ilaç arıyorsun bulursun umarımBebegimhadi cnm nasilsin. Uzun zamandır görmüyorum seni sevindim
Valla normalde kadın doktor sevmem çok katılar hele kadın doğumcu muayenede bile canımı yakar erkek daha nazik hep derim o da kadın beni en iyi o anlaması lazım ama bizim ülkemizde öyle enteresan yani benimde basiretim bağlandı gittim bu kadına , bir de döktüğümüz paralar belimiz büküldü nereden ne kapsak diye düşünüyorlar herşey acayip pahalı zaten valla Allah yardımcımız olsun : ) neyse olmuşa çare yok artık ama düşününce vay be diyorum bazenBence deee erkek doktorlar daha merhametli ve isine de bağlı, kafasında baska konu yok zaten.bayan dr.lari pek taniyamadım ama diger branslarda gördüklerimin geneli havalı soğuk geliyor.icimizi burada döküyoruz bence de.
Masallah cnm minik meleğini buyutuyursun çok seviniyorum senin adına. Evet ilaç arıyorum doktor değiştirecek ilaçları malum fiyatlar uçuk.İyiyim tesekkür ederim canım sen nasılsın. karşılasamıyoruz.iste buraya dertlerimizi yazıyoruz sende ilaç arıyorsun bulursun umarım
Biliyorum sağol canımMasallah cnm minik meleğini buyutuyursun çok seviniyorum senin adına. Evet ilaç arıyorum doktor değiştirecek ilaçları malum fiyatlar uçuk.
Benim de alla sengittigim kadın doğumcu; embriyom pgt.li ama benim kolumdan alınan bir kandan fetal dna testine bakalım dedi.ikili ultrasonda bebegin herseyi iyi ama 1600 tl cik verip bunu yaptırmamı istedi.benim 160 tl. Verecek halim yok.transferin son kazıklarını temizlemekle mesgulüz erbil beyde kesinlikle yaptır dedi cunku ikiside sağlamcı.testi devlette arastırıyorum.bu test down sendromu basta olmak uzere bu kromozom bozukluklarinı %99 ve tüm hastalıkları %97 tespit ediyormus.bir kiz yazdı da ordan okudum napıcam bilmiyorum.ikili ultrasonu ultrasonda baktı kanda veriliyormus ama 40 yas ve üzerine yüksek risk çıktığından gerek görmedi.
ay buna da yazmadan duramadımMerhaba
Bana da gonalf 300 verilmisti
Benzerlliklerimizi bulalimmi?
Ben 40 yasindayim
80 kiloyum
Muayenede 2 yumurta görülmüştü
Rezerv azligim vardi
İlk denememdi
Sizin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?