• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Moralim dalgalı. Evet çok sayıda iyi örnek var. Hatta pgt li birini de okudum böyle başlayan sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmiş evladını. Sağlıklı embriyo bi kere tutunduysa bırakmaz inşallah diye umudediyorum. Önümüzdeki günlerde değerleri takip ettikçe biraz daha netlik kazanacaktır durum.
İnşallah iyi gider çok mutlu oluruz ve kutlayalım inş.

Bana da 2 li 3 lü hicbir test yapilmadi bende istemedim,doktorum yaptirmak istersen bunlari hicbiri saglikli sonuc vermez senin yasindan dolayi dedi,eger istersen nifty diye bir testtwn bahsetti onu yaptir ama butun testlerde yanilma payi %5 tir dedi,ayrica bu testleri ben senin doktorun olarak yaptir diyorum arkadasin olsaydim yaptir demezdim demisti,test sonucunda olumsuz birsey olursa bebeginden vazgecebilirmisin,ben kalbinin attigini icimdeki varligini duyduktan sonra ona kiyamayacagim icin testleri de yaptirip kafami karistirmadim,kaldi ki pek cok hamile insanin testlerinde sorun ciktigi halde saglikli doguyor ve insanlar 9 ayini stresle gecirmis oluyor,şimdi bizim son 20 gunumuz insallah saglikli bir sekilde kucakliycaz,sen ve hamile arkadaslar,hamile kalmak icin ugrasan butun arkadaslar insallah saglikli sihhatli uzun omurlu evlat sahibi olacaklar,isimlerinizi bilmesemde dualarim hepimiz icin ...
biraz geç yazdım.dün 3 büyük hastaneyi gezdim nifty test sadece özelde yapılıyor ve test amerikaya gönderiliyor.bende yaptırmayacağım bu testi.yüksek bir meblağ 1600 tl.ye bebeğin eksiklerini alırım.bu arada bahçeci fulyayı aradım.doktorla görüşmek istedim.kübra hanım döndü. o da biz bu testleriisteriz ikili üçlü test veya fetal dna testi tüm testlerin yanılma payı var.yaptırmakda istemiyorsanız yaptırmayabilirsin için rahat olsun dedi.benimde içim rahat sağolsun güzel görüştü.sana güzel bir doğum diliyorum rahat biçimde bebeğini kucağına almanı dilerim. sana özelden bu konuyu yazacaktım sen gördün yazdın sevinmiştim cevabına :)

canım bugün yaptırdın mı testi merak ettim
inşallah güzel haberlerini almak nasip olur
Evet bugün 14.gün 89 a çıkmış çok şükür. 12.gün 40 idi. İnşallah daha da atağa geçer sağlamca tutunur yavrum. Teşekkür ederim ilgin için de.

E elifdemirelif senin gibi son 20 günü görsem darısı hepimizin başına

Gorursun gorursun hic endiselenme allahin izniyle,sanki zaman hic gecmiycekmis gibi hissediyordum ilk haftalar ama geciyor hic tasalanma,hatta ben şimdi diyorumki oglumla boyle cok rahatiz icimde olmasi cok guzel,her haftanin stresi ayri ama guzelligine de paha bicilemez...

Kızlar merhaba.. başarısız bir denemem var, hatırlarsınız belki.. ikinciye karar verdik. İlk doktorumda deneyecektim ama duydum ki Bahçeci Kliniği Ankara şubesi bu ay açılıyormuş. Kafam karıştı. İstanbul’da tedavi gören arkadaşlarımızı okuyorum buradan, memnunlar. Acaba Ankara da aynı performansta olur mu yoksa yeni kurulmanın sancıları mı yaşanır? Sizin fikirlerinizi öğrenmek bana ışık tutabilir. Ne önerirsiniz?

Back