Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haklısın arkadaşım biraz uzaklaşmak çok iyi geldi bana , çok gerilmiştim ilaçlardan dolayı. Ben transfere kadar bile gelemedim , opu oldu yumurta döllenmedi kendime dur dedim stresten hasta olacağına dur ki bedenin rahatlasın . Şimdi hergün köpegimle yürüyüş yapıyorum temiz hava , heryer yeşil bol oksijen çok iyi geldi . Arı sütü , bal , polen ve ilaçlara devam kısmette varsa olur kasmıcam artık . O dönemde eşimde çok yalnız kaldı ben İzmir’de o Almanya’da biraz uzaklaşmaya başladık birbirimizden o nedenle şimdi rahatız iyi oldu böyle .
Hsg sonrası hamile kalanlar varmış , pre Seed de yardımcı olur ise eee tabi birde sağlıklı yumurta olur ise bu süreçte neden olmasın kendiliğinden bebiş şansımı denemek istedim.
Hiç olmadı köpek annesi olucam ne yapalım kısmet bu işler . Almancayı yeni yeni öğreniyorum bende ona ağırlık verdim iyi oldu .

Evet o kafa karmaşasında insan ne yapacagını bilmiyor gerçekten . İçinden geleni yap her verdiğimiz kararı uygulamak zorunda değiliz seni mutlu edeni yap hatta sporu bırakma özellikle yogo yu tedavi sürecindede devam edebilirsin sana çok faydası olur .

Betahcg değerlerim çok yüksekti dondurulmuş embriyoydu.açıklıyorum 8. Gün 99 du.11. gün 409 du değerim.hayırlısı olsun canım

Canim benim dondurulmuş olmadığı için yazmamistim ama sana fikir olur yine.taze Embryo 10. Gün 77.45 di değerim

Kızlar test yaptırdım 13. Gün 39.5 ve maalesef kanamam devam ediyor doktorum hiç olumlu görmedi bir sıkıntı var gereksiz ama pazar günü yinede test istedi doktorum yaptırmayı pek düşünmüyorum ama artık psikolojime bağlı bilmiyorum, Allah hepimizin bu konuda yüzünü güldürsün maddi manevi çok emek veriyoruz gerçekten hepinize sevgiler

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum sizlere. Kısmet olursa 10 Kasımda estrofem 1x2 ve coraspine başlayacam. Dondurulmuşlarım transfer edilecek.İnşallah pozitif sonuç alırım.Tecrübeli olanlar bu süre zarfında takviye ne yapabilirim

çok üzüldüm çok geçmiş olsun sardunyadalin kanaman devam ettiği için böyle yazıyorum.Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün biz hepimiz yanındayız kendini yalnız hissetme.çünkü ben ilkinde kendimi yalnız hissetmiştim.bu desteği bilsem belki daha az üzülürdüm.bizler yanındayız seni anlıyoruz mutlu ve üzüntülü haberlerimizi paylaşarak acılarımızı azaltıyoruz, sevgiler dostum

bu forumlarda okuyarak uzun bir listem var.et yemek vb.. özelden mesaj atıyorum.

Aminn, Çok teşekkür ederim arkadaşım , yaşayınca ne kadar zor olduğunu anladım , sende bebişini çok sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah hep güzel haberlerini duyalım

Ben de 44:), benim doktorum son gittigimde 47 yaşında bir hastasının doğum yaptığını söylemişti. Önemli olan yumurtaların varlığı.
Merhaba arkadaşım, öncelikle herkese bu yolda güç kuvvet diliyorum..Allah herkesin dualarını kabul etsin ve gönlüne göre versin..doktorunuzu merak ettim,40 yaş ve üstü bende dahil doktorlar kibarca gönderiyor, 47 yaşında doğum yaptıran doktoru merak ettim kim acaba bu doktor ?

Ben de merak ettim bu doktoru , bence doktorun yaklaşımı çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…