- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.681
Haklısın arkadaşım biraz uzaklaşmak çok iyi geldi bana , çok gerilmiştim ilaçlardan dolayı. Ben transfere kadar bile gelemedim , opu oldu yumurta döllenmedi kendime dur dedim stresten hasta olacağına dur ki bedenin rahatlasın . Şimdi hergün köpegimle yürüyüş yapıyorum temiz hava , heryer yeşil bol oksijen çok iyi geldi . Arı sütü , bal , polen ve ilaçlara devam kısmette varsa olur kasmıcam artık . O dönemde eşimde çok yalnız kaldı ben İzmir’de o Almanya’da biraz uzaklaşmaya başladık birbirimizden o nedenle şimdi rahatız iyi oldu böyle .Olabilir tabi normal yolla da, umudu kesmemek lazım. İzmir'de başlayacaksan az ilaç yöntemini doktoruna sor, daha öncekiler nasıldı tam hatırlamıyorum ama. Pre seed'i evet ben de kullanıyorum. Bir sürü karar almıştım di mi:), insanın o süreçte zihni çok çalışıyor. Gerçi bir kısmını hayata geçirdim. Bayram bittiğinde spora başladım (pilates-yoga). İhtiyacım vardı spora ruh-beden-zihin sağlığım için:). Salon en az üç aylık üyelik kabul ediyordu. Ben de kabul ettim, hem biraz ara vermiş olurum, yeter çünkü, biraz uzaklaşmak lazım bazen. Hem de vitaminlere devam eder, toparlanırım diye. Aralık'ta gideceğim bu durumda aksilik olmazsa doktora.
Betahcg değerlerim çok yüksekti dondurulmuş embriyoydu.açıklıyorum 8. Gün 99 du.11. gün 409 du değerim.hayırlısı olsun canımHamile kalan arkadaşlar ilk testiniz kaç çıkmıştı , benim dondurulmuş embriyo olduğu için yüksek çıkması gerekiyormuş testime 1 hafta var ama regl olduğum için doktorum daha erken yapmayı düşünüyor ve çok gerginim
Canim benim dondurulmuş olmadığı için yazmamistim ama sana fikir olur yine.taze Embryo 10. Gün 77.45 di değerimHamile kalan arkadaşlar ilk testiniz kaç çıkmıştı , benim dondurulmuş embriyo olduğu için yüksek çıkması gerekiyormuş testime 1 hafta var ama regl olduğum için doktorum daha erken yapmayı düşünüyor ve çok gerginim
Çok sevindim maşallah gözün aydın önemli bir aşamayı atlatttın.Gittim kızlar hastaneye kalp atışı duydum çok şükür.
Kendi Dr uma ayin 2 sinde gidicem
Çok şükür canım çok sağolasin Rabbim Her isteyene nasip etsinÇok sevindim maşallah gözün aydın önemli bir aşamayı atlatttın.
hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsinGittim kızlar hastaneye kalp atışı duydum çok şükür.
sevil 35 gözün aydın çok güzel bundan sonrası hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak inşallah.Gittim kızlar hastaneye kalp atışı duydum çok şükür.
Amin canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
Amin Sağol canım Rabbim tüm isteyen bu uğurda ugrasanlarada nasip etsinsevil 35 gözün aydın çok güzel bundan sonrası hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak inşallah.
çok üzüldüm çok geçmiş olsunKızlar test yaptırdım 13. Gün 39.5 ve maalesef kanamam devam ediyor doktorum hiç olumlu görmedi bir sıkıntı var gereksiz ama pazar günü yinede test istedi doktorum yaptırmayı pek düşünmüyorum ama artık psikolojime bağlı bilmiyorum, Allah hepimizin bu konuda yüzünü güldürsün maddi manevi çok emek veriyoruz gerçekten hepinize sevgiler
bu forumlarda okuyarak uzun bir listem var.et yemek vb.. özelden mesaj atıyorum.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum sizlere. Kısmet olursa 10 Kasımda estrofem 1x2 ve coraspine başlayacam. Dondurulmuşlarım transfer edilecek.İnşallah pozitif sonuç alırım.Tecrübeli olanlar bu süre zarfında takviye ne yapabilirim
Aminn, Çok teşekkür ederim arkadaşım , yaşayınca ne kadar zor olduğunu anladım , sende bebişini çok sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah hep güzel haberlerini duyalımçok üzüldüm çok geçmiş olsunsardunyadalin kanaman devam ettiği için böyle yazıyorum.Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün biz hepimiz yanındayız kendini yalnız hissetme.çünkü ben ilkinde kendimi yalnız hissetmiştim.bu desteği bilsem belki daha az üzülürdüm.bizler yanındayız seni anlıyoruz mutlu ve üzüntülü haberlerimizi paylaşarak acılarımızı azaltıyoruz, sevgiler dostum
Ben de 44:), benim doktorum son gittigimde 47 yaşında bir hastasının doğum yaptığını söylemişti. Önemli olan yumurtaların varlığı.
Merhaba arkadaşım, öncelikle herkese bu yolda güç kuvvet diliyorum..Allah herkesin dualarını kabul etsin ve gönlüne göre versin..doktorunuzu merak ettim,40 yaş ve üstü bende dahil doktorlar kibarca gönderiyor, 47 yaşında doğum yaptıran doktoru merak ettim kim acaba bu doktor ?Ben de 44:), benim doktorum son gittigimde 47 yaşında bir hastasının doğum yaptığını söylemişti. Önemli olan yumurtaların varlığı.
Tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün arkadaşım..Test sonucun belli oldumu canım merak ettim..
Ben de merak ettim bu doktoru , bence doktorun yaklaşımı çok önemliMerhaba arkadaşım, öncelikle herkese bu yolda güç kuvvet diliyorum..Allah herkesin dualarını kabul etsin ve gönlüne göre versin..doktorunuzu merak ettim,40 yaş ve üstü bende dahil doktorlar kibarca gönderiyor, 47 yaşında doğum yaptıran doktoru merak ettim kim acaba bu doktor ?
bu forumlarda okuyarak uzun bir listem var.et yemek vb.. özelden mesaj atıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?