- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #59.681
Haklısın arkadaşım biraz uzaklaşmak çok iyi geldi bana , çok gerilmiştim ilaçlardan dolayı. Ben transfere kadar bile gelemedim , opu oldu yumurta döllenmedi kendime dur dedim stresten hasta olacağına dur ki bedenin rahatlasın . Şimdi hergün köpegimle yürüyüş yapıyorum temiz hava , heryer yeşil bol oksijen çok iyi geldi . Arı sütü , bal , polen ve ilaçlara devam kısmette varsa olur kasmıcam artık . O dönemde eşimde çok yalnız kaldı ben İzmir’de o Almanya’da biraz uzaklaşmaya başladık birbirimizden o nedenle şimdi rahatız iyi oldu böyle .Olabilir tabi normal yolla da, umudu kesmemek lazım. İzmir'de başlayacaksan az ilaç yöntemini doktoruna sor, daha öncekiler nasıldı tam hatırlamıyorum ama. Pre seed'i evet ben de kullanıyorum. Bir sürü karar almıştım di mi:), insanın o süreçte zihni çok çalışıyor. Gerçi bir kısmını hayata geçirdim. Bayram bittiğinde spora başladım (pilates-yoga). İhtiyacım vardı spora ruh-beden-zihin sağlığım için:). Salon en az üç aylık üyelik kabul ediyordu. Ben de kabul ettim, hem biraz ara vermiş olurum, yeter çünkü, biraz uzaklaşmak lazım bazen. Hem de vitaminlere devam eder, toparlanırım diye. Aralık'ta gideceğim bu durumda aksilik olmazsa doktora.
Hsg sonrası hamile kalanlar varmış , pre Seed de yardımcı olur ise eee tabi birde sağlıklı yumurta olur ise bu süreçte neden olmasın kendiliğinden bebiş şansımı denemek istedim.
Hiç olmadı köpek annesi olucam

Evet o kafa karmaşasında insan ne yapacagını bilmiyor gerçekten . İçinden geleni yap her verdiğimiz kararı uygulamak zorunda değiliz seni mutlu edeni yap hatta sporu bırakma özellikle yogo yu tedavi sürecindede devam edebilirsin sana çok faydası olur .