• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kizlar, oncelikle sizi merakta biraktigim icin uzgunum ama sonucum malesef negatif.. anca biraz kendime geldim zamani degilmis nasip yapacak bor sey yok bende negatif ile tanistim... haberi aldigimda hastane basima yikildi cunku benim embriyo 6. Gun v genetikten temiz gelmisti.. dr bile sasirdi bakalim yarin heyet toplanacakmis yine arayacakmis... kismetten ote yok... ama insanin en iyi dostu ve destegi esi bunu bu gun daha iyi anladim ben bu cocuk olayina o kadar kafayi takmistim ki dur durak bilmeden devam ettim bir kac ay dinlenmem lazim manevi olarak cok yiprandim umarim sizin haberleriniz hayirli olur... simdiden guzel dileklerinize tesekkur ederim... en acisida yaklasik 10 gun sonra minik bebegim icin siparis rttigim organik oyuncagi gelecek... neyse bende haberler kotu amahayat devam ediyor her yeni bir gun yeni bir umut demek pes etmeyi dusunmuyorum zamani degilmis... iyi aksamlar sevgiler hepinize...
Aaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun ertnur ertnur cum.niye böyle oldu hiç anlamıyorum. vakti saati geldiğinde pozitif olacak inşallah. Çok üzgünüm

Merhaba arkadaşlar doktor Önümüzdeki ay gonal f 300 ile başlayacağını söyledi tedaviye. Gonal f 300 bir kullanımlık bir iğne mi.

Merhaba
Bana da gonalf 300 verilmisti
Benzerlliklerimizi bulalimmi?
Ben 40 yasindayim
80 kiloyum
Muayenede 2 yumurta görülmüştü
Rezerv azligim vardi
İlk denememdi

Sizin nasil?

Aaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun ertnur ertnur cum.niye böyle oldu hiç anlamıyorum. vakti saati geldiğinde pozitif olacak inşallah. Çok üzgünüm
Sagol canim insallah, genetikten iyi gelmesi yetmiyormus en azindan bunu anladim... Kader iste... sansli degilmisi. Ilk denemede olacak kadar...

ertnur ertnur cum ne hissettiğini anliyoruz
Eşinin destegi de büyük şans gercekten
İlk seferde tutmamasi büyük bir olasılıkmış ben de ilk negatifimden sonra arastirdigimda ögrendim
Allah insallah hepimize nasip eder bu duyguyu
Teknolojinin bu kadar geListigi yillarda tüp bebek yaptirabilmemiz de bizim icin iyi
10 yil önce belkide bizim gibi durumlarda tedaviyi keseceklerdi ama doktorumun biraz dinlen yine deneriz demesi bir umut
Negatif gören herkese söyledikleri birsey var bilirisn
Saglikli gelismeyecekmiski olmadi diyorlar
Bugun otobuse çığlıklar icinde binen 20 yaslarinda özürlu bir genç ve babasinin onu susturmaya çalısması..
Bütün otobusdekilerin onlara tuhaf bakislari ..
O an durdum ve
Allah tan saglikli gelisecekse bana bunu yasatmasini diledim tekrar ..
Ve negatifim icin artık üzülmüyorum
Sen de lütfen biraz dinlendikten sonra tekrar deneyebilirisn buna odaklan
Tedaviye degil sonrakinde pozitif olacagina inan lütfen

ertnur ertnur cum ne hissettiğini anliyoruz
Eşinin destegi de büyük şans gercekten
İlk seferde tutmamasi büyük bir olasılıkmış ben de ilk negatifimden sonra arastirdigimda ögrendim
Allah insallah hepimize nasip eder bu duyguyu
Teknolojinin bu kadar geListigi yillarda tüp bebek yaptirabilmemiz de bizim icin iyi
10 yil önce belkide bizim gibi durumlarda tedaviyi keseceklerdi ama doktorumun biraz dinlen yine deneriz demesi bir umut
Negatif gören herkese söyledikleri birsey var bilirisn
Saglikli gelismeyecekmiski olmadi diyorlar
Bugun otobuse çığlıklar icinde binen 20 yaslarinda özürlu bir genç ve babasinin onu susturmaya çalısması..
Bütün otobusdekilerin onlara tuhaf bakislari ..
O an durdum ve
Allah tan saglikli gelisecekse bana bunu yasatmasini diledim tekrar ..
Ve negatifim icin artık üzülmüyorum
Sen de lütfen biraz dinlendikten sonra tekrar deneyebilirisn buna odaklan
Tedaviye degil sonrakinde pozitif olacagina inan lütfen
Cok tesekkurler canim evet herseyin ilaci zaman buda gececek biliyorum Allahtan geleni sorgulamiyorum tabi ki insanlar evladini kaybediyor yillarca buyutuyorda... isyan etmiyorum... bencede bu hali,ize de sukurler olsun bende istemem o sekilde Allah buyuk hayirlisi buymus demek ki ilk gun atlaticam elbette tekrar tesekkurler canim...

ertnur ertnur cum çok üzüldüm. Çok isterdim ilk denemende olmasını ama demek daha zamanı varmış. Eşinin destek olması çok olgunca. Umarım çok yakında sipariş ettiğin oyuncağını oynayacak bebeğin gelir...
Keske canim ama nasip iste... cok tesekkurler guzel dileklerin icin ev egelir gelmez aldigim zibinlari kaldirdim dun gece bir tanesini ynaima alarak uyudum ama nafile evrene degil Allahtan gelecek guzel bir mucizeye ihyiyacimiz var... inslalah canim tekrar tesekkur ederim...

ertnur ertnur arkadaşım üzüldüm seni düşünemiyorum çok ümitli çok istekliydin zaten normali de bu bence böyle olmalı.ilk denemendi bu kez olmadı vardır bir hayır diye düşün.genetikten iyi gelmesi yetmiyormuş demişin evet bu sefer yetmemiş sadece.genetikten iyi gelmesi demek sağlıklı embriyo demek arkadaşım.bir çok insanda bu olamıyor yani ümitsiz vaka insanlar çoookk.Bizler tüpe kabul edildiysek ümit var hemde çok yüksek sadece doğru zaman ,doktor ve ekibi labratuar hepsi önemli.Sen bi dinlen inan daha iyi olucak hoşkal

Merhaba kizlar, oncelikle sizi merakta biraktigim icin uzgunum ama sonucum malesef negatif.. anca biraz kendime geldim zamani degilmis nasip yapacak bor sey yok bende negatif ile tanistim... haberi aldigimda hastane basima yikildi cunku benim embriyo 6. Gun v genetikten temiz gelmisti.. dr bile sasirdi bakalim yarin heyet toplanacakmis yine arayacakmis... kismetten ote yok... ama insanin en iyi dostu ve destegi esi bunu bu gun daha iyi anladim ben bu cocuk olayina o kadar kafayi takmistim ki dur durak bilmeden devam ettim bir kac ay dinlenmem lazim manevi olarak cok yiprandim umarim sizin haberleriniz hayirli olur... simdiden guzel dileklerinize tesekkur ederim... en acisida yaklasik 10 gun sonra minik bebegim icin siparis rttigim organik oyuncagi gelecek... neyse bende haberler kotu amahayat devam ediyor her yeni bir gun yeni bir umut demek pes etmeyi dusunmuyorum zamani degilmis... iyi aksamlar sevgiler hepinize...
Çok üzüldüm. İnanın öyle bir hal aldı ki sayfadaki pozitif haberini alanlarla seviniyor negatif sonuç alanlarla üzülüyoruz. Umarım mucizen sizi çok bekletmez. Sevgiler

Transferden kac gun sonra istedi testi sardunyadalin sardunyadalin
15. Gün istiyordun normalde şimdi 12. Gün yaptıracağım ama sanırım bir mucize gerekli bana çünkü tam kesildi derken tekrar akıntı ve ağrım başladı ve tüm regl belirtilerim var reglimin de tam günü bugün , bakalım artık Allah yardımcımız olsun

çok üzüldüm arkadaşım sen elinden geleni bu süreçte yaptın demek nasip değilmiş
inşallah bir sonraki denemede rabbim yüzünü güldürür

Duydum canım. 2 tanelerdi :) Ama şimdilik riskli gruptayım. Doktor keselersen birine düzensiz dedi ve onunla ilgili pek olumlu konuşmadı. Kaybetme riskim yüksekmiş. 1 ay sonraya gel dedi. O zaman daha net göreceğiz bebeklerin durumunu.

rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebeliğini devam ettirsin inşallah
gelişmeleri yaz oldumu maşallah kuzularına

Canım geçmiş olsun kendini yıpratma hayırlısı buymuş . Güzelce dinlen beslenme proğramı yap vücudunu hazırla birsonraki tedavine , ben ayrıca akupunktur yaptım stresi üstümden atmama çok yardımcı oldu . Hakkınızda hayırlısı olsun .

Canım geçmiş olsun kendini yıpratma hayırlısı buymuş . Güzelce dinlen beslenme proğramı yap vücudunu hazırla birsonraki tedavine , ben ayrıca akupunktur yaptım stresi üstümden atmama çok yardımcı oldu . Hakkınızda hayırlısı olsun .
Sen naptın, yoktun uzun zamandır, nasılsın?

Ben Almanya’ya evime döndüm , evime gelmeden önce en son hsg çektirdim eckomar da sol tüp açık sağ sperm geçecek kadar açık çıktı . Pre Seed diye bir ürün aldım yumurtlama döneminde kullanıyorum belki normal yolla olur diye ama doktorumun verdiği ilaçlara düzenli devam ediyorum kısmetse aralık sonu tekrar tüp bebek için izmire gidicem .
( bende kuruluk problemi var pre seed Amerika’da üretilmiş kayganlaştırıcı bir ürün ve spermleri öldürmüyormuş rahme ulaşmasına destek bir ürün ) bu nedenle bu ürününde denemek istedim , bende durum bu canım.

Sen ne yaptın uzun zamandır dinleniyorsun başladın mı tedaviye ? Ne yapmayı planladınız eşinle , birçok karar almıştı. Neler yaptın ?

Ben Almanya’ya evime döndüm , evime gelmeden önce en son hsg çektirdim eckomar da sol tüp açık sağ sperm geçecek kadar açık çıktı . Pre Seed diye bir ürün aldım yumurtlama döneminde kullanıyorum belki normal yolla olur diye ama doktorumun verdiği ilaçlara düzenli devam ediyorum kısmetse aralık sonu tekrar tüp bebek için izmire gidicem .
( bende kuruluk problemi var pre seed Amerika’da üretilmiş kayganlaştırıcı bir ürün ve spermleri öldürmüyormuş rahme ulaşmasına destek bir ürün ) bu nedenle bu ürününde denemek istedim , bende durum bu canım.

Sen ne yaptın uzun zamandır dinleniyorsun başladın mı tedaviye ? Ne yapmayı planladınız eşinle , birçok karar almıştı. Neler yaptın ?
Olabilir tabi normal yolla da, umudu kesmemek lazım. İzmir'de başlayacaksan az ilaç yöntemini doktoruna sor, daha öncekiler nasıldı tam hatırlamıyorum ama. Pre seed'i evet ben de kullanıyorum. Bir sürü karar almıştım di mi:), insanın o süreçte zihni çok çalışıyor. Gerçi bir kısmını hayata geçirdim. Bayram bittiğinde spora başladım (pilates-yoga). İhtiyacım vardı spora ruh-beden-zihin sağlığım için:). Salon en az üç aylık üyelik kabul ediyordu. Ben de kabul ettim, hem biraz ara vermiş olurum, yeter çünkü, biraz uzaklaşmak lazım bazen. Hem de vitaminlere devam eder, toparlanırım diye. Aralık'ta gideceğim bu durumda aksilik olmazsa doktora.

Back