• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Normal yolla oldu ergen benim oğlum :)) ama çok sevindi öğrenince. Inşallah sorun cikmadan ilerler gebelik kucagimiza alırız
Arkadaş geldi çıkamadım ama ilk buldugum firsatta gidicem yazarım

canım benim benimde ilk normal oldu allah bağışlasın hayırlısı ile abi olurlar kuzularımız inşallah

Merhaba arkadaşlar doktor Önümüzdeki ay gonal f 300 ile başlayacağını söyledi tedaviye. Gonal f 300 bir kullanımlık bir iğne mi.

Evet canım bir kullanımlık ve çok pahalı ilaçlar Allahım madi güc versin inş tedavin olumlu olur hamiş kalırsın ins

Merhaba arkadaşlar doktor Önümüzdeki ay gonal f 300 ile başlayacağını söyledi tedaviye. Gonal f 300 bir kullanımlık bir iğne mi.
Hayır 450 iU luk toz ile sıvıyı karıştırıyorsun. Toplamda 600 iu çıkıyor her kutudan. 2 kullanımlık yani senin durumunda. Kalanı buzdolabının raf bölmesinde saklayın diyorlar. En son 275 liraya aldım sanki.

Hayır 450 iU luk toz ile sıvıyı karıştırıyorsun. Toplamda 600 iu çıkıyor her kutudan. 2 kullanımlık yani senin durumunda. Kalanı buzdolabının raf bölmesinde saklayın diyorlar. En son 275 liraya aldım sanki.
BÖYLE olursa daha iyi olur sanki :)) malum devlet karsilamiyor

Doktor önceki ilaçların süreyi uzattığını söyledi gonal f 300 kullanalım dedi ama bakacam cnm.Senindurumun nasıl oldu bu ilacı kullaninca

Doktor önceki ilaçların süreyi uzattığını söyledi gonal f 300 kullanalım dedi ama bakacam cnm.Senindurumun nasıl oldu bu ilacı kullaninca
Benim 2 tedavimde kısa protokol yapıldı. Birinde uzun protokol. Özetle her birinde 1 tane blast oluştu ortalama 10 yumurtadan. Ama iki transfer oldum tutmadı. Bir tane donmuş var. Yeni tedavimde menogon kullanacağım ben. 2 embriyo transfer ediyoruz denildi bana ama bu blastların yanında transfer ettikleri morula bile değilmiş sonradan öğrendim. O dönem çok araştırmıyordum. Bilmeyince daha mutluydum sanki. Sonradan öğrendim ki iyi kalite embriyonun yanında kötü bir embriyonun transferi başarı şansı düşüyormuş.

Naber, nasılsın, bu aralar aklımdan geciyordun valla, ne yaptın diye merak ettim. Var mı yeni gelişmeler, iyi mi bebekler, kendi doktorunla gorusebildin mi?

İyiyim. Evrene pozitif mesajlar gönderiyorum şimdilik. :) şu gittiğim ve size anlattığım perinatologla devam edeceğim. 1 ay sonra gel dediği için günümü beklemeye karar vermiştim ama bir arkadaşımın ısrarı üzerine başka bir doktordan daha randevu aldım gelecek hafta için. Gelişmelerden haberdar ederim.

canım dr gittin mi son gelişmeler neler kalp atışlarını duydun mu yazdıysan bile ben kaçırdım sanırım
Duydum canım. 2 tanelerdi :) Ama şimdilik riskli gruptayım. Doktor keselersen birine düzensiz dedi ve onunla ilgili pek olumlu konuşmadı. Kaybetme riskim yüksekmiş. 1 ay sonraya gel dedi. O zaman daha net göreceğiz bebeklerin durumunu.

Merhaba kizlar, oncelikle sizi merakta biraktigim icin uzgunum ama sonucum malesef negatif.. anca biraz kendime geldim zamani degilmis nasip yapacak bor sey yok bende negatif ile tanistim... haberi aldigimda hastane basima yikildi cunku benim embriyo 6. Gun v genetikten temiz gelmisti.. dr bile sasirdi bakalim yarin heyet toplanacakmis yine arayacakmis... kismetten ote yok... ama insanin en iyi dostu ve destegi esi bunu bu gun daha iyi anladim ben bu cocuk olayina o kadar kafayi takmistim ki dur durak bilmeden devam ettim bir kac ay dinlenmem lazim manevi olarak cok yiprandim umarim sizin haberleriniz hayirli olur... simdiden guzel dileklerinize tesekkur ederim... en acisida yaklasik 10 gun sonra minik bebegim icin siparis rttigim organik oyuncagi gelecek... neyse bende haberler kotu amahayat devam ediyor her yeni bir gun yeni bir umut demek pes etmeyi dusunmuyorum zamani degilmis... iyi aksamlar sevgiler hepinize...

Benim 2 tedavimde kısa protokol yapıldı. Birinde uzun protokol. Özetle her birinde 1 tane blast oluştu ortalama 10 yumurtadan. Ama iki transfer oldum tutmadı. Bir tane donmuş var. Yeni tedavimde menogon kullanacağım ben. 2 embriyo transfer ediyoruz denildi bana ama bu blastların yanında transfer ettikleri morula bile değilmiş sonradan öğrendim. O dönem çok araştırmıyordum. Bilmeyince daha mutluydum sanki. Sonradan öğrendim ki iyi kalite embriyonun yanında kötü bir embriyonun transferi başarı şansı düşüyormuş.
Benimde çok bilgim yok 2 tedavim basliyacak inşallah önümüzdeki ay.Doktorlar şans vermiyor ama deneme istiyorum.İnşallah sen kavuşursun mijik bebegine cnm

Merhaba kizlar, oncelikle sizi merakta biraktigim icin uzgunum ama sonucum malesef negatif.. anca biraz kendime geldim zamani degilmis nasip yapacak bor sey yok bende negatif ile tanistim... haberi aldigimda hastane basima yikildi cunku benim embriyo 6. Gun v genetikten temiz gelmisti.. dr bile sasirdi bakalim yarin heyet toplanacakmis yine arayacakmis... kismetten ote yok... ama insanin en iyi dostu ve destegi esi bunu bu gun daha iyi anladim ben bu cocuk olayina o kadar kafayi takmistim ki dur durak bilmeden devam ettim bir kac ay dinlenmem lazim manevi olarak cok yiprandim umarim sizin haberleriniz hayirli olur... simdiden guzel dileklerinize tesekkur ederim... en acisida yaklasik 10 gun sonra minik bebegim icin siparis rttigim organik oyuncagi gelecek... neyse bende haberler kotu amahayat devam ediyor her yeni bir gun yeni bir umut demek pes etmeyi dusunmuyorum zamani degilmis... iyi aksamlar sevgiler hepinize...
Canım benim inan gözlerim doldu , sana sakın üzülme diyemeyeceğim üzülmemek elde değil çünkü , ama lütfen yıpratma kendini hepimiz bu durumla karşılaştık , vücudun biraz dinlensin sonra tekrar denersin canım , kendine çok dikkat

Üzüldüm canım inşallah tez zamanda kavusursun bebeğine. Ben 2 kez negatif aldım seni anlıyorum inşallah eşinin desteğiyle bu süreci çabucak atlatirsin. dediğin gibi zamanı gelecek inşallah yakın bir zamandır

Back