• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkür ederim. Benim de tek temennim bu :)
Düşük dozla elde edilen 4 embriyoyu pgt 'ye göndermedik. Onun yerine bir deneme daha yaparız demiştik. Ki yaptık da. Ama elimizde o denemeden embriyo kalmadı. :) keşke pgt yaptırsaydık da içimiz şimdi rahat olsaydı...
Naber, nasılsın, bu aralar aklımdan geciyordun valla, ne yaptın diye merak ettim. Var mı yeni gelişmeler, iyi mi bebekler, kendi doktorunla gorusebildin mi?

Teşekkür ederim. Benim de tek temennim bu :)
Düşük dozla elde edilen 4 embriyoyu pgt 'ye göndermedik. Onun yerine bir deneme daha yaparız demiştik. Ki yaptık da. Ama elimizde o denemeden embriyo kalmadı. :) keşke pgt yaptırsaydık da içimiz şimdi rahat olsaydı...

canım dr gittin mi son gelişmeler neler kalp atışlarını duydun mu yazdıysan bile ben kaçırdım sanırım

canım bizim yasımızdakıler ıcın genetık sorunlar yumurta kalıtesınden anlaşılmıyor.uzme kendini, hazırlıklı ol herseye
benim 2 embriyo gitti PGD ye blast iyi kalite her ikisi de, biri saglıklı sukur ama diğeri trizomi 16 (kromozom bozuklugu cıktı)

asagıdakı istatıstıge bir bak istersen bilgilendirici
Günaydın herkese. ligea ligea bu yazdığın mesajların hepsi evet bildiğimiz konular ama yeniden dikkat çekip bam teline dokunmuşsun çok beğendim teşekkür ederim.hele şişli memorialin yazısı çok bilgilendirici buldum.1 ile 4 yumurtası olan kadınların normal embriyosunun gelme olasılığı % 29 denmiş burada yaş faktöründen bağımsız olarak bahsedilmiş. bende kendimde bunu gördüm.4 yumurta çıktığında hep 5. güne embriyo gitti vs vs. sağlıklı embriyonun bulunma ihtimali çok zor diye yazıyordu buralarda hep, böyle okudum ve böyle olacağına inandım korkuyordum.ama 2. ve 3. opularda ahanda geldi.sayılar % 14 bile olsa her opuda gelebiliyor. sağlıklı embriyolar en kısa zamanda hepinize ya gelecek ya gelecek.
sadece belki doktorlarınızın hatası tek opu ile sizleri göndermek baştan havuz yöntemi konuşulup opuya devam edilmeli.benim demem o ki sağlıklı embriyo aslında neredeyse her opuda 1 tane gelebilir.bunun için saf arı sütü yemekde çok faydalı.sayılar gözünüzü korkutmasın 40 41 yaş hiçbir şey değil 42.5 da benim embriyo ve opuları tamamladım daha önünüzde 1-2 yıl var.kafanız rahat olarak, tedavinize odaklanmanızla sonucun pozitif olacağına inanıyorum.:KK19: istanbul hastaneleri labaratuvarları ve doktorları cidden bizim yaşların tedavisi için çok iyiler.​

Kızlar benim hiç midem falan bulanmiyor bazen unutuyorum kendimi:) ilk hafta midem bulanmisti geçti hepsi. Ayın 2 sinde gidicem kalp atışı için. Bu gün bir hastaneye gitsemmi acaba diyorum duyulurmu yada ne durumda bir baksalar
canım duyulur artık bence
benim oğlumda mide bulantısı değilde kokulara hassasiyet olmuştu

Benim oglumda mutfağa giremiyordum eşim bile kokuyordu sanki. Doğumdan sonra söylemiştim kendisine :KK48:
Anneme bebek orda duruyordur demi diye sorup duruyorum gideyim en iyisi
Ben 6+4 te gördüm ve duydum canım. Kalp atışlarını. Geçen hafta da 8 haftalık iken gittim . yarın yine gidicem kontrole. Geçen sene yaşadığım kayıptan dolayı sık sık kontrol oluyorum bu aralar.

Benim oglumda mutfağa giremiyordum eşim bile kokuyordu sanki. Doğumdan sonra söylemiştim kendisine :KK48:
Anneme bebek orda duruyordur demi diye sorup duruyorum gideyim en iyisi
banada eşim kokuyordu ama ben ona söylemiştim adam banyo yapmadan yatamıyordu yanıma :))
senin ilk gebeliğin sanıyordum ben allah bağışlasın arkadaşım oğlun kaç yaşında
dr gidince yaz oldumu merak ettim bende

evet

yarın nasipse canım olmaz mı ah o heyecan 2 gecedir uyku yok denilecek kadar gece çok kalkıyorum Allah Büyük inşallah yarın güzel haber alırım da huzursuzluğum son bulur sağol canım:)))
İnşallah güzel haberler verirsiniz bize ve umut olursunuz hepimize :dua:

banada eşim kokuyordu ama ben ona söylemiştim adam banyo yapmadan yatamıyordu yanıma :))
senin ilk gebeliğin sanıyordum ben allah bağışlasın arkadaşım oğlun kaç yaşında
dr gidince yaz oldumu merak ettim bende
Normal yolla oldu ergen benim oğlum :)) ama çok sevindi öğrenince. Inşallah sorun cikmadan ilerler gebelik kucagimiza alırız
Arkadaş geldi çıkamadım ama ilk buldugum firsatta gidicem yazarım

@pndgl yumurta kalitesi her ay değişebiliyor. Çok yumurta olmasından ziyade bence kaliteli yumurta olması önemli. Dediğiniz gibi insanlar 1 yumurta ile hamile kalabiliyor. O yüzden yılmadan devam denemeye inşallah :)

@ebra34 ben kasımda tedaviye başlasam aralık ayını bulur transferim. Sanırım Daphne75 Daphne75 de kasımda başlayacaktı tedaviye.
@pndgl yumurta kalitesi her ay değişebiliyor. Çok yumurta olmasından ziyade bence kaliteli yumurta olması önemli. Dediğiniz gibi insanlar 1 yumurta ile hamile kalabiliyor. O yüzden yılmadan devam denemeye inşallah :)

@ebra34 ben kasımda tedaviye başlasam aralık ayını bulur transferim. Sanırım Daphne75 Daphne75 de kasımda başlayacaktı tedaviye.[/QUOTE
Evet canım kasım planlıyorduk ama işlerde aksilik oldu maalesef sanırım aralıkta gelebileceğim Türkiye'ye

Back