• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

matterhow matterhow A anneveoglusu arkadaşlar çok teşekkür ederim, normal gebeliğimde böyle sıkıntı yaşamamıştım tüp bebekte sıkıntılar peşimi bırakmadı bu 2. Denemem dondurulmuş 5. Embriyo kaliteli , dr umda çok şaşırdı regl olmama , anladım ki çok da çok iyi kalite birden fazla transfer edilmesinin çok da faktörü yok bşraz bünye biraz zaman ve nasip işi, şimdi yayıldım mecbur dinleniyorum kitap okumaya çalışıyorum ama kafa almıyor , benim şansım azaldı ama sabırla yinede bekleyeceğim sizlerdende güzel haberler bekliyorum kendim kadar Mutlu olacağım sizler adına
canım umarım regle değildir benim şu anda iğnelerimi yapan hemşire her ay regle olduğunu söyledi doğuma kadar yılma lütfen testini yap bence inşallah bir sürpriz olur annesine yapar minnakların:)

aynı yaştayız seninle bence de tek gebelik bizim için çok rahat. inşallah sende öyle pozitifi yüksek kan değerleriyle görüp mutlu olursun .hamilelik çok şükür rahat geçiyor darısı kolay hamilelik sana da nasip olsun bu gelen embriyolarınla :nazar::dua::dua:
İnşallah Bebegimhadi Bebegimhadi arkadaşım Rabbim herkezi benide sevindirsin.nazar değmesin aman sonuna kadar rahat geçsin hamileliğin :nazar::dua: peşinden bekliyeni al :anneadayı::KK50:inşallah

sardunyadalin sardunyadalin arkadaşım ben iki kere doğal gebelik yaşadım ikisinde de lekelenmem oldu hatta oğlumda koyu kırmızı kan bile gördüm pedimde inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım

hepyek-34 hepyek-34 teşekkür ederim canım inşallah seninde kızına kardeşi gelir arkadaşım
senin tedavi aşaman ne durumda
Çok teşekkür ederim. Benim büyük kızım 9 yaşında normal yoldan oldu. Uzun süre korunduk 2.ciye hazır hissetmedim kendimi. Bu sefer ben istedim ikinci gelmedi bizde soluğu bahçeci umutta cem beyin yanında aldık. Rabbime şükürler olsun ilk denemede tuttu. Bi kızım daha oşdu şuan 3 aylık buranında eski müdavimlerindenim. Umarım herkes bebişine kavuşur.yaşın önemi pek yokmuş onu anladım. Bir kadın regli olduğu sürece doğurabilir bence yaş kaç olursa olsun. Herşey Rabbimin takdiri...

canım umarım regle değildir benim şu anda iğnelerimi yapan hemşire her ay regle olduğunu söyledi doğuma kadar yılma lütfen testini yap bence inşallah bir sürpriz olur annesine yapar minnakların:)
Bir mucize olur bu : ) inşallah canım sen ne yaptın nasılsın, test günün yarın sanıyorum heyecan var mı çok : )

evet
Bir mucize olur bu : ) inşallah canım sen ne yaptın nasılsın, test günün yarın sanıyorum heyecan var mı çok : )
yarın nasipse canım olmaz mı ah o heyecan 2 gecedir uyku yok denilecek kadar gece çok kalkıyorum Allah Büyük inşallah yarın güzel haber alırım da huzursuzluğum son bulur sağol canım:)))

arkadaslar yaşım 40. 18 yumurta toplandı 15 i olgun . 7 si dollendi. 2 si 2. kaliteydi. diğerleri kötydü. 2. kalitede olanların pgt sı bozuk. 1 yumrtayla basarı yakalıuyor insanlar. doktor sürekli yaş diyor. yav yaş olsa 18 yum olur mu. anlamıyorum.
Aynen canım , benim kaliteliydi tutmadı ama kalitesiz tek embriyo ile tutan o kadar çok kişi okudum ki o yüzden hiç düşünmeden inanmak olumlu düşünmek lazım

Çok teşekkür ederim. Benim büyük kızım 9 yaşında normal yoldan oldu. Uzun süre korunduk 2.ciye hazır hissetmedim kendimi. Bu sefer ben istedim ikinci gelmedi bizde soluğu bahçeci umutta cem beyin yanında aldık. Rabbime şükürler olsun ilk denemede tuttu. Bi kızım daha oşdu şuan 3 aylık buranında eski müdavimlerindenim. Umarım herkes bebişine kavuşur.yaşın önemi pek yokmuş onu anladım. Bir kadın regli olduğu sürece doğurabilir bence yaş kaç olursa olsun. Herşey Rabbimin takdiri...

allah bağışlasın canım evladlarını ne güzel mutlu sona erişmişsin darısı bana ve diğer arkadaşlara olsun hayırlısı ile

allah bağışlasın canım evladlarını ne güzel mutlu sona erişmişsin darısı bana ve diğer arkadaşlara olsun hayırlısı ile
Doğru düşünüyorsun regl olduğun sürece yumurtlama devam ediyordur. ama biliyorsun doktorlar hiç de öyle düşünmüyor. Yaş hem kalite hemde rezerv açısından sıkıntı.İnşallah rabbim hebimizi hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşturur.

arkadaslar yaşım 40. 18 yumurta toplandı 15 i olgun . 7 si dollendi. 2 si 2. kaliteydi. diğerleri kötydü. 2. kalitede olanların pgt sı bozuk. 1 yumrtayla basarı yakalıuyor insanlar. doktor sürekli yaş diyor. yav yaş olsa 18 yum olur mu. anlamıyorum.
arakadaşım moralini bozma ay ay değişir ,benim doktoruma göre sayı önemli değil sağlam 1 yumurta ver der.bencede sayı deneme aşamasında önemli örneğin 5 embriyon 1.kalitede pgt ye gidip geldiğini düşünsene 5 transfer şansın olur olaya böyle bakarsan sayı önemli tabi kaliteli sayı.benim yaş 43 ilk tüp denemem 12 yumurta toplandı 6 embiyo 3 iptal 3 ilerledi 2 si blast seviyesne gelebildi 1 i 1.kalite diğeri yakın dedi bakalım PGT deler. yani 12 yumurta olmuş 20 olmuş kaç sağlam var doktor buna bakar

arkadaşım hayırlı olsun tedaviniz bende 40 yaşındayım 12 yumurta toplandı 10nu dolgundu 8i döllendi benimde 3 tane embriyo 3. günde donduruldu diğerleri 5. güne gidemedi
dr şimdide 3. gün embriyolarını transfer öncesi 5. güne gitmesini istiyor bakalım nasıl olacak
bende o kadar yumurta toplandıktan sonra elimde 3 tane embriyo kalması hayal kırıklığı yaptı

sanırım amhde sorunumuz yok ama dr yaşa benim içinde vurgu yaptı kalite açısından

Arkadaşlar kasımda transfer olacak olan varmı? Kendime arkadaş arıyorum. tabii kısmet olursa benimki biraz belirsiz aslında.
aahh arkadaşım çok isterdim sana eşlik etmeyi benim ocak sonu gibi görünüyor transfer
şimdiden hayırlı olsun

aahh arkadaşım çok isterdim sana eşlik etmeyi benim ocak sonu gibi görünüyor transfer
şimdiden hayırlı olsun
Kasım dedi ama biliyorsunuz lucrin deport 3.75 kullanıyorum. regl olmamam gerekirken iki aydır oluyorum. Dr. kasımda ilaçlardan sonra bakacak belki iptal da olabilir.

P pndgl yumurta kalitesi her ay değişebiliyor. Çok yumurta olmasından ziyade bence kaliteli yumurta olması önemli. Dediğiniz gibi insanlar 1 yumurta ile hamile kalabiliyor. O yüzden yılmadan devam denemeye inşallah :)

E ebra34 ben kasımda tedaviye başlasam aralık ayını bulur transferim. Sanırım Daphne75 Daphne75 de kasımda başlayacaktı tedaviye.

Canim doktorlar bayiliyorlar yaş faktörünü gözümüze sokmaya
Ben o yuzden çok doktor doktor dolaştım
Ah gec kalmissin bittin sen vs gibi konusanlardan ışık hiziyla kactim
6bin tl harcamışım doktor doktor dolaşırken
Nerdeyse bir tüp parasi
Moral bu iste cok önemli
Doktorun moralini bozmayacak biri olmali
İnsallah olur bir yumurtayla bile hamile kalanlar var bu sayfalarda gorebilirsiniz
İnanin yeter

Doktorlar yaş derken; aslında rahimde yaşlanıyor. yani yoruluyor diyelim.Genelde herkeste tek de olsa en az bir embiryo elde ediliyor. Sıkıntı rahime tutunması genelde yaşanan problem bu. Uterusun embiryoyu kabul etmesinde problem oluyor ve sonuçlar negatif geliyor.Geçmişe baktığımızda insanlar 50 yaşında bile hamile kalabiliyordu. Ancak şimdi maalesef zor bazen imkansız.

Back