• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar herkese. Sizlere bir sorum olacak. Benim heyet raporum 10 gune cikacaak insallah. Bursada veya Istanbulda Sgk anlasmali tup bebek merkezleri var mi bildiginiz? Ben baktim dogru duzgun bilgi sahibi olamadim...

Arkadaşlar selam, 2.5 yıldır tedavideyim. 7 Ekimde 3.transferim oldu, 1 iyi kalite 4.gün embriyosu, 10.gün değerim 4.1, 12.gün değerim 5.4 çıktı. Doktorum değer çok düşük tekrar bakmaya gerek yok dedi. İlaçları bıraktım ama yanlış mı yaptım bilmiyorum. Daha önceki 2 transferin de testinde betahcg <1 yazıyordu sonuç kağıdımda. Şimdi kimyasal da diyemiyorum tam sınır değer ne olduğunu anlamadım. Göğüslerim çok acıyo ve 3 idrar testinde de silik çizgi çıktı. Siz olsanız ne yapardınız?
Canım başka bir sayfada bir arkadaş vardı onun değeri 19 biseydi doktor kesinlikle.ilac bırakma devam demişti ve değer ikiye katlanarak devam etmişti şimdi oğlu iki yaslarda neden olmasın ne mucizeler okuyoruz burda katlanma varsa neden olmasın bence yeni test yaptır değer yükseliyorsa.doktorunu ara sor..

İyi akşamlar
Benim 3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu var. 1 tanesi 8 hücreli 2. 7 hücreli 3. İse Compact embriyo
Dr bugün ucu içinde kaliteli dedi ve transfer zamanı cozdurup 5. Güne gitmesini bekleyecekmis
Böyle uygulama ile karşılaşan oldumu
Benim anlamadığım neden dondurulması önce 5. Güne gitmesini beklemediler
Bu sorular aklıma eve gelince geldi bilgilerinizi paylasirsaniz çok mutluolurum
Rabbim bu yolda emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

İyi akşamlar
Benim 3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu var. 1 tanesi 8 hücreli 2. 7 hücreli 3. İse Compact embriyo
Dr bugün ucu içinde kaliteli dedi ve transfer zamanı cozdurup 5. Güne gitmesini bekleyecekmis
Böyle uygulama ile karşılaşan oldumu
Benim anlamadığım neden dondurulması önce 5. Güne gitmesini beklemediler
Bu sorular aklıma eve gelince geldi bilgilerinizi paylasirsaniz çok mutluolurum
Rabbim bu yolda emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

2.transferimde benim de iki 3.gün dondurulmuş embriyom çözüldükten sonra bekledi.
5.gün embriyosunun tutunma şansı daha yüksek olduğu için 5.güne gidebiliriz duruma göre bakalım dediler ama 1 gün sonra fragmantasyon arttığı için 5.günü bekleyemiyoruz dendi hemen transfer kararı alındı. Bazı embriyolar anne rahminde daha iyi gelişebiliyormuş.

Dondurmadan önce 5.günü beklemek risk. Fragmantasyon, gelişme hızı vs embriyo kalitesini belirleyen şeyler iyi olmazsa yani kötü kalite 5.gün embriyosu kalırsa dondurmaya gerek yok diyebilirler sanırım. Bu durumda rahim hazır değilse hemen transfer yapılamayacaksa embriyo çöp olabilir.

Bu kararı vermek onlar için de zor yani. İnşallah hayırlısı olsun.

2.transferimde benim de iki 3.gün dondurulmuş embriyom çözüldükten sonra bekledi.
5.gün embriyosunun tutunma şansı daha yüksek olduğu için 5.güne gidebiliriz duruma göre bakalım dediler ama 1 gün sonra fragmantasyon arttığı için 5.günü bekleyemiyoruz dendi hemen transfer kararı alındı. Bazı embriyolar anne rahminde daha iyi gelişebiliyormuş.

Dondurmadan önce 5.günü beklemek risk. Fragmantasyon, gelişme hızı vs embriyo kalitesini belirleyen şeyler iyi olmazsa yani kötü kalite 5.gün embriyosu kalırsa dondurmaya gerek yok diyebilirler sanırım. Bu durumda rahim hazır değilse hemen transfer yapılamayacaksa embriyo çöp olabilir.

Bu kararı vermek onlar için de zor yani. İnşallah hayırlısı olsun.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
Transferiniz tuttumu arkadaşım

Biraz önce 3.kez test yaptırdım sonucu bekliyorum. Sınır değer çıkıyor büyük ihtimalle negatif ama ilaçlara devam ediyorum, içime sinmiyor az da olsa yükselen değere rağmen ilaçları bırakmak.

Ne kadar güzel arkadaşım neticeye ulaşman banada umut oluyorsun,bugün aldığım haber pek iyi sayılmaz ama yinede umudumu yitirmicem yarın ola hayrola belki yarın öbür gün daha çok sevinirim benim embriyocuklar 2 tane ilerliyordu bugün 4.günü 1'i sınırdaymış 1'i iyi 12 yumurtadan 6 embriyo 2 iyi gitti bugünde 1.e düştü yarın önemli tabi:dua:

Şems naptin? Merak ettim Ali Bey ne dedi?

Biraz önce 3.kez test yaptırdım sonucu bekliyorum. Sınır değer çıkıyor büyük ihtimalle negatif ama ilaçlara devam ediyorum, içime sinmiyor az da olsa yükselen değere rağmen ilaçları bırakmak.
İnşallah hayırlı haberler alalım

Merhabalar herkese. Sizlere bir sorum olacak. Benim heyet raporum 10 gune cikacaak insallah. Bursada veya Istanbulda Sgk anlasmali tup bebek merkezleri var mi bildiginiz? Ben baktim dogru duzgun bilgi sahibi olamadim...
Bahçeci Umut tüp bebek merkezinde rapor geçerli arkadaşım

anneveoğlusu ameliyat oldunmu cuma demişsin.Bu cuma mıydı ameliyat olduysan geçmiş olsun. Arkadaşlar birşey soracağım size. Ben lucrin deport kullanıyorum ama ilk ay adet oldum, ikinci dozuda ayın 29 unda yaptırdım yine adet oldum, forumda okuduğumda insanlar aylarca adet olmuyor, ben güya menapoza girecektim . anlamadım gitti dr tahlil istedi p4 e2 bakalım ne olacak planda kasımda transfer vardı .Şimdiden negatifi görüyor gibiyim.

anneveoğlusu ameliyat oldunmu cuma demişsin.Bu cuma mıydı ameliyat olduysan geçmiş olsun. Arkadaşlar birşey soracağım size. Ben lucrin deport kullanıyorum ama ilk ay adet oldum, ikinci dozuda ayın 29 unda yaptırdım yine adet oldum, forumda okuduğumda insanlar aylarca adet olmuyor, ben güya menapoza girecektim . anlamadım gitti dr tahlil istedi p4 e2 bakalım ne olacak planda kasımda transfer vardı .Şimdiden negatifi görüyor gibiyim.
Oldum canım dün çok teşekkür ederim canım
Seni neden menepoza sokuyorlar

Çok geçmiş olsun. Kistim olduğu için lucrin deport kullanıyorum. Üç Aylık. Bir nevi menopoz kist küçülsün diye

Çok geçmiş olsun A anneveoglusu . Nasılsın şimdi? Benim de 2. yumurta büyütmede 6. günde blast olabildiği sonradan anlaşıldığı için 5. gün dondurulmuş embriyoyu çözüp 1 gün sonra transfer etmişlerdi.

Back