Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dr Ali osman la mi yaptırıyorsun tup bebeği
memnunmusun

Slm PempeeMavii yaşıtız seninle azmin hiç eksilmesin ,kürler konusunda belki bilgilisindir bilmiyorum detay yazmadığın için
tavsiyem ne kürü olursa olsun önce jinokolojik açıdan uygunmusun önce muayeni ol derim örn,rahim duvarının kalınlığı normalse yapabilirsin daha sonrada kür bitiminde tekrar kalınlığa baktırman gerekiyor ,mümkünse kan tahlilde yaptır kür her ne ise örnegin ot,meyve kurusu bunu herhangi bir aktardan değil saklama koşullarına yani kapalı ambalaj üretim ve son kullanma tarihi mümkünse eczaneden ve kürü saati saatine açlık tokluk v.s. tüm kurallara uyulmalı yoksa fayda yerine zarar olabilir Allah korusun.Hoşkal.

Yürüyorum gelmedi ama korkuyorum. Son dondurulmuşlarımdı.

Kızlar bu karışıma çörek otunu eklemeyi unutmuşum.karanfil 30 35 tane çekilmiş toz olacak.
Buradan bi arkadaş bu kürlerin dr a danışmadan kullanılmaması gerektiğini yazmış.kullanmadan önce sizler bi dr a danışın isterseniz.ben kendi dr.ma söylemiştim hiç bi sakıncası yok yapabilirsin demişti.

Maalesef kizlar ,
Bugun test yaptirdim sonuc negatif.
Evrene mesaj icin aldigim zibinima bakıp bakıp aglıyorum. Kısmetimde yokmus, nasip degilmis. Kabullenecegim ama simdi degil..

S semos74 ben önümüzdeki ay başlayacağım tedaviye inşallah. Doktorum iddialı konuştu dedin merak ettim. Size yüzde kaç olasılık verdi doktorunuz? Benim önceki doktorlarım hep yüksekten atıp tutmuşlardı da. Olmayınca çok hayal kırıklığı yaşadım. Şimdiki dr da yüzde 20 olasılık diyor.

Karanfil tozu aldım bugun hatta pilav yapiyodum icine attim biraz güzel oldu :))

Evet iddialı konuşuyor
Hatırladım
İnsallah dedigi gibi gelişir
Ben tedavi görmedim kendisinde
Sadece muayene

Maalesef kizlar ,
Evrene mesaj icin aldigim zibinima bakıp bakıp aglıyorum. Kısmetimde yokmus, nasip degilmis. Kabullenecegim ama simdi degil..
Sabırlı ol canım 2 gün sonra inşallah pozitif çıkar Erken bence daha

Maalesef kizlar ,
Cok üzüldüm cok geçmiş olsun dedigin gibi su an kabullenme zamanı değil henüz erken.ins. en kısa zamanda pozitifi görürsün

Benim kızım 11 aylık Ali Osman Bey doktorumuz kendisi mükemmel bir insandır olumsuz bir durumda sizi bilgilendiririm dürüst davranır oz güveni yüksek bir kişiliği var buda bana güven verdi hep her zaman ulaşabilmekan ayrıca güven verici banu aslı emine hiç bahsetmiyorum bile süperler ben hiç üzülmedim umarım sizinde tedavinin olumlu olur pamuk gibi bir kızınız olur sağlıkla sıhhatli inşallah. ..

Arkadaşım matterhow bana yüzde vermedi aynen şunu dedi.eminim doktor doktor dolaşmışsındır kucağına veren oldumu yok ben kucağına vericem inşallah dedi.tabi bunlardan önce ben elimde yeni yaptırdığım tetkikler eskiler hazırlıklı gittim hikayemi anlattım kayıplarım normal hamilelikle 3 kez haftalrını lab.sonuçlarını v.s sonra muayene ettikten sonra tüp diyorum tabi pgt li rahim dinlendirme bu arada yapıcam senden sadece 1 sağlam yumurta istiyorum o kadar deyince ben düşünmeden tamam dedim.tabi bu kadar değil görüşmemiz bu sadece senin sorunun cevabı

Allah bağışlasın meleğinizi sağlıkla büyütün inşallah ,Çok teşk.ederim ağzınız bal yesin umarım bu güzel dilekler gerçek olur

Kızlar ben bu gün testi tekrarladım 1000 çıktı değer düşük değildir umarım.çok panik olduk eşimle.
Canim kaçıncı gün bu değer normalde en az yüzde 60 artması gerek bence yarın doktorunu ara panik yapma değer biraz düşük gibi geldi bana Allahım hakında hayırlısı neyse onu versin..

Ali osman beyin soyadi ne?

Maalesef kizlar ,

daha erken değilmi test günün için kabul edilmesi zor biliyorum allah sana güç versin
yeniden dene kendinde o gücü görüyorsan canım

Maalesef kizlar ,
Tekrarla 2 gün sonra canım inşallah pozitif çıkar. Benim gibi olursun inşallah umudun tükendiği yerde Rabbim seni mujdelesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…