• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tamam bunlara baslayayim hemen..
Teşekkür ederim PempeeMavii PempeeMavii
Ben de hamile kalirsam seni yazarım
Allah razı olsun PempeeMavii PempeeMavii den bana bu karışımı yazmıştı diye :)

Başka kimler ne yaptı yumurta kalitesi için?
Bana vesile oldular yüzüm güldü rabbim senide güldürecek inş.bide şu panik atağım geçse :) hayat benim için süper olacak.

Bana vesile oldular yüzüm güldü rabbim senide güldürecek inş.bide şu panik atağım geçse :) hayat benim için süper olacak.

Nefes egzersizi yapiyo musun
Bi de gevşeme hareketleri
Kaslar kasilip geriliyo çünkü
İnternetten bakabilirsin
Rahatlatıyor
Bende de panik atak var transferde kalpten gidicemi sanmıştım
Coook derin nefesler alarak atlattım
Bi bak istersen netten
Bas donmesi yapabilir ama ilk basta

İnternetten bakabilirsin
Rahatlatıyor
Bi bak istersen netten
nefes egzersizlerinin gebeliğe hazırlık aşamasında da iyi bir yöntem olduğunu duymuştum
benim geçen ocak ayında oğlumda kekeleme oldu konuşma terapistine yönlendiridi dr nefes egzersizleri verdi
oğlanla çalışma yaptık bol bol ben o ay gebe kaldım 5 yıl aradan sonra doğal olarak o zaman acaba onun etkisimi oldu diye düşündürdü bana

Kızlar Dr dan dönüyorum keseyi gördüm çok şükür tek kese. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem. Bir sürü tahlilim var yapılacak. Beslenme programı verdi
hayırlı olsun sevilcim çok sevindim kalp atışlarınıda duy inşallah sağlıkla
dualarında bizide eksik etme

İnternetten bakabilirsin
Rahatlatıyor
Bi bak istersen netten
Psik.onu bana önermişti canım ama bende hiiiç işe yaramadı

nefes egzersizlerinin gebeliğe hazırlık aşamasında da iyi bir yöntem olduğunu duymuştum
benim geçen ocak ayında oğlumda kekeleme oldu konuşma terapistine yönlendiridi dr nefes egzersizleri verdi
oğlanla çalışma yaptık bol bol ben o ay gebe kaldım 5 yıl aradan sonra doğal olarak o zaman acaba onun etkisimi oldu diye düşündürdü bana
Bu nefes egzersiziyle hamile kalan daha öncede duymuştum.demek ki etki ediyor.

merkezden haber geldi yarın dediler operasyon için bu saatte
çalıştığımı biliyorlar dedim imkansız elimdeki işleri bitirmem gerek
cumaya alınamaz mı dedim allahtan kabul ettiler yoksa çok zor olacaktı
cuma günü öğlen miyon alınacak inşallah bu illetten kurtulurum bir daha tekrarlamaz diye umut ediyorum

İnşallah canım ya tekrarlamasın artık myomlar kistler; uğramasın hiçbirimize:dua:Ben de 2 kez myom 1 kez de kist aldırdım biliyorsun. Neyse halletmişler programı. Ameliyatı nerede olacaksın? Yine tüp bebek tedavisini gördüğün yerde mi? Şimdiden geçmiş olsun.

İnşallah canım ya tekrarlamasın artık myomlar kistler; uğramasın hiçbirimize:dua:Ben de 2 kez myom 1 kez de kist aldırdım biliyorsun. Neyse halletmişler programı. Ameliyatı nerede olacaksın? Yine tüp bebek tedavisini gördüğün yerde mi? Şimdiden geçmiş olsun.
Canım tüp bebek merkezinde olacak bahçecide kendi drum yapacak
inşallah tekrarlamaz

Günaydın arkadaşlarım S semos74 hoşgeldin bu topik evet tam sana hitap ediyor sende bize.:KK48: yaşadıklarını yine merakla okudum.bu doktorların ne dediği belli değil bu arada hangi ildesin ben ankaradayım ve bana 40 yaşında 0.95 amh ile vaktin yok vaktin yok acilen evlenin hep böyle.o yüzden hangi ildesin merak ettim.bir de evli olunca sen, daha olumlu mu bakıyor acaba doktorlar.ama senin kendi kendine 3. de pes ettim demyoksada en de ayrı bir doktorluk.bana, teşhisini kendin koymuşsun gibi geldi :KK48: şimdi aynı doktora gitsen aa çok geç kalmışsınız der bence :KK48: kusura bakma espri yapıyorum seni tanımadan ama çoğuna kendimizi beğendiremeyiz.ve iyi bir doktor bulmak da çok önemli işte.tedavini nerede oldun hayırlı olsun sonuç inşallah iyi olur :nazar::nazar: haberlerini bekleyeceğiz bize yazabilirsen sevinirim. bende daha yeni kurtuldum bu işlerden.amin sağol darısı sizlere inş.çok doğal bir süreçmiş hamilelik olması gereken bir şeymiş.ama bizim aklımız neredeyse artık ancak farkettik bunu :halay: benim de genetikten gelen sağlıklı embriyo bu arada.
Hoşbulduk Bebegimhadi Bebegimhadi istanbuldayım amh bu ay 1.18 istediğim ay hamile kalabilmiştim ama bu yeterli değil elde bebek varmı yok sorun olsa bilirsin tedavisi varsa yaptırırsın yoksada allahtan dersin doktoru ben buldum ünlü sayılır özel muayhanesi anlaşmalı hastanesi var Ali Osman Koyuncuoğlu birazda tuzlu daha önce acıbadem Bahçelievler tüp bebek bölüm başkanlığı var 2014 ten beri kendi yerinde.Aynı hastanenin sorunlu gebelik uzmanı Doç.Dr.Ata bey e gitmiştim.şişli kolan Hast.şuan anlaşmalı olduğu tabi evlilik cüzdanıyla gidiyorsun saçma bencede burası türkiye , İyi dileklerin için çok teşk.ederimSeninde hayırlısıyla kucağını aldığını duyarız inşallah.

aramıza hoşgeldiniz arkadaşım inşallah embriyolar güzel gelişir ve güzel haberlerinizi paylaşırsınız
yaş grubumuzun bayanları o kadar bilgilendirici ve seviyeli iki buraya bende önce uzaktan sonra arada paylaşım yaparak izledim en son tüp bebek sürecine girme ile devamlı paylaşım yapıyorum

herşey gönlünüzce olsun
Hoşbulduk A anneveoglusu tşk.ederim hem güzel dileklerin için hemde bilgi paylaşımın için ,miyom operasyonun inşallah çok başarılı geçer sağlıkla yola devam edersin umarım hoşkal.

Hoşgeldin S semos74 . Çoğumuz bir doku badire atlattık. Sen de umarım ilk tüp tedavinde sağlıkla evladını kucağına alırsın.

PempeeMavii PempeeMavii hayırlı olsun. Sağlıkla bebeğini doğurursun inşallah.
Hoşbulduk matterhow matterhow inşallah tşk.ederim güzel dileklerin için seninde inşallah ne aşamadısın bilmiyorum ama Rabbim herkezi sevindirsin.
PempeeMavii PempeeMavii hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Back