Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben 10. Gün kan vermiştim az daha sabret. Inşallah pozitif olur sonucun sağlıkla. Gaz hala devam ediyor benim
Benimki gurultularim regl degil de gazdir insallah bakalim görecegiz gurul gurul :)

Evet ben korkuyorum oyuzden kendimi kasıyorum.
Kasmamak lazim demek o yüzden anestezi uyguladilar. İlk sizde duydum hayırlısı olsun sizin icin de

Arkadaşlarım crilone jel den sonra kahverengi bireyler geldi benim gibi olan varmı bugün ikinci günüm
Korma rahimdeki birikmis kirli kan jelle atilmis. Devami muhtemelen gelmez ama @matterhow da dedigi gibi jelden sonra kalkip yürü evde odalari dolan jel dagilsin.bana doktorum 5 dakika yürü demisti.

Progesteron kullandığımda benim de karnım öyleydi. Kabızlık da yapmıştı bende. Ondan olabilir mi acaba o gurultular?
Bence test için sabret 10. güne kadar en azından. Hepimiz sağlıcakla kalalım :)
Cevabimi yazdigim halde göremedim. Sabah aksam ben de progestan aliyorum insallah ondandir gurullarim 10.güne gidebilirsem artik sabir :)

Kızlar sadece 2 defa test yapıp dr.un muayene tarihini bekleyen var mı.ben ayın 5.de bide 7 sinde yaptırdım dr 2 hafta sonra gel demişti.cuma gideceğiz.ama aradan bayağı geçti.ne oldu ne bitti değerim nsl hiç bi fikrim yok.

Canım hayırlı olsun. Bennde gecen seneye kadar hep bu topikte takıldım. Şimdi çok şükür kızım kucağımda. Diyeceğim oki sakin sakin test gününü bekle. Ben kan testi yaptırcağım gün lan verdikten sonra idrar testi alıp yaptım yarına beklemeyim diye idrar negatif çıkmıştı o gece sabaha kadar yedim kendimi. Sonucumu almadım nasılsa yok diye. Eşim internetten bakıyoki sonuca beta hcg tavan diyeceğim oki pozitif ol ve bekle en iyisi Rabbim hayırlı ve sağlıklı evşatlar nasip etsin bu topikte emek veren bütün arladaşlarımıza inş.

) hayırlı olsun arkadaşım. 2.de değer 2 ye katşadıysa içini ferah tut tekrar teste gerek yok. Keseciği görceksin inş.

) hayırlı olsun arkadaşım. 2.de değer 2 ye katşadıysa içini ferah tut tekrar teste gerek yok. Keseciği görceksin inş.
Katlandı canım.dr.a da bildirdik ama burda bakıyorum üst üste testini tekrarlayan ertesi günlerde dr.a giden.acaba bizde mi bi gariplik var dedim :) dr testi tekrarla dedi sonucu söyledik ama gözümüz aydın 15 gün sonra bekliyorum dedi.bizde bekledik.

Ben varım :) Dr um gün verdi ben 2 kere daha test yaptım en son cuma günü yaptım yarın gidiyorum Dr a bakalım inşallah kese görünür ve olması gereken yerdedir.

Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım yaşım 43 ilk tüp bebek denemem bugün 3 embriyodan 2 sinin normal ilerlediği haberini aldım 5.güne ulaşılırsa inşallah genetiğe gidecek tüp bebek araştırırken sayfanızı buldum tam benlik dedim gerek benim deneyimlerim gerek sizlerin birbirimize ışık olur bellimi olur.sayfaya biraz göz atınca aranızda hamiş olanların rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin olmayanların da bende dahil önce hamiş olmayı inşallah.
Biraz kendimden bahsediyim 38 yaşında anne olmaya karar verdim 36 da evlendik bu arada 40,5 yaşına kadar 3 tekrarlayan düşük yaşadım hepsinde normal hamile kaldım doktor doktor gezdim testler filmler ayrıntıları geçiyim hiçbir sorun bulunamadı bebişlerde teste gitti herşey normal.test sonuçlarını beklerken inşallah bi sorun çıksada bilsem dedim çoğu kişi çıkmasın derken bende tersine doktorlar ağız birliği etmişçesine tüp önermediler normal kalabiliyorsun bütün verilerin normal denemeye devam dediler ama ben 3.pes ettim olmuyor yaşamıyor kalbi duruyor bizim kaderimiz buymuş diye kabullendim 2,5 senedir denemedim düşünmedim 2 ay oldu yiğenimin oğluşu oldu bize geldiklerinde süt kokulu mis yavruyu eşimle sevdik içimden bişiler koptu hele eşimde gözlerinde o pırıltı anlatamam ve karar verdim denenmemişi denicem tüp bu sefer diye biliyorum geciktik kolay olmayacak belki , ya olumlu olursa değermi değer Rabbim yardımcımız olsun inşallaaahhhh........

aramıza hoşgeldiniz arkadaşım inşallah embriyolar güzel gelişir ve güzel haberlerinizi paylaşırsınız
yaş grubumuzun bayanları o kadar bilgilendirici ve seviyeli iki buraya bende önce uzaktan sonra arada paylaşım yaparak izledim en son tüp bebek sürecine girme ile devamlı paylaşım yapıyorum

herşey gönlünüzce olsun

amin. allah bağışlasın canım evladını

amin. allah bağışlasın canım evladını

Günaydın arkadaşlarım S semos74 hoşgeldin bu topik evet tam sana hitap ediyor sende bize. yaşadıklarını yine merakla okudum.bu doktorların ne dediği belli değil bu arada hangi ildesin ben ankaradayım ve bana 40 yaşında 0.95 amh ile vaktin yok vaktin yok acilen evlenin hep böyle.o yüzden hangi ildesin merak ettim.bir de evli olunca sen, daha olumlu mu bakıyor acaba doktorlar.ama senin kendi kendine 3. de pes ettim demen de ayrı bir doktorluk.bana, teşhisini kendin koymuşsun gibi geldi şimdi aynı doktora gitsen aa çok geç kalmışsınız der bence kusura bakma espri yapıyorum seni tanımadan ama çoğuna kendimizi beğendiremeyiz.ve iyi bir doktor bulmak da çok önemli işte.tedavini nerede oldun hayırlı olsun sonuç inşallah iyi olur haberlerini bekleyeceğiz bize yazabilirsen sevinirim. bende daha yeni kurtuldum bu işlerden.amin sağol darısı sizlere inş.çok doğal bir süreçmiş hamilelik olması gereken bir şeymiş.ama bizim aklımız neredeyse artık ancak farkettik bunu benim de genetikten gelen sağlıklı embriyo bu arada.

Ben de yukarıdaki konuyla alakali birsey yazmak istiyorum gnowee bana eylul tup bebek grubunda sizlerden bahsetti ve bana moral olacagini soyledi
Ama benim onyargim 40 yas civari herkesi kendim gibi zannedip :)) negatif bir sürü şey duyacağımı okuyup moralimim daha bozulacagini düşündüğüm icin bi sure bakmadım buraya
Ama simdi gecmis sayfalari bile keyifle okuyorum
Herkes gerçekten inanilmaz tecrubeler edinmiş burada
Teşekkürler gnowee ve gecmiste burada pozitif bilgilendirici hikayelerini paylaşan arkadaslar

İnsallah 2018 hepimize Uğur getirir...

amin inşallah uğur getirir.bende gayet negatif düşünüyordum çünkü doktorlar öyle söylüyordu.ama bir gün gelip herşey değişiyor.inşallah seninde değişsin gün gelecek sende pozitif alacaksın buna inan için rahat olsun.moralde önemliymiş boşa üzülmüşüm kaç yıldır.herşey bir sağlıklı embriyo ile rahmin uygunluğuna bakıyormuş meğerse.

Canım ben 74 doğumluyum.3 yıl oldu evleneli çocuk konusunda hiç pes etmedim.komşunun kızı 47 yaşında ikiz doğurdu ağustosta.demek ki bizde hamile kalabiliriz.yalnız tumurta kalitesi için kürler var onlardan dene derim.ben geçen ay yapmıştım.

PempeeMavii yumurta kalitesi icin ne yapmıştınız ?

Ben arisutu bal polen propolis kavanozunu bitirdim yumurta toplama gününe kadar
bi de hergun 3-4 taze siyah incir yedim son iki hafta
4a kaliteydi embriyo ama tutmadi maalesef
A kaliteyi duyunca oldu bu iş saniyo insan.. belkide o yuzden bu kadar yıkıldım.. ama hiç alakasi yokmuş tutunmayla A nın
Rahim hazır değildi diye düşünüyorum ya da ben hazır degildim.
Simdi iki ay dinlenip o süreci unutmaya çalışıyorum ki ikinci denemede ilki gibi negatif düşünceler gelmesin aklıma

Canım bende haziran temmuz gibi aynı şeyleri yaşamıştım.benimkiler transfere kadar bile gidememişti.sonra burada birisi paylaşmış allah razı olsun onu uyguladım.artık o mu iyi geldi bilemiyorum ama tedavide dr um yumurtaların çok iyi olduğunu bu sefer umutlu olduğunu sürekli tekrarlamıştı.
Bir çorba kaşığı çekilmiş karanfil
" " " tarçın
" " " zencefil
" " " keten tohumu
Polen arı sütü bal karıştır.her gün 2 kaşık aç karnına.sabah 1 akşam bir kaşık.

Tamam bunlara baslayayim hemen..
Teşekkür ederim PempeeMavii
Ben de hamile kalirsam seni yazarım
Allah razı olsun PempeeMavii den bana bu karışımı yazmıştı diye :)

Başka kimler ne yaptı yumurta kalitesi için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…