• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşım matterhow matterhow bana yüzde vermedi aynen şunu dedi.eminim doktor doktor dolaşmışsındır kucağına veren oldumu yok ben kucağına vericem inşallah dedi.tabi bunlardan önce ben elimde yeni yaptırdığım tetkikler eskiler hazırlıklı gittim hikayemi anlattım kayıplarım normal hamilelikle 3 kez haftalrını lab.sonuçlarını v.s sonra muayene ettikten sonra tüp diyorum tabi pgt li rahim dinlendirme bu arada yapıcam senden sadece 1 sağlam yumurta istiyorum o kadar deyince ben düşünmeden tamam dedim.tabi bu kadar değil görüşmemiz bu sadece senin sorunun cevabı
Senin doktor yüzde yüz demiş gibi anladım ben:KK54: Elbet senin durumun özelinde umut da vermek amacıyla söylemiştir. Ama yılllardır verdiğim uğraştan sonra bana böyle çok iddialı laflar bilimsellikten uzak geliyor:110:

Sabırlı ol canım 2 gün sonra inşallah pozitif çıkar:KK43: Erken bence daha

Cok üzüldüm cok geçmiş olsun :110: dedigin gibi su an kabullenme zamanı değil henüz erken.ins. en kısa zamanda pozitifi görürsün

daha erken değilmi test günün için kabul edilmesi zor biliyorum allah sana güç versin
yeniden dene kendinde o gücü görüyorsan canım

Tekrarla 2 gün sonra canım inşallah pozitif çıkar. Benim gibi olursun inşallah umudun tükendiği yerde Rabbim seni mujdelesin

Tesekkur ederim kizlar ,
4.gün transferi idi 8.günümde ve aksam kan verdim tutsa en azindan 2-3 değer cikar diye düşündüm ama 0,100 cikinca hic umudum kalmadi acikcasi. Aslinda fazla da umutlu değildim ama ne kadar umutsuz olsam da sonucun negatif olmasi beni kötü etkiledi. Benden istenen kan testi günüm 21/10 Cumartesi . Tekrar kan vereceğim ama bu arada ilaclarimi biraktim. Yine umutlanmak istemiyorum 8.gündeki sifir değerimin yükseleceğini sanmiyorum.

Tesekkur ederim kizlar ,
4.gün transferi idi 8.günümde ve aksam kan verdim tutsa en azindan 2-3 değer cikar diye düşündüm ama 0,100 cikinca hic umudum kalmadi acikcasi. Aslinda fazla da umutlu değildim ama ne kadar umutsuz olsam da sonucun negatif olmasi beni kötü etkiledi. Benden istenen kan testi günüm 21/10 Cumartesi . Tekrar kan vereceğim ama bu arada ilaclarimi biraktim. Yine umutlanmak istemiyorum 8.gündeki sifir değerimin yükseleceğini sanmiyorum.
tamam ama ilaçları bırakmaman gerekirdi bilmiyorum sende haklısın ama çok kesin bir karar olmuş.ilaçlara devam et bırakma canım.yanındayız yalnız değilsin

Tesekkur ederim kizlar ,
Kan vermeden 1 gün önce bırakmıştim bende ilaclarimi biliyorsun. Pozitif görünce firladim ilaçlari almaya inşallah seninde öyle olur 2 gün daha kullansaydin

Maalesef kizlar ,
Bugun test yaptirdim sonuc negatif.
Evrene mesaj icin aldigim zibinima bakıp bakıp aglıyorum. Kısmetimde yokmus, nasip degilmis. Kabullenecegim ama simdi degil..

İlaçlarını doktoruna sormadan birakma bence
Bende 8. Gün test yaptim 5. Gün embriyosuydu
2 gün sonra tekrarla kanda demişti
İdrar testiyle birkac gün daha baktim ve olmayınca birakmistim
Yani bi kan tahlili daha yaptirirsin belki
Doktorunun görüşü onemli tabi

Tesekkur ederim kizlar ,
İnş bir mucize olur değer yükselir ilaçları bırakma bence canım her ihtimali düşünmek gerek yaptığın yerde karışıklik olur değer yalnıs olabilir nerden olmasın inan şuan için yanıyordur içinde.bir kör var sanki gibi hisedersin çok.yasadim o duyguları 3 negatifim vardı benimde ve 3 negatif sonrası merkez degistirdim uzuntunu yasa canım ağla içine atma ama inan yine ayaga kalkican yine yoluna devam et dua etmekten istemekten vazgeçme madi durumun el verdiği sürece tedavine devam Allah yar var yardımcın olsun Allahım en kısa sürede kucağını doldursun inş..

Maalesef kizlar ,
Evrene mesaj icin aldigim zibinima bakıp bakıp aglıyorum. Kısmetimde yokmus, nasip degilmis. Kabullenecegim ama simdi degil..
canım ya çok üzüldüm:((((( Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün, kıyamam yaaa sende belirti varmıydı benimDe Allahın izniyle çarşamba ama çok korkuyorum nedense:(((

Tesekkur ederim kizlar ,

Arkadasim bana da cok erken geldi 4.gun embriyosu tutunmasi zaten anca baslar yine de hakkinda hayirlisi her şerde bir hayir vardir ben yilmadim 10.tüp bebegim icin bekliyorum lütfen üzülme bu asamalara geldiysek yine de sansliyiz ve denemeye devam

Arkadaşım matterhow matterhow bana yüzde vermedi aynen şunu dedi.eminim doktor doktor dolaşmışsındır kucağına veren oldumu yok ben kucağına vericem inşallah dedi.tabi bunlardan önce ben elimde yeni yaptırdığım tetkikler eskiler hazırlıklı gittim hikayemi anlattım kayıplarım normal hamilelikle 3 kez haftalrını lab.sonuçlarını v.s sonra muayene ettikten sonra tüp diyorum tabi pgt li rahim dinlendirme bu arada yapıcam senden sadece 1 sağlam yumurta istiyorum o kadar deyince ben düşünmeden tamam dedim.tabi bu kadar değil görüşmemiz bu sadece senin sorunun cevabı
Bende ameliyat ettikten sonra anneme bundan sonra doğumda görüşürüz demişti dediği gibi oldu hamileyken başıma gelen birçok şeyde de sağolsun beni hiç yalnız bırakmadı unutamam asla...

Bende ameliyat ettikten sonra anneme bundan sonra doğumda görüşürüz demişti dediği gibi oldu hamileyken başıma gelen birçok şeyde de sağolsun beni hiç yalnız bırakmadı unutamam asla...
Ne kadar güzel arkadaşım neticeye ulaşman banada umut oluyorsun,bugün aldığım haber pek iyi sayılmaz ama yinede umudumu yitirmicem yarın ola hayrola belki yarın öbür gün daha çok sevinirim benim embriyocuklar 2 tane ilerliyordu bugün 4.günü 1'i sınırdaymış 1'i iyi 12 yumurtadan 6 embriyo 2 iyi gitti bugünde 1.e düştü yarın önemli tabi:dua:

Ne kadar güzel arkadaşım neticeye ulaşman banada umut oluyorsun,bugün aldığım haber pek iyi sayılmaz ama yinede umudumu yitirmicem yarın ola hayrola belki yarın öbür gün daha çok sevinirim benim embriyocuklar 2 tane ilerliyordu bugün 4.günü 1'i sınırdaymış 1'i iyi 12 yumurtadan 6 embriyo 2 iyi gitti bugünde 1.e düştü yarın önemli tabi:dua:

Dualarım seninle arkadaşım Ali beyin iyi dediği gerçekten iyidir korkma...

tamam ama ilaçları bırakmaman gerekirdi bilmiyorum sende haklısın ama çok kesin bir karar olmuş.ilaçlara devam et bırakma canım.yanındayız yalnız değilsin

Kan vermeden 1 gün önce bırakmıştim bende ilaclarimi biliyorsun. Pozitif görünce firladim ilaçlari almaya inşallah seninde öyle olur 2 gün daha kullansaydin

İlaçlarını doktoruna sormadan birakma bence
Bende 8. Gün test yaptim 5. Gün embriyosuydu
2 gün sonra tekrarla kanda demişti
İdrar testiyle birkac gün daha baktim ve olmayınca birakmistim
Yani bi kan tahlili daha yaptirirsin belki
Doktorunun görüşü onemli tabi

İnş bir mucize olur değer yükselir ilaçları bırakma bence canım her ihtimali düşünmek gerek yaptığın yerde karışıklik olur değer yalnıs olabilir nerden olmasın inan şuan için yanıyordur içinde.bir kör var sanki gibi hisedersin çok.yasadim o duyguları 3 negatifim vardı benimde ve 3 negatif sonrası merkez degistirdim uzuntunu yasa canım ağla içine atma ama inan yine ayaga kalkican yine yoluna devam et dua etmekten istemekten vazgeçme madi durumun el verdiği sürece tedavine devam Allah yar var yardımcın olsun Allahım en kısa sürede kucağını doldursun inş..

canım ya çok üzüldüm:KK43:(((( Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün, kıyamam yaaa sende belirti varmıydı benimDe Allahın izniyle çarşamba ama çok korkuyorum nedense:KK43:((

Arkadasim bana da cok erken geldi 4.gun embriyosu tutunmasi zaten anca baslar yine de hakkinda hayirlisi her şerde bir hayir vardir ben yilmadim 10.tüp bebegim icin bekliyorum lütfen üzülme bu asamalara geldiysek yine de sansliyiz ve denemeye devam

Teşekkür ederim Bebegimhadi Bebegimhadi , pozitifliğine hayranim, hep pozitif oldun pozitif konuştun. Hic isyanini görmedim içinden ediyormusun bilmiyorum tabi ki

sevil35 sevil35 canim biliyorum tabi ki , ama sen hissiyatinla biraktin benim elimde kapi gibi 0,100 degerim var
Allah büyük bakarsin büyük bir olay olur pozitife döner benim negatifim :)

floransa17 floransa17 10.gün bile baksak 2 gün sonra tekrar deneyin diyor doktorlar . hele ki idrar testi burada kanda pozitifi görüp idrarda hala negatifi gören birçok ornek okudum. Kesinlik kazanmadan bırakmamak gerekir ki seninki sonrasinda kesinleşti sanirim. 5.gün ya da 6.gün niye tutmaz onu anlayamıyorum rahimden kaynaklimidir acaba. Sana da geçmiş olsun yeni tedavin hayirli olsun

ertnur ertnur bende olmama belirtisi cogunluktaydi 7.günden itibaren regl belirtilerim tavan yapmisti.

Dün ve bir önceki gece geceleri titreyerek yatiyorum ki bu da adet belirtimdir ama bu usume fena titriyorum resmen kansiz mi kaldim ne oldu anlayamadım.

Hayirlisi inşallah senin pozitifini görürüz 25iydi senin de unutmadiysam. Heyecanlanma demeyeceğim cunku heyecanlanıyor insan. Rabbim kalbine göre versin inşallah.

U Umudumtv , ben de yilmadim ilk adetimde doktorumun kapisindayim inşallah

Tedavin hayirli olsun Allahim senin de kalbine göre versin isteyen herkesin kucagini doldursun Rabbim inşallah.

Teşekkür ederim gulneva77 gulneva77 , bazan insan isyan edesi geliyor neden ben neden ben diye. Belki de etmemek lazim ama elimde değil ediyorum .

Sinaniyormuyum bilmiyorum ama cocuklari seviyorum , esim de seviyor , halimiz vaktimiz cok sukur kavrulup gidiyoruz, kendimi biliyorum kötü bir insan değilim ki esim benden kat kat melek . Bazan düşünüyorum acaba basima kotu birsey mi gelecek te bebek sahibi olamiyorum diye.

Ama allahim ne olur bizi de gör , dualarimizi kabul et. Sana acilan ellerimizi bos çevirme yarabbim.

Ay cok duygulandım kizlar,
Sevgiler herkese..

Teşekkür ederim Bebegimhadi Bebegimhadi , pozitifliğine hayranim, hep pozitif oldun pozitif konuştun. Hic isyanini görmedim içinden ediyormusun bilmiyorum tabi ki

sevil35 sevil35 canim biliyorum tabi ki , ama sen hissiyatinla biraktin benim elimde kapi gibi 0,100 degerim var

floransa17 floransa17 10.gün bile baksak 2 gün sonra tekrar deneyin diyor doktorlar . hele ki idrar testi burada kanda pozitifi görüp idrarda hala negatifi gören birçok ornek okudum. Kesinlik kazanmadan bırakmamak gerekir ki seninki sonrasinda kesinleşti sanirim. 5.gün ya da 6.gün niye tutmaz onu anlayamıyorum rahimden kaynaklimidir acaba. Sana da geçmiş olsun yeni tedavin hayirli olsun

ertnur ertnur bende olmama belirtisi cogunluktaydi 7.günden itibaren regl belirtilerim tavan yapmisti.

Dün ve bir önceki gece geceleri titreyerek yatiyorum ki bu da adet belirtimdir ama bu usume fena titriyorum resmen kansiz mi kaldim ne oldu anlayamadım.

Hayirlisi inşallah senin pozitifini görürüz 25iydi senin de unutmadiysam. Heyecanlanma demeyeceğim cunku heyecanlanıyor insan. Rabbim kalbine göre versin inşallah.

Tedavin hayirli olsun Allahim senin de kalbine göre versin isteyen herkesin kucagini doldursun Rabbim inşallah.

Teşekkür ederim gulneva77 gulneva77 , bazan insan isyan edesi geliyor neden ben neden ben diye. Belki de etmemek lazim ama elimde değil ediyorum .

Sinaniyormuyum bilmiyorum ama cocuklari seviyorum , esim de seviyor , halimiz vaktimiz cok sukur kavrulup gidiyoruz, kendimi biliyorum kötü bir insan değilim ki esim benden kat kat melek . Bazan düşünüyorum acaba basima kotu birsey mi gelecek te bebek sahibi olamiyorum diye.

Ama allahim ne olur bizi de gör , dualarimizi kabul et. Sana acilan ellerimizi bos çevirme yarabbim.

Sevgiler herkese..
canım o kadar pozitif değilimdir ama ilaçlar 8. gün bırakılmazdı sende hani bizim sevgili ileriyi gören kızlarımız var ya dostlarımız öylesin akıllı bir kızsın tabi ki taktir ediyorum.kendimle ilgilide bu konularda içten dıştan isyan ediyordum canım bol bol :)) annem kardeşim iyi bilir.sabırlı biriyim sadece kolay pes etmem.hedefime de yolunda ne olursa olsun öf demeden kitlenirim.yoksa 40 yaşından sonra dr.ların evlen demesiyle hedef belirlendi.bu hedeflere hep hesap kitapla ulaşıldı :KK48::KK48: benim sana mesaj yazmamdaki sebep kendini çok üzme evet deneme sayında fazla hatırladığım kadarıyla ama inşallah en kısa zamanda sende mutlu olursun.bizler yanındayız kendini yalnız hissetme seni anlıyoruz ve üzüntünü paylaşıyoruz canım.

Son düzenleme:

Sevgiler herkese..
ah canım benim ya unutmamışsın evet 25 çarşamba nasip olursa, ama inşallah bir sürpriz olur bu hayatta herşey Allahın ol demesine bakar.. bende ara ara umutsuzluğa kapılıyorum sonra bir sancı giriyor hııı diyorum yolunda ama gönül ister pozitifi göreyim ama şu anda belli olan kaderimizi Allahu Teala ne zaman nasip ettiyse olacak... ne bir ay önce ne bir ay sonra ben inanıyorum bu güzel yürekli kadınlar sonunda inşallah mükafatını alacağız.. senin adına üzüldüm gerçekten ama daha erken bencede kaldı ki 9. günden sonra başlar diye okumuştum.. yoksa ara ara bende aceba kan versem mi erken mi diye düşünmüyor değilim ama bekliyorum günümü nasibimde ne varsa (inşallah güzel olur) ama ne olursa olsun durumunda iyimiş çok şükür bu kadar iyi bir çift inşallah mükafatını alacaksınız arkadaşım sevgiler:))))

Maalesef kizlar ,
ay kıyamam bende zıbın aldım:(((( çok üzüldüm şimdi ama onu giyecek miniğin inşallah en kısa zamanda gelir annesi üzme kendini sadece zamanı gelmemiştir belki.. söylemesi kolay diyorsun ama inan ki değil kalbim ağzımda bende endişe ve heyecanlıyım ama kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz her şey nasip ötesi yok... inşallah zamanı gelmiştir tek duam..üzme lütfen kendini:((((

ne güzel bencede vajinal bende karşıyım nedense gerekirse beklenirdi.. o kadar erken görünüyor karından demek ki...tebrik ederim tekrardan çok sevindim hamileler artıyor Allahım bir dua da senden alalım o zaman:)))

ne güzel bencede vajinal bende karşıyım nedense gerekirse beklenirdi.. o kadar erken görünüyor karından demek ki...tebrik ederim tekrardan çok sevindim hamileler artıyor Allahım bir dua da senden alalım o zaman:)))

Arkadaşlar selam, 2.5 yıldır tedavideyim. 7 Ekimde 3.transferim oldu, 1 iyi kalite 4.gün embriyosu, 10.gün değerim 4.1, 12.gün değerim 5.4 çıktı. Doktorum değer çok düşük tekrar bakmaya gerek yok dedi. İlaçları bıraktım ama yanlış mı yaptım bilmiyorum. Daha önceki 2 transferin de testinde betahcg <1 yazıyordu sonuç kağıdımda. Şimdi kimyasal da diyemiyorum tam sınır değer ne olduğunu anlamadım. Göğüslerim çok acıyo ve 3 idrar testinde de silik çizgi çıktı. Siz olsanız ne yapardınız?

Back