Teşekkür ederim
Bebegimhadi
, pozitifliğine hayranim, hep pozitif oldun pozitif konuştun. Hic isyanini görmedim içinden ediyormusun bilmiyorum tabi ki
sevil35
canim biliyorum tabi ki , ama sen hissiyatinla biraktin benim elimde kapi gibi 0,100 degerim var
Allah büyük bakarsin büyük bir olay olur pozitife döner benim negatifim :)
floransa17
10.gün bile baksak 2 gün sonra tekrar deneyin diyor doktorlar . hele ki idrar testi burada kanda pozitifi görüp idrarda hala negatifi gören birçok ornek okudum. Kesinlik kazanmadan bırakmamak gerekir ki seninki sonrasinda kesinleşti sanirim. 5.gün ya da 6.gün niye tutmaz onu anlayamıyorum rahimden kaynaklimidir acaba. Sana da geçmiş olsun yeni tedavin hayirli olsun
ertnur
bende olmama belirtisi cogunluktaydi 7.günden itibaren regl belirtilerim tavan yapmisti.
Dün ve bir önceki gece geceleri titreyerek yatiyorum ki bu da adet belirtimdir ama bu usume fena titriyorum resmen kansiz mi kaldim ne oldu anlayamadım.
Hayirlisi inşallah senin pozitifini görürüz 25iydi senin de unutmadiysam. Heyecanlanma demeyeceğim cunku heyecanlanıyor insan. Rabbim kalbine göre versin inşallah.
U
Umudumtv
, ben de yilmadim ilk adetimde doktorumun kapisindayim inşallah
Tedavin hayirli olsun Allahim senin de kalbine göre versin isteyen herkesin kucagini doldursun Rabbim inşallah.
Teşekkür ederim
gulneva77
, bazan insan isyan edesi geliyor neden ben neden ben diye. Belki de etmemek lazim ama elimde değil ediyorum .
Sinaniyormuyum bilmiyorum ama cocuklari seviyorum , esim de seviyor , halimiz vaktimiz cok sukur kavrulup gidiyoruz, kendimi biliyorum kötü bir insan değilim ki esim benden kat kat melek . Bazan düşünüyorum acaba basima kotu birsey mi gelecek te bebek sahibi olamiyorum diye.
Ama allahim ne olur bizi de gör , dualarimizi kabul et. Sana acilan ellerimizi bos çevirme yarabbim.
Ay cok duygulandım kizlar,
Sevgiler herkese..