Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Keşke deme bence, hayatta herşeyin bir sebebi var, böyle olması gerekiyormuş, böyle olmuş. İçini rahat tut. Ben de iyi olacağına inanıyorum. Doktor seni biraz korkutmuş, bence kendi doktoruna da danışmalısın. Fazla bir bilgim olmamasına rağmen okuduğum kadarıyla çoğul gebeliklerin gerektiğinde indirgenmesi yıllardır yapılıyor. Özellikle ilk yıllarda embriyo sınırlaması yokken, bir de donasyonda da sık karşılaşılan bir durum. Riskini okumamistim hiç, zaten bu doktor da yüzde 6 demiş, çok küçük bir oran. Canını sıkma ki zaten kendiliğinden de yok olma ihtimali var.

canım güzel düşün güzel olsun sağlıklı olmayan zaten kendiliğinden gidecektir.
inşallah ikisi içinde sağlık versin inşallah
kendini yıpratma sakın herşey olacağına varıyor

canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler bu sefer süreciniz

Merhaba arkadaşlar dondurulmuş transferim bugün oldu. Anestezili oldum. Ama leke geldi hafif siyaha yakın canım sıkıldı. Benim gibi olan varmı lütfen bu 4.denemem

hiç fikrim yok canım drunuza sorsa idiniz arkadaşım

Kızlar merhaba ,41 yaşındayım 2. Denemem cumartesi dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyo nakloldu ama hapşırma krizlerim beni alt üst etti o günden beri kasıklarda hafif adet sancısı dışında hiç bir belirtim yok göğüslerim aynı hatta 1. Kg vermişim ,çok umutsuzum bugün ayaklandım artık , önümde 10 gün var netice için ruh gibiyim şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım hepimizin iyi sonuçları olur

arkadaşım siz gerekeni yaptınız artık bundan sonra kendinizi rahata çekerek bekleme zamanı
kendinizi yıpratmadan dua ile olumlu düşünce ile inşallah rabbim nasip eder arkadaşım

Merhaba, oncelikle hayirli olsun bende 41 yasindayim ve benimde dondurulmus 6.gun embriyosu:)) ikimizinde sonuclari guzel olsun insallah bende ctesi transfer oldum inan bende bir belirti yok asiri gaz sancisi bu gun biraz karnim agriyor ama onlar tamamen ilaclarin etkisi ve yediklerimizin.. belirti aramadan olmuyor haklisin ama sakin ol biz elimizd n geleni yaptik umarim olduklari yerde rahatlardir ve gelisiyorlardir beklemekten baska care yok.. ben bu gun ve yarinda evdeyim ama ufak ufak kalkiyorum dun yemek bile yaptim hareket et zaten cok daha iyi geliyor... 25 ekim seninde test gunun Allah o guzel rakamlari gormeyi nasip etsin insallah... ilac ve ignen var mi ne verdi dr’un birde hangi merkezde tedavi oldun? Pozitif dusunelim sonucta oyle olsun Allahin izniyle dikkat et kendine sevgiler...

Inşallah 1 ay sonra hersey yolunda der Dr un. Bunun için dua ediyorum sağlıklı gebelik gecirirsin umarim.sabırlı olup bekleyelim iyi olacak inşallah

Umarim hersey gönlünce olur, ikizlerini sağ salim kucağına almayi nasip eder Rabbim.
Dualarim seninle ve miniklerinle..

Merhaba arkadaşlar dondurulmuş transferim bugün oldu. Anestezili oldum. Ama leke geldi hafif siyaha yakın canım sıkıldı. Benim gibi olan varmı lütfen bu 4.denemem
Öncelikle transferin hayirli olsun.
Anestezili transfer duymadım. sebebi vardir herhalde ?

Ben de hem hamile olan arkadaşlar sorunsuz geçirsin hamileliklerini, hem de çabalayan her birimiz sağlıklı ve hayırlı birer evlat sahibi olalım diye dua ediyorum arkadaşlar. Bu arada bu topiğin kurucusu da hamileymiş ona da sevindim :)

gnowee bence neden PGT yaptırmadım diye endişe etme. Belki yaptırsaydı mozaik falan diye tereddüt edilecekti. Ya da sorunlu koymayalım diyeceklerdi. Sonuçta PGT işinde de embriyonun tutunacağına ilişkin kanıtlanmış bir durum yok. Çoğu doktor arasında görüş farklılığı var bu konuda yani her hastaya yapalım mı noktasında. Senin durumun için uygun olsaydı doktorun yapardı bence. Şu anda en azından sağlıklı bir kalp atışı geliyor karnından. Pozitif olalım zaten öyle yapıyormuşsun sen de. Bu çok güzel. Sevgiler.

Kizlar,
Bugun transferimin 7.günü karnımdaki gurultular hala geçmedi. Gurul gurul ne olduğunu anlayamadım. Acikinca nasil guruldar öyle bir gurultu sağdan sola yukari asagi dolanip duruyor.
Ve cok erken tabi ki ama bugun gizlice idrar testi yaptım tabi ki negatif.
Bitse de gitsem modundayim hastanelerden randevu alip alip iptal ediyorum sanirim kafayi yedim :)
Ayin 21 ini beklemeyip bugun yarin kan testi yaparsam sasirmayacagim :)
Saglicakla kalin..

Progesteron kullandığımda benim de karnım öyleydi. Kabızlık da yapmıştı bende. Ondan olabilir mi acaba o gurultular?
Bence test için sabret 10. güne kadar en azından. Hepimiz sağlıcakla kalalım :)

Ben 10. Gün kan vermiştim az daha sabret. Inşallah pozitif olur sonucun sağlıkla. Gaz hala devam ediyor benim

Arkadaşlarım crilone jel den sonra kahverengi bireyler geldi benim gibi olan varmı bugün ikinci günüm

Evet bende de olmuştu aynısı. Parça parça gelebiliyor. Uyguladıktan sonra hemen hareket etmek lazım. O zaman böyle parça parça pek gelmiyor.

Hayır malesef negatifti. Ama bunun hamilelik için gösterge olarak alınabilecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…