Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar.Bugün çok sessizsiniz.Benim tanıdığım tüpbebek 2. denemede ikizleri oldu. Bana tavsiyesi bu süreçte hergün bir meryem süresi toplam 41 tane(41 gün), 1000 adet estağfirullah ve 707 ya varis ya allah(bu salavattan önce 11 adet fatiha okunacak) hergün okumamı tavsiye etti.sizinle paylaşayım dedim.Rabbim hepimizi istediğimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.

İyiyim canım. Gelecek hafta cuma kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Bekleyiş sürüyor. :) sen nasılsın? Sen de benim gibi 2.kez yumurta toplatmayı düşünüyor musun? Ben pgt 'ye göndermediğim için nolur nolmaz diye havuz yapmaya karar vermiştim ya :)

Iyiyim canım bekliyorum yarın 10. Günüm bir kan versemmi diyorum varsa çıkar heralde. Çok fazla iğne ilaç alıyorum yoksa keserim en azından ne bileyim kararsız kaldim

Iyiyim canım bekliyorum yarın 10. Günüm bir kan versemmi diyorum varsa çıkar heralde. Çok fazla iğne ilaç alıyorum yoksa keserim en azından ne bileyim kararsız kaldim
Kaçıncı gün embriyosuydu? 5.gün ise kan verebilirsin. Ama 3.gün embriyosu diye kalmış aklımda. 3.gün ise en azından 11.günü bekle bence.
İçimdeki ses güzel şeyler olacağını söylüyo senle ilgili.
Hadi hayırlısı bakalım. :)

Merhaba canım. Pazartesi günü kontrol için muayeneye gideceğim bakalım. Regl sonrası gel demişti doktorum. Ama bu döngüm çok saçma geçti valla; o yüzden 1 ay daha mı beklesem diye düşünmüyor değilim. Doğru dürüst kanamam olmadı, hep koyu renk geldi. Biraz dinlendirsem daha iyi olabilir belki. Ameliyat olmaktan düzeni şaştı sanırım

3.gün canım benim içimdeki sesler hiç iyi demiyor inşallah senin sesler doğru çıkar o zaman c.tesi vereyim kan 11. Gün

canım bende iyiyim yok canım gündemde ikinci bir yumurta toplatmayı düşünmüyorum bu tüp bebek sürecide ilerde pişman olmamak ve oğlum çok istediği için girdim
inşallah kalp atışlarınıda sağlıkla duyarsın canım

ben oğlumda dr kontrolleri ile arada önemli olan gelişmelerde bir günlük tuttum dr gitme öncesi ve sonrasındaki duygularımı yazdım eşimde yazdı dönem dönem karşısına ultrason çıktısını yapıştırdım. gebelik bitti doğumu yazdım sonra ilk dişi yürüyüşü ve ilk doğum gününü yazdık resimledik saklıyorum ilerde ona doğum günü hediyesi olarak vereceğim allah nasip ederse

fikir olsun diye yazdım canım takdir senin Bebegimhadi

normal canım yaa kolay süreç değil

normal canım yaa kolay süreç değil senin operasyon sonrası ilk adet ilemi transfer planlanıyordu

Şu anda aslında herkes yazmamak için kendini zor tutuyor sanırım :)
normal canım yaa kolay süreç değil senin operasyon sonrası ilk adet ilemi transfer planlanıyordu
Yok operasyon sonrası ikinci adetle yumurta büyütülecekti ve o ay transfer edecekti. O tarih de ekim sonunu görecek gibi görünüyordu. Ama şimdi ben 1 ay daha bekleyebilirim toparlanmak için. Bu arada arısütü bal propolis karışımlara başladım bu forumda çok konuşulmuş :) Asıl eşimin keçiboynuzu özü falan kullanması lazım ama hiç taktığı yok. Bizde erkek faktörü var. Önceki denemelerde çok tükettik vitaminler antioksidanlar falan ama tutmadı. O yüzden zaten bir işe yaramıyor diyor. Bana önceki doktorum DHEA, omega-3, coenzym q10, D vitamini, C vitamini, melatonin falan çeşit çeşit besin takviyeleri kullandırdı. Ona da bir impryl ve daha adını hatırlamadığım onca şey. Hatta bizim kullandığımız hormonlardan da vermişti hergün iğne oldu 2 ay. Sonuç tırt :)
Senin myomu laparoskopi ile mi histereskopi ile mi alacaklar canım? Benim myom histereskopiyle alındı. Ekim sonunda ameliyat olsan 2 ayda iyileşir böylece ocağa transfer olabilirsin mi dedi doktorun?

Haremiz Canım okuyunca geçen seneki halimi hatırladım. Ben negatif sonucu alınca o kadar çok ağlamıştım ki eşim bir daha tüp bebek yaptırmaktan direk vazgeçmişti tabi ben daha çok ağlamıştım.
Umarım sonucun idrar testinde negatiftir cumartesi kan testinde pozitifi görürsün
Ama eğer negatif olursa tavsiyem adetin gelince yumurta takibi yaptırman ve istenilen büyüklüğe ulaşırsa çatlatma iğnesi yaptırman, doğal yolla denemiş olursun. Çünkü yaptırdığımız iğnelerin bir sonraki aya etkisi oluyor, tüp bebekten sonraki ay hamile kalanları duyuyoruz. Benim İngiltere'de takip yaptırma şansım olmadı ve kistim oluştu. Rabbim gönlümüze göre versin, sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Kızlar birsey soracağım bugün defalarca belimden sol tarafa popodan bacaga doğru şiddetli ağrı girdi birkaç saniye geçti ama defalarca oldu bu iğneden olabilir değilmi? Eşimde gördü öyle sabit kalislarimi ikiside tutuyordur belki dedi yazık bende yok be adet ağrısı onlar dedim. Kimseye diyemedimde sizinle paylaşmak istedim daha önce başıma gelmemişti inşallah iyi birşeydir 9 günde tutacak hali yok gerci hayırlısı artık

Günaydın inşallah bebeğin olur canım hemen ümitsizliğe kapılmayın böyle genel söylüyorum.benim bir belirtim kasıkta sızı sürekli ağrıydı.göğüs ağrısı yoktu 4. gün kasıkta sızı da yoktu ümütsizliğe kapıldım.arkadaşla konuştum kullandığımız iğnelerden dedi belirti arama dedi.5 6. günlerde kasıkta sızı hafiften tekrar vardı ve hep vardı.şimdi senin ki sana mahsus bir konu vücudunun bir tepkisi bu.sen neye yormak istersen o canım bu ağrı.bebek diyorsan bebek.ama bu ay belirti olmazmış henüz ortada birşey yok diyor arkadaşımın doktor ablası.bende belirtilere pek inanmıyorum hele taze embriyo ise hiç çünkü yeni hormon iğnelerinden ve opudan çıkmış oluyorsun.bir de benim bir önceki negatifimde taze embriyoydu.aman kasığım bir ağrır belim bir ağrır yürürken belim ağrır kesin hamileyim belim normalde hiç ağrımaz çünkü.ama nerde ne kadar sağlıklıyım o kadar hamileyim şimdiye kadar 2 aydır bunu yaşıyorum inşallah senin de pozitif olur Haremiz inde .ağrın çok ama açıklanamıyor

Son düzenleme:
Haklısın 3 kere denedim 3 ude birbirinde farklı neye yorarsam yorayim Rabbim ol demişse oldu zaten yarın belli olacak hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…