- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #59.161
inşallah olur 3. denemen ben umutluyum valla.ilk üç denemede olma şansı kaçtı oldukça yüksekti % 60 70 bir sayısı vardı hatırlayamadım.bana hak verdiğin için de sağol sende öyle yaşamışsın hepsi ayrı.Rabbim ol dediyse oldu dediğin doğru.elimizden geleni yapıp Allaha tevekkül edeceğiz emeklerimizin boşa çıkmayacağını düşünüyorum.Haklısın 3 kere denedim 3 ude birbirinde farklı neye yorarsam yorayim Rabbim ol demişse oldu zaten yarın belli olacak hayırlısı
Canım arada giriyorum ama net bir gelişme olmadığı için yazmıyorum.illusive de transfer olacak bu ay, henüz foruma yazmıyor, çok oldu, onu da özledik
neyse buralardaymışsınCanım arada giriyorum ama net bir gelişme olmadığı için yazmıyorum.
Ama fırsat bulup sizleri okudukça sizinle beraber hem seviniyor bazen de üzülüyorum.
Derdimiz ortak olunca aynı duyguları yaşayabiliyoruz.
Ben sizlere yani buradaki teyzelerine meleğimle beraber süpriz yapmayı planlıyorum inşallah..
iyi bari merak ettik seni hiç sesin çıkmayınca ne güzel inşallah bekliyoruz sürprizini:))))) en kısa zamanda inşallahCanım arada giriyorum ama net bir gelişme olmadığı için yazmıyorum.
Ama fırsat bulup sizleri okudukça sizinle beraber hem seviniyor bazen de üzülüyorum.
Derdimiz ortak olunca aynı duyguları yaşayabiliyoruz.
Ben sizlere yani buradaki teyzelerine meleğimle beraber süpriz yapmayı planlıyorum inşallah..
canım az kaldı kavuşmanıza o zaman ne güzelkızlar nasılsınız arada bende ses vereyim yoksa beni de unutacaksınız:)))) pazartesi kontrolüm var bakalım transfer günü belirlenecek:)))) şansa ve duaya çok ihtiyacım var:)))) sizlerde durum nasıl bakalım çokta yazmıyorum ki 6000. sayfaya kadar güzel haberler çoğalsın diye:))) sevgiler
çok sağol evet çok az kaldı ilk defa transfer olacak çok heyecanlıyım hayırlısıyla 12 gün nasıl geçer bilemiyorum:)))) dua için ayrıca çok teşekkür ederim:)))) çok öpüyorum seni sağol canımcanım az kaldı kavuşmanıza o zaman ne güzel
bende sabırsızlıkla ocak ayı gelsin diyorum hayırlısı ile
günü belli olunca yaz dua edeceğim arkadaşım
ocak gelsin hemen o zaman inşallah bende buna dua ediyorum:))))canım az kaldı kavuşmanıza o zaman ne güzel
bende sabırsızlıkla ocak ayı gelsin diyorum hayırlısı ile
günü belli olunca yaz dua edeceğim arkadaşım
Günaydın inş. Pozitif sonucun olsun canımSelam kızlar bugün 11. Gun. kan verdim saat 4 gibi sonucu alacağım tek bir belirti yok gitti hepsi.göğüsleri saymıyorum opudan beri felaket acıyor zaten.
hayırlısı hakkımızda
Inşallah canimGünaydın inş. Pozitif sonucun olsun canım
İnşallah pozitif olur. 3. Gün embriyosuydu değil mi canım? Yarın baktırmak lazım değil mi aslında?Selam kızlar bugün 11. Gun. kan verdim saat 4 gibi sonucu alacağım tek bir belirti yok gitti hepsi.göğüsleri saymıyorum opudan beri felaket acıyor zaten.
hayırlısı hakkımızda
Evet canım 3.gün embriyosu aslında p.tesi dedi Dr ama varsa yoksa çıkar 11. Gün bugün. Inşallah bakalım 1 saat kaldiİnşallah pozitif olur. 3. Gün embriyosuydu değil mi canım? Yarın baktırmak lazım değil mi aslında?
Sağol canim acaba yanlışlik olmasın gidip kağıdı alayim değer düşukmu bütün bildiklerimide unuttum suanAyyy nasıl mutlu oldum anlatamam. Tebrik ederim. Sakin ol ve keyfini çıkart
Gözün aydın hamilesinTelefonla öğrendim sonucum 77.54 çıkmış hamile görünüyor yeni heralde dedi yalan söylemeyın ya dedim inanmıyorum ilaçları bıraktım bugün hamile gibi hissetmiyorum ağlamak yazamıyorum suan arkadaşlar çok kötüyüm elim ayağım titriyor
Sağol canım darısı diğer arkadaşlarımın başına Rabbim herkese yasatsin şimdi aldım hakkaten doğruymus değer. Beni görünce gülüştüler merkezdekiler:) ama hemen kaptırma çok yeni daha dedi hemşire bayan nasıl kaptirmayim ben bu sonuç kısmında rakam görmüyordum dedim. Tanisalim canım benim ilk üyelik tarihimë bakarsan inanmayisimi anlarsın kimler kimler doğurdu okula başlamıştır çocukları. Çok dua ettim sonra şükür namazı kıldım evden çıkmadan ellerimi açtım Rabbim dedim başka bişey demeden sadece ağladım çok özlemişim bu duyguyu. Dr umla görüştüm salı tekrarlayalim ilaclara devam dedi hayırlısı inşallah güzelce yükselir degerimGözün aydın hamilesinsevil35 41 kere maşallah cok sevindim. Bu kadar umutsuzluk niye canım valla tanısmak isterdim senle.3. Denemen niye olmasın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?